Spotify större än Bonnier
Största mediabolaget i Sverige 
44.3°
+
Roger Åberg
0
Häng den här lampan på din iMac
Geni eller idioti? 
30.7°
+
Roger Åberg
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
90kg
+
Roger Åberg

Mer effekt och ansiktslyftning till BMW M5

Nu är den officiell

Visa inte Bil-artiklar
Bil / BMW

Via BMW:s egna sajt kunde vi för ett tag sedan beskåda ansiktslyftningen som gjorts på BMW M5. Nu är lyftet för hela 5-serien officiell och förutom lite uppdaterat utseende får toppversionen ännu mera effekt.

Det man först lägger märke till är att strålkastarna har uppdaterats och blivit ännu lite klarare. Njurarna i grillen är också förändrade som vi tidigare har skrivit om. Och där i grillen sitter det numera ett litet M5-märke för att ännu tydligare markera att det här är värstingen. På tillvalslistan finns numera även adaptiva LED-strålkastare. Baktill har bakljusen fått en ytterst liten uppdatering, i övrigt ser det ut som förut. Som lackalternativ erbjuds nu även färgerna Pure Metal Silver, Pyrite Brown Metallic och Frozen Blue Metallic. Det tillkommer även några nya matta alternativ. På insidan har det skett lite förändringar på instrumentpanelen, och vad som har skett mer går att läsa om på länken.

Nytt under huven är att man mot en extra peng kan lägga till ett Competition Package (erbjuds även till M6). Då får man 15 extra hästar, 575 totalt alltså. Förutom effekten får man även ett uppdaterat chassi.

Nya M5 lanseras i juli. Mer om uppdateringen för den vanliga 5-serien kan du läsa om här.