Släppdatum för första Dark Souls III-expansionen

25 oktober

Den 25 oktober kommer Dark Souls III få sin första expansion och den heter Ashes of Ariandel. I denna expansion kommer spelare få tillgång till nya vapen, besvärjelser och en PvP-bana som heter Immortal Competition.

Bandai Namco kommer prata lite mer om samt släppa en trailer Ashes of Ariandel senare i veckan.

siliconera.com +

Ny trailer för Narcos

Vem tar kol på Pablo?

Netflix har släppt en ny actionspäckad trailer för den andra säsongen av Narcos där vi får se en glimt av vilka som kommer jaga Pablo Escobar.

Andra säsongen av Narcos dyker upp på Netflix 2 september.

youtube.com +

Med Shaper Origin kan man såga rätt

Med hjälp av CNC-teknik

Shaper Origin är en handhållet verktyg som med CNC-teknik skall göra det enklare för folk att fräsa ut diverse former. Den fungerar så att man tejpar en speciell tejp på ytan man skall arbeta med och med hjälp av denna tejp har Shaper Origin konstant koll på var på ytan den är. Genom att ladda ner färdiga ritningar från Shaper Origins egna tjänst eller något kompatibla ritprogram vet maskinen exakt var den skall fräsa och hur djupt den ska göra det.

Shaper Origin har en skärm som visar vart man skall flytta maskinen och om man råkar flytta den till fel plats så borde maskinen vara tillräckligt smart att inte fräsa just där.

Ovan och nedan kan man se några videoklipp som visar hur Shaper Origin fungerar.

Om man förköper Shaper Origin kostar den 1 500 dollar men väntar man tills den släpps i butik så får man betala 2 099 dollar för den.

  tack Tony engadget.com +

Rykte Dyker Mads Mikkelsen upp i Death Stranding?

Det kanske kan hända

Metal Gear-pappan Hideo Kojima verkar rätt så förtjust i den danska skådespelaren Mads Mikkelsen och precis som med andra skådespelare som Kojima gillar verkar han även lyckats övertala Mikkelsen att dyka upp i sina spel. Borta på Eurogamer har man pusslat ihop några pusselbitar som få starkt antyder att Mikkelsen kommer dyka upp i Kojimas kommande spel Death Stranding på ett eller annat sätt.

Kojima twittrade några bilder från någon motion capture-studio där man såg en person i en orange hoodie. Vem det var i hoodien såg man aldrig men samma dag så postade en person en bild på sig själv och Mikkelsen där Mikkelsen var iklädd en orange hoodie. Personen skrev även att Mikkelsen var i Sheffield för att agera i något japanskt spel.

Allting kan ju självklart vara en extrem tillfällighet så än så länge får man väl ta det hela med en nypa salt.

eurogamer.net +

Microsoft köper upp Genee

Ska göra Office 365 smartare

Microsoft meddelar idag att de köpt upp appen Genee som gör det lättare för användare att boka in möten med varandra utan att samtliga parter ska behöva hitta en lucka i sina kalendrar. Tjänsten fungerar som sådan att du slänger in Genee i din mailkonversation och Genee granskar användarnas kalendrar och preferenser och skickar tillbaka olika alternativ där ett möte kan passa.

Microsoft skriver att Genee-utvecklarna kommer byta lokaler och flytta in hos Office 365-gänget för att jobba på att göra Office-apparna smartare.

I och med detta kommer Genee läggas ner 1 september och kommer då sluta skicka påminnelser till sina användare. Alla inlägg Genee gjort i din kalender kommer dock finnas kvar.

via The Next Web blogs.microsoft.com +

Samsung presenterar nya Tizen-luren Z2

4G-telefon för 600 kronor

Samsung har visat upp en sprillans ny Tizen-telefon vid namn Z2 som är den första Tizen-drivna telefonen med 4G. Utöver 4G-surf kommer användare kunna njuta av den fyrkärniga processorn på 1,5 GHz, 1GB ram och 8GB lagring samt möjlighet att använda två simkort samtidigt.

Priset är rätt attraktivt. Enheten kommer kosta 4500 indiska rupier när den börjar säljas i Indien senare i augusti, vilket motsvarar ungefär 560 kronor. Om telefonen kommer till Sverige är för tillfället okänt, men då Samsungs andra Tizen-lurar inte börjat säljas här så kommer troligtvis inte heller Z2 göra det.

via The Verge news.samsung.com +

Viaplay visar nya sportserien Inside: Alexander Gustafsson

Fokuserar på The Mauler

MTG fortsätter producera egna serier och idag meddelar företaget att en ny dokumentärserie är på ingång där vi kommer få följa den svenske MMA-fightern Alexander Gustafsson under hans förberedelser inför hans UFC-match mot Jan Blachowicz.

Totalt kommer fyra avsnitt att släppas första avsnittet av Inside: Alexander Gustafsson visas 31 augusti och därefter kommer nya avsnitt av serien att dyka upp fram till 3 september på Viaplay.

Ovan ser ni en trailer för serien.

youtube.com +