Modefebers Julkalender 2008

Mode
I dagens lucka finns Milajki's Cupcake halsband (värde 399:-).

För att vara med och tävla vill vi att du berättar om den sämsta julklappen du någonsin fått. Din berättelse skriver du som en kommentar i detta inlägg.

Det här året har vi en helt fantastisk julkalender tillsammans med KyssJohanna.se till ett värde av nära 17.000 kr!!! Varje dag fram till och med den 24:e december kan DU vinna en av luckorna som öppnas. Varje luckinlägg håller öppet för tävlingsbidrag under sitt datum mellan klockan 00:01 till och med klockan 23.59. Feber.se presenterar vinnare av luckorna regelbundet inne på Modefeber.se. På hemsidan KyssJohanna.se kan du få mer info om dagens lucka och kika på en massa andra fina ting.

Tävlingen pågår fram till och med kl 23.59 idag, en vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnare kontaktas via mail.
www.kyssjohanna.se +
37.3°
+
-
Caroline Blomst
onsdag 3 dec 2008 kl 00:01
RSS 82 kommentarer till artikeln
ElinNilsson
Ah! Jora det har jag fått, när jag är 5-6 år gammal drar min 15 åriga kusin in mig på Stockholms största leksaksaffär. Jag fick välja nästan nästan vad jag ville. Vems unges dröm e det? Så vad gick fel? Jag var en sån velmaja och kunde inte bestämma mig, Så efter en timme ger Martin upp. Humöret är borta och jag blir snabbt utdragen från affären. Han går fram till en tuggummiautomat tar fram en 1 kr och lägger ner det i facket avsätt för kronan och vrider om. Fort rullar en blank röd tuggummi kula ner.
Han tar min hand vecklar ut den och lägger tuggummit i min hand, suckar och säger god jul!
av ElinNilsson, onsdag 03 december 2008 kl 00:44
annakarina
En reflexväst från svärmor. Behöver jag säga mer, egentligen? Jag bor inte mitt på landet och jag jobbar inte som vägarbetare.
av annakarina, onsdag 03 december 2008 kl 01:06
Mirry
När jag var 5 så fick jag raggsockar av en släkting. Inte en jätte rolig present när man är 5?
av Mirry, onsdag 03 december 2008 kl 01:13
MiaHB
När jag var 10 år ungefär fick jag en superbarnslig docka som jag var alldeles för gammal för, tyckte jag. Dockan var ju gjord för kanske nån som var 6 år, inte mig som var 10! Fy så barnsliga grejer kan man ju inte leka med när man är 10!
(Jag kanske överreagerade jag vet inte...)
av MiaHB, onsdag 03 december 2008 kl 01:18
Yoji
En påse med godis, godis!!! Det hade jag verkligen inte kunnat köpa själv!
av Yoji, onsdag 03 december 2008 kl 06:43
Emma B.
Ja... Den sämsta julklapp jag någonsin fått måste vara Bratz-täcket och örngottet. Några månader tidigare hade jag slutat leka med Bratz, och mina föräldrar visste om det, men jag andtar att dom "glömde"...
av Emma B., onsdag 03 december 2008 kl 06:52
kolhuvet
Barnmat på burk av en konstig släkting när jag var 5 år....
av kolhuvet, onsdag 03 december 2008 kl 07:32
annikameda
Har faktiskt inte fått så jättemånga dåliga paket.. Det jag kommer ihåg mest när jag var liten, var när jag fick monopol istället för ett gosedjur som jag hade önskat mig jättelänge. Den fick min tvilling istället.. Men när min pappa såg att jag blev ledsen, tog han med mig till en annan leksaksaffär så att jag fick välja ut något, och där fanns en likadan! Jag kommer ihåg att jag blev hur glad som helst :)
av annikameda, onsdag 03 december 2008 kl 07:48
kajira
ett skoställ, fastän vi i familjen hade ett. verkligen behövligt när du är typ 14.
av kajira, onsdag 03 december 2008 kl 08:20
camillis
När jag var 15 fick jag en massa badgrejer av min farmor. Bland annat lite badbomber och en delfin med badskum i (trodde hon).
Det visade sig senare att delfinen inte alls innehöll något badskum. Det var nämligen en vibrator.
av camillis, onsdag 03 december 2008 kl 08:35
chloé memi
en ful leopardtröja med rutiga armar och nät om halsen. absolut ingen favorit, det fick jag av farmor. skulle tro att det var för en 5-6 år sedan.
av chloé memi, onsdag 03 december 2008 kl 08:38
mallan
För ungefär 10 år sedan så fick jag en bajsbrun, plastig miniryggsäck av mig gudmor. Usch så ful den var. Miniryggsäckar hade dessutom inte varit modernt på nåt år. Jag tackade så mycket för väskan och försökte verka glad och jag tror att jag lyckades med skådespelet. Väskan hamnade i garderoben i typ två år, sedan skänkte jag den till myrorna. Där är den nog fortfarande kvar...
av mallan, onsdag 03 december 2008 kl 08:59
Hanna7
Varje år när jag var liten fick jag fiskbullar (inte tillagade alltså, utan i konservburken) av mormor, eftersom hon visste att jag tyckte om det så himla mycket. Haha
av Hanna7, onsdag 03 december 2008 kl 09:05
kiddo
Jag fick en blå stor hockyhjälm av min pappa när jag var typ 12. Alldeles för stor och jag såg inget genom gallret. Han trodde säkert det var en jättebra present, men hade jag vågat mig ut på isen hade det säkert skett en olycka.
av kiddo, onsdag 03 december 2008 kl 09:29
merriweather
Den sämsta julklappen jag fått var ett par gula, ribbstickade långkalsonger med texten "Kajsa" på. Måste jag tillägga att jag var sjutton år och att mitt namn är Mathilda?
av merriweather, onsdag 03 december 2008 kl 09:37
Queen_Elessar
Min sämsta julklapp kom från min farmor. Hon har väldigt många barnbarn så jag kan förstå att det var svårt att hålla ordning på alla och vad de gillade.
Hur som helst var jag 15 år och fick en barbiedocka. Dockan i sig var det visserligen inget fel på, men hela min släkt var där och jag skämdes något fruktsnsvärt när jag fick den. I den åldern var det nämligen väääldigt känsligt med sånt där, och jag ville ju inte verka som en tönt som fortfarande lekte med Barbie.

Tur att man kan skratta åt sådant i efterhand!
av Queen_Elessar, onsdag 03 december 2008 kl 09:47
famsan
Jag minns fortarande den dagen som julen som dödade romantiken. Hade precis träffat en bra kille och vi firade på skilda håll med våra respektive familjer. Vi hade bestämt oss för att inte köpa julklappar men mitt i middagen ringer det på dörren och jag skuttar nykär ut och öppnar för ett blombud som räcker över ett paket. Jag springer in och sliter fram en ...JULGRUPP! En sån färdiggjord korgblomma med en otäckt made in china tomte på en pinne. Rysligt....vi träffas inte längre by the way.
av famsan, onsdag 03 december 2008 kl 09:53
sakrha
En skinkpinne ffrån min bror när jag var 8 år och som han gjort på slöjden :-) Men jag gav igen året därpå genom att ge honom en varmkorv i keramik!
av sakrha, onsdag 03 december 2008 kl 09:56
iverson
Jag fick en trasig, grådaskig, liten, tejpad och smutsig miniräknare av min farfar för några jular sedan. Han hade köpt den på loppis för 5 kronor, inte min bästa julklapp kanske och lite väl snålt från min farfars sida. Om det inte kan bli värre än så så vet jag inte! Till och med ett presentkort på biltema är bättre.
av iverson, onsdag 03 december 2008 kl 10:04
liinneet
jag har nog inte riktigt fått något riktigt dåligt.. men min faster brukar alltid ge mej hästsaker, hästtröjor, hästböcker... allt som har med hästar att göra. så varje gång jag öppnar ett paket från henne så tänker jag "ååh nej inte en till!" Jag förstår inte varför jag får hästsaker av henne, jag har aldrig gillat hästar, har aldrig ridit eller något sånt.... och jag vill verkligen inte ha hästsaker! :O usch och fy och nejtack. jag har berättat för henne att jag inte är så värst intresserad men det har ingen verkan. God jul på er!
av liinneet, onsdag 03 december 2008 kl 10:08
annadahlgren
jag fick två handdukar en gång, två blåa.

jag vet fortfarande inte idag varför.
av annadahlgren, onsdag 03 december 2008 kl 10:21
Ylisis
Fick för några år sen en plunta i svart skinn av min föredetta kille. Han tyckte att de var en jättefin julklapp. Själv så var jag helt förstörd och tyckte den var skit ful samt att jag inte heller gillar ren sprit. Tror att han köpte den till mig för att få använda den själv. Några dagar senare så hamna den i soporna.
av Ylisis, onsdag 03 december 2008 kl 10:30
Lena_70
Är den som är glad och tacksam för det jag får och tycker det tyder på godhjärtade människor i min omgivning som tycker om mig oavsett innehåll i presenten, så svaret här blir att nej, har inte fått nån sämsta julklapp nånsin. Är med här ändå..;)
av Lena_70, onsdag 03 december 2008 kl 10:32
sthlmK
Min sämsta julklapp var en jul när farmor gav mig två par trosor från något lager med kläder hon köpt in på en rea 10 år tidigare när butiken i fråga stängde. Dom var fula och i fel storlek och när hon gav dom till mig sa hon att det var så praktiskt, för då kunde ju min lillasyster få dom när jag växt ur dom!
av sthlmK, onsdag 03 december 2008 kl 10:50
ikaaan
Min sämsta julklapp var när jag var liten och fick ett par stövlar! Så besviken jag blev. Ingen liten unge vill ju ha stövlar.
av ikaaan, onsdag 03 december 2008 kl 11:02
hannisg
Jag brukade alltid få lite pengar av min farmor och farfar för att köpa vad jag själv ville, av förklarliga själ visade det sig när de en jul bestämde sig för att köpa något istället. Jag fick en prydnadsfigur som föreställde en häst. Den hade varit dyr och den var gräslig, gick inte att byta såklart. Det värsta med detta var att jag till nästa jul fick en ryttare som man skulle sätta på denna hästen.
av hannisg, onsdag 03 december 2008 kl 11:04
Joschen
Jag fick fiskbullar av min farmor
av Joschen, onsdag 03 december 2008 kl 11:30
Athea
Den sämsta julklapp jag fått var ett kort av min sambo där det stod att jag fick en valfri massage, vilket ifos var trevligt. Men eftersom jag inte var snabb nog att "hämta ut" min present, förde han bara över pengar till mitt konto, vilket jag så småning om använde till att betala hyran. Trist present!
av Athea, onsdag 03 december 2008 kl 11:33
johanna12
Jag skulle fira första julen med min pojkväns familj och fick en present från hans pappa. det var en ask, och inte vilken ask som helst. den var något av det fulaste jag sett. Självklart tänkte jag då, det finns något kul inuti. Jag tittar förväntansfullt på asken och öppnar den...tom! Med ett litet leende och en falsk röst fick jag försöka säga hur mycket jag tyckte om den lilla fula asken..
av johanna12, onsdag 03 december 2008 kl 11:51
Jess89
Den sämsta julklapp jag fått är när jag fick en korg med shampoo, balsam och duschtvål, allt från nivea. Visst, praktiskt men inte särskilt kul alls.
av Jess89, onsdag 03 december 2008 kl 11:55
Maadde
Min sämsta julklapp jag fått måste nog varit förra julen. Det var en hårtork, och visst det är egentligen inte en dålig julklapp. Men just då var det det. Det var ett ganska stort paket och jag hade önskat mig en systemkamera. Det var allt jag hade önskat mig och jag gick och trodde det var en systemkamera i det paketet. När jag öppnade det och fick se hårtorken ville jag bara slänga ut den genom fönstret. Men nu är jag och hårtorken vänner, men det tog ett tag.. Haha.
av Maadde, onsdag 03 december 2008 kl 11:55
zaiiida
Det finns inga dåliga julklappar så länge det är omtanke med i bilden. Min mormors kompis fick när hon var liten en dålig julklapp dock... Hennes föräldrar hade slagit in ris och gav henne smisk med det efter att hon öppnat, för hon hade inte varit "snäll" hela året. Allting var inte bättre förr.
av zaiiida, onsdag 03 december 2008 kl 12:05
E l i s h
Tycker jag faktiskt haft turen och få bra julklappar genom åren eller så är jag inte speciellt kräsen av mig, tanken som räknas ju :) Men minns speciellt ett år när jag va 12 kanske och min farmor som alltid gett bra presenter träffade en ny man som hade ett barn. I julklapp fick de "nya barnet" en jätte fin dyr mp3.. Men vad fick jag och mina syskon? En varsin shampoflaska från Rusta :) Visserligen en 500 ml men minns att jag va galet svartsjuk på de nya barnet..
av E l i s h, onsdag 03 december 2008 kl 12:18
spena
Dåliga julkappar? Är det inte tanken som räknas? Hur skulle jag kunna säga att jag har fått en dålig julklapp när personen på ett eller annat vis har gjort sig mödan att faktiskt införskaffa mig något? Däremot är min svärmor fenomenal på att ge bort deodoranter i julkapp till alla, alltså vanliga typ LBDdeodoranter. Ett år hade hon spelat in låtar från radion på band och gett bort till alla i familjen, tanken var ju god =)
av spena, onsdag 03 december 2008 kl 12:18
Winnie
Min sämsta julklapp ever måste ha varit 04. En billig roströd bomullskimono med renar på från Yves Roché. Eftersom mormor är ett stort fan av Yves Rochér vet jag vad jag har att vänta i år igen...
av Winnie, onsdag 03 december 2008 kl 12:42
fightclub
Sämsta julklappen jag har fått var ett par "tomte-stringtrosor". Röda, silkiga och med vitt ludd. Tacky!

av fightclub, onsdag 03 december 2008 kl 12:56
haangbuii
Den sämsta julklappen jag har fått i mitt liv är en pyjmas från andra sidan jordklotet (vietnam) jag har min släkt där och vet ni vad jag fick? En hårsnodd med massa körsbär på! Jag blev så besviken hahah.
av haangbuii, onsdag 03 december 2008 kl 13:17
Johannesjf
När jag var 14 år fick jag ett barnkalas-set av farmor eftersom jag också fyller runt jul. Med Nalle Puh motiv. Det var muggar, sugrör, tallrikar, servetter och en duk. Jag tackade och tog emot. När hon åkt slängde jag kitet. En vecka senare ringde hon och frågade om jag hade hittat pengarna som låg bland muggarna.......
av Johannesjf, onsdag 03 december 2008 kl 13:32
candy-candy
Jag är extremt allergisk mot nötter och för några år sedan var jag på julbord med jobbet. Fastän jag frågat innan vad som innehöll nötter så började jag vid måltiden att känna mig jättekonstig och jag förstod att något måste ha innehållit nötter. Det slutade med att jag fick åka ambulans där ifrån.

Nästa år från jobbet fick jag en låda med choklad som innehöll nötter! Man tycker att de skulle ha kommit ihåg att jag var allergisk p.g.a. det som hände men inte. Det var min sämsta julklapp eftersom den kunde kostat mig livet.
av candy-candy, onsdag 03 december 2008 kl 13:43
electricfeel
min sämsta present var julafton för 2, snart 3, år sen. min mormor gick bort alldeles innan jul. det märktes att någon saknades. bara mormor hade varit där den julen så hade julklappar kvittat.
av electricfeel, onsdag 03 december 2008 kl 13:46
lisa4s
morfar och mormor ger alltid lite underliga julklappar. morfar brukar ge bort tidningar. senaste julen fick jag serietidningen Knasen. jag är en tjej på 20år..
av lisa4s, onsdag 03 december 2008 kl 13:55
maddelue
min sämsta julklapp.. de va nog när jag tjatade ihjäl mig på mamma & pappa att jag ville ha ett dataspel som hette Häst & Ponny. men jag ville verkligen INTE ha "jag älskar hästar" för de va jättetråkigt tyckte jag, hade provat hos en kompis. jag tror jag upprepade den frasen om att jag älskar hästar var JÄTTEDÅLIGT kanske 50 ggr per dag, men vad är det för spel när jag öppnar presenten? "Jag älskar hästar".....
av maddelue, onsdag 03 december 2008 kl 14:59
jj0
Jag fick ett blinkande bälte av min pojkvän ett år. Det var svart och man kunde ställa in texten som skulle blinka själv. Visst är det tanken som räknas men jag skulle aldrig sätta på mig det någonsin :)
av jj0, onsdag 03 december 2008 kl 15:05
majaa
Den sämsta julklappen jag någonsin fått var ett cornflakes paket fyllt med stenar. God jul från min kära bror. Underbart. Verkligen.
av majaa, onsdag 03 december 2008 kl 15:16
Solsken
Den sämsta julklappen vad jag kommer ihåg, måste vara trisslotterna,...för det var BARA NITLOTTER!!! Men det kunde ju
också ha blivit min bästa julklapp någonsin,...om bara fru Fortuna velat!
av Solsken, onsdag 03 december 2008 kl 15:31
fridafrida
Min morbror ger alltid konstiga saker. Han vill inte ge bort något man verkligen önskat sig, för han vill komma på något själv. Jag önskade mig en skiva med Håkan Hellström. Jag fick en ficklampa, den fungerade inte ens.
av fridafrida, onsdag 03 december 2008 kl 15:31
jonnahh
Jag var tretton år, alla mina kompisar hade mobiler men förstås inte jag.
Jag öppnade ett paket och såg överlyckligt en mobilkartong!!!
Jag öppnade kartongen och innuti var det en splitter ny mobiltelefon!!! i tyg.
av jonnahh, onsdag 03 december 2008 kl 15:37
Soffie
För 6 årsedan var jag och mina barns fader (vi bor ej i hop längre) på Fuerteventura över julen. Så när Julafton kom så skulle jag ge han ett paket. Grejen var det att han hade inget till mig för han hade köpt en radiostyrd bil till sig själv för slantarna som var över hehe.. så senare panik köper han ett paket till mig Det rolligaste var innehållet.....

En Kaktus som var hela 8 cm hög och som växt hela 2 cm på dessa 6 år. Sparade den som ett roligt minne.

Ja det slår nog alla rekord.
av Soffie, onsdag 03 december 2008 kl 15:44
Lisaturdell
Min sämsta julklapp måste jag ha fått av min mormor.
Jag har alltid varit emot att bära päls. Jag tycker att det är hemskt vackert men skulle aldrig själv ta på mig en päls när jag vet hur djuret kan ha plågats, kanske flåtts.
Jag har alltid varit väldigt öppen med detta! I julklapp förra året önskade jag mig en Jacka.
Min mormor gav mig en päls.
Trots att hon visste hur mycket jag avskyr djurplågeri så gav hon mig en päls. Måste jag nämna att jag ska henne löständer i julklapp iår? Trots att hon är en pigg sextiofem-åring.
av Lisaturdell, onsdag 03 december 2008 kl 15:45
Julia1989
En julafton fick jag ett pandagosedjur och en snobbenpyjamas...
...Jag var 17 år.

av Julia1989, onsdag 03 december 2008 kl 15:47
jenpen
När jag var yngre bytte jag julklappar med alla kompisar. En jul så fick jag två kinderäggleksaker (inte äggen, utan leksakerna endast) av en kompis. Jag hade köpt smink åt henne så det kändes lite jobbigt. Men hon hade ju i alla fall varit så generös att hon gav två och inte bara en leksak ;-)
av jenpen, onsdag 03 december 2008 kl 15:57
Sussih
jag fick en bunt papper en jul. väldigt.. kul och fint. ehm.
av Sussih, onsdag 03 december 2008 kl 16:05
squirrelrobot
jag fick den av mina föräldrar en jul, dom hade kostat på sig att köpa laddbara batterier, hur kul var det att få dom?
det värsta var ju att jag hade en ipod och till min dåvarande kamera hade jag redan ett tillhörande batteri.
vad sjutton skulle jag med 4 laddbara batterier till?
sen visade det sig att dom hade köpt batterierna bara för att min pappa skulle få använda dom till sin egna kamera.
tack pappa! julkul
av squirrelrobot, onsdag 03 december 2008 kl 16:24
you_bet
Det var när jag fick en diskborste i julklapp!!!
av you_bet, onsdag 03 december 2008 kl 16:50
amandaalmen
Min mormor ger oss alltid julklappar från Maxi, av någon anledning. Förra året fick jag en porslinsängel i guld och en Merry Christmas-kudde med en leende ren på. Det var det värsta hittills.
av amandaalmen, onsdag 03 december 2008 kl 17:04
Tio_kronor
Det var när jag fyllde 12 kanske (något där omkring) och mina föräldrar hade skapat en egen tradition att ge bort strumpor i julklapp och jag hade verkligen tröttnat på det. Så jag sa till dem att det enda jag absolut inte ville hitta under granen skulle vara ett par strumpor, men självklart hittade jag ett par strumpor under granen och jag blev så besviken att det förstörde resten av kvällen. Det är den värsta julklappen hittils.
av Tio_kronor, onsdag 03 december 2008 kl 17:13
empaa
Av någon anledning verkar det som att det nästan alltid är allas mormor just som köper knasiga presenter, i alla fall så har jag svårt att glömma när jag var ca 12 år och fick ett fint paket av mormor, när jag öppnade det så var det ett Pippi Långstrump pussel där i, med väldigt stora bitar må jag säga, det kanske var 6 bitar eller något och rekommenderades säkert från 3-7 år eller något. Jag blev i alla fall ytterst besviken och man kan ju tänka sig vilken min jag gjorde, man får ju hoppas på att den var diskret i alla fall. Jag skämdes antagligen väldigt mycket eftersom hela släkten såg på också när 12 åriga jag fick ett pussel för 3 åringar:/
av empaa, onsdag 03 december 2008 kl 17:20
ebbaa
Min sämsta julklapp (sämsta och sämsta, det beror väl på hur man ser det men iaf) var när jag fick en halv äten chipspåse av min senila mormor, behöver jag säga att hela släkten fick sig ett riktigt gott skratt!
av ebbaa, onsdag 03 december 2008 kl 17:46
dansahelanatten
Jag är i den barbieälskande perioden. Jag är väldigt uppspelt och har önskat mig en ny barbiedocka i julklapp. Vad får jag?
Jo, när jag har rivit av julpappret hittar jag i mitt första paket ett par regnbyxor. Nästa paket innehåller den hemskaste polotröja världens skådat. Det tredje paketet innehåller strumpor, och det fjärde innehåller en ficklampa. Så fortsatte det hela vägen.
Som tur var fick jag en barbiedocka dagen efter. Men det var nog den mest besvikna lilla flickan på julaftonen. Hm.
av dansahelanatten, onsdag 03 december 2008 kl 17:54
CamillaLola
Oj vad svårt. Men det enda jag kan komma på nu var ett gammal smyckeskrin som typ var i tyg och med jättestora blommor på. Jag var väl runt typ 9-10 år. Har aldrig någonsin använt det
av CamillaLola, onsdag 03 december 2008 kl 18:06
elinlj
min sämsta julklapp var nog det hemmagjorda pusslet jag fick av min kusin i present. en träbit sågat i nio delar, ingen lätt match att få ihop det inte! kanske hade varit gulligt om kusinen i fråga var under tio, men nu råkade hon ha fyllt trettio och nej, det var inte menat som ett skämt...
av elinlj, onsdag 03 december 2008 kl 18:10
Anna My
Min sämsta julklapp var alla kategorier förra året!
Utav mina svärföräldrar fick jag någon slags "kryddställ".
Rent utseendemässigt var den hemsk, plus att det var en massa konstiga kryddor som jag aldrig använder.
Så den står sedan snart ett år tillbaka nere i förrådet å samlar damm. Det är ju så pinsamt när man får något så tråkigt och man måste spela på att det var den bästa presenten man fått! =(
Ne...hoppas jag får något roligare iår!
av Anna My, onsdag 03 december 2008 kl 18:28
Amina
Sämsta julklappen någonsin var nog när jag fick Mosippan (en bok) när jag var typ 12 år. Så tråkigt det kan bli för en stackars 12-åring med julklappsförväntningar.
av Amina, onsdag 03 december 2008 kl 18:35
Crownley
Av min syster fick jag ett år fem godisnappar inslagna i hushållspapper. Mycket tanke bakom den presenten :P
av Crownley, onsdag 03 december 2008 kl 19:30
Fjunas
Jag och brorsan bytte julklappar en jul när vi var små, typ 13-14 år, men hade inte bestämt hur mycket vi skulle köpa för. Jag köpte något för 150-200kr och själv fick jag ett frimärke och en 5-krona, då vart man lite besviken. Sen dess bestämde vi oss för att det är bättre att vi köper något åt oss själva =)
av Fjunas, onsdag 03 december 2008 kl 19:33
Isabell
När jag gick i 5.an så bytte vi julklappar i klassen. Och då fick jag att paket med servetter, inte precis vad man önskar sig när man är 11 år.
av Isabell, onsdag 03 december 2008 kl 19:46
MTM
En vattenkokare...av min pojkvän

av MTM, onsdag 03 december 2008 kl 19:46
trollan
Jag var lite av en grabbflicka som liten och önskade mig en Hulkendocka. Min mormor hade dock redan under sommaren köpt mig en barbiedocka till julklapp, men eftersom jag önskade mig en hulken, så målade hon den grön och klippte av barbiens hår. Hon hade inte mycket i pension och det är tanken som räknas, men som åttaåring var det vidigt. Oj vad jag grät, men idag då tänker jag tillbaks på det med ett leende.
av trollan, onsdag 03 december 2008 kl 19:52
inoska
en gång fick jag julpynt i julklapp samt inslagsningpapper med tomtar på av min kusin när vi var runt 9 år gamla.
kul, då vet man att man definivt inte behöver köpa det till nästa julafton.
julen därpå gav jag min kusin ett par tomtebloss. :-)

av inoska, onsdag 03 december 2008 kl 19:55
starcool
Min sämsta julklapp var nog år 2005 då jag fick en påse kanel av min 10-åriga syster. Lite senare på kvällen så visade det sig att hon hade tagit kanelen ur skafferiet!
Men det är ju faktist tanken som räknas, och vi fick oss ett gott skratt! ;)
av starcool, onsdag 03 december 2008 kl 20:00
MariaBÖ
Jag brukar för det mesta få kanonfina julklappar, men det mest onödiga jag fått var nog då jag var mellan fyra/fem år gammal (slutet på åttiotalet) och min mamma hade sagt åt min mormor att jag nog skulle tycka att det var jätteroligt med en sån där liten barndator som fanns som sa Apa om man klickade på en knapp med en apa på osv.
Jamen visst! tänkte min mormor och köper en Commodore 64 till mig. För den skulle vara mycket bättre hade hon hört...
Behöver jag tillägga att jag aldrig förstod mig på den datorn?
av MariaBÖ, onsdag 03 december 2008 kl 20:55
FridaG
när jag var 18 år och fick en My Little Pony film, jättekul att se?
av FridaG, onsdag 03 december 2008 kl 20:59
enochenhalvmeter
Jag kommer nog aldrig glömma förra Julafton. Det enda jag blev glad för var en Odd Molly-blus jag hade sett ut själv. Det andra... jaa.

Jag måste ha sett bra snopen ut när jag öppnade paket efter paket och alla julklappar var från Gina Tricot, från höstens säsong - någon som sa "Inte ens ett vårplagg?".

Sen kom det värsta:
En Scrapbook med papper och klistermärken som mamma och pappa hade sett ut tillsammans.
Eh...? Scrapbook år 2007 då alla har stressiga liv och fotoshop hetare än någonsin..?

De höga förväntningarna jag byggt upp på exklusiva kläder och roliga smycken var helt i kras. Scrapbooken var definitivt den sämsta julklappen jag någonsin fått.

//Maja
av enochenhalvmeter, onsdag 03 december 2008 kl 21:29
Ia6
Jag är en ytterst tacksam julklappsmottagare. Jag blir glad för allt eftersom jag tror att givaren skänkt med hjärtat. Jag behåller allt, så jag kan inte ge något bra svar.

//Maria
av Ia6, onsdag 03 december 2008 kl 21:45
nian
Jag har en något udda fobi, coulrofobi. Med andra ord så är jag livrädd för clowner! Något som folk dessvärre gärna skämtar om. Flera år i rad har jag nämligen fått fruktansvärt läskiga porslinsclowner i julklapp! Jag gömmer dem källaren (det börjar bli en rejäl samling nu) men när jag går ner för att hämta något så känner jag hur de stirrar på mig. Om jag vågade skulle jag slänga dem omedelbart. Men jag vet nog vad som väntar under granen i år. En epidemi av clowndockor.... Det tar aldrig slut!!!
av nian, onsdag 03 december 2008 kl 21:46
mammamuh
Det sämsta jag någonsin fått vet jag inte vad det kan vara - jag är nöjd med det jag fått.
av mammamuh, onsdag 03 december 2008 kl 21:48
Chigi
Min värst julklapp var för några år sen. Min australiensiske svåger var här för att fira jul med oss för första gången och han visste verkligen inte vad han skulle köpa till mig. Så ha blev rätt lättad när jag sa att jag önskade mig en mascara. Det kan ju inte vara så svårt. Men jodå, för det finns ju bruna och blå också, förutom svarta. Jag fick en blå. EN BLÅ MASCARA!! Min syster hade redan skrattat åt honom för att han köpte en blå, så jag tyckte det var extra pinsamt för han skämdes så himla mycket.. Så kan det gå!
av Chigi, onsdag 03 december 2008 kl 22:01
annacharlotta
Jag var nio år och hade önskat mig ett djur väldigt länge men kunde inte få en kanin eller hund för mamma var allergisk så jag önskade mig en fisk att ha i en skål men fick av mamma en fisk tamagotchi,
jag blev besviken
av annacharlotta, onsdag 03 december 2008 kl 22:07
Bloend
När min fd pojkvän och jag firade vår första jul tillsammans så hade jag planerat länge och väl för hans julklapp. När jag öppnade min fick jag dock en smärre chock när jag inser att min julklapp var en grön liserbergskanin med en tomteluva samt ett par liseberg-kaninöron att sätta på huvudet. Behöver inte tilläggas att jag slängde dessa.
av Bloend, onsdag 03 december 2008 kl 22:12
isabehl
en burk i metall som min bror hade lött ihop, med något som skramlade inuti. poängen var att jag, sjukt nyfiken är, skulle få psykbryt över att inte få veta vad som fanns där inne. vilket jag naturligtvis också fick, trots att det antagligen bara var lite skrot, en mutter eller så. jag var runt tio år gammal då.
av isabehl, onsdag 03 december 2008 kl 22:45
lineno
förra julen fick jag en gammal LP-skiva med (för mig) ett helt okänt band. det lustiga i det hela är att jag aldrig har haft någon LP-spelare!
av lineno, onsdag 03 december 2008 kl 23:23
ElinNilsson
Vem vann :D
av ElinNilsson, söndag 07 december 2008 kl 10:38
Kommentera artikeln