Mopedist blir jagad av 12 stycken polisbilar

Video / Allvar
28-årige Richard Shear ses här fly lagen för allt vad han kan på en trimmad moped, tätt följd av inte mindre än 12 (!) stycken polisbilar. Richard hade tidigare hotat både sin mamma och sin flickvän med en hammare innan han drog iväg på moppen.

Polisen fick till slut tag på förövaren som arresterades.
www.carscoops.com +

Fredagsdansen

Video / Övrigt
I dag är det fredag och då skall man ut och dansa!
www.youtube.com +

Rolls-Royce Phantom som likbil

Bil / Rolls-Royce
Den första Rolls-Royce Phantom i likbilsutförande är nu byggd, och ekipaget är något man kan hyra för att få en extra flott skjuts till den sista vilan.

Bygget kostade enligt rykten 800 000 dollar att ta fram och från baksätet och bakåt är bilen helt ombyggd. Den specialbyggda Rollsen är beställd av begravningsbyrån A. W. Lymn som sedan tidigare har hela 39 stycken Rolls-Royce och Bentleysbilar i sin flotta, med det nya tillskottet uppgår antalet Phantoms till 11 stycken.
via Jalopnik

www.lymn.co.uk +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen