Flipboard för Android är släppt

Android / Mjukvara

När Samsung Galaxy S III visades upp förra veckan var en av apparna som visades upp på telefonen nyhetsläsaren Flipboard men den fanns då inte tillgänglig till andra Android-telefoner eller tablets.

Det blev det dock ändring på idag då man släppte hela appen som en .apk-fil på XDA-Developers. Så är man intresserad av ett rätt så schysst sätt att läsa nyheter på sin Android så är det bara att hoppa vidare på länken nedan, ladda hem filen och installera det. För att kunna installera det så måste du under inställningarna i din Android-telefon ställa in så att telefonen tillåter installation av program från okända källor.

Väl installerat kan du välja vilka kategorier nyheter du vill läsa och det går även att lägga till sitt eget Twitter, Facebook och Google Reader-flöde, andra nyhetskällor, flickr-flöden, Twitter-flöden och annat.

via TechCrunch forum.xda-developers.com +

Gör en film av dina mest lajkade bilder på Instagram

A video posted by Wille Wilhelmsson (@willew) on

Mobil / Mjukvara

Instagramtjänsten Iconosquare, före detta Statigram, erbjuder även i år sina användare att generera en film på användarnas fem mest lajkade bilder på Instagram.

Genom att hoppa vidare på länken nedan kan man sedan generera en film på 15 sekunder som man sedan får mailad till sig. Därefter kan man spara ner den via sin mobil och posta på Instagram precis som vanligt.

Här ovan hittar ni mina fem mest lajkade bilder på Instagram.

iconosquare.com +

Cadillac CT6 får också skärm istället för backspegel

Bil / Cadillac

Cadillacs kommande modell CT6 får teknik som vi tidigare har sett att bland annat både Nissan och Audi har tänkt att implementera i sina bilar - en skärm istället för en konventionell backspegel. Skärmen är i sin tur kopplad till en kamera där bak som strömmar högupplöst video (1280 x 240). Enligt Cadillac ska skärmen ge fyra gånger bättre sikt än en vanlig spegel, framförallt eftersom C-stolparna och nackstöden inte hindrar här.

Cadillac CT6 har premiär nästa år.

jalopnik.com +

Madonnas kommande album läckt

Webb / Övrigt

Billboard skriver att Madonnas kommande (kanske) obetitlade album redan går att få tag på via nätet då någon har läckt de 13 låtarna som sägs vara med på albumet.

Madonna skriver själv på Instagram att det handlar om ofärdiga demolåtar som stals från hennes produktionsteam för länge sedan och uppmanar även sina fans att inte lyssna på låtarna.
"Thank you for not listening! Thank you for your loyalty! Thank you for waiting and if you have heard please know they are unfinished demos stolen long ago and not ready to be presented to the world"
Billboard skriver att albumet kan komma att heta "Unapologetic Bitch" och innehåller låtar som producerats av bland andra Diplo, Avicii, Natalia Kills samt Ryan Tedder.

www.billboard.com +

Notch har köpt kåk i Beverly Hills

Spel / Övrigt

Minecraftskaparen Marcus "Notch" Persson sålde företaget Mojang till Microsoft för 2,5 miljarder dollar för ett tag sedan och nu ser det ut som om han har börjat spendera en del av dem.

Enligt flera källor ska Notch har köpt villan ni kan kolla in i videon ovan. Den ligger i Beverly Hills och enligt LadBible ska även Beyonce och Jay-Z varit sugna på att köpa den men Notch tog hem budgivningen efter att lagt upp 70 miljoner dollar för villan.

  tack till alla som tipsat www.theladbible.com +

Spyker Cars är bankrutt

Spyker B6 Venator Spyder Concept
Bil / Nyheter

Spyker Cars med affärsmannen Victor Muller i spetsen går nu ut och berättar att företaget är konkursmässigt och att det inte finns några pengar kvar. I 15 år har företaget levt men nu ser det alltså inte så ljust ut inför framtiden, men Victor har ändå hopp och säger att det här inte är slutet på resan. Han pratar om eldrivna Spykers men det är oklart om det handlar om flygplan eller bilar då ett av målen som finns nu är att slutföra en partnerskap med ett bolag som tillverkar just elektriska flygplan.

teknikensvarld.se +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen