Grym sexscen i Dragon Age: Inquisition

Spel / Multiplattform

Bioware gillar att göra saker annorlunda när det handlar om relationer i spel. Och de drar sig inte för att tänja på gränserna. Inte bara genom att addera homosexuella relationer men också genom dialoger. Den här sexscenen (fast man får inte se något faktiskt sex) är något utöver det vanliga och vill du inte spoila något i spelet bör du undvika att titta.

www.eurogamer.net +

Snygga Mario Kart-skapelser i Lego

Spel / Övrigt

Man kan göra mycket skoj med danska plastklossar från Lego. De här roliga figurerna är byggda av tre personer som kallar sig för 6kyubi6, 74louloute och fujiia. Så vitt jag vet är inte det här något officiellt Nintendo-Lego men det går tydligen att bygga snygga figurer ändå även om de inte riktigt ser ut som originalen.

Fler snygga Lego-byggen kan hittas på de olika länkarna.

lego.gizmodo.com +

Så funkar kartverktyget i Far Cry 4

Spel / Multiplattform

Ubisoft har släppt en trailer som visar hur kartverktyget i Far Cry 4 fungerar. Perfekt för den som vill ha något kreativt att syssla med under helgen.

youtube.com +

Fredagsdansen #2

Video / Kul

Idag är det fredag och då ska man ut och dansa.

youtube.com +

Apple släpper Yosemite 10.2 Beta

Mac / Mjukvara

Här om dagen så kunde OS X Yosemite-användare uppdatera operativsystemet till 10.1 och hålla tummarna att detta skulle lösa de wifi-problem flera användare har haft. Jag har haft väldigt stora problem med wifi sedan jag uppdaterade till Yosemite så jag blev i alla fall väldigt glad av att denna uppdatering släpptes.

Tyvärr så löste den inte mina problem och det verkar som att wifi-problemen är kvar även för flera andra användare. Tack och lov så släpper dock Apple redan idag en beta på Yosemite 10.2 så förhoppningsvis släpps det en ny version snart och förhoppningsvis löser den problemen.

Har du problem med wifi på Yosemite?

9to5mac.com +

Billboard 200 börjar räkna streaming och digital försäljning

Webb / Övrigt

Den amerikanska musiktopplistan "Billboard 200" kommer nu att börja räkna med försäljning av digital musik samt streamad musik över den bäst säljande musiken i USA. Fram tills nu har man bara räknat med försäljning av fysiska skivor i sin statistik vilket givetvis låter lite barockt givet att det snart är år 2015 och många av oss övergav fysiska skivor i början av 2000-talet, vissa tidigare än så.

Billboard kommer att räkna tio sålda digitala låtar som en albumförsäljning och 1.500 streams av en låt ska motsvara ett album. Det här kommer antagligen främst gynna nya artister då deras musik streamas mer än köps medan etablerade artister antagligen kan falla något i Billboards ranking då många av deras lyssnare köper skivan och streamar den i mindre omfattning.

pitchfork.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen