Du skulle kunna äta på McLarens fabriksgolv

Bil / McLaren

Jag hade nog en aning om hur rent och prydligt det skulle vara hos McLaren men efter att ha sett den här videon där Driven är där på besök undrar jag om de ens tillverkar några bilar där? Allt är nog bara kulisser och i själva fallet säkerligen en stor hall för konstutställningar. Det finns på allvar inte en endaste olje- eller smutsfläck någonstans.

Renligheten borgar sig i att chefen Ron Dennis är en riktig pedant. Och inga detaljer har lämnats åt slumpen. Till exempel så är lufttrycket i köket och matsalen lägre än på övriga ställen, för att förhindra att matos tar sig ut till de som jobbar.

www.motorauthority.com +

Nya Honda Civic Type R har premiär den 2 mars

Bil / Honda

Nya Honda Civic Type R börjar nästan bli söndertjatad vid det här laget. Vi har i sett den helt omaskerad, fått nästan alla uppgifter kring den och matats med teasers hit och dit. Nu, äntligen, får vi ett premiärdatum - 2 mars begår bilen sin officiella debut.

www.autoevolution.com +

Snubbe spelar Super Mario World med näsan

Spel / Övrigt

En japansk snubbe som kallar sig för Wakou spelar här Super Mario World genom att spela flöjt med näsan. Med hjälp av ett program som heter Audio Pad blir flöjtens olika toner knapptryck vilket gör att han kan kontrollera Mario genom spelet.

En kort gif på spektaklet kan beskådas till höger men om man vill se ett längre klipp på det hela så kan man hitta det via länken nedan.

kotaku.com +

Gör om din telefon till en polaroidkamera

Mobil / Hårdvara

Då var det dags att skriva om dagens anda stora iPhone-skal som är till för de som gillar att fotografera, detta skal fungerar dock även till ett gäng androidtelefoner.

Skalet heter Prynt och även detta gör att din telefon får ett handtag och avtryckarknapp. Detta skal är dock väldigt mycket större och anledningen är att det har en inbyggd skrivare för att fungera lite som en gammal polaroidkamera.

Som vanligt med liknande idéer så har skaparna tagit hjälp av Kickstarter för att få ihop pengar och de har redan nått sitt mål fyra gånger om.

vill du ha din egen Prynt så kan du backa projektet med 99 dollar för att få en skickad till dig i oktober.

www.kickstarter.com +

Rykte Disney vill ha Chris Pratt som Indiana Jones

Film / Nyhet

Deadline rapporterar att Disney vill ha Christ Pratt som Indiana Jones för potentiell ny Indiana Jones-film.

Rent spontant känns detta val ju klockrent frågan är bara om man kan få fram ett vettigt manus bara.

deadline.com +

Unreal Engine kan verkligen producera realistisk grafik

Spel / Övrigt

Hur bra grafiken än är i spel så är det ganska tydligt att det är just ett spel. Men i den här demonstrationsvideon, där vi får en rundtur i en lägenhet i Paris, får vi se hur realistisk grafik Unreal Engine faktiskt kan prestera.

Det svåra är dock att få omgivningar och karaktärer att se fortsatt realistiska ut när de interageras med eller rör sig. Men utvecklingen går ju bara framåt och vi lär se allt mer realistiska animationer framöver.

www.eurogamer.net +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen