Oregistrerad McLaren F1 till salu
Har knappt körts 
46.1°
+
Roger Åberg
0
Mängder med nytt innehåll på gång till Netflix
80 originalfilmer och 30 animeserier 
44.0°
+
Emmy Zettergren
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
91kg
+
Roger Åberg

Android Kazam Trooper

Mobilmärket Kazam lanseras i Sverige

Visa inte Android-artiklar
Android / Hårdvara

Idag presenterades det ett nytt mobilmärke på den svenska marknaden och det handlar om Android-mobiler och de båda grundarna har tidigare arbetat för HTC.

Tanken bakom Kazam är att man ska erbjuda hyggligt billiga Android-mobiler medan man även säger sig erbjuda en djupgående support. Kazam Trooper är Kazams lite billigare telefoner medan man under Kazam Thunder kommer att sälja sina premium-mobiler (se separat artikel).

I Kazam Trooper-linjen ingår fem stycken mobiler som alla kör en dual core-processor, har stöd för dubbla simkort och har varierande skärmstorlek på mellan 3,5 tum upp till 5,5 tum men upplösningen, 480x854 pixlar, är dock den samma för alla.

Modellernas kameror går från 3,2MP (Trooper X3,5) upp till 5MP (övriga fyra modeller). Samtliga telefoner har 4GB lagringsminne på ett microSD-kort vilket går att expandera upp till 32GB. Vid släpp kommer samtliga modeller att köra vanilla Android 4.2.2.

Kazam Trooper kommer att släppas i Sverige någon gång under kvartal fyra och under dagens presskonferens nämnde man att de troligen dyker upp i Sverige inom "två till tre veckor". Preliminära priser utan abonnemang:

Kazam Trooper X3.5: 100 euro
Kazam Trooper X4.0: 130 euro
Kazam Trooper X4.5: 140 euro
Kazam Trooper X5.0: 180 euro
Kazam Trooper X5.5: 190-200 euro