Unboxing av LG G Watch R

Android / LG
LG G Watch R är på gång ut till butikerna snart och vi hoppas få en till kontoret inom kort. Här är en rätt bra unboxing av klockan och framförallt en jämförelse med Moto 360.
www.droid-life.com +

Slipp Disqus-notiser om upptummar

Feber / Allmänt
Vi använder som ni kanske vet ett system som kallas för Disqus här på Feber och de gör hela tiden förändringar vilket vi gillar - oftast i alla fall. På senare tid så har de förändrat notifieringarna och nu för tiden innehåller dessa även upptummar man fått, vilket är lite irriterande om man inte är en junkie på sånt.

Nu verkar det i alla fall som de har lagt till en inställning för detta, eller så var det bara jag som har tokmissat den tidigare. I vilket fall som helst, gå till länken nedan, klicka på kugghjulet och välj "Hide upvotes". Klart!
disqus.com +

Satya presenterar ett bra kvartal för Microsoft

PC / Övrigt
Även om Microsoft kanske inte är medias gullungar längre så går det bra för bolaget i Redmond. När man presenterade resultatet för det senaste kvartalet fanns det många ljuspunkter, även om vinsten dalat lite.

Omsättningen har ökat rejält, 25%, men det beror nog främst på att man köpt ett litet bolag som hette Nokia. Omsättningen ökade från 18.5 miljarder dollar till 23.3 miljarder dollar, men då stod telefonförsäljningen för 2.6 miljarder så ökningen för "gamla" Microsoft låg på nästan 12%.

På tal om telefoner förresten, man sålde 9.3 miljoner Lumia-telefoner.

Försäljningen av Surface 3 går riktigt bra, försäljningen ökade rejält från förra kvartalet och man sålde för 908 miljoner dollar. Om varje Surface såldes för 999 dollar betyder det att de sålde 900 000 stycken. Jämför man det med 12 miljoner sålda iPads är det inte så mycket men jämför man det med 5.5 miljoner sålda Macar är det en riktigt, riktigt bra siffra - och det är ju det man borde göra.

Överlag går Devices and Consumer-delen som tåget och ökade med 47%, mycket på grund av Nokia så klart men även tack vare Surface-ökningen och tack vare att Xbox-försäljningen ökade med över 100% när man började sälja den på fler ställen i världen. Man sålde 2.4 miljoner Xboxar under kvartalet, hur många av dessa som var Xbox One är dock oklart.

Försäljningen till företag ökade med 10% och det verkar gå prima där, försäljningen av SQL-server och Windows Server ökade båda med över 10% och man tjänar mer pengar på Office mycket tack vare att man fått över 7 miljoner kunder till Office 365.

Vinsten dalade som sagt lite, men räknar man bort de kostnader som Microsoft har haft för köpet av Nokia så landar de på ungefär samma peng som förra året.
via Engadget

www.microsoft.com +

Prinsessor som är riktigt jävla fula i munnen

Video / Allvar
FCKH8.com har valt ett lite annorlunda sätt att komma ut med ett budskap som är värt att tjata om tills det inte är längre behövs tjatas om, och tyvärr verkar det behövas ett tag till: alla har samma rätt att tjäna lika mycket stålar, vara lika säker och få vara precis hur fan man vill oavsett kön, utseende eller vem man gillar att knulla.

Tyvärr är inte de tröjor de säljer lika fantastiska som videon men man kan inte få allt här i världen!
fckh8.myshopify.com +

Påminnelse Super Smash Bros-sändning startar strax

Spel / Nintendo
Här kommer en liten påminnelse om Super Smash Bros for WIi U-sändningen som kommer att starta igång om bara 15 minuter.

Sändningen kallas för "Super Smash Bros. for Wii U: 50 Must-See Things" och kommer förmodligen innehålla 50 olika saker om spelet som Nintendo vill att vi ska se.

Fram med popcornen!!
www.nintendo.co.uk +

Uppdaterad Grand Theft Auto: San Andreas till Xbox 360

Spel / Multiplattform
UPPDATERING:
Rockstar Games har bekräftat att en HD-version av San Andreas är på gång denna version kommer släppas den 26 oktober via Games on Demand och stödja 720p, ha bättre draw distance samt stöd för achievements.

----------------------------------------

Achievements-sidan Xbox Achievements har fått upp ett gäng Xbox 360-achievements för Rockstar Games-klassikern Grand Theft Auto: San Andreas. Det antyder ju att spelet kan få sig ett nysläpp på Xbox 360 och då sannolikt även PlayStation 3.

Grand Theft Auto: San Andreas fanns tidigare att köpa som en Xbox Original på Xbox Live men plockades bort därifrån för några veckor sedan.
support.rockstargames.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen