Krönika Assassin's Creed mådde bra av ett sabbatsår
Nu är Ubisoft på rätt spår 
40.1°
+
Emmy Zettergren
0
IKEA:s svar på rekordpris för Da Vinci-tavla
"Köp en ny ram vetja!" 
50.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
iRobot Roomba får IFTTT-stöd
Säg åt Roomba att börja städa så fort du lämnar hemmet 
41.1°
+
André Stray
0
Häng med in i världens enda privatägda Boeing 787
Rimligt sätt att flyga på 
84kg
+
Bobby Green
Filmindustrin vill ha bort fulstreamings-tillägg till Kodi
Hotar utvecklare med rättsliga påföljder 
28.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Viasat börjar sända C Mores kanaler
Och Canal Digital börjar sända Viasats sportkanaler 
42.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Freddie Mercurys röst är den bästa inom rock
Polyphonic berättar varför 
136kg
+
Bobby Green

Det är kul med bilar som har bra drag

Skön reaktion

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Övrigt

Jag syftar givetvis på bra mos i maskineriet, inte drag som i bra drag bak på bilen som gör det möjligt att släpa en husvagn efter sig. Killen i videon har lagt lite energi på att få mer knuff i sin dieselpickis, och här får hans tjej följa med på en tur i bilen på en dragrace-bana. Och det verkar ha varit en uppskattad åktur.

Bollinger visar hur eldrivna B1 klarar sig i terrängen

En SUV i skogen!?

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Elbilar

Bollinger Motors ligger bakom den eldrivna bilen B1. Den är framtagen för att klara terräng galant och i dessa klipp visar man upp hur den sköter sig där underlaget inte bara är slät asfalt.

Under skalet på bilen finns en elmotor som ger 360 hästar och som har ett vrid på 640 newtonmeter. Man kan få den med ett batteripack på antingen 60 eller 100 kWh och räckvidden är då 20 respektive 32 mil.

B1 hade premiär i somras och enligt tillverkaren ska man redan ha fått in 10 000 stycken reservationer. Läs mer om bilen på länken nedan.

The Grand Tour behöver en ny testförare

Mark Webber är på audition

Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / TV-serier

Som ni säkert alla har läst så har man valt att slopa testföraren "The American" i den nya säsongen av The Grand Tour efter folks klagomål. Således behövs en ny, och en av dem som har varit på audition för rollen är racerföraren Mark Webber.

Vem hade du velat se i rollen, Chris Harris kanske? ;)

Stor seriekrock under race i Macau

14 av 20 stycken bilar inblandade

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Övrigt

I helgen var det final i FIA GT-cupen i Macau men redan på första varvet i kvalloppet blev det stopp i form av en stor seriekrock där 14 stycken bilar var inblandade. Olyckan inträffade i den trånga "Police-kurvan". Ingen förare skadades som tur var. Svensken Felix Rosenqvist var en av förarna men eftersom reservdelar saknades kunde han tyvärr inte medverka när racet kördes om i går igen. Vann gjorde till slut Edoardo Mortara.

Volvo sluter avtal med Uber

Taxitjänsten ska köpa tiotusentals självkörande Volvo-bilar

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Volvo

Taxitjänsten Uber meddelade idag att man slutit ett avtal med Volvo som innebär att Uber kommer att köpa tiotusentals av självkörande bilar från Volvo de kommande åren uppger New York Times.

Jeff Miller på Uber kommenterar avtalet:
"Everything we’re doing right now is about building autonomous vehicles at scale. We don’t know exactly how an autonomous world will look. But we know that we want to be the platform that’s at the center of it, from a ride-sharing standpoint."
Samarbetsavtalet mellan Uber och Volvo kommer att sträcka sig från 2019 - 2021 skriver Volvo i ett pressmeddelande. Uber och Volvo har redan ett samarbete i mindre skala sedan 2016 vilket bland annat inneburit att Uber har testat självkörande Volvo XC90:s i den amerikanska staden Pittsburgh.