m
r
Vi har sett Star Wars: The Last Jedi
Luke Skywalker går och fiskar 
44.4°
+
Wille Wilhelmsson
0

Ajit Pai försöker lugna oss med bisarr video

Ok?

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Övrigt

Just nu pågår en kamp i USA. I ena ringhörnan står alla som vill ha kvar ett fritt internet och i andra ringhörnan står alla som vill tjäna så mycket pengar som det bara går. Ledare för den delen är ordföranden för FCC, Ajit Pai.

Nu har han postat en video där han försöker lugna folk att man fortfarande kan göra en del saker på ett internet som inte är fritt.

Nu passerar Geminiderna jorden

Men du kommer antagligen inte att se dem

Geminiderna 2013
Visa inte Vetenskap-artiklar
Vetenskap / Rymden

Nu är det dags för det årligt återkommande meteorregnet Geminiderna som passerar jorden varje år mellan 7 - 17 december.

Första gången man observerade Geminiderna var för 150 år sedan och i morgon torsdag klockan 07:30 svensk tid ska det vara störst möjlighet att se när de passerar jorden den här gången.

Tyvärr verkar det som om vi här i Sverige har små möjligheter att se Geminiderna i år då ett stort molntäcke tros ligga över landet i morgon bitti.

Ferrari skruvar upp produktionen

Når mål tidigare än väntat

En Ferrari F40
Visa inte Bil-artiklar
Bil / Ferrari

När Ferrari leddes av Luca di Montezemolo hade företaget en begränsning om att bara bygga 7 000 stycken bilar om året. Sergio Marchionne ökade förra året på den siffran till 8 014 bilar istället. I år ser det ut att bli 8 400 stycken totalt och nästa år förväntas den siffran bli 9 000. Blir det så kommer man att lyckas med målet ett år tidigare än planerat. För att nå dit måste man dock införa dubbla skift på fabriken i Maranello. Väntetiden på en bil om man beställer i dag är dock fortfarande omkring ett år. 2021 förväntas suven dyka upp och då lär produktionen hamna över 10 000 bilar om året.

Ett litet besök på Skellig Michael

Ön som är känd från Star Wars: The Force Awakens

Artikeln innehåller spoilers

Klicka för att läsa ändå

Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / Star Wars

Devinsupertramp har släppt en ny video och den här gången är det inga flådiga och actionspäckade äventyr som spelats in, utan ett besök på Skellig Michael som är en ö utanför Irlands kust där en del av The Force Awakens spelades in.

Här under hittar ni för övrigt vår recension av den nya filmen The Last Jedi samt ett inlägg där ni kan hänga i kommentarerna för att diskutera diverse teorier, eller något.

Woody Harrelson kan hoppa på Venom-filmen

Börjar bli rätt stjärnspäckat

Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / Nyhet

Det verkar som att Venom-produktionen kommer få ytterligare ett fint namn att sätta på posters. Det ryktas nämligen om att Woody Harrelson är i slutgiltiga förhandlingar med produktionen om att medverka i filmen vid sidan av bland annat Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams och Jenny Slate.

Vem Woody kommer spela är för tillfället okänt, men mer information om hans medverkan lär dyka upp innan filmens premiär 5 oktober.

Koskenkorva lanserar premiumvodka
Tar dig till den finska naturen 
136kg
+
Bobby Green
Tempura-restaurang med Michelinstjärna
Den enda i USA 
105kg
+
Bobby Green
Så här låter realistiska filmdialoger
Intressant som alltid från Nerdwriter1 
126kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
34.0°
+
Roger Åberg
0