Dumheter

71.4°
+
Frode Wikesjö
0

Sir David Attenborough pratar om fangirls

copy/paste

Någon har klippt och klistrat en egen x22naturfilmx22 där den legendariska naturfilmprofilen Sir David Attenborough pratar om det här med fangirls.
Läs mer om Dumheter, David Attenborough, fangirls
59.1°
+
Fenjima Manrique
0

Företag i USA hyr ut män för att passa upp på folk

Till mestadels kvinnor såklart

Man Servants heter företaget som erbjuder snygga män som vem som helst kan hyra för att passa upp på en. Kvinnor köper dessa tjänster när de vill bli uppassade på eller bli behandlade som x22drottningarx22. Så vad går denna tjänst ut på? Man betalar för en man som helt enkelt ska göra precis det man ber om, allt från att hålla iphonen över vattnet när man badar, ta kort på en när man glider runt, agera betjänt och servera en under kvällen eller...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, barnanpassat, män, Manservants, kvinnor, omg
57.9°
+
Wille Wilhelmsson
0

I Kina har man en fyrkantig löparbana

Känns rätt dumt

I den kinesiska staden Tonghe har man anlagt en ny fyrkantig(!) löparbana på en idrottsanläggning i staden. Det hela har gjorts till åtlöje på sociala medier och de som provsprungit banan säger att den ska vara rätt komplicerad att hantera och att det även ska finnas en högre risk för att man faller och skadar sig. Anledningen till att man valt att göra en fyrkantig löparbana sägs vara att man tidigare haft en väldigt sliten löparbana och när n...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, kina, dingfeber, löpning, löparbanor, fyrkantiga löparbanor
36.2°
+
Fenjima Manrique
0

Fyra olika matkombinationer som verkar äckliga

Men som kan vara gott ändå

Ett klipp som visar när folk försöker äta konstiga matkombinationer. Har ni några annorlunda kombon som ni gillar?
Läs mer om Dumheter, matkombinationer, blä, gott, konstigt
46.3°
+
Gordon Andersson
0

Colin Furze bygger enorm fjärtmaskin

I Fart In Your General Direction!

Den galna brittiska uppfinnaren Colin Furze är i farten igen och denna gång så bygger han vad han tror är världens största och mest högljudda pruttmaskin och vi är beredda att hålla med. Uppfinningen bygger på en absurt stor typ av jetmotor som Colin senare ska montera in i ett par jätteskinkor för att ta till kusten och rikta mot Frankrike i hopp om att fransmännen kan höra Englands jätteprutt. Kiss- och bajshumor när den är som bäst.
Läs mer om Dumheter, colin furze, uppfinning, prutt, england, frankrike, storbritannien
65.7°
+
Wille Wilhelmsson
0

Joaquin Phoenix panna

Har ett eget liv?

Här är ett kort klipp där någon fokuserat lite extra på skådespelaren Joaquin Phoenixs panna och visst ser det väl ut som om den har ett eget liv?
Läs mer om Dumheter, panna, humor, skådespelare, Joaquin Phoenix, vvs
19.2°
+
Wille Wilhelmsson
0

Svårt att säga upp internetabonnemang

Kundtjänsten från helvetet

Här är ett bra exempel på hur en kundtjänst inte ska behandla sina kunder. Det utspelas när den före detta Engadget-bloggaren Ryan Block försöker säga upp sitt internetabonnemang hos den amerikanska internetleverantören Comcast. Vi förstår givetvis att kundtjänsterna hos diverse företag ska försöka få kunder som vill avsluta sitt abonnemang på andra tankar men snubben hos Comcast drar det hela lite väl långt. Här ovan kan ni lyssna på större del...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, comcast, kundtjänst, kundservice
5.7°
+
Wille Wilhelmsson
0

Snubbe somnar på baseballmatch

Stämmer TV-kommentatorer på 68 miljoner kronor

Här kan ni kolla in ett kort klipp på när amerikanen Andrew Robert Rector somnar till under en match i baseball mellan Red Sox och Yankees. Något som de båda tv-kommentatorerna från ESPN inte är särskilt sena att utnyttja som ni kan höra i klippet. Så här i efterhand så önskar antagligen de bägge kommentatorerna att de hade lagt band på sig för det visade sig att Rector tog väldigt illa upp av att bli häcklad i nationell TV och på grund av det h...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, murica, snubbe, baseball, sömn, sova, juridik, stämning, hell yeah usa, rimligt, idiot, fyllo
112.2°
+
Fenjima Manrique
0

Mannen tar kvinnorna på bar gärning

De stjäl hans saker

Två kvinnor på stranden i USA höll på att packa med sig någon annans grejer, ägaren sätter igång kameran och konfronterar dem på ett lugnt sätt. Pinsamt är bara förnamnet på det här klippet.
Läs mer om Dumheter, pinsamt, stjäla, kvinnor, strand, oops
34.1°
+
Frode Wikesjö
0

Grilla med eldkastare

Inte helt säkert kanske

Den fjärde juli brukar massvis med amerikaner grilla en massa mat för att fira sin nationaldag. Men att grilla med kol kan ju ibland ta sin lilla tid så därav har vi här ett lite snabbare grillsätt.
Läs mer om Dumheter, Eldkastare, fjärde juli
63.1°
+
Roger Åberg
0

TV4 Lokal TV säger hej då med musikvideo

Ingen vill tydligen till Borås...

TV4 lägger ju ner sin lokaltv och personalen säger hejdå i den här videon. De verkar inte helt överlyckliga på sin chef Casten Almqvist...
Läs mer om Dumheter, tv4, lokal tv, casten
45.0°
+
Roger Åberg
0

Fallskärmshoppare missar landningsplatsen

Hej hamburgerbilen!

En fallskärmshoppare från RAF skulle hoppa som en del av en flyguppvisning i staden Weston-super-Mare (ja, byn heter så) men missade landningsplatsen lite och gjorde istället en fly-in hos en van som krängde hamburgare. En tant ska ha skadats lindrigt.
Läs mer om Dumheter, fallskärmshoppare,
49.5°
+
Frode Wikesjö
0

1 000 danskar massäter spökbett

Hot lava

För någon vecka sedan bestämde sig 1 000 danskar för att samlas och tillsammans äta var sitt spökbett. Spökbett, även känd som Naga Jolokia, anses vara en av de starkaste chilifrukterna i världen och om man skall tolka danskarnas reaktioner så verkar det ju stämma.
Läs mer om Dumheter, Danmark, Spökbett, Vi är rööööde
40.7°
+
Frode Wikesjö
0

Fredagen den 13:e-bus

Jason går loss

I dag är det fredagen den 13:e och då skall man ut och busa.
Läs mer om Dumheter, Fredagen den 13:e, Bus, Prank
43.2°
+
Wille Wilhelmsson
0

Kill it with fire

Här är några som inte borde leka med elden

Eld är något som fascinerar de flesta av oss men här har vi några exempel på personer som antagligen borde hålla sig undan från elden.
Läs mer om Dumheter, eld, dumheter, kill it with fire
22.2°
+
Wille Wilhelmsson
0

Se FIFA:s president Sepp Blatter dansa

Skämskudden åker fram nu

Imorgon kickar äntligen Fotbolls-VM i Brasilien igång och det verkar även som om det är något FIFA:s 78-årige ordförande så till den grad verkar se fram emot att han firade det hela med en slags dans under en presentation inför VM. Dansen genomfördes tillsammans med den brasilianska skådespelaren, modellen och programledaren Fernanda Lima.
Läs mer om Dumheter, fifa, fotbolls-vm, sepp blatter, märkligt, mysko, konstigt, dingfeber, fotboll
53.0°
+
Roger Åberg
0

Nya arbetspositionen: fosterställningen

När skrivbordet känns för stelt

The Onion har sina stunder ibland, som här när de berättar om den nya trenden bland it-bolagen att ligga under bordet i fosterställning och arbeta. Tja, vissa dagar när det är tungt är jag lite sugen...
Läs mer om Dumheter, the onion, fejk, arbete
41.7°
+
Wille Wilhelmsson
0

Beavis and Butthead om Michael Bay hade fått säga sitt

Lite mera action

Så här tror man att det skulle kunna se ut om actionregissören Michael Bay, som bland annat regisserat Transformers-filmerna, Armageddon, The Rock samt Pearl Harbor, hade fått lägga sin hand på Mike Judges klassiska Beavis- och Butthead-karaktärer.
Läs mer om Dumheter, beavis and butthead, michael bay, parodi
42.8°
+
Gordon Andersson
0

Star Wars i alfabetisk ordning

Stor eloge till den som orkar sig igen dessa 43 minuter

Det finns många konstiga videos där folk har tagit Star Wars och modifierat den på något sätt som exempelvis byta ur röster. Här är dock en av de mer udda sakerna jag sett någon gjort med filmen. Arst Arsw har nämligen klippt ut all konversation ur filmen för att sedan klippa samman alla ord i alfabetisk ordning.
Läs mer om Dumheter, star wars, film
54.8°
+
Fenjima Manrique
0

Liten pojke somnar bakom ratten

Runt och runt

Den här lilla pojken somnade bakom ratten på sin lilla traktor. Det är tur att taktorn bara åker runt för den hade kunnat åkt rakt in i skogen.
Läs mer om Dumheter, föräldrafeber, barn, traktor, runt och runt, sover
41.2°
+
Fenjima Manrique
0

Tjej blir "besatt" under sminklektion på YouTube

Fejk så klart

Den här videon fick mig att hoppa till ordentligt. En helt vanlig tjej som håller i en sminklektion via youtube gör något helt oväntat. Varning för starka scener mot slutet. The 15 experience är en kille som påstår sig vara hacker och hackar in sig i folks datorer och visar dem paranormala tecken som gör dem besatta. Det ligger så klart ingen sanning i det men de videos han laddar upp är rätt annorlunda och har börjat uppmärksammas rejält.
Läs mer om Dumheter, paranormalt, tjej, youtube, smink, blod, våld, 15 expirience
29.6°
+
Fenjima Manrique
0

Så spränger man en Mac Pro

BOOM!

Youtube-killarna RatedRR har tagit steget från att skjuta saker och ting till att spränga dem i bitar. Offret denna gång är en ny, glänsande Apple Mac Pro. Om ni någonsin har undrat hur mycket C4 som krävs för att spränga en Mac Pro så får ni svaret i videon ovanför.
Läs mer om Dumheter, spränga, c4, mac pro, boom
38.4°
+
Frode Wikesjö
0

Samtliga Nicolas Cage-skratt

Who's ready to laugh?

Ett gott skratt förlänger livet påstås det ibland så varför inte skratta tillsammans med skådespelaren Nicolas Cage så här på måndagsförmiddagen. Någon bestämnde sig nämligen för att samla samtliga och flin av Nicolas Cage från 64 olika filmer från Best of Times till Rage. Då klippet inte går att embedda så får man helt enkelt klicka på länken nedan om man vill se det.
Läs mer om Dumheter, Nicolas Cage, Skratt
51.2°
+
Fenjima Manrique
0

Lastbil rullar framåt i floden

Ja varför inte

Det här var ett annorlunda sätt att ta en genväg, någon kör en lastbil mitt i floden. Detta utspelar sig i Ryssland om någon undrar.
Läs mer om Dumheter, flod, lastbil, köra i vatten, ryssland
26.8°
+
Frode Wikesjö
0

VICE träffar Dean Saxton

Skogstokig bibelsnubbe

Klipp från VICE där man följer en snubbe från Arizona som anser att kvinnor inte bör vara på universitet och att kvinnor förtjänar att bli våldtagna om de klär sig x22utmanandex22.
Läs mer om Dumheter, Dean Saxton, VICe
49.3°
+
Fenjima Manrique
0

Lastbil kör under en låg bro

Hela taket ryker med

Så här kan det gå om man inte har koll på hur hög ens lastbil är. Klippet spelades in i NY och den som filmar skriver så här: x22Video taken on Long Island, NY. Trucks here are not supposed to drive on the parkways, due to low overpasses. Earlier today, as I was driving, I saw a tractor trailer driving down the parkway in the right lane. I knew that something was about to happen, and I immediately started recording. Soon after I started recordin...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, lastbil, pajas, tak, bro, ajdå
80.2°
+
Wille Wilhelmsson
0

Alternativt slut på senaste Game of Thrones-avsnittet

Spoiler, spoiler, spoiler!

Spoilervarning Här är ett alternativt slut till det senaste Game of Thrones-avsnittet. Om ni inte greppat det redan nu så innehåller det alltså spoilers så har ni inte sett det senaste avsnittet rekommenderar jag er att scrolla vidare... NU! Ni andra hittar klippet nedanför länken.
Läs mer om Dumheter, game of thrones, tyrion lannister, dvärgar, alternativt slut, spoiler, i wish
56.2°
+
Roger Åberg
0

Glöm inte kostymen om du behöver hjälp

Lodisar får ingen hjälp

Att folk behandlar folk olika beroende på hur de ser ut är väl knappast någon nyhet, men det som den här filmen visar är ändå skrämmande. Kolla och tappa lite hopp om mänskligheten.
Läs mer om Dumheter, hopp, människor, tragik
39.4°
+
Roger Åberg
0

