MacBook

37.5°
+
Gordon Andersson
0

Bygg om din MacBook till en tablet

För er som klassar er som rejält händiga

Är du sugen på en tablet men tycker att iPad är för dyr eller om du vill köra x22vanligax22 program på den så kanske detta är lösningen för dig, i alla fall om du har en gammal Macbook liggandes. En liten hemma-moddare som kallar sig Enigma-Penguin har byggt den här lilla godbiten som tydligen inte ska ha kostat honom mer än den gamla datorn plus runt 50 dollar till. Det hela verkar fungera hyfsat också så har du lite mycket tid över och är lit...
Läs hela artikeln
Läs mer om MacBook, diy, macbook, ipad
36.4°
+
Gordon Andersson
0

Vi tar en titt på Hypermacs externa batterier

Tyvärr har de nu blivit stämda

Hypermac tillverkar externa batterier till din MacBook om du känner att du behöver lite extra batteritid. Tyvärr blev de precis stämda av Apple för att ha använt deras kontakt.
Läs mer om MacBook, hypermac, batteri, macbook, feber.tv, webb-tv, ifa 2010
37.0°
+
Wille Wilhelmsson
0

Blinga till din MacBook med träinfattning

Bli ett med naturen

Från det amerikanska företaget Get Recover kommer här dekaler tillverkade av riktigt trä med vilka du kan hotta upp din MacBook. De finns i träsorterna körsbärsträ, lönn samt valnöt och de kostar 35 dollar styck. Företaget säljer även träinfattningar till iPads och iPhones. Det såg inte så jättesnyggt ut dock kan jag tycka.
Läs mer om MacBook, mac, blingbling
40.1°
+
Roger Åberg
0

Ny MacBook här officiellt

Snabbare och med bättre batteritid

Våra kära vietnamesiska förhandstittare hade inte helt oväntat rätt, i dag släpptes nya MacBook. Nyheterna är som vi berättat tidigare ett nytt grafikkort (NVIDIA GeForce 320M) och en något snabbare processor (2.4 GHz mot tidigare 2.16 GHz). En trevlig nyhet som vi inte fått bekräftad tidigare är att batteritiden stuckit iväg till tio timmar precis som för MacBook Pro, och batteritid är som bekant the shit.
Läs mer om MacBook, macbook,
36.4°
+
Roger Åberg
0

Här är nya MacBook

Ännu en vietnamesisk läcka

För några dagar sedan dök nästa iPhone upp på en vietnamesisk site och nu är det dags igen. Den här gången handlar det om en lätt uppdatering av MacBook utan tillägget Pro. Maskinen som de har ligger i sin låda och borde med andra ord vara klar för leverans - gissar vi att den presenteras på tisdag? Bland nyheterna hittar vi snabbare processor (Core2Duo på 2.4 GHz istället för 2.26 GHz och grafikkortet Nvidia GeForce 320M med 256 MB minne som ä...
Läs hela artikeln
Läs mer om MacBook, macbook,
38.9°
+
Wille Wilhelmsson
0

Smidigt ställ för MacBooken

Hengedock ställer din MacBook på högkant

HengeDock är en smidig dockningsstation för alla er som ofta använder extern skärm, mus, tangentbord eller annat. Dockningstationen finns i lite olika modeller som passar unibody-modellerna samt de svarta/vita MacBookarna. Det kostar 60 dollar och jag personligen anser att det är det här samt en Apple-mus som Roger saknar i sin mac-setup (se sista bilden).
Läs mer om MacBook, macbook, ställ, smidigt
41.0°
+
Wille Wilhelmsson
0

Nya Macbook Pro!

Apple Store är uppe!

Nu är Apple Store uppe igen och precis som de flesta trott sedan tididgare så är det Macbook Pro-linjen som har uppdaterats. Macbook Pro kommer i sex olika grund-konfigurationer. Två stycken med 13-tums skärm, tre med 15 tum och en 17-tummare. 13-tummarna har tyvärr inte fått någon Intel i5-processor utan fortsätter sin livscykel med Intels Core 2 Duo-processorer på 2,4GHz och 2,66GHz. Något snabbare än de tidigare 13-tummarna med andra ord. De ...
Läs hela artikeln
Läs mer om MacBook, apple, macbook, macbook pro
38.9°
+
Wille Wilhelmsson
0

Apple Store nere

Dags för nya Macbookar nu då?

Japp, rubriken säger väl det mesta och jag misstänker att de flesta av er, precis som vi, hoppas att det är dags för nya Macbooks idag. Något annat ni förväntar er? Kommentarerna står till ert förfogande.
Läs mer om MacBook, apple store, nere, down, macbooks
38.0°
+
Roger Åberg
0

Får vi nya MacBook Pro's i dag?

Det verkar så...

Senaste tiden har det viskats allt mer om uppgraderade MacBook Prox27s, med de nya i5 och i7-processorerna från Intel. Det har bland annat dykt upp resultat för i7-processorn på Geekbench.com. Nu verkar det även som att den stora teknikkedjan Best Buy i USA har noterat MacBook Pro som en död produkt i sina register vilket borde betyda att en ny version är på gång. Och eftersom det är tisdag så hoppas vi så klart på att de kommer i dag. Noterbar...
Läs hela artikeln
Läs mer om MacBook, macbook pro,
43.5°
+
Roger Åberg
0

Intel Core i7 M 620 på gång till MacBook Pro

Snabb, snabbare, skitsnabb

Geekbench är ett verktyg för att mäta hur snabb en dator och resultatet går att posta till Geekbench-siten. Vilket någon med en MacBook Pro som inte riktigt finns ännu verkar ha gjort. Processorn i den kommande(?) modellen har namnet Intel Core i7 M 620 och verkar vara en snabb rackare. En riktigt snabb rackare. Exakt när vi får se modellen i Apple Store vet vi så klart inte, kanske på tisdag?
Läs mer om MacBook, macbook pro,
36.8°
+
Roger Åberg
0

Klocka av gammal iBook

Man borde kanske göra en...

Man hittar mycket roligt på Etsy.com, som den här klockan gjord av en gammal iBook och en gammal Apple-mus. Jag har en isärplockad iBook, man borde kanske ta och leka händig i dag... Kostade 75 dollar, men är slutsåld just nu.
Läs mer om MacBook, iBook,