Nya Ford Mustang blir din för 320 500 kronor

Bil / Ford

Att nya Ford Mustang inte skulle kosta miljonen visste vi nog redan och nu när de svenska priserna är här ser vi att Mussen inte alls blir särskilt dyr. För 320 500 kronor får du modellen med fyrcylindrig EcoBoost-snurra på 314 hästar och 434 Nm och för "bara" 46 000 pengar till får du versionen du egentligen vill ha - GT V8 med 418 hästar och 524 Nm.

Mustang EcoBoost: 320 500 kronor (med automatlåda 338.500:-)
Mustang EcoBoost Cabriolet: 356 500 kronor (med automatlåda 375.500:-)

Mustang GT V8: 366 500 kronor (med automatlåda 384.500:-)
Mustang GT V8 Cabriolet: 402 500 kronor (med automatlåda 420.500:-)

Givetvis finns det även en del tillbehör att smacka på, och några av dessa och dess priser hittar du på länken nedan.

Officiell återförsäljare för nya Mustang är BilMånsson i Halmstad och Brandt Fordon i Vänersborg.

www.bilsport.se +

Ken Block berättar om sin feta Ford F-150 RaptorTrax

Bil / Ford

För nästan exakt ett år sedan presenterade Ken Block sin nya leksak - en Ford F-150 försedd med larvfötter. Ken har haft mycket roligt med bilen under året och det verkar nästan som om den kan ta sig fram överallt. Här berättar Ken om sitt fordon och vad det är som gör den så bra.

I övermorgon ska undertecknad också framföra ett fordon med larvfötter men mer om detta inom kort.

Bildfrossa! Mercedes-AMG GT

Bil / Mercedes

Mercedes har dunkat ut ett gäng färska bilder på den nya sportvagnen AMG-GT. Bilen kommer dyka upp under våren och framtill att vi får se den glida fram på vägarna får vi alltså frossa i detta.

Vad tycker du om den?

www.carscoops.com +

Snubbe får sin Porsche 918 Spyder levererad

Bil / Porsche

YouTubaren Nue Vue var ute och spatserade i staden Boca Raton, Florida, när han helt plötsligt fick syn på en Porsche 918 Spyder som höll på att bli avlastad från en lastbil. Allt medan den ivriga ägaren förväntansfullt står och tittar på, för att sedan köra iväg i sitt nyförvärv.

thesupercarkids.com +

Shelby American presenterar Ford Mustang Shelby GT

Bil / Ford

Shelby American presenterar nu ytterligare en tagning på nya Ford Mustang - Shelby GT. Paketet ska förstärka allt som Mustangen står för och det handlar om förbättrade vägegenskaper, nya hjul, vassare bromsar, kolfiberdetaljer och framförallt en kompressor som drar upp effekten till 627 hästar. Skulle inte det räcka finns det även ett kit som ger mer än 700 hästar. Joe Conway som är vd för Shelby American säger följande:
"This 2015 Shelby GT incorporates all of the engineering lessons we've learned building high performance vehicles over the past 50 years. With the international distribution of the current Ford Mustang, we worked closely with our partners to develop a car that can be offered in both North America and overseas. It's the first Shelby muscle car in our history designed from day one to be a truly global vehicle."
Shelbys GT-uppgradering kostar 39 995 dollar utöver bilens pris.

www.leftlanenews.com +

Hyundai tar hjälp av augmented reality i Head-up-displayen

Bil / Hyundai

På årets CES-mässa i Las Vegas visade Hyundai upp lite av sin senaste teknik. Man vill få in augmented reality (förstärkt verklighet) i sina Head-up-displayer så att man får ännu mer information projicerad på rutan när man kör. Exempelvis så skulle man med tekniken kunna få ut mer från vägskyltar, varningar om att faror är nära, hastigheten på andra fordon och mer hjälp av navigationen. Inget som är runt hörnet tyvärr men vi kan nog vänta oss att se detta i våra bilar inom några år.

Här får vi se när en ganska så flamsig reporter tar sig en titt på hur det hela fungerar.

www.carscoops.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen