Suv med inbyggd träningsmaskin

Bil / Övrigt

Becker Automotive Design bygger om bilar och smäcker in allt från TV-apparater till bekväma och pampiga stolar goda nog för en kung. Men det är inte allt de proppar bilarna med. Det senaste är en komplett träningsmaskin så att den som är passagerare ska kunna dra av ett pass mellan mötena.

Bilen som huserar maskinen är en Cadillac Escalade ESV som förutom detta lilla tillbehör självklart också är smockad med massa andra prylar och lyxigheter. Min enda tanke är om de monterat en större AC? Kan lätt bli lite Jack och Rose-effekt på rutorna annars...

OBS! Det är kul att träna. Bry er inte om de sjukt läskiga minerna tjejerna gör.

via Gizmodo beckerautodesign.com +

Pikes Peak Hill Climb till DiRT Rally

Spel / PC

För några veckor sedan så smygsläppte Codemasters DiRT Rally på Steam Early Access. Då lovade man att med jämna mellanrum släppa nytt material till spelet ett och i går släppte man Pikes Peak Hill Climb till spelet.

Pikes Peak International Hill Climb är en backtävling för där banan startar på 2862 meters höjd och har sin målgång på 4301 meters höjd. Banan är cirka två mil lång och har 156 utmanande kurvor. Det är inte första gången Pikes Peak är med i ett DiRT-spel då man tidigare kunnat köra banan det första DiRT-spelet från 2007.

Denna uppdatering innehöll även tre nya bilar och de är Peugeot 405 T16 PP, Audi Sport quattro S1 PP och Peugeot 205 T16 PP .

Early Access-tillgång till DiRT Rally kan köpas på Steam för 29,99€ här.

www.eurogamer.net +

LEGO i förstapersonsvy känns helt rätt

Video / Imponerande

I den här filmen får vi se LEGO-gubbar från en förstapersonsvy representerade i olika kända spel och det ser riktigt läckert ut. Förresten, någon mer än jag som gärna skulle se ett LEGO Portal i verkligheten? Make it happen!

youtube.com +

Sannolikt inget Cyberpunk 2077 förrän 2017

Spel / Multiplattform

Nu när CD Projekt RED har släppt The Witcher 3: Wild Hunt så kunde man kanske tro att de kunde komma loss och släppa Cyberpunk 2077 snart. Men det spelet lär man nog få vänta på ett tag då CD Projekt RED-bossen, Adam Kicinski, nämnde i en intervju med Rueters att det är för tidigt att prata om spelet och att 2015 och 2016 kommer handla om The Witcher 3: Wild Hunt.

We hope and we are certain that Cyberpunk has even bigger commercial potential. It is too early to talk about it, though. This year, and the next one will be the years of the Witcher.

Så sannolikt får vi inte se detta spel i butik förrän tidigast 2017.

www.reuters.com +

Dejtingpodden

Webb / Podcast

Idag startar den Sofie Strandberg tillsammans med den svenska dejtingsajten Happy Pancake podcasten "Dejtingpodden" där man kommer att snacka om dejting, relationer och liknande ämnen.

Sofie Strandberg, mitten på bilden ovan, är relationskrönikör och i första avsnittet gästas hon av journalisten Annika Leone och bloggaren Cimon Lundberg. Sofie Strandberg säger i ett pressmeddelande:
"Jag är väldigt nyfiken av mig och nu får jag äntligen krypa under skinnet på mina gäster och fråga dem om sådant som berör landets 1 500 000* singlar. Det finns många myter om dejting som jag skulle vilja slå hål på. Dejting ska vara kul och lustfyllt, inte ångest och panik. Om det är något jag vill förmedla som programledare så är det dejtingglädje."
Dejtingpodden kommer att släppa ett nytt avsnitt i veckan och varje program är 25 minuter långt. Ni hittar första avsnittet här.

www.dejtingpodden.com +

Veckans PSN-uppdatering

Spel / Sony

I dag körde man igång en ny rea i PlayStation-affären där man bland annat kan köpa Call of Duty: Advanced Warfare med 33 procents rabatt samt ett gäng Assassin's Creed-spel till ett lägre pris. En komplett lista på spelen som ingår i rean kan hittar man här.

Till PlayStation 4 kan man denna vecka skaffa BADLAND: Game of the Year Edition, The Escapists, Game of Thrones – Episode 4: Sons of Winter, Magicka 2, Riptide GP2, Roundabout och Ultra Street Fighter IV.

PlayStation 3 får Game of Thrones – Episode 4: Sons of Winter och PlayStation Vita får Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashed, Looney Tunes Galactic Sports, Octodad: Dadliest Catch samt Strike Solitaire 2.

En komplett lista på allt som dyker upp i PlayStation-affären i denna vecka kan hittas via länken nedan.

blog.eu.playstation.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen