Namninsamling för att få Super Smash Bros till PS Vita

Spel / Nintendo
Super Smash Bros-serien ägs av Nintendo och kommer således enbart till Nintendos konsoler. Det har gjort David Smith upprörd då han hellre spelar på PS Vita. Han gillar spelserien men tycker att 3DS har för dålig prestanda. Det han helt enkelt har gjort är att skapa en namninsamling för att få Nintendo att även släppa spelet på PS Vita.

Han hävdar också att Nintendo rimligtvis bryter mot konkurrenslagen då det inte finns någon annan som kan konkurrera med Super Smash Bros (Men Playstation All Stars: Battle Royale då?). Just nu har han lyckats samla in 718 namnunderskrifter.

Nintendo NEEDS to port this game to the PSVita. Many of us Sony fans don't want to buy an underpowered console like the Nintendo 3DS, but we would gladly buy a quality title like Smash Bros. Not only would it be benefical for both fans and Nintendo, but probably also REQUIRED by US anititrust law, since Nintendo has a monopoly on games like Smash Bros. by virtue of having no competing title.
Självklart kommer inte Nintendo släppa spelet på PS Vita även om han skulle lyckas samla ihop en miljon röster, men jag tyckte ändå att det var en rolig grej att skriva om.

Vad tycker ni? Borde Super Smash Bros finnas också på PS Vita?
www.nintendolife.com +

En första titt på OS X Yosemite

Mac / Mjukvara
Nu är det fritt fram för alla att ladda ner Apples senaste operativsystem OS X Yosemite och i videon ovan går Wall Street Journal igenom de största nyheterna på ett mycket pedagogiskt sätt.

Har du uppdaterat till OS X Yosemite ännu? Svara gärna på vår enkät nedan.
youtube.com +
Hela denna artikel är en annons

Vi söker butikschef och webbutvecklare

Promotion / Annons
Vi är idag en av Sveriges största reparatörer av mobiltelefoner. Vi söker just nu en ny butikschef i Göteborg till vår nya mycket centralt placerade butik samt en webb/drupal-utvecklare i Stockholm med fast och bra lön. Som anställd hos oss kommer du få ta del av en bransch i snabb utveckling och ha möjlighet att påverka både utvecklingen av företaget och din egen vardag. Dessutom får du jobba med riktigt trevliga kollegor!
iphonereparation.se +

Lian Li tillkännager PC-T80

PC / Hårdvara
Lian Li har tillkännagett en ny testbänk för överklockare och testare, PC-T80, som har stöd för moderkort i upp till XL-ATX storlek.

PC-T80 tillverkas i borstad aluminium och kan ses som en uppgradering av PC-T60. Designen liknar föregångaren men ger nu stöd för radiatorer till vattenkylning och gör det enklare att arbeta med installerad hårdvara.

Testbänken består av tre zoner, en övre zon där moderkortet fästs, en mittenzon som har plats för tre 2,5"-enheter och en bottenzon som inkluderar en eller två 3,5"-platser och en hållare för nätaggregatet.

Det ska gå att installera en 360 mm radiator enligt Lian Li och det finns tre 120 mm fläktar som blåser luft ned på moderkortet. Priset kommer att landa på 109 pund.
www.bit-tech.net +

Påminnelse: Payday: The Heist gratis på Steam

Spel / PC
Det endast några timmar kvar tills det svenskutvecklade spelet Payday: The Heist börjar kosta pengar igen. Så om man är sugen på att äga detta spel för noll kronor så kan man lägga det i sitt Steam-bibliotek via länken nedan.
store.steampowered.com +

Apple Store nere

iPad / Hårdvara
Apple Store är just nu nere vilket brukar betyda att det är något nytt på gång och just i detta fall så vet vi även vad då det presenterades igår, nya iPads.

Så om du är sugen på en ny iPad är det bara att hålla utkik när butiken åter är online.
store.apple.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen