Snabb Fiat med MC-motor

Bil / Övrigt

Stoppar man ner en motor från en Suzuki GSX-R 1000 i en gammal Fiat X1/9 får man ett riktigt snabbt åk. Det kan vi se i den här videon där en sådan bil tar sig upp för ett berg på slingriga vägar.

Jag fullkomligt älskar såna här projekt! Att just den här också låter som en skällande hund vid nedväxlingarna gör inte saken sämre precis.

jalopnik.com +

Japansk reklam för Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Spel / Multiplattform

Nästa vecka släpps Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och för att uppmärksamma en massa japaner om detta släppte Konami samt Sony den här märkliga reklamfilmen.

kotaku.com +

ReelSteady släpper videostabiliseringsprogram för After Effects

PC / Mjukvara

Brukar du ofta spela in feta filmer med actionkameror som oftast brukar bli rätt skakiga? Har du drygt 3 400 kronor som ligger och skräpar på banken? Då kanske du borde fundera på att investera i After Effects-tillägget ReelSteady som ser ut att göra även de mest skakiga videor stabila.

Utöver stabiliseringen så har ReelSteady ett intuitivt gränssnitt, länsförvrängningsfix och är utrustad med ett gäng presets till diverse GoPro-kameror.

Ovan kan ni se en kort demonstrationsvideo som visar vad ReelSteady kan göra.

www.reelsteady.com +

Rocket League till SteamOS

Spel / PC

Psyonix meddelade i dag att Rocket League kommer släppas till SteamOS och att man får med det helt utan extra kostnad om man köper en Steam Machine, Steam Link eller Steam Controller.

Just nu erbjuder man även 10 % rabatt på Windows-versionen av spelet på Steam. Så om man nu råkat missa detta underbara spel så kanske man kan slå till nu.

steamed.kotaku.com +

Vine uppdaterar appen med musikfunktion

Mobil / Mjukvara

Det är dags att du intensifierar ditt Vinespel med musik! Det tycker i alla fall Vine själva att du ska göra. Utvecklarna har nämligen lagt till en funktion i appen vid namn Snap to Beat som gör att du kan plocka låtar som i sin tur läser av vilken del av låten som kan loopas och sedan anpassar din video efter låtsnutten.

Vine-användare som kör iOS får lägga vantarna på Snap to Beat-funktionen först, men troligtvis lär den dyka upp på Androidversionen också inom kort.

Vine finns tillgängligt på Android, iOS och Windows Phone.

Ovan ser ni ett gäng Vinevideor.

thenextweb.com +

Grip dumpar Kickstarter

Spel / PC

Kickstarter-kampanjen för Grip, den andliga uppföljaren till Rollcage, har lagts ner av utvecklarna. Man insåg nämligen att man inte skulle klara få in de 657 000 kanadensiska dollarna som man efterfrågade.

Men bara för att man la ner kampanjen betyder det inte att hoppet om ett nytt Rollcage-liknande spel är borta. Någon gång innan den 30 november kommer man nämligen slänga upp spelet på Early Access i hopp om att folk skall ge dem pengar där istället.

"Early access will allow us to truly focus on development, while giving the players the power to change the shape of the game as it's being made,"

Redan nu kan man köpa en Early Access-kod om man nu skulle få för sig att betala för något halvfärdigt som eventuellt släpps om några månader.

via Eurogamer www.cagedelement.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen