10 minuter om Spotifys iPad-app

Feber / 10 minuter om

Skam den som ger sig, nu provar vi ett nytt format här på Feber! Namnet är "10 minuter om" och vi kommer att spela in dessa så snart det händer något roligt som är värt att diskutera i, typ, 10 minuter.

Vi börjar med att diskutera Spoifys iPad-app och vad vi tycker om den.

Innan ni klickar igång videon: Sorry för ljudet. Vi provade en ny mic som inte höll måttet helt enkelt. På agendan i morgon står att köpa en mic.

Berätta gärna bland kommentarerna vad ni tycker (förutom ljudet då)!

youtube.com +

Nu har AIR-serien nått London

Foto / Fotografer

Fotografen Vincent Laforet har i sin serie AIR redan dokumenterat flera stora städer i USA från ovan nattetid. Nu är det dags för några städer i Europa och först ut är London. Riktigt vackert.

Det hela är dokumenterat från 1,8 kilometers höjd med hjälp av en Canon 1D X och en mängd olika objektiv.

petapixel.com +

Bilder och specifikationer på GTX 980 Ti cirkulerar

PC / Hårdvara

När bilder och specifikationer börjar ramla ut på nätet brukar det inte vara så lång tid kvar tills produkten i fråga presenteras och den här gången är det grafikkortet Nvidia GTX 980 Ti som är på gång. Kortet är kraftfullare än GTX 980 och mindre kraftfullt än Titan X precis som förväntat. Bland annat kommer grafikkortet enligt läckta uppgifter att få 2816 CUDA-kärnor, sex gigabyte GDDR5-minne och en 385-bit minnesbuss vilket kan jämföras med 2 048 CUDA-kärnor, fyra gigabyte GDDR5-minne och en 256-bit minnesbuss för GTX 980. Är ni nyfikna på lite prestandatester kan ni kolla in hos Hardware Battle som har haft kortet hos sig ett tag.

De första bilderna på kortet har också dykt upp på sajten videocardz.com och där säger de att en presentation beräknas komma redan nästa vecka. Vi hoppas på det och återkommer när vi vet mer.

www.pcgamer.com +

Bloodborne patchat

Spel / Sony

Tidigare i veckan släppte From Software en ny patch till Boodborne som tar spelet till version 1.04. Den kanske största och viktigiste nyheten som denna patch medför är att man inte längre behöver ha liknande nivå om man skall spela co-op, så länge man använder sig av lösenord. Detta innebär att man nu blir avsevärt mycket enklare att spela med sina vänner om man nu skulle vilja göra det.

En annan trevlig grej är att man nu kan köpa Blood Chunks med Insight. 30 Insight kostar varje Blood Chunk och dessa kommer börja sälja efter man klarat One Reborn-bossen. Blood Chunks kommer numera även oftare dyka upp i Chalice Dungeons. Även Blood Rocks kommer oftare dyka upp i Chalice Dungeons femte nivåer.

Efter man installerat denna patch kommer man även kunna ha 600 Blood Vials och Quicksilver Bullets i förrådet istället för de 99 man endast kunde ha innan.

En komplett lista på alla nymodigheter som 1.04 medför kan hittas efter hoppet.

www.dualshockers.com +
Läs mer...

Ärlig trailer för Armageddon

Film / Trailer

Screen Junkies tar en titt på Michael Bays action/äventyr/katastrofrulle Armageddon och jämför filmen med Taco Bell; sådär fin på utsidan men det är nog bäst att inte tänka vad som är inuti.

youtube.com +

Rykte Halo 3 ODST-remaken släpps på fredag

Spel / Microsoft

När Halo: The Master Chief Collection släpptes hade väldigt många problem med onlineläget och speciellt matchmaking. Så pass mycket problem att 343 Industries utlovade en gratis spelmånad på Xbox Live tillsammans med en remake av Halo 3 ODST för de som spelade The Master Chief Collection mellan 11 november och den 19 december år 2014.

Nu har remaken också fått ett releasedatum, nämligen 29 maj. I alla fall om man får tro en listning på Xbox.com som numera är borttagen igen. Microsoft har alltså inte bekräftat något officiellt. De har heller inte meddelat om den här remaken även kommer att finnas tillgänglig för de som köpte The Master Chief Collection i efterhand. Men eftersom de tidigare meddelat att den ska släppas i maj så är det inte helt orimligt att anta att i alla fall datumet är korrekt.

ODST-remaken kommer att bli en del av The Master Chief Collection och kommer att vara ungefär åtta gigabyte stor. Gissningsvis släpps den som ett tillägg som vissa alltså får gratis och andra får köpa. Men vi får se hur det ser ut när det väl släpps.

www.destructoid.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen