Dumheter


Därför sitter män och särar på benen på tunnelbanan
Mark Malkoff skojar till det

Män som sitter på tunnelbanan och tar upp onödigt mycket plats har diskuterats mycket på senaste tiden och här skojar Mark Malkoff lite med det.
torsdag 25 jun 2015 kl 21:45 | Dumheter | #manspread #tunnelbana #new york

Dumpad snubbe säljer hälften av bohaget
Och då menar vi verkligen hälften

Att skilsmässor inte alltid slutar lyckligt är väl tyvärr något som de flesta är medvetna om och här är en som antagligen slutade lite surare än vanligt. Det handlar om en snubbe i Tyskland som blev lämnad av sin fru efter tolv års äktenskap och då tog han tanken om att man ska dela allt till hälften vid en skilsmässa rätt så bokstavligt. Mannen i fråga tog nämligen en såg och sågade isär alla parets ägodelar i två bitar varav han säljer sina d...
Läs mer
söndag 21 jun 2015 kl 22:00 | Dumheter | #dumpad #snubbe #auktion #ebay

Kran kör in i bro
Hjälp varandra i trafiken!

Om man kör runt med ett fordon som är väldigt skrymmande ska man verkligen veta hur höga de är, annars händer det olyckor som vi kan se på den här filmen. Troligt är dock att något är fel och att det inte var tänkt att kranen skulle stå i det där läget och att föraren helt enkelt trodde att ekipaget var lägre än det var. Men om man ser att en olycka är på väg att hända så ska man också försöka hjälpa varandra och inte ta upp kameran för att fil...
Läs mer
tisdag 16 jun 2015 kl 15:45 | Dumheter | #kran #olycka #dumheter

Misslyckad bröllopsfotografering
Drönare inblandad

Här är ett kort klipp där man använder en drönare för att skapa en stämningsfull bröllopsfilm men tyvärr går inte det hela som det är tänkt sig.

Var det så här namngivningen av Falkenbergs nya arena gick till?
Kanske...

Falkenbergs FF har fått en ny arena och namnet på den har blivit lite av en snackis sedan det blivit känt att den ska heta x22Falcon Alkoholfri Arenax22. Arenan skulle egentligen hetat x22Falcon Arenax22 men då man inte får göra reklam för alkohol blev man tvungna att lägga till x22Alkoholfrix22.

Besatt mjukisdjur
Buggig liten sak

Kanske inte är den här kattungen du ska köpa till barnen.
söndag 7 jun 2015 kl 18:00 | Dumheter | #mjukisdjur #besatt #djurfeber

Världens största pruttkudde
Och en katt

Här är vad som sägs vara världens största fungerande pruttkudde det verkar dock inte ha imponerat särskilt mycket på ägarens katt.

Snubbe pangar revolver inomhus
"This is why mom doesn't F@cking love you!"

Den här snubben verkar inte ha alla hästar i stallet, knivar i lådan och framförallt inte alla skott i revolvern (längre) eller kärlek från sin moder.
onsdag 3 jun 2015 kl 17:00 | Dumheter | #revolver #dumheter #mammakärlek

Rugbyspelare är en sopa på att high fivea
Facepalm

För att fira att de fick poäng så skulle dessa två rugbyspelare ge varandra en high five. Men i stället för att titta på varandra som professionella high fiveare så tittar de ena snubben bort, vilket leder till en rätt misslyckad high five.
tisdag 26 maj 2015 kl 12:15 | Dumheter | #rugby #high five #fail #sopa

Gäng lastar på bil på båt med plankor
Är lite imponerad

En bil ska flyttas från en brygga till en båt och gänget som ska utföra flytten har inte någon vettig bro eller lyftkran. Så de använder två plankor i stället.
tisdag 26 maj 2015 kl 09:15 | Dumheter | #imponerande #bil #båt #brazilien

Dwayne "The Rock" Johnson slår världsrekord
I antalet selfies tagna på 3 minuter

När du kollar upp vem som är bäst i världen så kommer du inte hitta någon 14-årig Instagramkändis, utan Dwayne Johnson som i folkmun kallas för The Rock. Dwayne lyckades under 3 minuter ta inte mindre än 105 selfies under premiärvisningen av hans nya katastroffilm San Andreas. Grattis Dwayne!

Bad Lip Reading för The Avengers
Med redneck-tema

Skojarna från YouTube-kanalen BadLipReading är tillbaka igen och denna gång har man tagit scener från The Avengers och gjort karaktärerna till ett gäng rednecks.
måndag 25 maj 2015 kl 09:00 | Dumheter | #Bad Lip Reading #The Avengers #Humor

Låt Tender göra jobbet på Tinder
Nätdejta med hjälp av kött

Får du kramp i fingrarna av att swipa folk på Tinder? Då kan den här holländska konstinstallationen vara något för dig. Sätt fast en redig köttbit på en pinne som snurrar, sedan lägger du mobilen med Tinder redo nedanför. Då har du skapat Tender. x22Bästax22 sättet att dejta på enligt studenter på
lördag 23 maj 2015 kl 16:00 | Dumheter | #Tinder #Tender #konst #Holland

Quadcopter med fyrverkerier
Inte helt ofarligt kanske

Klipp där några snubbar sätter romerska ljus på en quadcopter som då sedan jagar snubbarna i snön.
måndag 18 maj 2015 kl 08:45 | Dumheter | #Quadcopter #Drönare #Flyga #Fyrverkerier

Snubbar klättrar uppför Shenzhen Centre
660 meter högt

Killarna som för över ett år sedan klättrade uppför Shanghai Tower är idag tillbaka med nya galenskap. I klippet får vi se dem klättra uppför Shenzhen Centre som är 660 meter högt. Helt otroligt.
söndag 10 maj 2015 kl 18:00 | Dumheter | #galenskap #snubbar #ryssar #kina #shenzhen centre

Snubbe bygger lövblåsvulkan
Blir lite roligare att städa trädgården då

Vill du ha lite roligare nästa gång du rensar trädgården på löv så kanske du kan göra som den här snubben som med hjälp av en lövblås och en utegrill fixar till en ordentlig vulkan bestående av brinnande löv. Det hela verkar vara mycket uppskattat utav de flesta förutom snubbens mamma som kommer in
tisdag 5 maj 2015 kl 22:00 | Dumheter | #lövblås #löv #trädgård #snubbe #vulkan

The Force Awakens-trailern med mer Jar Jar Binks
"Mesa called Jar-Jar Binks. Mesa your humble servant."

Om man tyckte att den senaste trailern för Star Wars: The Force Awakens hade för lite Jar Jar Binks då kan man ju glädjas åt Jar Jar Binks-versionen av trailern här ovan.

Artist klottrar med hjälp av en drönare
Onödigt

Artisten och hackaren KATSU kände behovet att vandalisera i söndags och tog ut sin drönare på en runda i stan. På en stor Calvin Klein-affisch målade han lite streck över modellens ansikte med en sprayburk som satt fast på drönaren. Det här blir den första gången som någon använder en drönare för va
lördag 2 maj 2015 kl 15:00 | Dumheter | #dumheter #drönare #KATSU #klottrar

"Weird Al" Yankovic packar upp Grammystaty
Fin liten sak

Weird Al Yankovic låter oss få vara med när han packar upp sin Grammy. En helt klart annorlunda typ av unboxing-video från det vi brukar få se på youtube.
lördag 2 maj 2015 kl 11:00 | Dumheter | #unboxing #packar upp #grammy #weird al yankovic

Kvinna tänder eld på bil på bensinstation
För att hon inte fick en cigarett

Här är en film från en övervakningskamera på en bensinstation i Jerusalem där en kvinna helt plötsligt tänder eld på en mans bil samtidigt som han står och tankar denna. Bakgrunden till det hela ska tydligen ha varit att kvinnan först frågar mannen om en cigarett och när hon inte får det så verkar

Youtubebusar limmar fast Tors hammare i marken
Ingen är värdig nog att lyfta den

Busgänget Trollstation på Youtube placerade ut ett stycke Tors hammare på en vältrafikerad gata och filmade när folk försökte flyttanpå den fast klistrade hammaren.
tisdag 28 apr 2015 kl 19:45 | Dumheter | #trollstation #thor #avengers

Snubba frågar om att bli insmord
Gärna nära pungen

Klipp där en snubba frågar förbipasserande snubbar om de kan smörja in henne med solkräm. Snubbarna som är villiga att göra det blir väldigt snabb osugna när de inser vad det är som döljer sig mellan benen.
fredag 24 apr 2015 kl 13:10 | Dumheter | #Break #Spring Break #Solkräm #Dolda kameran

BMX-snubbe använder Lamborghini som ramp
Verkar tro att man får cykla på allt

En snubbe vid namn Kelly Howard är stammis på restaurangen Jake’s Famous Crawfish i Portland. Kelly äger en Lamborghini Murciélago så denna stod häromdagen parkerad utanför restaurangen. Det störde sig tydligen en annan snubbe vid namn Josh Navarro på, så han tog sin BMX och använde Lambon som cykelpark. Polisen utreder för närvarande ärendet samtidigt som Kelly har parkerat sin bil i ett garage i väntan på kostnadsberäkning av skadorna som blev...
Läs mer

Amerikansk senator kör Slå Dig Fri som ringsignal
"Just let it go"

Den republikanska senatorn Pat Roberts glömde stänga av ljudet på sin mobiltelefon under något politiskt möte. Under mötet fick han ett samtal och det visade sig att Roberts använda låten Slå Dig Fri från Frost som ringsignal.
måndag 20 apr 2015 kl 21:30 | Dumheter | #Let it Go #Slå Dig Fri #USA #Senator #Ringsignal

Dwayne Johnson och Jimmy Fallon tävlar i att läppsynka
Shake it off, shake it off

Dwayne Johnson och Jimmy Fallon gästade tv-programmet x22Lip sync battlex22 och visar upp sina färdigheter i att läppsynka häromdagen. Dwayne valde låten shake it off med Taylor Swift medan Jimmy fallon valde en klassiker som Jump the line med Harry Belafonte.

Gorilla-prank
Inget man vill råka ut för när man urinerar

Nytt prank-klipp från fouseyTUBE där man skrämmer badrumsbesökare med en snubbe i apdräkt.
måndag 30 mar 2015 kl 09:30 | Dumheter | #Gorilla #Kissa #fouseyTUBE

Om Michael Bay hade regisserat Girls
Då hade det kunnat se ut så här

Om actionregissören Michael Bay fått lägga vantarna på den HBO-serien Girls hade den troligtvis sett ut så här.
fredag 27 mar 2015 kl 22:00 | Dumheter | #Michael Bay #Girls #humor #tv #explosioner #Bayify

Killar och tjejer läser upp sms från sina ex
Det här med att göra slut via sms

I dagens samhälle är det enklare än någonsin att göra slut eller säga hårda sanningar via sms. Det verkar som att många tar den lätta vägen ut istället för att verkligen prata med personen i fråga. I klippet ovan delar kvinnor och män sina erfarenheter av skumma sista meddelanden från sina ex samt n
lördag 21 mar 2015 kl 18:00 | Dumheter | #förhållande #göra slut #sms #teknik #fegt #wtf

Farliga experiment utförda med hjälp av en leksaksminion
Med mycket hög elektricitet

I Grant Thompsons nya video visar han upp ett flertal farliga experiment utförda med hjälp av en liten minion. Ni vet, en sån där liten sötsak från filmen Dumma mej.
lördag 21 mar 2015 kl 12:00 | Dumheter | #dumheter #minion #dumma mej #elektricitet

Folk får frågor om fejkade band
Lie Witness News besöker SXSW

Årets upplaga av South by Southwest (SXSW) börjar lida mot sitt slut och som vanligt är det svårt att undvika att skoja med folk som går på denna festival. Jimmy Kimmel och hans Lie Witness News var på plats och intervjuade lite hippa människor och frågade vad de tyckte om vissa band. Dock existerar inte banden i verkligheten men det spelar ju inte så stor roll, man kan ju gilla deras musik som inte finns ändå....
Läs mer

Toalettpappersattack på hus
Roman Atwood skojar med Howie Mandel

Skojaren Roman Atwood bestämde sig för att kasta toalettpapper på sin grannes hus och som vanligt kan inte Roman göra något i en liten skala.

Fritera munk
Inte helt friskt kanske

En buddistmunk från Nong Bua Lamphu i Thailand väljer här att meditera i en gryta med varm olja.
lördag 14 mar 2015 kl 14:30 | Dumheter | #Munk #Fritös #Fejk

Rednecks startar båtmotor
Wait for it...

Klipp där några typer chillar i en båt.
fredag 13 mar 2015 kl 20:00 | Dumheter | #Rednecks #Båt

Stoppa inte in tungan i köttätande växter
Dagens lärdom

Om finns någon lärdom som man kan ta med sig från detta klipp så är det den att inte stoppa in tungan i köttätande växter.
torsdag 12 mar 2015 kl 21:15 | Dumheter | #Tunga #Köttätande växt #djurfeber

Michael Bolton spelar Michael Bolton i Office Space
Genialt!

En av de bästa filmerna genom tiderna är Office Space och heter en av karaktärerna Michael Bolton. Nu har Funny or Die gjort genidraget att ta den riktiga Michael Bolton och låtit honom spela in filmerna och sedan klippa in honom i originalscenerna.
onsdag 11 mar 2015 kl 08:45 | Dumheter | #office space #michael bolton

Hur hälsar jag på en kvinna?
Robbie Sherrard har gjort ett schema

Robbie är rädd att göra fel när det kommer till hur han hälsar på kvinnor. Beroende på hur länge man har känt varandra, vilken relation man har och vart man träffas ser x22reglernax22 lite annorlunda ut så han gjorde helt enkelt ett schema.
tisdag 10 mar 2015 kl 09:30 | Dumheter | #robbie sherrard #hälsningar

Snubbe trollar London-bor med extra lång selfiepinne
Trollstation trollar

Klipp där en folk från brittiska Trollstation trollar folk med hjälp av en extra lång selfiepinne.
måndag 9 mar 2015 kl 09:45 | Dumheter | #Selfie #Selfiepinne #London #Troll #Trollstation

En kort dokumentär om Mukbang
Folk som äter framför kameran

I Sydkorea kan man tjäna multum på att äta framför kameran. Man äter alltså mat och sänder det live via nätet, för att förklara det bättre. Och på andra sidan datorn finns det det folk som tittar på. Det låter helt absurt men tydligen är det riktigt poppis med Mukbang, så pass att de som äter har blivit rika på att mumsa i sig godsaker. Vice ville gräva lite mer i det här fenomenet och har gjort en kort dokumentär som kan skådas ovan. Nedanför k...
Läs mer
lördag 21 feb 2015 kl 16:00 | Dumheter | #mukbang #konstigt #mat #foodporn #mums

Fotbollsfans stoppar mörkhyad från att åka med tunnelbanan
Filmades i smyg

Den här filmen fångades för några dagar sedan och visar hur en mörkhyad man i Paris försöker gå på ett tunnelbanetåg när han stoppas av några Chelseaanhängare. Personerna på tåget sjunger sedan också x22Wex27re racist, wex27re racist and thatx27s the way we like itx22 Mannen som utsattes för den rasistiska kränkningen visste inte att han blev filmad men meddelar att han tack vare filmen tog mod till sig och anmälde händelsen. Nedan kan ni se n...
Läs mer
torsdag 19 feb 2015 kl 16:45 | Dumheter | #Chelsea #fotboll #rasism #mörkhyad #dumheter

Ko vs. Polis 1-0
Är nog bättre att låta bönderna ta hand om kossorna

Här får vi se ett kort ingripande där en polis av någon anledning försöker få kontroll över en kossa som verkar röra sig fritt i terrängen. Det går givetvis inte jättebra.
fredag 13 feb 2015 kl 18:00 | Dumheter | #ko #kossor #polis #polisbil #djurfeber

Uber Seize låter dig ta vilken bil du vill
När du har riktigt bråttom

Taxitjänstföretaget Uber har sedan starten dragit igång lite olika alternativ som riktar sig till lite olika målgrupper och nu är det dags för Uber Seize som låter uberanvändare kapa vilken bil de vill för att transportera dem till deras slutdestination.
tisdag 10 feb 2015 kl 14:30 | Dumheter | #the onion #uber #parodi #uber seize #taxi #taxitjänst

Ryss hoppar från 30 meter högt tak
Arresteras och intervjuas kort efter

En rysk snubbe verkar blivit inspirerad av spel som Assassinx27s Creed då han nyligen bestämde sig för att hoppa från ett 30 meter högt hustak ner i en snödriva. Om inte det var tokigt nog så passade han även på att tända eld på sig själv innan han hoppade ner. Om man vill se hoppet från snubbens v
måndag 9 feb 2015 kl 09:15 | Dumheter | #Ryssland #Hopp #Snö #Tokigt #Eld

En hel drös med drönare som kraschlandar
Ta hand om din drönare

Drönare idag är kanske inte det billigaste på marknaden, om man vill ha en som är någorlunda bra vill säga. Därför känns det lite i magen av att se dem kraschlanda som i klippet ovan. Ett tips är att inte flyga den bland träd eller byggnader, ett annat är att det bör vara vindstilla och ett tredje ä
lördag 7 feb 2015 kl 14:00 | Dumheter | #drönare #quadcopter #dji phantom #kraschlandar

Steve Carell sjunger heavy metal
Nu blir det hårdrock

Här har vi en variant av det klassiska klippet från Bruce den allsmäktige där Jim Carreys karaktär styr Steve Carells karaktär. För att piffa upp det lite har någon lagt på lite heavy metal och genast blir det lite extra kul igen.

Så här illa går det om man vaskar
Ta det lugnt där ute i stugorna

En mindre hälsosam och rätt töntig tradition som kallas för vaskande verkar som tur är vara rätt så utdöd nu för tiden och ingen lider väl av det. En varning för vad som kan hända om man börjar vaska igen och låter det gå för långt ser vi i det här klippet som urartar lite. Eller en hel del kanske
måndag 2 feb 2015 kl 21:30 | Dumheter | #vaska #schtek #Reinfeldt #obama #världskrig

Den dramatiska räddningen av ett radiostyrt flygplan
Brrrr

En mulen och grådaskig vinterdag gav sig en man ut med ett radiostyrt flygplan, planen var att flyga över isen och det gick bra första gången. Andra gången slutade katastrofalt och planet kraschade mitt i den isiga sjön. Den envisa ägaren gör allt i sin makt för att rädda flygplanet i denna överdriv
söndag 1 feb 2015 kl 13:00 | Dumheter | #dumheter #räddning #radiostyrt #flygplan #is sjö

Redneck fails
FailArmy levererar

Klipp där man får se några Redneck Fails.
torsdag 29 jan 2015 kl 22:00 | Dumheter | #Redneck #Fails

Djokovic vs Abrams
"Terrible sportsmanship"

Australiensaren Michael Shanks har, med hjälp av lite med visuella effekter, skapat det här klippet där tennisstjärnan Novak Djokovic spelar en match mot en M1 Abrams-stridsvagn.
torsdag 29 jan 2015 kl 21:30 | Dumheter | #Tennis #Djokovic #M1 Abrams

Bubbelplastkrig
Med Dude Perfect

Bubbelplast är alltid skoj att leka med och för att fira Bubble Wrap Appreciation Day (vilket var i går) så släppte folket från YouTube-kanalen Dude Perfect det här klippet.
tisdag 27 jan 2015 kl 09:15 | Dumheter | #Bubbelplast #Pop #Dude Perfect

Snubbe dricker öl framför en luftkompressor
Blåsigt

En person ansåg att det var en bra idé att försöka dricka en öl och röka en cigarett framför in stor luftkompressor.
onsdag 21 jan 2015 kl 18:30 | Dumheter | #luftkompressor #öl #redneck
Bonnier tidskrifter
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen