Kvinna 60+ kör dragrace med sin Mercedes C 63 AMG

Bil / Mercedes

Man är aldrig för gammal för att gör tokigheter heter det väl? Den här tanten är någonstans i 60-årsåldern men inte virkar hon dukar eller bakar mandelkubb på sin fritid, nej hon tar sin trimmade Mercedes C 63 AMG till strippen och förnedrar motståndare istället.

Enligt kvinnan själv har hon kört dragrace sedan tonåren, vilket inte förvånar mig när hon lägger en repa på 11.72 sekunder. Bra jobbat!

jalopnik.com +

Spana in The Kids

Video / Film

Här har vi den lite smått underhållande och skrämmande kortfilmen The Kids som handlar om det här med barn.

vimeo.com +

Tack för mig!

Feber / FredagsFeber

Den första mars 2010 så började det hela, det vill säga för nästan exakt fem år sedan. Då jobbade jag min första dag på feber.se och min första artikel var förstås en fotoartikel och närmare bestämt om en om en fotobox från fotocommunityn 1x.com.

Det har varit enormt roliga fem år på Feber men nu är det alltså dags att ta sig vidare till nya äventyr. Jag vill tacka er läsare något enormt och det roligaste jag gjort under min tid här är de saker som involverat er. För mig är det ni som gör Feber, det kommenteras massor och ofta med bra stämning, något som inte är så vanligt på internets alla hörn.

De roligaste sakerna för mig här på Feber har varit de gånger man träffat flera av er både av en slump samt på exempelvis Feber Live Live. Också den interaktion man haft med er under Feber Live ska sägas vara en av höjdpunkterna, det är kul att skriva för ett gäng människor som brinner så mycket för teknik och som har en enorm kunskap om det hela.

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, det känns helt enkelt lite vemodigt att sluta men stort tack till alla som läst och gjort mitt jobb till ett av världens roligaste!

Och så självklart, stort tack till resten av redaktionen samt svunna hjältar som Ken Masters med flera.


Tack och hej!
Från och med nu så hittar ni mig på www.gordonandersson.com istället.


Så här såg jag förresten tydligen ut när jag började på Feber, när man fortfarande var ung och dum!

PS. Resten av redaktionen, fixa tillbaka Tempen nu så man har något kul att lyssna på på nya jobbet :)

Ny trailer för Hatred

Spel / PC

Hatred har fått en ny trailer som visar en hel del gameplay. Spelet ska släppas under andra kvartalet 2015 till PC. Det våldsamma innehållet har dock varit omdiskuterat och spelet försvann ett tag från Steam Greenlight innan det kom tillbaka igen. Spelet har också fått åldersmärkningen AO (Adult Only) vilket innebär att det inte kommer att kunna släppas till Microsoft, Sonys eller Nintendos konsoler så som spelet är utformat idag.

youtube.com +

Intresset för att testa Windows 10 är riktigt stort

PC / Mjukvara

Bara två dagar efter Microsofts presskonferens häromveckan, där de presenterade Windows 10 lite närmare, hade 170 000 nya personer skrivit upp sig för Microsofts testprogram Windows Insider. Innan dess var den totala siffran 1,7 miljoner testare och så sent som i oktober förra året var antalet testare "endast" en miljon. Och intresset fortsätter att öka. Nu har över 2,2 miljoner personer anslutit sig till tjänsten.

Medlemmar i Windows Insider Program får just nu tillgång till en förhandsversion av Windows 10 till datorer och kommer att få en förhandsversion till telefoner när den släpps.

microsoft-news.com +

Alienware hintar om bärbar spelkonsol

PC / Hårdvara

Alienware har profilerat sig inom spelbranschen som tillverkare av kraftiga speldatorer. Men nu verkar det som om de även vill expandera till bärbara spelkonsoler.

I går genomfördes en Ask Me Anything-session på alienwarearena.com där General Manager Frank Azor hintade om att företaget tittar på den bärbara konsolmarknaden och sa mer specifikt att det finns en stor chans att företaget utvecklar just en bärbar konsol men att de inte riktigt kan presentera något just nu.

"Nothing to announce about a new tablet yet but it's a space we are looking at and have been for a while now".

Under utfrågningen hintade Frank Azor även om att det snart är dags för en presentation av deras Steam Machine som nu har fått en prissänkning med 50 dollar till det nya priset 499 dollar. Konsolen ska innehålla fjärde generationens Intel Core i3-processor, Nvidia Force GTX GPU och 4GB RAM samt köra Windows 8.1. Fler versioner med bättre prestanda och dyrare prislapp ska också lanseras.

Kanske kan vi få veta mer om deras planer under årets upplaga av Game Developers Conference i mars, alternativt under sommarens E3.

Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen