USA vann över Japan i världens första jätterobot-fajt
MegaBots besegrade Suidobashi  
30.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
EA stänger Visceral Games
Studion bakom Dead Space finns snart inte mer 
30.5°
+
Frode Wikesjö
0
Jim Jefferies till Sverige!
Biljetterna tar slut snabbt 
80kg
+
Roger Åberg

Specialversion av BMW 760Li

Men bara för Japan

Visa inte Bil-artiklar
Bil / BMW

BMW kryddar till sin 760Li "V12 25 Years Edition" lite grann och släpper den i begränsad upplaga, men bara på den japanska marknaden.

Det man får är alltså en förlängd 7-serie med en dubbelturbo-försedd V12:a på 6.0 liter som ger 536 hästar och 750 Nm. Ordentligt med kraft alltså, perfekt när man som baksätesåkare måste piska sin chaufför att hinna till det där viktiga affärsmötet.

Speciellt för just denna version är att den är utrustad med ett M-paket som ger nya och aggressivare stötfångare, 21-tumshjul, svarta pipor och grillribbor och lite extra emblem på bakluckan. På insidan trivs man som en kung och som väntat är benutrymmet i baksätet väl tilltaget. Här finns också ett ljudsystem med 16 stycken högtalare på 1 200 watt från Bang & Olufsen.

Orderböckerna öppnar i augusti och bilen börjar levereras i oktober. Men bor du i Japan och är sugen får du skynda på, det finns nämligen bara 52 stycken och även om priset, 222 000 dollar, är högt lär det inte skrämma bort de potentiella köparna för en sån här kärra.