m
r
Vi har sett Star Wars: The Last Jedi
Luke Skywalker går och fiskar 
47.0°
+
Wille Wilhelmsson
0

Slow mo guys leker med rivningskula och bilar

Bang!

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Övrigt

The Slow Mo Guys har fått tag på en rivningskula på fyra ton och bestämde sig för att leka med den på lite bilar. Resultatet blir så klar trasiga bilar men också väldigt fina bilder!

Playboyen Lapo Elkann har designat en Pagani

Inspirerad av Fiat Turbina Concept

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Pagani

Lapo Elkann är barnbarn till Giovanni "Gianni" Agnelli som tidigare var vd för Fiat. Lapo är själv entreprenör och har en något stökig bakgrund med droger och festande. Han anses vara en riktig playboy och flanerar gärna omkring på röda mattor iförd kläder som sticker ut - kanske är det också anledningen till att han 2008 blev utnämnd till International Best Dressed av tidningen Vanity Fair. Han gillar bilar och har hela livet levt i bilvärlden. 2011 jobbade han tillsammans med Gucci för att ta fram en specialversion av Fiat 500 och han har varit den drivande kraften i Ferrari Tailor Made där kunderna får speca upp sina bilar precis som de vill ha dem.

Nu har hans företag Garage Italia Customs tillsammans med Pagani tagit fram en specialversion av modellen Huayra och den kallas för Huayra Lampo. Inspirationen kommer från Fiat som 1954 skapade den häftiga konceptbilen Turbina. Den hade en mittmotor med tre stycken turbiner monterade på sig och en total effekt på 300 hästar. Lite designdetaljer från konceptet hittar vi alltså på den här Huayran som man har filat på under två års tid. Förutom lack och färgsättning är bilen original vilket innebär att den har en mittmonterad V12:a på 6,0 liter som ger 730 hästar.

Teslas nyöppnade servicecenter brann ikväll

Fick inte vara öppet ett dygn ens

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Tesla

Tidigare i dag skrev vi om att Tesla i dag skulle öppna ett servicecenter i Malmö. Vid halvnio-tiden i kväll gick det ett larm om att det brann i just Teslas lokal.

– Det började i ett servicerum eller en verkstadslokal, men det är oklart hur branden startade, berättar Joel Johansson, räddningstjänstens inre befäl, till Sydsvenskan.

Enligt uppgifter så har det brunnit i en bil som stod i servicerummet och andra bilar som stod i lokalen ska ha fått rökskador. Det brann på både första och andra våningen i lokalen men man vet just nu inte hur branden startade.

  tack Peter sydsvenskan.se +

Maserati verkar återvända till Formel 1

Ytterligare en comeback

Maserati 250 F
Visa inte Bil-artiklar
Bil / Maserati

För två veckor sedan fick vi reda på att Alfa Romeo skulle återvända till Formel 1. Nu kommer nyheten om att Maserati ska göra samma sak, efter att ha varit frånvarande från sporten i hela 60 år. Det det egentligen handlar om är att man döper om det befintliga Haas-stallet och pryder det med Maserati-loggor. Detta ska kosta den italienska biltillverkaren 20 miljoner euro men ännu är affären inte riktigt klar än.

Alibaba ska börja sälja bilar via varuautomater

Formade som katter

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Nyheter

Kinesiska Alibaba visar nu upp en varuautomat som de kommer att använda för att låta folk testköra och köpa bilar. Automaten är en stor byggnad formad som en katt och dit går man efter att man scannat en bil man är intresserad av via en app. Sen kan man provköra bilen ett par dagar för att se om man gillar den och sedan gå vidare med ett köp om allt klickar. Hur det hela är tänkt att fungera ser vi i den här videon.

I januari planerar man att öppna två såna här ställen - ett i Shanghai och ett i Nanjing.

Ned Flanders varma choklad
Gör den själv vettja! 
108kg
+
Bobby Green
Dokumentär om David Bowies sista år
Kommer 2018 
118kg
+
Bobby Green
Gräddlikör med smak av Cognac
Den första på svenska marknaden 
113kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
31.8°
+
Roger Åberg
0