Ny show om bilar - med Jerry Seinfeld

Bil / Nyheter

"Seinfeld" var en omåttligt populär humorserie som gick förr i tiden, och som fortfarande sänds i repris på TV. Frontman för serien var Jerry Seinfeld som förutom att han älskar att stå på scenen och dra skämt även älskar bilar. Nu ska han förena dessa två ämnen i en ny show som kallas för "Comics And Cars".

Enligt tidningen The Daily ska showen inte helt oväntat byggas upp av komiker som bjuds in och snackar bilar. På gästlistan sägs Ricky Gervais och Alec Baldwin bland annat stå med. När serien ska sändas och i vilken kanal är oklart för tillfället, men inspelningarna är i full gång.

jalopnik.com +

Amazon släpper Amazon Dash

Pryl / Mojänger

Amazon har visat upp en ny pryl som ska underlätta livet för sina Amazon Prime-kunder. Dash är en knapp som du kan använda för att beställa förbrukningsvaror som kaffe, tvättmedel eller något annat som har en tendens att ta slut på ett väldigt smidigt sätt. Klickar du på knappen läggs en beställning på en förvald produkt och två dagar senare ska sagda produkt dyka upp utanför din dörr.

Det hela verkar väldigt smidigt och knappen ska du kunna placera precis var som helst, så det går att placera Dash-knappen som beställer kaffe bredvid kaffekokaren till exempel. Det ska gå att ställa in Dash via telefonen så att den beställer rätt produkter när du klickar på knappen. När du klickar på knappen så kommer det upp en avisering på telefonen, så att du snabbt kan avboka beställningen om du klickat fel, eller bara ändrat dig.

Dash kommer tyvärr inte fungera med alla olika sorters produkter. Amazon har samarbetat med 18 olika företag och det är endast produkter från dessa som du kan beställa. Några företag som hoppat på Dash-tåget är Gillette, Gerber, L'oreal och Tide. Så om du vill ha rakblad från något annat företag än från Gillette så får du beställa dessa från Amazon på det gamla hederliga sättet.

Amazon Dash visades upp lite olägligt då många trodde att det var ett aprilskämt, men enligt Amazon är knappen på riktigt och tillgänglig till Amazon Prime-kunder

www.theverge.com +

The Witcher 3 bjuder på mycket speltid

Spel / Multiplattform

Om du är enträgen och gör allt som går att göra i The Witcher 3 så kan du gott och väl bli sittande med spelet i över 200 timmar. Och det får man nog säga definitivt innebär valuta för pengarna. Sen är ju frågan hur långt det är om man springer igenom berättelsen.

Allt det här innehållet innebär dock också att spelet kommer att kräva en hel del utrymme på din föredragna enhet och det har ryktats om installationsutrymme på i alla fall 50GB på Playstation 4.

The Witcher 3: Wild Hunt släpps 19 maj till PC, Xbox One och PS4.

www.ign.com +

Rädsla kan hindra oss från att utvecklas som fotografer

Foto / Tips & Trix

I den här videon får vi se fotografen Mike Brown prata om något viktigt. Det som kan få fotografer att låta bli att fotografera. Det kan vara rädsla, "fel" väder, osäkerhet kring utrustning. Och jag kan själv känna igen mig. Min fotoinspiration tryter helt när det är grått och tråkigt ute. Men det handlar egentligen bara om att tänka om och tänka annorlunda. Och att ge sig ut och fota.

Kolla in den här videon om du känner att du behöver lite inspiration.

iso.500px.com +

Dying Light förändras för en dag

Spel / Multiplattform

Skaparna bakom Dying Light vill skämta till det lite nu när det är första april och har släppt en uppdatering som endast gäller idag. I trailern ovan kan ni kolla in vad uppdateringen för med sig.

www.ign.com +

Ärlig trailer för Interstellar

Film / Övrigt

Nu har det kommit en ny ärlig trailern på Screen Junkies YouTube kanal och den här gången handlar det om Christopher Nolan rymdepos Interstellar.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen