m
r

Estelle & Thild

Visa inte -artiklar
/ Accessories

Häromveckan var jag på pressfrukost och kikade på nya märket Estelle & Thild. Estelle & Thild gör Sveriges första ecocert-certifierade kroppsvårdsserie för barn.
Kortfattat, ekologiska produkter utan onödiga kemikalier som är dermatologiskt testade på känslig hud. Vilket känns bra eftersom mer än 60% av det man smörjer in i huden tas upp av kroppen och barns hud är extra känslig.

Jag har hunnit testa några av produkterna på mig själv. Jag har redan fastnat för kroppsoljan, funkar kanon på torra partier och den lite fetare bodycreamen, jätteskön. Dessutom är det trevliga innehållet förpackat i ursöta flaskor. Det gillar jag!

Inledningsvis lanseras sex produkter:
Softening Body Lotion
Caring Body Cream - lite fetare än kroppslotionen
Smoothin Body Oil - att använda direkt på kroppen, i badet eller som massageolja.
Delicate Body Wash - duschkräm
Gentle Shampoo
Mild Conditioner

Estelle och Thild hittar du bland annat hos NK, Nathalie Schuterman Baby & Child och Sprall. För fler återförsäljare och mer information se:

Fantasy bra

Visa inte -artiklar
/ Mode

Det blir Adriana Lima som bär Victorias Secrets "the Fantasy bra" i år. BHn är täckt av 3900 diamanter och andra ädelstenar och den består sammanlagt av 1500 karat. Prislappen? 5 miljoner dollar.

Högklackat för dina fransar!

Max Factor False Lash Effect Mascara

Visa inte -artiklar
/ Accessories

Jag var på en pressvisning för Max Factors kommande mascara "Max Factor False Lash Effect Mascara" som släpps i februari 2009. Jag fick med en mascara att testa och nu har jag bara testat den en dag men jag måste säga att den verkar vara riktigt bra. Jag återkommer när jag testat den lite längre. Mascaran lanseras som sagt i februari 2009 och man kommer köra massiva kampanjer, bland annat ryktdes det om att lyktstolpar skulle göras om till mascaraborstar, det låter skoj. Men redan i december 2008 kommer en liten smyglansering ske. Mascaran kommer i färgerna svart, brunt och blått och kommer att kosta 175 kr.

Duktiga makeupartisten Tomas Lenneryd jämförde den nya mascaran med högklackat. På jobbet kanske man har låga skor men till kvällens fest byter man om till högklackat. Och den nya mascaran är då som högklackat, fast för fransarna. En riktig rock'n'roll mascara. Tomas sminkade en modell med mascaran, ett öga är utan mascara och ett med för att se effekten.

Tomas gav en hel del tips också, om några bra saker rörande ögonfransar, som jag tänkte dela med er:

♥ Om man använder ögonfransböjare så bör listen vara i silikon och inte i gummi. Gummi sliter mer på fransen, silikonet glider bättre och sliter således mindre.
♥ Man ska böja fransen i flera steg så att man inte får en tydlig böj utan en bågform.
♥ Har man problem med att böjningen av fransarna inte stannar kvar efter man lagt på mascara så beror det på mascaran. Vanlig mascara innehåller vatten och fukten puttar tillbaka fransarna. Använder man vattenfast mascara slipper man det problemet och böjningen hålls kvar. Så vattenfast ska man använda om man har det problemet alltså!

KILLING TIME

Vinnaren av Din Stil

Visa inte -artiklar
/ Mode

Vi plåtade vi Esther som vunnit tävlingen på Din Stil. Daniel fotade, och jag stylade. Vi plåtade med temat vad gör man när man "dödar tid". Slappnar av. Stannar upp. Andas. På höga klackar såklart! Och i höstsolen. Med kappan i vinden.

Modereportaget i sin helhet kan du se HÄR. OBS! PDF-filen är drygt 6 MB, = ganska stor, så det kan ta ett tag att ladda. KLICK, KLICK, KLICK!

Skicka in din stil du med och vinn en modeplåtning!

Låna gärna bilder men glöm inte att länka till källan: http://stockholmstreetstyle.feber.se Tack!

Klicka på läs mer för småbilder>>Läs mer

Lush Halloween

Visa inte -artiklar
/ Mode

Det här gillade jag! Lush släpper en serie med produkter inför Halloween. Pumpatvålen ser ju grym ut, eller vad säger ni?

GHOST DUSCHGELÈ
En magisk duschgelé som försvarar dig mot mörkrets krafter. Duschgelén innehåller bland annat infusion på orkidé, rosenvatten, ekologisk jojobaolja och en underbar doft av liljor skrämmer bort även de allra otäckaste av demoner.
Pris: 179 kr för 500g

PUMPKIN SOAP
En fantastisk pumpatvål för hand och kropp med en fräsch doft av citrus och kanel. Tvålen innehåller bland annat färskpressad ekologisk apelsinjuice, pumpapuré, kanellövsolja och kokosolja. Mycket roligare och mer användbar än en vanlig pumpa!
Pris: 49 kr / hg

GHOST DUSCHJELLIE
Spirituellt upplyftande duschjellie som rengör din kropp och ditt hår. Mildrar gåshud och lugnar skräckjagat hår med hjälp av ingredienser som Jasmin Absolute, och Ylang Ylangolja (sägs ha använts inom ayur veda-medicinen år 1000 f. Kr. för att behandla trötthetstillstånd).
Pris: 65 kr /st