10 minuter om Spotifys iPad-app

Feber / 10 minuter om

Skam den som ger sig, nu provar vi ett nytt format här på Feber! Namnet är "10 minuter om" och vi kommer att spela in dessa så snart det händer något roligt som är värt att diskutera i, typ, 10 minuter.

Vi börjar med att diskutera Spoifys iPad-app och vad vi tycker om den.

Innan ni klickar igång videon: Sorry för ljudet. Vi provade en ny mic som inte höll måttet helt enkelt. På agendan i morgon står att köpa en mic.

Berätta gärna bland kommentarerna vad ni tycker (förutom ljudet då)!

youtube.com +

Allmänheten får dekorera julbelysning med sina telefoner

Mobil / Mjukvara

Snart är det första advent och nästan överallt syns nu vackra juldekorationer. Men i Japan kan man se en något annorlunda installation. Den kallas för The Crystal Tree och är en interaktiv dekoration skapad av mängder med LED-lampor som allmänheten kan styra från sina mobiltelefoner. Julträdet projiceras i 3D med hjälp av 4D-animation och eftersom det är interaktivt ändrar trädet hela tiden utseende. Riktigt mäktigt och vackert. Befinner du dig i Japan är det till staden Fukuoka du ska bege dig för att få se det i verkligheten.

www.psfk.com +

Hitman och Titan Attacks blir gratis med Playstation Plus

Spel / Sony

Sony har nyligen avslöjat vilka spel som blir gratis med Playstation Plus i december och bland titlarna hittar vi bland andra Hitman Trilogy HD för PS3 och Titan Attacks för PS4, PS3 och PS Vita. Samtidigt försvinner spel som Binding of Isaac Rebirth och Escape Plan så passa på att ladda ner era gratisspel. Bytet av spel sker den 3 december.

Försvinner från PS Plus:
Binding of Isaac Rebirth (PS4/PS Vita)
Steamworld Dig (PS4/PS Vita)
Frozen Synapse Prime (PS3)
Luftrausers (PS3/PS Vita)
The Hungry Horde (PS Vita)
Escape Plan (PS4/PS Vita)

Anländer till PS Plus:
Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition (PS4)
Secret Ponchos (PS4)
Hitman Trilogy HD (PS3)
Deadly Premonition: The Director’s Cut (PS3)
Final Horizon (PS Vita)
Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita)

blog.eu.playstation.com +

Utställning visar upp virtuellt spindelnät av cellofan

Video / Imponerande

Utställningen Tape Paris som just nu huserar i Palais de Tokyo i Paris är något riktigt speciellt. Under tio dagar jobbade tolv personer med att skapa en spindelnätliknande konstellation i lokalerna med hjälp av cellofan och resultatet är riktigt läckert. Det häftigaste är att besökare får lov att klättra runt i de virtuella näten och kan för en stund få känna hur det eventuellt skulle vara att befinna sig i ett gigantiskt spindelnät. Lite Hobbit-vibbar någon?

gizmodo.com +

Trailer visar DLC till Hyrule Warriors

Spel / Nintendo

Det har kommit ett Twilight Princess-inspirerat DLC till Hyrule Warriors. Här är en japansk trailer som visar innehållet.

www.allgamesbeta.com +

Här har ni Microsofts Black Friday-erbjudanden

Spel / Microsoft

Erbjudanden om nedsatta priser på spel fortsätter att strömma in och även Microsoft har lagt upp sina erbjudanden i Xbox Store. Främst är det spel för Xbox 360 som har prissänkts men det finns även några erbjudanden som gäller Xbox One-spel.

För Xbox One hittar vi bland annat Diablo III med 40 procent rabatt, Rayman Legends med 50 procent rabatt och AC IV Black Flag med 30 procent rabatt.

För Xbox 360 finns det lite fler spel att välja mellan och vi hittar bland annat klassiker som LA Noire, Red Dead Redemption och Gears of War 3 nedsatta med 75 procent. Dessutom är Skyrim, Batman Arkham City, Bulletstorm, Crysis, Hitman och Just Cause 2 nedsatta. Vissa spel är nedsatta med hela 85 procent.

Erbjudandena gäller fram till 1 december och om man är Xbox Live Guld-medlem kommer fler erbjudanden att läggas upp imorgon fredag.

www.xbox.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen