m
Vi har kollat in nya Volvo V60!
Vi säger bara en sak: Wow! 
78.3°
+
Roger Åberg
0

Rykte Fetare spel på gång till Apple TV?

Uppdaterad varumärkesregistering pekar på det

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Apple TV

PatentlyApple rapporterar att Apple i fredags uppdaterade beskrivningen av sin varumärkesregistrering för deras varumärke "Apple TV". Den uppdaterade beskrivningen inkluderar bland annat information som tyder på att Apple eventuellt tänker sig att Apple TV blir en lite fetare spelkonsol i framtiden.

I en av sektionerna av beskrivningen som Apple lämnat in till det amerikanska patent- och registreringsverket USPTO ståt det att Apple TV:s varumärke nu även ska täcka in:
"video game consoles; controllers for game consoles; video output games, namely, video output game machines for use with televisions; apparatus for electronic games adapted for use with an external display screen or monitor."
Apple erbjuder sedan 2015 en del spel till Apple TV men nu spekuleras det om att Apple kanske tänker sig en lite större spelsatsning som i så fall skulle kunna konkurrera med Sonys PlayStation och Microsofts Xbox.

Något som kanske ytterligare tyder på det är att Apple har ansökt om ett patent hos USPTO som ska vara relaterat till "next-gen gaming technology" skriver PatentlyApple. Mannen bakom det patentet är Apples Norman Wang som tidigare bland annat jobbat med spelutveckling på PlayStation, EA och Lucas Arts.

Att Apple funderar på att göra om Apple TV till en fullfjädrad spelkonsol är antagligen inte särskilt konstigt då deras konkurrent Google ryktas utveckla spelplattformen Yeti till Apple TV-konkurrenten Chromecast.

  tack maccswe patentlyapple.com +

Heroes of the Storm får röstchatt

På tiden!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

Blizzard har betatestat röstchatt i Heroes of the Storm sedan en tid tillbaka, men nu har gänget gjort funktionen tillgänglig för samtliga spelare. Funktionen är uppdelad i Team Voice och Party Voice. Team Voice låter dig prata med ditt lag och är du i ett party med ett par vänner så låter Party Voice dig prata med endast vännerna.

Blizzard har petat in ett system för folk som behöver äta tvål. Det kommer vara möjligt att anmäla folk som använder sig utav aggressivt och fult språk och anmäls en person för många gånger så kommer spelaren inte kunna använda röstfunktionerna.

Mer information om röstchatt i Heroes of the Storm hittar ni via länken här nere till vänster.

Mercury Intelligent Heated Jacket är en smart jacka

Nu kan du prata med din jacka

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Smarta hemmet

Klädföretaget Ministry of Supply har tagit fram en jacka med inbyggda element som man bland annat kan kontrollera via Amazons smarta assistent Alexa.

Jackan "Mercury Intelligent Heated Jacket" är försedd med tre eluppvärmda element, två i fickorna och ett på ryggen, som drivs av ett utbytbart och uppladdningsbart batteri på 10.000mAh. Jackans system har möjlighet att värma upp elementen till cirka 55 grader och är även försett med viss intelligens som kan ta hänsyn till väder och miljö så att jackan värms upp till den temperatur användaren tycker är lagom.

Alla inställningar går att sköta via jackans tillhörande app men det ska även gå att kontrollera jackans smarta funktioner med hjälp av Amazons röststyrda assistent Alexa.

Mercury Intelligent Heated Jacket" från Ministry of Supply har redan fått in tre gånger så mycket pengar som man äskade för på crowdfundingtjänsten Kickstarter och sägs vara redo för leverans i november. Köper man jackan via Kickstarter så kommer den att kosta cirka 300 dollar medan den sägs kosta 500 dollar när den dyker upp i butik.

Ny trailer för Annihilation

Har premiär 12 mars på Netflix

Visa inte Film & TV-artiklar
Film & TV / Trailer

12 mars har Alex Garlands, som tidigare gett oss Ex Machina, nya film Annihilation premiär på streamingtjänsten Netflix och för att fira det har gänget levererat en ny trailer för filmen. I Annihilation får vi möta biologen Lena, spelad av Natalie Portman, som måste leta efter sin man i ett mystiskt område där fysikens lagar inte verkar gälla.

Info från IMDb

Always Connected-datorer släpps under första kvartalet

Först ut i ett fåtal länder

Visa inte PC-artiklar
PC / Hårdvara

Qualcomm meddelar idag att de första Always Connected-datorerna med Snapdragon 835 och en modifierad version av Windows 10 kommer att bli tillgängliga för konsumenter under det första kvartalet. Tre modeller kommer finnas tillgängliga från start och dessa är HP Envy x2, Lenovo Miix 630 och Asus NovaGo som kommer säljas via bland annat Microsofts hemsida.

Tyvärr verkar det som att datorerna inte kommer bli tillgängliga i Sverige, utan release kommer primärt ske i USA, Australien, Kina, Italien, Frankrike och Storbritannien.

Den här ugnen har brunnit i 293 år
Äldsta restaurangen i världen? 
159kg
+
Roger Åberg
Ny svensk klocka visar dygnets soltimmar
Massiv och vacker! 
141kg
+
Roger Åberg
Så här gör du en bättre white russian än the Dude
Level up! 
133kg
+
Roger Åberg
Krama varandra i kommentarsfältet!
Vanligt, hederligt hyfs regerar 
104.6°
+
Roger Åberg
0