Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
41.8°
+
Roger Åberg
0
Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
43.9°
+
André Stray
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
79kg
+
Bobby Green

Första tankarna om Motorola Razr

Jag ser fram emot den!

Visa inte Android-artiklar
Android / Hårdvara

Igår fick jag leka lite med Motorola Razr och överlag är jag väldigt positiv. Efter de bilder man fått se innan så var jag inte direkt upphetsad över hur telefonen skulle se ut men det visade sig att bilderna inte gjorde telefonen rättvisa.

Telefonen är riktigt snygg och tunnheten är grym. Något som då lätt kan bli ett problem är byggkvaliteten och stabiliteten och det är här Motorola drar fram esset ur rockärmen. Till skillnad från Samsung Galaxy S II som är extremt plastig känns Razr gedigen och är sjukt stabil. Det finns dock ett "problem", tunnheten och byggkvaliten uppnås på bekostnad av att telefonen inte har utbytbart batteri. Detta är något iPhone har fått skit för och nu kommer den första Android med samma nackdel, frågan är hur folk tar emot detta. Enligt mig är det inte något problem då de tjänar så pass mycket på det.

Den här telefonen är sexig och jag blev lite småsugen på den!

Skärmen verkar riktigt bra, både ljusstark och kontrastrik men det är svårt att säga så mycket mer om den. Lite tråkigt är det att den inte följer resterande toppmodeller och kör med 1280x720-upplösning. Visst räcker upplösningen den har mer än väl men man måste ju klaga lite ändå.

Något jag blev imponerad över var också hur snabbt allt flöt och hur snabbt telefonen reagerade trots många animationer i Motorolas egna gränssnitt. Just gränssnittet tänker jag inte säga så mycket mer om nu men jag gillade det lilla jag han med att testa.

De två saker som jag saknar med denna telefon är att Sverige inte får en LTE-version av telefonen samt att den lanseras med Android 2.3 och inte 4.0. Motorola meddelade dock att den ska få 4.0 första kvartalet 2012.

Någon prislapp har vi inte hört än men Sverige får telefonen samtidigt som de större länderna i Europa vilket betyder en november-lansering, tack Motorola!

På plats i Berlin var även bland annat Swedroids Eric Nihlmar som han göra lite snabba benchmark-tester på telefonen. Resultatet av dessa kan ni läsa här och visst är den snabb, frågan är bara om den är snabbare än Galaxy Nexus?