Microsoft presenterar Surface Book 2
Kommer i 13,5" och 15" 
42.0°
+
André Stray
0
Hejdå John Dunsworth
Trailer Park Boys-skådespelare död vid 71 års ålder 
32.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
95kg
+
Roger Åberg

LG släpper Optimus Big

En blandning mellan 2X och Black

Visa inte Android-artiklar
Android / Hårdvara

Jag kan väl inte säga att jag var något superfan av LG Optimus 2X då den inte riktigt flöt på så bra som jag hade hoppats. Troligtvis kan dock detta ändras om man rootar den, slänger in någon trevligare boot launcher med mera eller när den får 2.3 då det finns bra med kraft i den.

Nu släpper LG en ny telefon som på många sätt är lik ovanstående telefon utöver ett par punkter. Den nya luren heter LG Optimus Big och då förstår ni att det handlar om en stor skärm på 4,3 tum. Det den tagit från 2X är den dubbelkärniga Tegra 2-processorn, Android 2.2 (varför ännu inte 2.3 LG?) och hdmi-utgång. Vad som skiljer är att denna har 16GB inbyggt minne istället för 8GB, kameran har "endast" fem megapixel samt att Optimus Big har fått två saker från Optimus Black.

Dessa sakerna är NOVA-skärmen som ska vara den mest ljusstarka i en mobil idag med sina 700 nit samt funktionen WiFi Direct för att kunna koppla ihop sig med andra produkter utan en router.

Specifikationsmässigt låter ju denna trevlig, precis som 2X, men vi vet ännu inte vad den kommer att landa på för pris när den dyker upp här i trakterna. Vi vet inte ens prislappen den kommer att ha när den dyker upp i Koreas butiker idag.