Muzo ska kunna skapa en tyst bubbla runt dig

Om man tycker omgivningen är för stökig

Muzo är en crowdfundad produkt som säger sig kunna omsluta användaren med en slags sfär som blockerar ute störande ljud och liknande.

Man ska kunna fästa Muzo var som helst och den använder då denna yta som en slags resonanshögtalare som genom vibrationer ska kunna utesluta störande ljud. Muzo har tre lägen stillhet, sömn och hemlig där den sistnämnda är tänkt att användas när man snackar om hemliga grejer i offentliga miljöer.

Om Muzo fungerar som den utger sig för att göra i videon ovan låter det som en fantastisk mojäng men jag får personligen lite vaporware-vibbar av det hela. Jag skulle nog inte köpa en Muzo innan jag testat om den funkar som utlovat. Muzo har dock dragit in över fem gånger så mycket som man behövde för att finansiera produktionen på Kickstarter. Runt 200 dollar kommer en Muzo att kosta.

via TheNextWeb kickstarter.com +

Joss Whedon gör kampanjfilm för Hillary Clinton

Eller ja, inte för Donald Trump i alla fall

Regissören Joss Whedon har tagit fram en kampanjfilm inför det amerikanska presidentvalet som någorlunda tydligt tar ställning för demokraterna kandidat Hillary Clinton.

I filmen nämns varken Clinton eller Trump vid namn men många av de medverkande kändisarnas tar tydlig ställning mot många av Trumps åsikter.

Det amerikanska presidentvalet hålls 8 november.

Bonuspolitik nedan.

via buzzfeed.com savetheday.vote +

Rocket League får ny bana

Aquadome heter den

Psyonix släppte i dag en trailer för sin kommande bana för Rocket League. Banan heter Aquadome och befinner sig under vattnet i sann Bioshock-stil.

Aquadome kommer släppas gratis till alla Rocket League-spelare under nästa månad. I samband med kartan kommer man även släppa två nya bilar som man kommer kunna knalla runt med. De heter Proteus samt Triton och dessa kommer kosta 1,99 dollar styck.

kotaku.com +

Rykte Apple sugna på att köpa motorcykelföretaget Lit Motors

Ännu ett fordonsrykte om Apple

Tidigare idag skrev vi om ett rykte som gjorde gällande att Apple förde samtal om att köpa hela eller delar av den brittiska biltillverkaren McLaren.

Enligt New York Times skulle det dock inte vara det enda fordonsföretaget Apple har visat intresse av att köpa upp. Enligt NY Times källor är Apple även sugna på att köpa det San Francisco-baserade startup-företaget Lit Motors som tillverkar självbalanserade motorcyklar.

Apple ska sedan tidigare ha anställt flera personer med bakgrund på Lit Motors skriver NY Times.

nytimes.com +

Talon AD7200 släpps i Sverige nästa månad

Första Wigig-routern kan snart bli din för 3 490 kronor

TP-Link meddelade i dag att företagets första 802.11ad-router Talon AD7200 kommer dyka upp på den svenska marknaden under nästa månad. Denna 802.11ad-router kan nå hastigheter på
upp till 4 600 Mbps på 60 GHz-frekvensbandet men stödjer självklart även äldre frekvensband. Talon AD7200 har 32 inbyggda antenner som ska kunna koncentrera hastigheten där det finns störst behov för den.

Inne i routern hittar man en dual-core-processor på 1,4 GHz som ska se till att den kan leverera internet till flera datakrävande aktiviteter parallellt via MU-MIMO-teknologi. På baksidan hittar man fyra Gigabit Ethernet-portar och två USB 3.0-portar.

Pressmeddelandet skryter om att man med denna router kan streama 4K-video på flera enheter samtidigt, säkerhetskopiera tusentals bilder på tio sekunder, ladda ned långfilmer i HD på 14 sekunder och överföra 1GB-filer på mindre än tre sekunder.

TP-Links AD7200 släpps nästa månad till ett rekommenderat cirkapris på 3 490 kronor.

tp-link.se +

Nu kan du ha webcam-sex med någon som ser ut som dig

Internet blir allt mer bisarrt

Jag och min lookalike

Sexcam-sajten Megacams har lanserat en ny funktion som kan hitta sexcam-streamare som ser ut som dig själv.

Det hela fungerar genom ansiktsigenkänning och för att hitta någon som liknar en själv måste man ladda upp en bild av sig själv till sajten. Därefter anger man vilken epost-adress resultatet ska skickas till för att lite senare få ett mail på förslag på sexcammare som liknar en själv. Resultatet väljs ut från en databas bestående av runt 180.000 sexcam-streamare, både professionella och amatörer.

Här kan ni se ett förslag jag fick när jag testade att ladda upp ett foto som togs kort efter det att jag gått in i en dörr förra året. Enligt Megacams ansiktsigenkänning matchade vi utseendemässigt till 46%.

OBS!
En del bilder man får om man testar det här kan vara ganska så NSFW. Testa på egen risk med andra ord. Och om ni testar kanske ni ska använda er spam-epost-adress.

via TheNextWeb megacams.me +

En Ferrari GTC4Lusso utan V12 och fyrhjulsdrift

Ferrari GTC4Lusso T har istället V8 och bakhjulsdrift

En Ferrari GTC4Lusso har normalt en V12:a under huven och det är ju väldigt trevligt. Nu lägger Ferrari till ett T på slutet och det betyder turbo. Det betyder också mindre motor med fyra cylindrar mindre och bara drivning på bakhjulen.

Den nya variantens motor är på 3,9 liter, V12:an är på 6,3 liter, och den får ut 602 hästkrafter, vilket är 78 mindre än den tidigare versionen. Men den är också lättare eftersom den bara driver på bakhjulen. Ferrari säger att motorn är inställd för att vara härlig att köra runt som en vanlig människa med. Perfekt att lämna på dagis med alltså!

Den vanliga versionen kommer att fortsätta att säljas, så är du sugen på V12 finns fortfarande chansen.

autoblog.com +