OnePlus 5T är en förvånansvärt trevlig uppgradering
Svårt att motivera köp av annan Android 
37.9°
+
André Stray
0

Reklamfilmer

66.1°
+
Fenjima Manrique
0

Bisarr Old Spice reklamfilm

Att säga adjö

Old Spice producerar inte bara after shave och parfym nu förtiden. Dom har många olika produkter, allt från schampoo till rakapparater. I klippet ovanför kan ni se en väldigt annorlunda reklamfilm om hur det är att säga adjö till ett kärt skäggstrå.
Läs mer om Reklamfilmer, skäggstrå, hejdå, adjö, oldspice, reklamfilm
51.5°
+
Fenjima Manrique
0

När gäspningar blir till skrik

AAAAHHHH!!!

Reklamfilm för en liten kudde som heter Ostrich Pillow Lite som är bra att ha om du behöver ta dig en spontan tupplur. Klippet visar också att om man lägger till skrik så blir gäspningar betydligt roligare. Lite ny fakta om att gäspa, forskare har kommit fram till att ju äldre man blir desto mer sällan blir man smittad av andras gäspningar.
Läs mer om Reklamfilmer, skrik, gäspningar, gäsp, gaah
38.3°
+
Fenjima Manrique
0

STIHL låter dig välja

Bä bä vita lamm...

Företaget STIHL som tillverkar flera typer av motorsågar och maskiner har gjort en ny reklamfilm där du som tittare får bestämma slutet. Vilket slut väljer du?
Läs mer om Reklamfilmer, reklamfilm, sthil, lamm, motorsåg, val
60.2°
+
Frode Wikesjö
0

Sörpla inte i biografen

Rätt smart bioreklam

Klipp från Coca-Cola där man i smyg filmade biobesökare och använde sedan dessa i en reklamfilm som påminde folk att vara tysta i biosalongen.
Läs mer om Reklamfilmer, Coca-Cola, Bio, Sörpla
62.9°
+
Gordon Andersson
0

Skön reklamfilm från Kanada

Får främlingar att hålla i handen

Denna lite sköna reklamidé står Duracell i Kanada för men jag tror den hade varit minst lika intressant att se här i Sverige. Duracell installerade värmeelement i busskurer mitt i vintern men för att dessa skulle fungera så krävdes det att man kopplade ihop sidorna på busskuren genom att hålla händer med de andra som stod och väntade. Lite kul idé och då särskilt i land som Sverige där vi knappt vågar se främlingar i ögonen.
Läs mer om Reklamfilmer, kanada, duracell, reklamfilm
43.4°
+
Frode Wikesjö
0

Reklam för en HUVr

Men vad är det egentligen reklam för?

I dag dök det upp ett klipp på nätet där kändisar som Moby, Terrell Owens, Tony Hawk och Dr. Emmett Brown själv, Christopher Lloyd gör reklam för en svävbräda från Tillbaka Till Framtiden 2. Reklamen är för ett företag som heter HUVr som har taglinen Future Has Arrived. ytterligare ett klipp för HUVr finns att beskåda nedan där Billy Zane, som var med i en av filmerna får en demonstration för hur dessa svävande brädor fungerar. Det surras lite...
Läs hela artikeln
Läs mer om Reklamfilmer, Hoverboard,
57.1°
+
Frode Wikesjö
0

Konstig reklamfilm för tysk matbutik

Toll!

En rätt konstig reklamfilm för en av Tysklands största matbutikskedjor, EDEKA.
Läs mer om Reklamfilmer, EDEKA, Reklam, Tyskland, Friedrich Liechtenstein
60.9°
+
Frode Wikesjö
0

3-reklam med flicka och katt

Reklamfeber

Reklamfilm för 3 där en liten flicka och en katt knallar runt på en cykel och mimar till Starship-låten We Built This City.
Läs mer om Reklamfilmer, 3, Starship, Reklam
59.4°
+
Frode Wikesjö
0

Turkisk reklam för bilförsäkring

Med Ryu

Reklamfilm för det turkiska försäkringsbolaget Anadolu Sigorta där Ryu från Street Fighter II gör ett gästspel. Om man inte kan turkiska och vill förstå vad de säger i reklamfilmen så är det bara till att slå på YouTube-undertexterna.
Läs mer om Reklamfilmer, Turkiet, Reklam, Ryu, Street Fighter II
97.4°
+
Gordon Andersson
0

Skön reklamkampanj från DHL

Låter konkurrenterna göra reklam för dem

Det blir allt svårare att göra unika reklamkampanjer då allt fler försöker sig på att göra roliga virala klipp med mer eller mindre lyckat resultat. Här har vi en som jag tyckte var lite kul. Här kan vi se DHL skicka paket med sina konkurrenter till lite halvt svåråtkomliga platser. Det i sig är ju inget tokigt direkt men att de skrivit ut ”DHL is faster” stort på lådorna så att konkurrenterna går omkring och gör reklam för dem är ju lite kul. F...
Läs hela artikeln
Läs mer om Reklamfilmer, dhl, bud, reklam, reklamfilm
52.6°
+
Frode Wikesjö
0

Spam för katter

Intressant idé

I ett försök att få kattägare att lägga märke till ett reklamblad från Bulk Cat Litter Warehouse så sprayade företaget sina reklamblad med koncentrerad kattmynta. Detta ledde till att i alla fall katterna i hushållet fann reklambladet mycket intressant.
Läs mer om Reklamfilmer, Katt, Djurfeber, Kattmynta, Reklam
43.1°
+
Frode Wikesjö
0

Film för homosexuellas rättigheter

Med OS-tema

Att älska någon av samma kön är inte alltid helt accepterat av andra människor och i vissa länder är det till och med olagligt. Så för att uppmärksamma allmänheten om att homosexuella saknar rättigheter på många håll och kanter runtom i världen så har ett gäng organisationer som bekämpar homohatet nu släppt den här starka reklamfilmen.
Läs mer om Reklamfilmer, ,
48.6°
+
Roger Åberg
0

Ett helt reklamavbrott gjort i Lego

Legofiesta

Den som har missat att Lego-filmen är här nu har varit borta från internet ett tag men för att verkligen göra publiken uppmärksam på detta gjorde Lego en annorlunda sak i England. Man tog helt enkelt och gjorde om en drös vanliga reklamfilmer i ett reklamavbrott till Legoversioner. Ambitiöst! Här nedan kan ni se originalen.
Läs mer om Reklamfilmer, reklamfilm, lego
41.7°
+
Frode Wikesjö
0

Upplev rugby med Oculus Rift

Kul grej

Den brittiska operatören O2 har tillsammans med Englands rugbylandslag spelat in massvis med videomaterial med hjälp av nio stycken GoPro Hero 3-kameror. Detta videomaterial har man sedan svetsat ihop för att sedan visa det i ett par virtual reality-glasögon från Oculus Rift. Initiativet är en reklamgrej för Six Nations Championship-turneringen och förhoppningsvis får vi se fler sådana här grejer när dessa glasögon kommer ut på marknaden....
Läs hela artikeln
Läs mer om Reklamfilmer, Oculus Rift, Rugby, O2, England
65.1°
+
Frode Wikesjö
0

Super Bowl-reklam från Microsoft

Teknik är fantastiskt

En rätt bra reklamfilm från Microsoft där man visar vad modern teknologi, framför allt då Microsofts, har gjort för mänskligheten.
Läs mer om Reklamfilmer, super bowl, amerikansk fotboll, Microsoft, teknologi, reklam
94.0°
+
Frode Wikesjö
0

En galen natt

Reklam för Bud Light

Här är en längre version av Bud Lights Super Bowl-reklamfilm Ian Up For Whatever. I denna reklamfilm får man följa en ovetande snubbe som heter Ian som får vara med om en ganska galen natt.
Läs mer om Reklamfilmer, Bud Light, Reklam, Super Bowl, Arnold Schwarzenegger
51.0°
+
Frode Wikesjö
0

Sockersöt reklamfilm för Budweiser

Öltillverkarens Superbowl-reklam

En fin reklamfilm för det amerikanska ölet Budweiser.
Läs mer om Reklamfilmer, Budweiser, Öl, Reklam, Inte gråta, Inte gråta, Inte gråta, Inte gråta, Inte gråta
53.9°
+
Frode Wikesjö
0

Super Bowl-reklam för SodaStream

Får ej visas

Här har vi reklamfilmen som SodaStream hade tänkt sända under Super Bowl-finalen. I reklamen kan man se skådespelaren Scarlett Johansson prata lite om hur mycket bättre det är att använda SodaStream än vanlig läsk, så som Coca Cola och Pepsi. Det är just på grund av detta som FOX valt att inte ha med den här reklamfilmen då den nedvärderar konkurrenterna.
Läs mer om Reklamfilmer, SodaStream, Scarlett Johansson
44.1°
+
Frode Wikesjö
0

Reklamfilm för Oikos Yogurt

Huset fullt

Snart är det dags Super Bowl vilket är finalen i amerikansk fotboll och ett av världens mest sedda sportevent. Varje så så spenderar företag massvis med pengar på att visa reklamfilmer under detta jippo och ett av företagen är Dannon (Danone) som vill att man köper företagets grekiska yoghurt. Nu är det kanske inte världens mest spännande produkt men faktumet att reklamfilmen återförenar de tre snubbarna från Huset fullt är ju värt en del. På ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Reklamfilmer, Yoghurt, Huset fullt, John Stamos, Bob Saget, Dave Coulier, Dannon
42.1°
+
Frode Wikesjö
0

Subaru-reklam med Attack on Titan-tema

Udda

Märklig japansk reklamfilm för Subaru där en Subaru Forester blir jagad av några Attack on Titan-monster. Attack on Titan är ju som bekant rätt populärt i anime-svängen, men tyvärr kommer vi nog aldrig få se denna reklamfilm medan man väntar på att Fångarna på fortet skall börja igen. Ett minimalt bakom kulisserna klipp kan hittas via länken nedan.
Läs mer om Reklamfilmer, Attack on Titan, Subaru, Japan
39.5°
+
Gordon Andersson
0

5 galna ryska reklamfilmer

NSFW

Reklamfilmer kan ju vara fantastiskt roliga om de är välgjorda eller som dessa, motsatsen till välgjorda. Vi är vana att se galna japanska filmer men jag måste nog säga att den ryska reklamfilmen nästan är värre än de flesta japanska filmer jag sett. Videon ovan försöker på något sätt att sälja arbetskläder och uniformer och om ni vill se reklam för bland annat Burger King så hittar ni den och tre till efter hoppet.
Läs mer om Reklamfilmer, ryssland, reklamfilm
46.8°
+
Frode Wikesjö
0

Rätt bra reklam för O2

Be more dog

En rätt bra reklamfilm för den brittiska telekomjätten O2 där en katt bestämmer sig för att bli mer hund. På tal om att vara mer hund så har vi ett bonushundklipp nedan.
Läs mer om Reklamfilmer, Katt, Hund, Djurfeber, Reklalm
52.1°
+
Frode Wikesjö
0

Reklamfilmer för ledarhundar

En från Norge och en från Nederländerna

Här har vi en rätt bra reklamfilm från Norge där man vill upplysa allmänheten om att ledarhundar inte är så illa och att det hade kunnat vara mycket värre. Här nedan kan man se en liknande film från Nederländerna där man vill visa att hundar även kan användas till rehabilitering.
Läs mer om Reklamfilmer, Hund, Ledarhund, Reklam
56.4°
+
Roger Åberg
0

Lita på din inre styrka!

Reklamfilm med döv NFL-spelare

Att strunta i vad folk säger kan vara en av de få saker som är lättare om man är döv, något som Derrick Coleman tog fasta på. Derrick spelar i Seattle Seahawks och i den här reklamfilmen för Duracell berättar han om sin resa.
Läs mer om Reklamfilmer, Derrick Coleman, nfl, döv, duracell, reklam, reklamfilm
43.0°
+
Frode Wikesjö
0

Gremlins är tillbaka!

Dock endast i en reklamfilm för Snickers

Det var tyvärr länge sedan vi såg något med Gremlins men oväntat nog så dök de faktiskt upp i en reklamfilm för Snickers. Reklamfilmen förtjänar lite bonuspoäng för att man använt sig av riktiga dockor och inte datoranimerade versioner. Ett bakom kulisserna-klipp kan hittas via länken nedan.
Läs mer om Reklamfilmer, Gremlins, Reklam, Snickers
42.2°
+
Frode Wikesjö
0

Mammafokus från P&G och Old Spice

Oh mamma

Här har vi två stycken rätt bra reklamfilmer där man satt mamman i fokus. Det första är från Procter & Gamble där man tackar alla mammor inför nästa månads olympiska spel. Det andra reklamklippet är från Old Spice och handlar om mammor som sjunger en sång om att sina pojkar blir män efter använt Old Spice.
Läs mer om Reklamfilmer, Reklam, Old Spice, Procter & Gamble
44.3°
+
Frode Wikesjö
0

Snygg Sony-reklam

För Sonys Alpha-kameror

Här har vi en rätt snygg reklamfilm för Sony Alpha 7-kameror där ett gäng fallskärmshoppare hoppar från riktigt hög höjd (4 500 meter). Det tog nio hopp att få rätt på allt och ett bakom kulisserna klipp kan hittas via länken nedan.
Läs mer om Reklamfilmer, Sony, Kamera, Alpha 7, Alpha 7r
38.8°
+
Frode Wikesjö
0

Banhoppning med elefant

Går sådär bra

Så här kan det gå om man försöker sig på banhoppning med en elefant.
Läs mer om Reklamfilmer, Banhoppning, Elefant, Öl, Reklam
74.0°
+
Wille Wilhelmsson
0

Chuck Norris epic christmas split

Chucken försöker toppa Van Damme

Reklamfilmen för Volvo där kampsportaren och skådespelaren går ner i split mellan två volvo-lastbilar är en av årets absolut mest virala reklamkampanjer och här kommer en slags parodi och/eller efterapning där en digitaliserad Chuck Norris ger sig på något liknande.
Läs mer om Reklamfilmer, chuck norris, split, van damme, god jul
67.1°
+
Frode Wikesjö
0

Grym reklam för bönor

Tyvärr ingen riktig reklamfilm dock

Några sanna entusiaster har snickrat ihop den här falska reklamfilmen för bönor i burk. Reklamfilmen skapades för att visa skaparnas animationsfärdigheter vilka ju onekligen är ganska vassa.
Läs mer om Reklamfilmer, Bönor, Reklam
50.5°
+
Roger Åberg
0

Rädda liv med ett klick

Skön reklamfilm med Jesus, Gandhi och Moder Teresa

UNICEF kör nu en reklamkampanj som ska få oss att förstå att det är sjukt enkelt att skänka lite stålar och på så sätt rädda liv. I filmerna får man se Jesus, Gandhi och Moder Teresa tillsammans med en helt vanlig snubbe. Nedan får vi se när Jesus försöker förstå internet och en annan film.
Läs mer om Reklamfilmer, reklamfilm, jesus, gandhi, moder teresa, unicef
53.9°
+
Frode Wikesjö
0

Reklamfilm för Verizon Droid

Med Edward Norton

Här har vi en reklamfilm av den amerikanska mobiljätten Verizon som ingår i företagets nya reklamserie 48 hours. Här får man se när skådespelaren Edward Norton och sin telefon Droid Maxx har två intensiva dygn tillsammans.
Läs mer om Reklamfilmer, Reklam, Droid Maxx, Verizon
39.3°
+
Frode Wikesjö
0

Fredagsdansen #2

Dorito-dansen

Doritos försöker lära ut några danssteg.
Läs mer om Reklamfilmer, Fredagsdansen,
38.5°
+
Frode Wikesjö
0

Två reklamfilmer med sportsjärnor

En för Turkish Airlines och en för Nike

Här har vi en reklamfilm för flygbolaget Turkish Airlines där man använder sig av basketstjärnan Kobe Bryant och fotbollsstjärnan Lionel Messi som åker världen runt för att ta den bästa x22selfienx22. Nedan kan man se en reklamfilm för Nike där man får se fotbollsstjärnan Wayne Rooney och golfaren Rory McIlroy tävla i en match med fotbollsgolf.
Läs mer om Reklamfilmer, Reklam, Nike, Turkish Airlines
49.2°
+
Frode Wikesjö
0

Japansk däckreklam

Det är viktigt med vinterdäck

En rätt bra reklamfilm från japan som vill påminna alla om vikten att ha rätt däck på bilen under vintern.
Läs mer om Reklamfilmer, Japan, Däck, Vinter
56.6°
+
Frode Wikesjö
0

En katts guide till människor

Rätt bra reklamfilm från Purina

Här har vi en rätt bra reklamfilm från djurfoderföretaget Purina som visar katter hur de bäst tar hand om sina ägare. Reklamfilmen är gjord i samarbete med BuzzFeed Video och YouTube-profilen Ze Frank.
Läs mer om Reklamfilmer, Katt, Mat, Djurfeber
49.6°
+
Frode Wikesjö
0

Ny reklamfilm för Air New Zealand

Än en gång med Midgård-tema

Air New Zealand är tillbaka igen med en ny reklamfilm med Midgård-tema lagom till Hobbit: Smaugs ödemark-hypen sparkar igång på allvar.
Läs mer om Reklamfilmer, Air New Zealand, Midgård, Hobbit: Smaugs ödemark
56.8°
+
Frode Wikesjö
0

Grym reklamfilm för leksaker

Girls

Leksakstillverkaren GoldieBlox bjuder här på en reklamfilm där man inte använder sig av stereotypiska könsroller.
Läs mer om Reklamfilmer, GoldieBlox,
56.3°
+
Wille Wilhelmsson
0

Gravity på IKEA

32.000 kvadratmeter osäkerhet

De av er som sett filmen Gravity kan säkert le lite igenkännande åt den här parodi-filmen där man låter trailern till Gravity utspela sig på ett IKEA-varuhus. There is no sense of direction No silence Bad call service Itx27s like way too big
Läs mer om Reklamfilmer, ikea, parodi, gravity, reklam
56.7°
+
Frode Wikesjö
0

Loki argumenterar med barn

Vem är bäst, Thor eller Loki?

Kul reklamfilm för superhjältefilmen Thor: The Dark World.
Läs mer om Reklamfilmer, Thor: The Dark World, Loki, Tom Hiddleston
42.3°
+
Frode Wikesjö
0

En astronauts guide för livet på jorden

Reklam för Chris Hadfield nya bok

Internets favoritastronaut Chris Hadfield frågade sin son att skapa en reklamfilm för Chris nya bok An Astronaut’s Guide to Life on Earth och här ovan kan man se resultatet.
Läs mer om Reklamfilmer, Chris Hadfield, Astronaut, Jorden
62.3°
+
Frode Wikesjö
0

Tuff reklam för Honda CR-V

Lurigt

Här har vi en rätt snygg reklamfilm för nya Honda CR-V där man använder ett gäng optiska illusioner. Reklamfilmen får även stora pluspoäng för att det använder ledmotivet till Get Carter.
Läs mer om Reklamfilmer, Honda CR-V, Optiska illusioner
38.3°
+
Bobby Green
0

Hot Pockets tar hjälp av Kate Upton och Snoop Dogg

Skön reklam för mikromat

Förra hösten tog mikromats-tillverkaren Hot Pockets hjälp av Snoop Dogg och fick honom att göra en ny version av sin låt Drop It Like Itx27s Hot, som istället blev Pocket It Like Itx27s Hot, såklart. Nu är både Hot Pockets och Snoop tillbaka med en ny låt, där de får lite backup från Kate Upton. Den nya låten heter You Got What I Eat och den är en cover på Biz Markies låt Just A Friend.
Läs mer om Reklamfilmer, Hot Pockets, Snoop Dogg, Kate Upton, reklam, mat
104.2°
+
Frode Wikesjö
0

Grym viral reklam för Carrie

Spill inte kaffe på någon annans laptop!

Som viral reklam för den kommande filmatiseringen av Stephen Kings Carrie tog man hjälp av några skojare som lyckades förvandla ett kafé i New York till ett ställe man inte vill vara på.
Läs mer om Reklamfilmer, Carrie, Viral, Reklam, Kafé
115.5°
+
Bobby Green
0

Så här stark är dragbalken i Volvos nya FMX

Det är viktigt med en hook i en reklamfilm

Hur gör man en bra reklamfilm egentligen? Claes Nilsson som är chef för Volvo Lastvagnar har fått höra att det krävs en hook för att den ska bli poppis. Och därför gjordes den här reklamfilmen i sann Göteborgshumorsanda.
Läs mer om Reklamfilmer, Volvo Trucks, Volvo, FMX, The Hook, reklam, krok
45.1°
+
Frode Wikesjö
0

Konstiga koreanska reklamfilmer

Robocop snor kylskåp

Vi har sett gott om konstiga reklamfilmer från Japan men grannlandet Sydkorea har också gott om märkliga reklamfilmer som är rätt underhållande att se. I klippet ovan kan man se några exempel på märkliga reklamfilmer från Sydkorea.
Läs mer om Reklamfilmer, Korea, Reklam, Robocop
54.3°
+
Frode Wikesjö
0

Reklamfilm för HelloFlo

Bra sådan

Tjänsten HelloFlo använder sig av samma koncept som Dollar Shave Club där man då prenumererar på hygienprodukter så man får de hemskickade regelbundet istället för att behöva gå till affären och köpa dem. Precis som Dollar Shave Club så marknadsför sig även HelloFlo med en lysande reklamfilm som då självklart har spridit sig som en löpeld över Internet.
Läs mer om Reklamfilmer, HelloFlo, Reklam
44.1°
+
Frode Wikesjö
0

En värld utan mobiler

Reklamfilm från Qualcomm

Chiptillverkaren Qualcomm har släppt en ny reklamfilm där man har tänkt till lite kring hur en värld utan mobiler skulle kunna se ut.
Läs mer om Reklamfilmer, Qualcomm, Generation Mobile, Reklam
54.1°
+
Frode Wikesjö
0

Några konstiga reklamfilmer från Japan

Rätt märkliga

Ett klipp som samlar några riktigt märkliga reklamfilmer från Japan.
Läs mer om Reklamfilmer, Reklam, Japan, Kimyona
46.9°
+
Wille Wilhelmsson
0

Nu är det snart dags för Shark Week

Äntligen!

Här är årets reklamfilm för den återkommande Shark Week som sedan starten 1987 har blivit väldigt populärt och tv-programmen som handlar om hajar sänds nu i över 70 stycken länder. Årets upplaga av Shark Week kickar igång den 4:e augusti. Bonusklipp hittas under x22Läs merx22. Har inte med Shark Week att göra men involverar en haj.
Läs mer om Reklamfilmer, hajar, djurfeber, shark week, reklam