m
r

Modefebers julkalender 2008

Lucka 6

Visa inte -artiklar
/ Accessories

Det här året har vi en helt fantastisk julkalender tillsammans med KyssJohanna.se till ett värde av nära 17.000 kr!!! Varje dag fram till och med den 24:e december kan DU vinna en av luckorna som öppnas.

I dagens lucka, nummer 6, finns en berlock från Disney Couture, Neverland (värde 899:-).

För att vara med och tävla vill vi att du rimmar på innehållet i luckan. Ditt rim skriver du som en kommentar i detta inlägg.

Varje luckinlägg håller öppet för tävlingsbidrag under sitt datum mellan klockan 00:01 till och med klockan 23.59. Feber.se presenterar vinnare av luckorna regelbundet inne på Modefeber.se. På hemsidan KyssJohanna.se kan du få mer info om dagens lucka och kika på en massa andra fina ting.

Tävlingen pågår fram till och med kl 23.59 idag, en vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnare kontaktas via mail.

Finns det någon snäll läsare här?

Julklapp till någon läsare!

Visa inte -artiklar
/ Mode

Det kom ett paket från Lush med underbart doftande julprodukter för badet. Paketet innehåller: Frosty the Snowman bubbelbit, Chocolate Santa badbomb, Twinkle badbomb och en Christmas Party badbomb. Lite vardagslyx. Vill du vinna hela paketet? Lämna en kommentar i det här inlägget och berätta för mig varför just du ska vinna. Jag väljer en vinnare på söndag kl 18 så ni har fram tills dess på er.

Modefebers Julkalender 2008

Lucka 5

Visa inte -artiklar
/ Accessories

Det här året har vi en helt fantastisk julkalender tillsammans med KyssJohanna.se till ett värde av nära 17.000 kr!!! Varje dag fram till och med den 24:e december kan DU vinna en av luckorna som öppnas.

I dagens lucka, nummer 5, finns ett halsband från Miss Dee Helsingfors (värde 369:-).

För att vara med och tävla vill vi att du motiverar varför just du ska få innehållet i luckan. Din motivering skriver du som en kommentar i detta inlägg.

Varje luckinlägg håller öppet för tävlingsbidrag under sitt datum mellan klockan 00:01 till och med klockan 23.59. Feber.se presenterar vinnare av luckorna regelbundet inne på Modefeber.se. På hemsidan KyssJohanna.se kan du få mer info om dagens lucka och kika på en massa andra fina ting.

Tävlingen pågår fram till och med kl 23.59 idag, en vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnare kontaktas via mail.

Modefebers Julkalender 2008

Lucka 4

Visa inte -artiklar
/ Mode

Det här året har vi en helt fantastisk julkalender tillsammans med KyssJohanna.se till ett värde av nära 17.000 kr!!! Varje dag fram till och med den 24:e december kan DU vinna en av luckorna som öppnas.

I dagens lucka, nummer 4, finns VENUS, Long necklace Gold från Timi (värde 749:-).

För att vara med och tävla vill vi att du ger oss ditt bästa julklappsrim på valfri sak. Ditt rim samt vilken julklapp rimmet tillhör skriver du som en kommentar i detta inlägg.

Varje luckinlägg håller öppet för tävlingsbidrag under sitt datum mellan klockan 00:01 till och med klockan 23.59. Feber.se presenterar vinnare av luckorna regelbundet inne på Modefeber.se. På hemsidan KyssJohanna.se kan du få mer info om dagens lucka och kika på en massa andra fina ting.

Tävlingen pågår fram till och med kl 23.59 idag, en vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnare kontaktas via mail.

Modefebers Julkalender 2008

Lucka 3

Visa inte -artiklar
/ Mode

I dagens lucka finns Milajki's Cupcake halsband (värde 399:-).

För att vara med och tävla vill vi att du berättar om den sämsta julklappen du någonsin fått. Din berättelse skriver du som en kommentar i detta inlägg.

Det här året har vi en helt fantastisk julkalender tillsammans med KyssJohanna.se till ett värde av nära 17.000 kr!!! Varje dag fram till och med den 24:e december kan DU vinna en av luckorna som öppnas. Varje luckinlägg håller öppet för tävlingsbidrag under sitt datum mellan klockan 00:01 till och med klockan 23.59. Feber.se presenterar vinnare av luckorna regelbundet inne på Modefeber.se. På hemsidan KyssJohanna.se kan du få mer info om dagens lucka och kika på en massa andra fina ting.

Tävlingen pågår fram till och med kl 23.59 idag, en vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnare kontaktas via mail.