Känd streamer "swattades" bort från ett flygplan
Typiskt exempel på ett prank som inte är ok 
29.3°
+
Frode Wikesjö
0
El Salvador förbjuder mineralbrytning
För att skydda landets miljö och naturresurser 
53.6°
+
Frode Wikesjö
0
Nu kan du strömma Gorillaz nya album
Humanz har hela 26 stycken spår 
83kg
+
Bobby Green

Volvo återkallar V90, S90 och XC90

Felmonterad slang kan orsaka tekniska problem

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Volvo

Volvo återkallar nu 127.000 bilar världen över, varav 6400 är sålda i Sverige. Det är de helt nya modellerna V90, S90 och XC90 som drabbas. Volvo har upptäckt att en slang från luftkonditioneringen kan vara monterad på fel sätt. Slangens funktion är att leda bort kondens och vatten från luftkonditioneringen och om den inte är monterad på rätt sätt så kan fukt komma in i kupén på bilen. Detta kan leda till funktionsproblem i luftkonditioneringen men även påverka andra elektriska system. I värsta fall kan det påverka krockkuddarnas funktion.

– Vi kommer inom kort kontakta alla berörda kunder som uppmanas att ta kontakt med sin närmaste auktoriserade Volvo-handlare för att få det åtgärdat helt kostnadsfritt, säger Katarina Adamson, kommunikationsdirektör på Volvo Cars, till Aftonbladet.

Återkallningen är frivillig och det finns inga olyckor eller skador rapporterade på grund av detta. Volvo verkar helt enkelt vilja vara på den säkra sidan och fixa detta på bilarna innan det blir ett problem på riktigt.

  tack Jerry aftonbladet.se +