Indisk Renault Duster får noll stjärnor i krocktest

Det är bra med airbags...

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Renault

Säkerhet är fina saker och bilar som säljs i Sverige är oftast lite dyrare i grundpris än samma modell i andra länder. Anledningen är att vi kräver och förväntar oss vissa saker när det gäller säkerhet här. Och vi har råd att betala för det.

I andra länder är det inte ovanligt att man har riktiga snikversioner, mycket för att folk helt enkelt inte har råd att betala för säkerheten. Och tillverkarna vill inte ge bort den.

I den indiska versionen av modellen Duster har man snålat. Där har man snålat så mycket att man inte ens har några airbags. Vilket resulterar i usla betyg för vuxna personer, noll stjärnor. Barn som sitter i barnskydd har det lite bättre, de får iaf två stjärnor.

Spelutvecklare ger speltips i PlayStation-affären

Vad tycker Shuhei Yoshida att du ska spela?

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

PlayStation-affären har startat ett initiativ som man kallar för The Creators, vilket är en sektion där kända spelskapare kan dela med sig av sina favoritspel som man då kan köpa. Detta verkar just nu endast vara tillgängligt i den amerikanska PlayStation-affären och ska även dyka upp i Europa inom kort.

Hur som helst kan man här hitta listor från Shuhei Yoshida, Siobhan Reddy (Media Molecule) och Herman Hulst (Guerrilla Games) som alla rekommenderar diverse spel.

TV4 Play har nu 3 miljoner registrerade användare

Firar ett år med inloggning

Foto: Eric Josjö/TV4
Visa inte Webb-artiklar
Webb / Streamat

För ett år sedan började TV4 kräva inloggning om man skulle använda deras play-tjänst. Tanken var att kunna ge bättre tips åt besökarna och så klart också veta mer om tittaren för att kunna sälja bättre annonser. Nu har det gått ett år och man får väl säga att det blivit en succé, tjänsten har nu tre miljoner registrerade användare.

Nu är det långt ifrån alla de som betalar men ändå en imponerande summa.

Fotnot: TV4 och Feber ägs båda av Bonnier.

Skivspelaren du själv bygger ihop

Vinyl DIY

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mediaspelare

Vinylen kommer nog inte att dö. Spinbox är ett roligt projekt för den som vill ha en enkel vinylspelare och som vill bygga ihop den själv. Bygget verkar superenkelt och resultatet har dessutom förstärkare och högtalare.

Det ska komma en crowfunding-kampanj men exakt när är oklart.

Doug Liman hoppar av Justice League Dark-filmen

Tiden räckte inte till

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Warner Bros. har inte haft det lätt att hålla kvar de olika regissörerna som de hade tänkt skulle regissera alla DC-filmer. Nu har ännu en regissör hoppat av ett framtida projekt inom DC Comics cinematiska universum nämligen Doug Liman som skulle regissera Justice League Dark-filmen. Anledningen till varför han valde hoppa av projektet var helt enkelt den att han ansåg att han inte hade tid för att göra det då han är upptagen med filmatiseringen av Chaos Walking.

Liman är sannolikt mest känd för att regisserat filmer som The Bourne Identity och Edge of Tomorrow.

Ny show med Pistvakt och Pjäx Pistols i höst
På Kajskjul 8 i Göteborg 
140kg
+
Bobby Green
Bill Harrahs legendariska Ferrari till salu
Så magiskt vacker att man blir tårögd 
193kg
+
Bobby Green
Nederländernas kung har jobbat som pilot i 21 år
Som en kul hobby 
248kg
+
Bobby Green