Bil / Övrigt

Två britter möts på en bit väg och argumenterar om vem som bör flytta på sig.

Bonusklipp nedan.

Bil / Nyheter

Det har gått lite rykten kring som säger att motorjournalisten Chris Harris skulle vara en av Top Gears nya programledare. I går blev det klart att Matt LeBlanc kommer att vara med i gänget, och Chris Evans välkomnade honom bland annat genom att lägga upp bilden till höger på sitt Twitter-konto. Men vem är det mer som sitter vid bordet under produktionsmötet? Jovisst, Chris Harris. Häromdagen meddelade även Harris att han skulle stänga ner sitt Patreon-konto, ett konto där folk har kunnat stödja hans arbete genom att donera lite pengar. Innebär detta att det är klart att även Harris blir en del av de nya programledarna? Inte helt bekräftat än, men det verkar onekligen så.

jalopnik.com +
Bil / Renault

Arne i Örnsköldsvik har fått en Renault Megane Scènic RX4 4WD på halsen sedan hans kära frus pappa gått bort. Bilen verkar inte vara Arnes favorit och franska bilar verkar överlag inte vara Arnes favoriter alls. Så hur gör man när man ska sälja vad som i hans tycke är skräp? Man sätter in en ärlig annons så klart, en ärlig annons som på kuppen blir väldigt, väldigt rolig.

Arne vill ha 12 000 kronor för bilen. Han är värd det dubbla för annonsen.

  tack Jonas www.blocket.se +
Bil / Lamborghini

För ett tag sedan kunde vi se ett videoklipp som visade en Lamborghini Gallardo som lekte U-båt vid en översvämmad korsning. Och att döma av det här färska klippet verkar ägare till denna modell gilla att köra med dem i vattnet.

www.autoevolution.com +
Scion FR-S / Toyota GT86
Foto: Flickr
Bil / Toyota

Toyota har nu bekräftat att man lägger ner Scion - en avstickare man skapade 2003 för att locka yngre köpare. Man säger ändå att man lyckats med sitt uppdrag och att 70 procent av köparna tidigare aldrig kört Toyota och att hälften av dem var under 35 år. Bilarna försvinner dock ej, utan det Toyota kommer att göra från och med nästa år är att smacka på deras logga på alla istället. Inte ett steg bakåt för Scion utan ett steg framåt för Toyota enligt Scions vd Jim Lentz.

www.leftlanenews.com +
Bil / Opel

Det nederländska företaget Donkervoort är ju lite roliga och snart presenterar de nytt. Här har vi en teaser för vad som kommer under året och det handlar om modellerna D8 GTO RS, D8 GTO S och D8 GTO R.

Om vi börjar med D8 GTO S så är det en bil för gatan och den blir mycket lik sitt äldre syskon D8 GTO fast med mer komfort. Bilen släpps nu i februari och de första leveranserna ska ske nästa månad. Priset börjar på 115 173 euro, innan skatt.

D8 GTO RS sägs vara den ultimata D8:an och den har under två års tid utvecklats på nytt helt från grunden. Endast 40 stycken exemplar tillverkas och varje har en prislapp på 151 173 euro innan skatt. Släpps i juni.

Sist men inte minst är D8 GTO R och det är bilen för den som vill bomba på banan. Det här blir företagets första helt racerfokuserade bil och den får inte framföras på allmän väg. Den släpps i höst och kostar då 251 173 euro innan skatt.

via Autoblog www.donkervoort.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen