Regeringen vill bygga nio nya städer och stadsdelar
Hotar biologiska mångfalden enligt kritiker 
32.1°
+
Emmy Zettergren
0
Nu släpper LEGO hyllning till framstående kvinnor på NASA
Kvinnorna som tog oss till rymden 
43.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
82kg
+
Roger Åberg

Rykte Huaweis Nexus-lur ryktas köra Snapdragon 820

I alla fall enligt Evleaks

Huawei P8 som släpptes i våras.
Visa inte Android-artiklar
Android / Google

Mobilläckaren Evleaks har lagt vantarna på information om den Nexus-lur Huawei för tillfället bygger. Enligt honom kommer telefonen ha en 5,7 tum stor QHD-display, köra Snapdragon 820, ha en fingeravtrycksläsare och ha ett hölje av metall. Sedan skriver Evleaks också att telefonen kommer släppas under fjärde kvartalet.

Detta bekräftar några rykten vi hört tidigare. För det första att Huawei jobbar på en Nexus-telefon, LG jobbar för övrigt på den andra med en snäppet mindre display, och sedan att telefonen kör Snapdragon 820. Ett hölje av metall låter väldigt trevligt och är det någonting som jag uppskattar med Huaweis tidigare telefoner så är det utsidan. Insidan har varit sådär, men med tanke på att det ska sitta en Snapdragon 820 i telefonen och den kommer köra en vaniljversion av Android, troligtvis Android M, så låter Huaweis Nexus-lur väldigt lovande.

Vi har ännu inte fått någon officiell information om Nexus-telefonen/telefonerna, men vi borde få lite mer kött på Nexus-benen ju närmare hösten vi kommer.