En första titt på andra säsongen av Dirk Gently

We're badasses now!

Visa inte Film-artiklar
Film / Teaser

Andra säsongen av Dirk Gently's Holistic Detective Agency, som baseras på Douglas Adams verk med samma namn, har premiär i oktober och under Comic Con visades en smygtitt på den kommande säsongen.

Första säsongen av Dirk Gently finns på Netflix och har ni inte sett den så bör ni ta en titt på momangen.

Apple släpper iOS 11 beta 4 till utvecklare

Om man känner för att vara lite experimentell

Roger kollar in iOS 11
Foto: Roger Åberg
Visa inte iOS-artiklar
iOS / Övrigt

Apple släppte precis den fjärde betaversionen av sitt kommande mobil-operativsystem iOS 11 till de som är registrerade iOS-utvecklare.

Det innebär antagligen att även de som inte är registrerade iOS-utvecklare kan få komma ta del av iOS 11 beta 4 inom några dagar via Apples publika betaprogram. Den färdiga versionen av iOS 11 förväntas att släppas i september.

Förutom en ny betaversion av iOS 11 släppte Apple även nya betor till macOS High Sierra, watchOS 4 samt tvOS 11 rapporterar TechCrunch.

Adam Savage tar en titt på rekvisita från Spectral

Som gjorts av Weta Workshop

Visa inte Film-artiklar
Film / Övrigt

Adam Savage från Tested hänger återigen med Weta Workshop för att ta en titt på rekvisita. Den här gången tittar gänget på vapen och rustningar från Netflix-filmen Spectral.

För övrigt har Weta Workshop och Netflix dragit igång en auktion för diverse Spectral-rekvisita och länk till auktionssidan har ni här nere till vänster.

TV-serie om Halo är fortfarande aktuellt säger Microsoft

Även om de flesta trodde att den var död sen länge

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

2013 avslöjade Microsoft att man samarbetade med Steve Spielberg om att ta fram en tv-serie baserad på deras spel Halo men sedan dess har det varit rätt tyst om det projektet vilket har gjort att de flesta trott att projektet varit dött och begravet sedan länge.

Nu visar det sig att så inte är fallet och till AR12Gaming säger Microsoft att deras dotterbolag 343 Industries fortfarande håller projektet levande. Mycket mer information än så får vi dock inte reda på och när vi eventuellt kan få se Halo på TV finns det fortsatt inga uppgifter om. Till AR12Gaming säger Microsoft:
"Progress on the Halo Television Series continues. We want to ensure we're doing this the right way together with a team of creative partners (Steven Spielberg and Showtime) that can help us build the best Halo series that fans expect and deserve. We have no further details to share at this time."
I klippet nedan kan ni kolla in när Microsoft presenterade Halo-tvserien och lite annat i maj 2013.

Fairphone lägger ner stöd för Fairphone 1

Slut på reservdelar

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Övrigt

Fairphone lanserade sin första mobiltelefon 2013 och lovade sina kunder att de skulle kunna köpa telefonen och köpa reservdelar vid behov under en väldigt lång period. Nu har det blivit känt att perioden var tre och ett halvt år då Fairphone bestämt sig för att lägga ner stödet telefonen.

Detta beror på att Fairphones leverantör har slutat tillverka komponenter till Fairphone 1, vilket gör att du inte kommer kunna byta ut trasiga, eller utslitna, komponenter i din Fairphone 1.

Fairphone meddelar dock att företagets andra telefon kommer stödjas i alla fall fem år, och då Fairphone 2 släpptes i slutet av 2015 så kommer du kunna köpa reservdelar fram till 2020.

Aphex Twin delar med sig av massivt musikarkiv
Går att lyssna på allt - helt gratis 
153kg
+
Bobby Green
Övergivet lyxhotell i Japan
Lyxbilarna står kvar  
101kg
+
Bobby Green
Linkin Park & Jay Z - Numb/Encore
Fredagsklassikern 
110kg
+
Bobby Green