Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
44.3°
+
Roger Åberg
0
Skön Gremlins-affisch
Med massvis med populärkulturreferenser 
41.4°
+
Frode Wikesjö
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
79kg
+
Bobby Green

Renault presenterar Kadjar

Tillverkarens första crossover i C-segmentet

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Renault

I dag presenterar Renault den nya modellen Kadjar. Minisuven är deras första crossover i C-segmentet och den blir snäppet större än modellen Captur.

Kadjar erbjuds med både framhjuls- och fyrhjulsdrift och den mäter 4.45 meter på längden, 1.84 på bredden.

Bilen har premiär på bilmässan i Genève som öppnar den 5 mars.

Visa
Pressmeddelande
RENAULT PRESENTERAR KADJAR

Renault fortsätter sin offensiv på crossover-marknaden med lanseringen av Kadjar, som är märkets första crossover i C-segmente och storebror till succéebilen Captur.

Renault Kadjar ökar företagets ambitioner på den internationella arenan i ett snabbväxande och mycket populärt segment på marknaden. Bilen börjar säljas först i Europa och senare i Afrika, länderna runt Medelhavet följt av Kina.

Kadjar blir ett attraktivt och innovativt val bland crossovers. Med sina flytande linjer och atletiska exteriör utmärker sig Kadjar designmässigt. Interiören är både sportig och elegant med hög kvalitet på materialval och finish.

Bilen kommer med fyrhjuls- respektive tvåhjulsdrift och uppmuntrar till äventyr samtidigt som den är lätt att manövrera i stadsmiljö tack vare sina kompakta mått: 4,45 meter lång och 1,84 meter bred.

Kadjar är utrustad med senaste tekniken, bl a det toppmoderna R-Link2 multimediasystem. Föraren erbjuds en avslappnad körupplevelse med de allra senaste hjälpmedlen.

På motorsidan finns en rad effektiva val som gör att Kadjar ligger i framkant i sitt segment när det gäller låg bränsleförbrukning och CO2 utsläpp.

Renault Kadjar visas upp för allmänheten på Geneve Bilsalong som öppnar 5 mars.