m
r

Modefebers Julkalender 2008

Lucka 2

Visa inte -artiklar
/ Mode

Det är 2:a december idag och vi fortsätter att räkna ned till julafton. Det här året har vi en helt fantastisk julkalender tillsammans med KyssJohanna.se till ett värde av nära 17.000 kr!!! Varje dag fram till och med den 24:e december kan DU vinna en av luckorna som öppnas. Varje luckinlägg håller öppet för tävlingsbidrag under sitt datum mellan klockan 00:01 till och med klockan 23.59. Feber.se presenterar vinnare av luckorna regelbundet inne på Modefeber.se

I dagens lucka finns Arena Copenhagen's söta örhängen med rosetter, silver 595:-.

För att vara med och tävla om dagens lucka behöver du göra två saker:
1) se till att du har en avatar (bild) till din användare här på Feber.se. Har du ingen fixar du det lätt: logga in, klicka på ändra din information, och lägg till en bild och spar slutligen din användare. Tänk på att bilden måste vara av filtypen jpg, minst 67 pixlar bred och max 200 kb tung.
2) Beskriv dig själv med tre ord i detta inlägg.

På hemsidan KyssJohanna.se kan du få mer info om dagens lucka och kika på en massa andra fina ting.

Tävlingen pågår fram till och med kl 23.59 idag, en vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnare kontaktas via mail.

Modefebers Julkalender 2008

Lucka 1

Visa inte -artiklar
/ Mode

1:a december är här och nedräkningen till julafton har börjat. Det här året har vi en helt fantastisk julkalender tillsammans med KyssJohanna.se till ett värde av nära 17.000 kr!!!

Varje dag fram till och med den 24:e december kan DU vinna en av luckorna som öppnas. Varje luckinlägg håller öppet för tävlingsbidrag under sitt datum mellan klockan 00:01 till och med klockan 23.59. Feber.se presenterar vinnare av luckorna regelbundet inne på Modefeber.se

I dagens lucka finns ett svart armband från Disney Couture med söta Tingeling (värde 399:-).

För att vara med och tävla om dagens lucka behöver du berätta/kommentera/fantisera om varför du tror på tomten, skriv din kommentar i det här inlägget.

På hemsidan KyssJohanna.se kan du få mer info om dagens lucka och kika på en massa andra fina ting.

Tävlingen pågår fram till och med kl 23.59 idag, en vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnare kontaktas via mail.

Vinnare

Visa inte -artiklar
/ Mode

Grattis! Ni vann laptopfodral från Walk on Water.

Minna >>> White Gold 13"
hanna-p >>> White Gold 15"
Guld >>> Black Gold 13"
BaaZaaR >>> Black Gold 15"

Läs mer

Tävla & vinn laptopfodral från Walk on Water

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Nu tävlar vi bort fler laptopfodral från Walk on Water. Det är fyra stycken fodral ur kollektionen Double Gold som släpps i butik nu i november.

1 Double Gold i färgen White Gold för 13" datorer (Värde i butik 895:-)
1 Double Gold i färgen White Gold för 15" datorer
1 Double Gold i färgen Black Gold för 13" datorer (Värde i butik 895:-)
1 Double Gold i färgen Black Gold för 15" datorer

Insidan på fodralen är lila och de är hur snygga som helst. Det som är extra speciellt med dessa fodral är också att de kommer i limiterad upplaga. Alla fodral är numrerade på insidan och man får dessutom med en snygg shoppingpåse till varje fodral!

Gör så här för att vinna ett av fodralen:
1. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna ett fodral.
2. Ange också vilket fodral du vill vinna (Black Gold eller White Gold + 13" eller 15")

Klart. Tävlingen börjar NU och pågår till söndag 16/11 23.59. På måndagen den 17/11 presenterar vi fyra vinnare på Modefeber.se. Lycka till! Och må bäste motivering vinna!

På hemsidan www.walkonwater.se kan du läsa mer och kika på fler laptopfodral och andra produkter.

Tävlingen pågår fram till och med den 16/11 kl 23.59, fyra vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se den 17/11. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster.

Present!

Visa inte -artiklar
/ Skönhet

Det damp ner ett litet paket i brevlådan igår! Ända från LA. Där i fanns en ögonskuggepalett från Victorias Secret. Paletten heter Sultry och färgerna är äggskal, beige/brun, grå och svart alla med lite lite guldskimmer i. Jag har testat de är väldigt fina på. Very Sexy, som den heter. Tusen tack till S som fixat! :)