Du skulle kunna äta på McLarens fabriksgolv

Bil / McLaren
Jag hade nog en aning om hur rent och prydligt det skulle vara hos McLaren men efter att ha sett den här videon där Driven är där på besök undrar jag om de ens tillverkar några bilar där? Allt är nog bara kulisser och i själva fallet säkerligen en stor hall för konstutställningar. Det finns på allvar inte en endaste olje- eller smutsfläck någonstans.

Renligheten borgar sig i att chefen Ron Dennis är en riktig pedant. Och inga detaljer har lämnats åt slumpen. Till exempel så är lufttrycket i köket och matsalen lägre än på övriga ställen, för att förhindra att matos tar sig ut till de som jobbar.
www.motorauthority.com +

Snubbe gripen för att ha dödat en dinosaurie i en uppsats

Video / Dumheter
En niondeklassare i en amerikansk skola blev både gripen och avstängd från sin skola efter att han i en skoluppgift hade beskrivit hur han skulle döda sin grannes dinosaurie.

Uppgiften bestod av att man i några få meningar skulle beskriva sig själv i form av något som skulle likna en statusuppdatering på Facebook. 16-årigen Alex Stone säger att han då skrev:
"'I killed my neighbor's pet dinosaur', and, then, in the next status I said I bought the gun to take care of the business."
Nu väntar åtal för förargelseväckande beteende för Stone som kommer att få återvända till sin skola på måndag.
  tack @LinusLarsson

www.foxcarolina.com +

ICA lanserar ehandel

Webb / Tjänster
Den stora matvarukedjan ICA säger till branschtidskriften Dagens Handel att man ämnar att kicka igång en ehandels-satsning under hösten.

Till Nyhetsbyrån Direkt säger ICA:s VD Per Strömberg att man troligtvis kommer att komma igång någon gång under november och man har tidigare sagt att ehandel skulle vara på gång under 2014:s andra halva.

Det kommer inte att ske någon riksomfattande lansering av ICA:s ehandel i år utan man säger att man kommer att testa sig fram under hösten och antagligen dra igång i stor skala under 2015.
www.dagenshandel.se +

Fiskare fångar haj, fisk äter upp den

Video / Djur
Klipp från Bonita Springs i Florida där några fiskare lyckas få en svartfenshaj på kroken men den blir de snabbt av med då en goliatgrouper tar tillfället i akt och snor åt sig hajen.
io9.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen