USA vann över Japan i världens första jätterobot-fajt
MegaBots besegrade Suidobashi  
31.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
EA stänger Visceral Games
Studion bakom Dead Space finns snart inte mer 
30.8°
+
Frode Wikesjö
0
De här prylarna måste du ha för att laga mat
Alltså, måste 
77kg
+
Roger Åberg

Google Assistant kommer endast vara tillgängligt på Pixel

Vanliga Android-användare får nöja sig med Google Now

Visa inte Android-artiklar
Android / Google

I tisdags visade höll Google låda och majoriteten av eventet gick ut på att lyfta fram Googles nya röstassistent Google Assistant och vad man kan göra med den smarta hjälpredan. Efter eventet släppte Google uppdateringsinformation om Android 7.1 Nougat och där fick vi reda på att Google Assistant inte kommer att följa med i 7.1-uppdateringen, utan kommer endast vara tillgänglig på Pixel-telefonerna. Till en början i alla fall.

I en intervju med Techcrunch berättar talesperson från Google att målet är att få ut Assistant i händerna på användare världen över och kommer börja släppas på en bredare front nästa år.

Utöver Assistant-exklusiviteten kommer Pixel-enheterna även vara de enda enheterna som får tillgång till Googles nya 24/7-support, oändlig lagring på Photos med originalupplösning på bilder och videor samt förstås Pixel Launcher och Pixel-specifika appar.

Räds icke. Android 7.1 kommer med en rad uppdateringar för vanliga Nexus-användare också som bland annat blåljusfilter, prestandaförbättringar på pekskärmen, Daydream VR-funktionalitet samt möjligheten att svepa på fingeravtrycksläsaren för att visa aviseringsmenyn.

Android 7.1 Nougat kommer släppas till utvecklare senare i oktober och Google har inte berättat när vanliga användare kommer få uppdateringen.