Dumheter

45.5°
+
Roger Åberg
0

Så poppar man enkelt ett enda popcorn
Inte ett vanligt behov för mig, men ändå...

Det vanliga för mig är att jag vill ha en miljon nypoppade popcorn men om man bara vill ha ett enda och har en plattång i närheten är det en bra kombo. Kanske inte superfräsch, men nöden har ingen lag!
Läs mer om Dumheter, popcorn, plattång, VVS
62.5°
+
Roger Åberg
0

Skön tjej käkar pizza
Pizza är bättre än puzzar

I pausen på sportevent brukar det ibland finnas pusskameran, där man väljer ut söta par i publiken som x22tvingasx22 att pussa. Gulligt! Bakom det här paret finns det dock en tjej som inte riktigt har fokus på killar och hångel.
Läs mer om Dumheter, pussar, pizza, match, sport
47.4°
+
Emmy Zettergren
0

Hydraulisk press pressar gummianka
Blir platt

När de sköna finnarna testar att pressa en gummianka i sin hydrauliska press blir den inte helt oväntat väldigt platt, och dessutom svår att få loss från pressen.
Läs mer om Dumheter, hydraulisk press, gummianka
53.2°
+
Emmy Zettergren
0

Turist får nästan flygplan i skallen
När han ska försöka fota det

Ibland har man marginalerna på sin sida. Det hade i alla fall den här turisten som skulle fotografera ett flygplan som gjorde en inflygning över en väg. Turisten bestämde sig för att fota planet när det var på väg mot honom och låt oss säga att flygplanet flög väldigt lågt, så lågt att det hade träffat den fotograferande killen om han inte hade duckat. Men det är inte många centimeter till godo som vi snackar om.
Läs mer om Dumheter, Flygplan, turist, fotografering
27.5°
+
Emmy Zettergren
0

Drönare flyger in genom fönster
Träffar jobbande snubbe i skallen

En helt vanlig dag på jobbet. Sen tappar en drönare kontrollen och flyger rakt in igenom kontorets fönster och träffar en snubbe i huvudet. Aj.
Läs mer om Dumheter, Drönare, fönster, olycka
12.4°
+
Emmy Zettergren
0

Folk tog selfies med inbrottstjuvar efter polisjakt
I väntan på att polisen skulle anlända

Ett par inbrottstjuvar blev i går under flera timmar jagade av poliser i Los Angeles men fick till slut ge upp och körde in till sidan av vägen. I väntan på att polisen skulle nå fram till platsen stannade tjuvarna tålmodigt vid bilen och försökte med andra ord inte fly. Istället gjorde de lite high fives med folk i närheten och efter ett tag började även nyfikna förbipasserande att gå fram till tjuvarna och ta selfies med dem. En helt normal r...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, selfie, inbrottstjuv, polisjakt, USA, Los Angeles
47.8°
+
Roger Åberg
0

Hydraulisk press pressar hydraulisk press
Inga konstigheter

De sköna finnarna som har en hydraulisk press som de pressar saker med har fått stor spridning och Youtube-kanalen har över 400 000 prenumeranter och klippen de lägger upp får miljontals visningar. Den här gången så stoppar de in inte bara en utan tre (nåja) hydrauliska pressar i sin hydrauliska press. Märks det att jag älskar ordet hydraulisk?
Läs mer om Dumheter, hydraulisk press, press
49.6°
+
Emmy Zettergren
0

Hydraulisk press tar sig an legobitar
Inte helt lätt

För ett par dagar sedan fick vi se ett bowlingklot möta en hydraulisk press. I den här videon är det dags för en del lego att gå samma öde till mötes. Det visar sig dock inte vara så enkelt att pressa sönder lego som man kan tro.
Läs mer om Dumheter, hydraulisk press, lego
29.5°
+
Emmy Zettergren
0

Obehaglig film glorifierar Trump i Mass Effect-anda
Trump Effect

Jag har faktiskt svårt att avgöra om det här är parodi eller om personen bakom filmen verkligen hyllar Trump på riktigt. Men med tanke på att en massa folk faktiskt röstar på honom är det inte helt omöjligt att det är menat som en positiv film. I vilket fall får vi se en glorifierad Trump som ska göra x22America great againx22 och som hånar exempelvis Hillary Clinton. Temat är dessutom hämtat från spelet Mass Effect som är ett pampigt rymdspel ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, Donald Trump, val, hillary clinton, Mass effect
56.4°
+
Roger Åberg
0

Bowlingklot får möta hydraulisk press
Tillsammans med en kägla

De finska vännerna med den hydrauliska pressen har varit på bowlinghallen och snott med sig ett klot och en kägla och lagt dem under pressen. Här under får ni även se lite frukt möta pressen.
Läs mer om Dumheter, hydraulisk press, frukt, bowling
57.5°
+
Emmy Zettergren
0

Båt kraschar rakt in i kajen
Någon har en dålig dag på jobbet

En båt hade varit ute på valsafari när den på väg in mot kajen fick problem och en växel fastnade. Inte förrän båten börjar tuta fattar folk på land att den inte kommer att hinna stanna och det blir brådis att hinna undan. Sju människor på båten skadades lindrigt.
Läs mer om Dumheter, Båt, krock, kraschar
70.1°
+
Frode Wikesjö
0

Radiovärd lurar radiovärd
Att det är ok att svära i radio

En radiovärd för brittiska Viking FM lurade sin kollega att det numera var ok att säga vissa svordomar i radio. Värden listar de tio svordomarna som numera är ok att säga något som får kollegan att flippa ut totalt. Anledningen till det är att hon tror att de är i sändning vilket de då inte var.
Läs mer om Dumheter, Radio, Viking FM, Svordomar
48.4°
+
Frode Wikesjö
0

Kylo Ren i andra filmer
Nytt klipp av Darren Wallace

Darren Wallace är tillbaka igen och denna gång har han slängt in Kylo Ren i en massa klassiska filmer.
Läs mer om Dumheter, Kylo Ren, Film, Darren Wallace
42.5°
+
Frode Wikesjö
0

En titt på de visuella effekterna i Carol
Alltid intressant

Även filmer som man tror knappt har några visuella effekter har egentligen en hel del. Ett exempel på det är den den Oscarsnominerade dramafilmen Carol. I klippet ovan kan man se hur man, med hjälp av avancerad datorgrafik, gick tillväga för att skapa de olika miljöerna i filmen.
Läs mer om Dumheter, Carol, visuella effekter
29.6°
+
Wille Wilhelmsson
0

Kolla in när en e-cigarett exploderar
I en snubbes ficka

Här är bilder från en övervakningskamera som visar en man som ska betala för något i kassan samtidigt som e-cigaretten han har i fickan exploderar. Mannen ska efter explosionen fått bege sig till ett lokalt sjukhus men det sägs att han ska ha klarat sig från några allvarligare skador.
Läs mer om Dumheter, e-cigaretter, explosion, fail, brand, övervakningskamera
20.2°
+
Roger Åberg
0

Flamsigt i brittiska underhuset
Fritidsgård?

Det brittiska underhuset är inte ett ställe som alltid är seriöst och tråkigt och när politikern Jeremy Corbyn skulle tala fick vi prov på det. Barnsligt som tusan, lite roligt och lite läskigt.
Läs mer om Dumheter, Jeremy Corbyn, britter, underhuset
64.2°
+
Roger Åberg
0

Stad har intagits av marklöpare
Hårig panik

Invånarna i stan Wangaratta, Australien, har fått en oväntad gäst med namnet x22hårig panikx22, så kallas faktiskt den här typen av marklöpare, eller tumbleweed. Helt ofarligt men rätt irriterande.
Läs mer om Dumheter, tumbleweed, marklöpare, australien
34.4°
+
Roger Åberg
0

Kille på hoverboard skottar snö
Alla sätt är bra utom de dåliga

Det är vinter och då snöar det och då måste man skotta. Det är inte så kul och för att göra det lite roligare valde den Julius att göra det på sin hoverboard. Om det blev effektivare? Kanske!
Läs mer om Dumheter, hoverboard, kanada, Burlington
-3.1°
+
Wille Wilhelmsson
0

Kanye West-fans samlar in pengar till honom i London
Så att han ska bli skuldfri

I veckan blev det känt att artisten Kanye West hade en skuld på 53 miljoner dollar, åtminstone var det något han själv sa på Twitter. Det handlar om en skuld som ska ha uppstått i samband med att West gjort en del misslyckade affärer i modeindustrin och den senaste veckan har han bett såväl Facebook-grundaren Mark Zuckerberg som Google-grundaren Larry Page om finansiell hjälp. Detta var ju ett givet smashläge för ett gäng med brittiska komiker s...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, kanye west, insamling, skämt, prank, london
77.8°
+
Roger Åberg
0

Därför är tutorials irriterande
Wait for it...

Jag älskar Youtube och alla tutorials som finns där, jag kollar upp det mesta jag inte kan om det så är hur man skalar en lök eller något mer avancerat. Men de som gör dessa är inte alltid proffs på att göra bra videos och fokus ligger ofta på helt fel saker. Lite av den frustrationen visar den här videon på ett bra sätt.
Läs mer om Dumheter, tutorials, youtube, handledning
65.6°
+
Roger Åberg
0

Man ska inte flytta på fyllan
Inte ens en orange soffa

De här två herrarna fick för sig att flytta en soffa och tänkte att det var en briljant idé att göra det med några öl innanför västarna. Det gick väl så där. Så kör inte och flytta inte på fyllan.
Läs mer om Dumheter, soffa, nordirland, flytt, fylla
17.2°
+
Roger Åberg
0

Snubbe betalar 30.000 dollar för att se Super Bowl 50
Tur att hans lag vann...

I natt var det Super Bowl och det är inte bara reklamplatserna som kostar en herrans massa pengar, så gör även biljetterna till eventet. Den här killen är ett riktigt Broncos-fan och spenderade 21.000 dollar för fyra biljetter och nästan 10.000 dollar till för saker runt eventet, så slutnotan blev runt 30.000 dollar eller runt 256.000 svenska kronor. Som tur är vann hans lag Broncos matchen.
Läs mer om Dumheter, super bowl, broncos, fans, galet
41.7°
+
Roger Åberg
0

James Corden skickar föräldrarna till Super Bowls pressdag
Är såklart briljanta

Fantastiska James Corden fick en öppning till pressdagen för Super Bowl men istället för att gå själv eller skicka en vanlig reporter skickade han sina föräldrar.
Läs mer om Dumheter, james corden, super bowl
67.5°
+
Roger Åberg
0

Skulle du ta 30 pund för att få sex ägg i håret?
Wait for it...

Några glada män var uttråkade (obekräftade uppgifter, men vi får anta det) och för att liva upp stämningen lovades en av herrarna att få 30 pund om han tog emot sex ägg i sin hårbotten. Inget konstigt med det, men det hela fick en liten vändning på slutet...
Läs mer om Dumheter, ägg, hår, pippi långstrump, pannkakor, vvs
42.7°
+
Frode Wikesjö
0

Animal Planet
Rémi Gaillard skojar till det igen

Nytt humorklipp av skojaren Rémi Gaillard som denna gång har tagit över en veterinärklinik för att skoja lite med ovetande besökare. Bonusveterinär nedan.
Läs mer om Dumheter, Rémi Gaillard, Animal Planet, Djurfeber
61.1°
+
Bobby Green
0

Ryska män i handgemäng
Man kan inte alltid vara vänner

Här ser vi när två herrar bestämmer sig för att utbyta lite knytnävar sinsemellan vilket kanske inte är helt ovanligt när man blir arg på varandra, dock har denna historia ett något oväntat slut.
Läs mer om Dumheter, Ryssland, bråka, trafik, handgemäng, wtf
140.6°
+
Roger Åberg
0

Rån går åt fanders
Tack vare halvnakna män i flipflops

Två sköna snubbar är ute och går lite när de upptäcker att någon håller på och rånar Oporto (en restaurang). När de upptäcker att flyktbilen står utanför tar de nycklarna ur den och hindrar på så sätt rånarna att fly i den. Enligt Reddit har den underbara mannen kommenterat händelsen så här: When the driver came back to the car he realised his keys were missing, the passenger jumped in and I managed to land a few punches. I chased them but be...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, australien, rån, hjältar
62.9°
+
Roger Åberg
0

Partytutor i avgasröret
I dag är det fredag...

I dag är det fredag och då ska man ta lite partytutor och sätta i avgasröret på bilen.
Läs mer om Dumheter, fredagstutan, avgasrör
?
+
Roger Åberg
0

Snökaos gör att ögonen inte riktigt fungerar
Jag har inte sett en enda spårvagn...

Det här fantastiska klippet är från morgonens snökaos i Göteborg. Inte en enda spårvagn så långt ögat kan nå...
Läs mer om Dumheter, snökaos, göteborg, spårvagn, tv4
71.1°
+
Roger Åberg
0

En tvättmaskin på en studsmatta
Med en tegelsten i

En tvättmaskin, en tegelsten, en studsmatta och lite ström är tydligen allt man behöver för att ha lite roligt på en måndag i januari! Ovan utan musik, nedan med musik.
Läs mer om Dumheter, tegelsten, studsmatta, tvättmaskin
63.4°
+
Frode Wikesjö
0

Chatbot argumenterar med Chatbot
Livad diskussion

Klipp från ett tag sedan där två AI-program försöker prata med varandra.
Läs mer om Dumheter, AI, Dator, Data, Prata, Chatbot
53.0°
+
Wille Wilhelmsson
0

Man kan få folk att gratulera vad som helst
Amerikaner gratulerar Nordkorea för lyckat vätebombstest

Här är ett klipp från Jimmy Kimmel Live där han vill bevisa att man kan folk att gratulera vem som helst för vad som helst så länge man frågar i ett glatt tonläge. Som exempel får man här amerikaner att gratulera en av sina ärkefiender Nordkorea för ett lyckat test av en vätebomb. Som för övrigt allt fler experter uppger antagligen inte var en vätebomb utan en traditionell atombomb.
Läs mer om Dumheter, jimmy kimmel, nordkorea, grattis, vätebomb, atombomb, murica
66.0°
+
Wille Wilhelmsson
0

Tjej failar hårt på rullbräda
Ta det lugnt i närheten av vatten

En av förra årets mest populära produkter fortsätter att underhålla även oss som inte införskaffat någon egen och här kan ni kolla in hur det gick för en tjej två timmar efter det att hon fått låna en x22hoverboardx22 av sin bror.
Läs mer om Dumheter, fail, hoverboard, rullbräda, swimmingpool, viralt, fejk
64.2°
+
Roger Åberg
0

Lägg inte stockar på cykelbanan
Speciellt inte levande som kan äta upp dig

Den här herrn var ute och cyklade lite och började gnälla på att folk lägger stockar på cykelbanan. Den här stocken levde dock och hade rätt många och elaka tänder.
Läs mer om Dumheter, Cykling, cykelbanor
94.0°
+
Wille Wilhelmsson
0

Snubbe tänder på massa tomtebloss
10.000 samtidigt

Den här videon borde vi antagligen postat igår men här kommer hur som helst ett klipp på när en snubbe tänder på 10.000 tomtebloss samtidigt. Jag antar att det i förhållande till priset på tomtebloss antagligen hade varit bättre att köpa riktiga fyrverkerier dock.
Läs mer om Dumheter, tomtebloss, nyår, 2016, snubbe
51.8°
+
Frode Wikesjö
0

Hur Captain Phasma fick sin rustning
Lite halvdumt men skoj

Captain Phasma fick på tok för lite skärmtid i Star Wars: The Force Awakens vilket var lite synd. Här har vi dock ett klipp där man får lite bakgrundshistoria hur hon fick sin fina rustning.
Läs mer om Dumheter, Star Wars: The Force Awakens, Stjärnornas krig, Captain Phasma, Gwendoline Christie
55.6°
+
Wille Wilhelmsson
0

Snubbe rånar bank under nyhetsinslag
Reporter fångar bankrånare på film

Här är ett klipp från när nyhetsreportern Adam Sallet ska göra ett reportage i amerikanska Rochester om en bank som blivit rånad dagen före. Nu ville det sig inte bättre än att Sallet började spela in sitt nyhetsinslag precis samtidigt som banken blev rånad för andra gången på två dagar. I klippet ovan kan man se en bankanställd upplysa Sallet om att banken blivit rånad samtidigt som han håller på och spelar in sitt inslag. I bonusklippet neda...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, snubbe, bankrån, live, murica
53.8°
+
Wille Wilhelmsson
0

En kvart med nyhetsbloopers
De bästa från året som gått

Här har någon klippt ihop vad de anser vara de bästa nyhetsbloopersen från amerikansk TV från året som gått.
Läs mer om Dumheter, bloopers, topplista, 2015
57.1°
+
Wille Wilhelmsson
0

Välkommen till framtiden
Nu är den äntligen här

Eller som Carl Sagan sa en gång i tiden: x22How lucky we are to live in this time, the first moment in human history when we are in fact visiting other worlds.x22
Läs mer om Dumheter, framtiden, hoverboard, de lorean, drönare, selfiestick, vr, virtual reality
49.2°
+
Fenjima Manrique
0

Amerikaner bränner löv
Känns inte fullt så säkert

Att elda löv känns rent utav onödigt då det oftast genererar mer rök än eld. Att blanda löv med bensin och sedan lägga till eld känns inte heller som en bra idé. Det bevisar de här amerikanerna när de får till en enda stor löv-explosion.
Läs mer om Dumheter, dumheter, löv, explosion, bensin, redneck
60.6°
+
Roger Åberg
0

Kan någon stänga av min tentakel?
Arduino-experiment går så där

En herre som kallar sig för outaspaceman på Youtube har gjort ett litet Arduino-projekt som kanske inte blev så väldigt lyckat... Nedan ett klipp med lite förhandsinfo.
Läs mer om Dumheter, arduino, tentakel, kniv
95.4°
+
Wille Wilhelmsson
0

Avancerad fotobombning på skidort
"In 2015 some idiots started 'photobombing' our 3 webcams"

Här är ett hopklipp från tre olika webbkameror som sitter uppsatta runt skidorten Obergurgl / Hochgurgl och som livestreamar sina sändningar till 4.000 hotellrum på orten. Detta verkar ett gäng med skämtare ha uppmärksammat och har i år genomfört diverse upptåg framför de tre kamerorna och här kommer ett hopklipp från några av de x22framträdandenax22.
Läs mer om Dumheter, skidor, sport, dumheter, fotobomb, webcam
2.3°
+
Fenjima Manrique
0

Donald Trump gästar Saturday Night Live
Försöker att vara komisk

Donald Trump gästade Saturday Night Live igår och fick ett väldigt ljumt mottagande. Det var förutsägbara skämt och Trump var inte speciellt roligt. Eller tycker ni att han borde ge upp politik och bli komiker istället? Bonusklipp nedan.
Läs mer om Dumheter, Donald trump, snl, saturday night live, komiskt, skämt
29.3°
+
André Stray
0

Snubbe mikrar mikrovågsugn
Spoiler: Den går sönder

Har du någonsin funderat på vad som händer om man mikrar en mikrovågsugn? Ja, då behöver du inte leva i ovisshet längre då Youtubern MicrowaveMe har gjort just det. För vetenskapens skull.
Läs mer om Dumheter, mikrovågsugn, inception
32.0°
+
André Stray
0

Slow Mo Guys mosar yoghurt
Med massiv järnklump

Slow Mo Guys har levererat ytterligare en video där de utför diverse experiment som visas upp i slow motion. Den här gången mosar de ett par yoghurt-tuber av modellen GoGurt för att se hur det ser ut. Jag har aldrig tittat på bukkake, men jag antar att det ser ut typ sådär.
Läs mer om Dumheter, slow mo guys, yoghurt, gogurt
102.5°
+
Fenjima Manrique
0

Aladdin åker på sin flygande matta i New York
Klockren Halloween-outfit

PrankvsPrank ville göra något extra under Halloween så de transformerade en elektrisk longboard till en flygande matta. Alladin tog sedan ut den på en sväng i New York.
Läs mer om Dumheter, aladdin, longboard, halloween
87.5°
+
Frode Wikesjö
0

Snubbe nuddar en nallebjörn
Ballar ut totalt

Klipp från en radioshow där en person med ögonbindel skulle stoppa ner sina händer i en låda för att nudda något där.
Läs mer om Dumheter, Nalle, Snubbe, Rädsla
70.5°
+
Roger Åberg
0

Baklängeslöpning framåt
Konstigt lopp åt andra hållet

Vad får man om man tar en film från en lopp som sprang baklänges och vänder på filmen? En rätt så konstig upplevelse. Originalet hittar ni nedan!
Läs mer om Dumheter, baklänges, löpning, lopp
47.5°
+
Frode Wikesjö
0

Tumbrottning ballar ut
Till en Dragon Ball Z-grej

Klipp från YouTube-profilen nigahiga där två personer försöker lösa en dispyt genom en tumbrottningsmatch.
Läs mer om Dumheter, Dragon Ball Z, nigahiga, Tumbrottning
61.3°
+
Emmy Zettergren
0

Kändisar läser elaka tweets om sig själva
På Jimmy Kimmel Live

Ett återkommande inslag på Jimmy Kimmel Live är att kändisar får läsa upp elaka tweets som skrivits om eller till dem. I den här filmen får vi se flera kändisar liksom Bette Midler, Salma Hayek och Jack Black läsa upp elakheter.
Läs mer om Dumheter, kändisar, jimmy kimmel live, tweets, twitter, elakheter