Kvinna 60+ kör dragrace med sin Mercedes C 63 AMG

Bil / Mercedes

Man är aldrig för gammal för att gör tokigheter heter det väl? Den här tanten är någonstans i 60-årsåldern men inte virkar hon dukar eller bakar mandelkubb på sin fritid, nej hon tar sin trimmade Mercedes C 63 AMG till strippen och förnedrar motståndare istället.

Enligt kvinnan själv har hon kört dragrace sedan tonåren, vilket inte förvånar mig när hon lägger en repa på 11.72 sekunder. Bra jobbat!

jalopnik.com +

Har du söndagsångest?

Webb / Sajter

Undersökningsföretaget Novus har på uppdrag av utbildningsföretaget Novus undersökt hur många svenskar som har haft söndagsångest och det visade sig att sex av tio svenskar någon gång hade haft söndagsångest och att tre av tio hade återkommande problem med detta.

Söndagsångest är vanligast bland människor i 18- till 29-årsåldern där 78% hade känt av detta någon gång medan 45% upplever återkommande söndagsångest . Vidare visade det sig att högutbildade hade söndagsångest i högre grad än dem med lägre utbildning och norrlänningar hade minst söndagsångest sett ur en geografisk synvinkel.

Oro inför den kommande veckan, prestationsångest, stress eller missnöje med det man ägnar sig åt i veckorna är vanliga orsaker till söndagsångest.

sondagsangest.nu +

Xcar testar Jaguar XE

Bil / Jaguar

Alla biltillverkare vill ha något som konkurrerar med BMW:s 3-serie och den nya modellen XE är Jaguars tänkta kandidat för den uppgiften. I den här videon får vi se när Xcar tar sig en tur med bilen och försöker ta reda på om Jaggan har en chans.

www.carscoops.com +

Silent Hills-namninsamling når över femtio tusen underskrifter

Spel / Övrigt

Sedan nyheten om nedläggningen av Silent Hills nådde oss i måndags har fans över hela världen "sörjt" spelet vi alla sett fram emot. Samarbetet mellan Hideo Kojima och Guillermo del Toro var verkligen för bra för att vara sant.

Men det betyder inte att vi har gett upp för det. Just nu finns det en namnsamling på change.org med över femtio tusen underskrifter för att ta tillbaka Silent Hills. Målet är nå upp till 75 tusen, om ni vill skriva under och bli en del av detta är det bara att gå in här.

www.vg247.com +

Om alla spel var som Pokémon

Spel / Övrigt

Klipp där någon har använt Pokémon-formulan på andra kända spelserier.

Tested har provat Microsoft Hololens

Pryl / Virtuell verklighet

Will från Tested spenderade nyligen runt 90 minuter med Microsofts förstärkt verklighetsglasögon Hololens. I klippet ovan pratar han, i ungefär 30 minuter, om hur den fungerar och vad han tyckte om glasögonen.

www.tested.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen