m

HTC släpper desigtelefon med hängsmycke

Samt andra tillbehör som är naturliga komplement i ditt liv

Android / Hårdvara

HTC släpper idag ännu en random telefon vilken får namnet HTC Rhyme och enligt pressmeddelandet har den senaste versionen av HTC Sense om det förvånade någon.

Rhymes USP (unique selling point) är att det är en stilren och lyxig design-lur. Den lanseras även med ett gäng innovativa accessoarer som exempelvis ett hängsmycke och en dockningsstation som fungerar som ett naturligt komplement i människors liv.

"HTC Rhyme bygger på ett helt nytt koncept, som utgår från att det finns en stor grupp konsumenter som vill ha personligare telefoner för alla situationer i vardagen", berättar Peter Frølund, nordisk direktör för HTC. "HTC Rhyme fokuserar på att uppfylla deras krav genom ett helt nytt designkoncept bestående av en hel serie innovativa tillbehör, bl.a. HTC Rhyme Charm och en dockningsstation, som fungerar som ett naturligt komplement i människors liv."

Efter hoppet hittar ni allt om de tillbehör som lanseras och hela pressmeddelandet som kan ge ett gott skratt om man räknar adjektiv.

De specifikationer vi fått är att Rhyme har en 3,7 tum stor Super LCD-skärm (800 x 480 pixlar) samt 5-megapixelskamera med Power LED-blixt och en serie funktioner. Telefonen släpps i oktober för ett ännu okänt pris men vi vet att ni i paketet får med HTC Rhyme Docking Station, HTC Rhyme Tangle Free Headphones och HTC Rhyme Charm (läs mer om dessa i pressmeddelandet efter hoppet).

Det börjar kännas som denna video fast byt ut Sony mot HTC.

HTC PRESENTERAR HTC RHYME, EN ELEGANT NY SMARTPHONEUPPLEVELSE

HTC Rhyme kombinerar avancerade funktioner med ny, snygg design, en uppdaterad HTC Sense- upplevelse och en hel serie praktiska tillbehör.

NEW YORK CITY ? 20 september 2011 ? HTC Corporation, internationell utvecklare av mobilprodukter, presenterade idag HTC Rhyme, en ny smartphone designad för människor som vill ha en stilren och behändig telefon med smarta funktioner som passar perfekt in i deras liv. HTC Rhyme, med senaste HTC SenseTM, är en lyxig allt-i-ett-lösning och levereras med kompletterande tillbehör som förenklar livet.

"HTC Rhyme bygger på ett helt nytt koncept, som utgår från att det finns en stor grupp konsumenter som vill ha personligare telefoner för alla situationer i vardagen", berättar Peter Frølund, nordisk direktör för HTC. "HTC Rhyme fokuserar på att uppfylla deras krav genom ett helt nytt designkoncept bestående av en hel serie innovativa tillbehör, bl.a. HTC Rhyme Charm och en dockningsstation, som fungerar som ett naturligt komplement i människors liv."

Elegant, exklusiv och lyxig
HTC Rhyme har en smart, elegant unibody-design, med detaljer som är omsorgsfullt utformade för en unik sinnesupplevelse. Materialen, kurvorna och dimensionerna har design som ger en fantastisk känsla i handen, utan att kompromissa med de smarta funktionerna.

HTC Sense
HTC Rhyme präglas inte bara av återhållsam, enkel design och unika färgteman utan minst lika mycket av den uppdaterade HTC Sense-upplevelsen. HTC Sense unika, nya stil är inspirerad av hårdvarans design och inkluderar bland annat en helt ny startskärm som är stilren och enkel och ger snabb tillgång till det som är viktigt. Startskärmen förhandsvisar snabbt och behändigt dina möten, meddelanden och allt annat som är viktigt för dig. HTC:s utvalda, specialdesignade skrivbordsbakgrunder fungerar dessutom som ett komplement till HTC Rhyme-upplevelsen.

HTC Rhyme har också högkvalitativt stereoljud och en imponerande 3,7-tums Super LCD-skärm med WVGA-upplösning, som på ett fantastiskt sätt återger bilderna från 5-megapixelkameran med autofokus, samt Power LED-blixt och omedelbar slutare, som garanterar att du alltid hinner fånga livets minnesvärda ögonblick. Kameran har dessutom en serie funktioner för fotografering och bilddelning, bl.a. ansiktsigenkänning, som ser till att dina vänner alltid är i fokus, seriebildstagning, som automatiskt tar fem bilder i följd av ett motiv, och panoramabildtagning, som låter användarna sammanfoga flera olika bilder och skapa imponerande panoramavyer. HTC Rhymes låsta startskärm kan skräddarsys så att den visar det viktigaste innehållet och låter dig snabbt och behändigt ta en bild eller se sociala uppdateringar, foton och väderrapporter genom att helt enkelt aktivera displayen.

HTC Rhyme ger dig också snabb tillgång till underhållning via HTC Watch, med ett brett utbud av långfilmer och TV-program för direkt nerladdning och visning.
Praktiska tillbehör

HTC Rhyme har en hel serie tillbehör vars form och funktion följer samma sensoriska designtema. De integrerade tillbehören gör din telefon personligare än någonsin och har skapats för att göra HTC Rhyme till en naturlig del av ditt liv.

HTC Rhyme Docking Station ? Dockningsstationen laddar upp telefonen och förvandlar samtidigt Rhyme till en väckarklocka och musikspelare som låter dig vakna till dina favoritlåtar som spelas upp direkt från de inbyggda Bluetooth-högtalarna.

HTC Rhyme Charm ? Hängsmycket är en helt ny och unik lösning som diskret indikerar inkommande samtal eller meddelanden när HTC Rhyme ligger längst ner i din väska. Den består av en liten, lysande kub ansluten till telefonen via en snodd som kan dingla fritt ur din väska och användas till att snabbt dra upp telefonen. Den gör det också lätt att hitta telefonen när den är begravd i en överfull handväska eller ryggsäck.

HTC Rhyme Sports Armband ? Sportarmbandet ger dig smidig tillgång till appar och musik och gör det roligare att motionera.

HTC Rhyme Tangle Free Headphones ? Hörlurarna med trasselfri sladd gör det lättare att lyssna på din favoritmusik.

HTC Rhyme Bluetooth® Headset ? De trådlösa hörlurarna har samma designspråk som själva telefonen och låter dig använda den handsfree.

HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker ? HTC Rhyme har en trådlös högtalare som kläms fast på solskyddet och gör det lättare och säkrare att köra bil.
Lansering


HTC Rhyme lanseras i de nordiska länderna i oktober. Med i paketeringen kommer HTC Rhyme Docking
Station, HTC Rhyme Tangle Free Headphones och HTC Rhyme Charm.


Om HTC
HTC Corporation (HTC) är ett av de snabbast växande företagen på mobiltelefonmarknaden. HTC fokuserar starkt på människor och utvecklar innovativa smartphones som gör livet lättare och kan anpassas för individuella behov. Företaget är börsnoterat på Taiwan Stock Exchange under namnet 2498. Vill du ha mer information om HTC är du välkommen att besöka www.htc.com.

Läs mer
Vulkan har förvandlat ö på Hawaii till helvetet
Lava-flod flyter över ön 
43.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Portugal legaliserar marijuana
För medicinskt bruk 
65.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Kinas Queqiao-satellit framme vid månen
Skickar hem fin bild på jorden 
49.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Marques Brownlee kollar in Vivo NEX
Telefonen med (nästan) bara skärm 
45.1°
+
Roger Åberg
0
Lucifer får en fjärde säsong
Netflix räddar ännu en tv-serie 
47.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
The Jerry Springer Show är (kanske) nedlagd
I alla fall för tillfället 
51.2°
+
Roger Åberg
0
Nu är den här - nya BMW 8-serie
Coupén är först ut 
54.3°
+
Bobby Green
0
Ny film i Cannonball run-serien är på gång
Hurra? 
48.3°
+
Roger Åberg
0
AliExpress väljer inte samma väg som Wish
Har inte gjort någon deal med PostNord 
29.9°
+
Roger Åberg
0
Oprah Winfrey ska göra tv åt Apple
Har tecknat ett flerårigt avtal 
14.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Tal av Stephen Hawking på väg mot ett svart hål
Kommer att vara framme om några tusen år 
48.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
E3 2018 Koppla samman två Nintendo Switch
I Super Mario Party 
41.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Din bil är inte självkörande!
Men den kan hjälpa till med körningen 
41.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Flera YouTube-rippers nedstängda
Gjorde mp3-filer av youtube-klipp 
25.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu är 5G-standarden helt klar
Klubbades igenom igår 
61.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Philips har tagit fram fladdermus-vänlig gatubelysning
Batman approves 
45.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Rick and Morty lovar kortare väntetid mellan säsonger
Lär inte bli två års väntan i framtiden 
48.1°
+
André Stray
0
Rykte Ingen vill snacka höghastighetståg inför valet
Infekterad fråga ser ut att bordläggas 
27.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Därför ska du inte tvätta bilen i automattvätt
Det blir repor! 
47.6°
+
Bobby Green
0
BMW 8-serie läcker ut - igen
Läcker? 
46.4°
+
Bobby Green
0
Regeringen satsar mer på artificiell intelligens
40 miljoner kronor till AI-utveckling på universiteten 
46.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
E3 2018 Cyberpunk 2077 ska släppas till nuvarande konsoler
Next gen dock inte uteslutet 
41.9°
+
André Stray
0
Europa får ett elefantreservat
För pensionerade cirkuselefanter 
56.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Ta en titt på hur mycket kosing du spenderat på Steam
Hej ångest! 
42.4°
+
André Stray
0