Porr ur en kvinnas synvinkel

Den ärliga versionen

Att film och porrfilm är en förskönad version av verkligheten är väl inget nytt, men den ärliga versionen hur det är visas sällan - här visar Amy Schumer hur porr egentligen borde vara sett ur en kvinnas synvinkel.
Läs mer om Dumheter, porr, amy schumer
41.6°
+
Wille Wilhelmsson
0

Saker som wrestlare kommer undan med

Men som ser konstiga ut om vi andra gör dem

Den här videon är antagligen bara rolig för er som har lite koll på amerikansk wrestling eller åtminstone har greppat konceptet runt x22sportenx22.
Läs mer om Dumheter, wrestling, usa, mysko
38.9°
+
Frode Wikesjö
0

Fredagsdansen

Kryssardansen

I dag är det fredag och då skall man ut och dansa!
Läs mer om Dumheter, Fredagsdansen,
39.7°
+
Roger Åberg
0

Pete Holmes träffar Guile från Street Fighter

Tveksam karaktär...

Pete Holmes träffar här karaktären Guile från det klassiska spelet Street Fighter. Guile verkar inte ha alla hästar i garaget. Eller var det ladugården? I vilket fall som helst, inga hästar.
Läs mer om Dumheter, street fighter, pete holmes, guile
20.5°
+
Roger Åberg
0

Vattenkana mitt i Bristol

Skumt men roligt!

I helgen skojade de till det en smula i Bristol genom att sätta upp en rätt lång vattenkana på mitt påhuvudgatan genom staden. Sedan fick folk åka, eller några i alla fall. Drygt 300 personer fick chansen att blöta ner sig inför allmän beskådan. Kul idé, men hastigheten var lite väl vek va?
Läs mer om Dumheter, vattenkana, bristol
97.2°
+
Roger Åberg
0

Kissande indiska män blir nedsprutade

Av vattenstråle

Det verkar tydligen vara ett problem i Indien att män ställer sig och pinkar lite här och var - och det är ju inte så trevligt. För att belysa det hyrde en organisation som kallar sig för The Clean Indian en tankbil med vattensprutor som åker runt på stan och helt enkelt sprutar ner folk som ställer sig och kissar. Elakt? Rättvist?
Läs mer om Dumheter, pinka, kissa, indien, håll kuken inne
48.5°
+
Bobby Green
0

Tandborstning med Soft Air Gun

Modigt

Om du verkligen vill att dina gaddar ska bli skinande rena ska du tejpa fast tandborsten på en Soft Air Gun.
Läs mer om Dumheter, tandborstning, tandborste, Soft Air Gun, gaddar
56.4°
+
Fenjima Manrique
0

Saudiaraber monterar loss däcken på sin bil

Medan den körs

Saudiaraber tiltar en Toyota FJ Cruiser så den åker på två hjul, sedan klättrar de ut ur bilen. Monterar loss däcken, sätter på dem igen och sen tilta tillbaka bilen så den hamnar på de fyra hjulen och fortsätter sen att köra vidare. Det är kanske så här man har kul en lördagskväll i Saudiarabien?
Läs mer om Dumheter, saudiaraber, saudiarabien, bil, tilt, däck
69.6°
+
Fenjima Manrique
0

Kille står för nära spåret

Får en spark i huvudet

Killen i videon försöker ta en selfie och i tåget bakom honom åker någon som passar på att ge honom en spark i huvudet. Ingen vet den riktiga anledningen till att han blev sparkad, vissa påstår att det är på grund av att han försökte ta en selfie. Det låter mer troligt att lokföraren försöker lära honom en läxa, att inte stå så nära spåret för det är en fara.
Läs mer om Dumheter, spark, huvud, aj, tåg, selfie, säkerhet
58.9°
+
Fenjima Manrique
0

Hur man inte bör såga ned ett träd

Tiiimber

Här har vi ett praktexempel på hur man inte bör såga ned ett träd, även om tanken var bra så gick det inte riktigt som väntat.
Läs mer om Dumheter, såga, träd, dum ide
38.1°
+
Gordon Andersson
0

Magneter förstör saker i slow motion

Starka krafter

Slow motion är ju alltid kul så här har vi ett klipp på hur magneter kan användas för att förstöra saker och då förstås i slow motion.
Läs mer om Dumheter, magnet, vetenskap, slow motion
54.4°
+
Frode Wikesjö
0

Kissare jagas med vattenkanon

Blött

Nytt klipp från Nederländska Powlitie där Daan jagar folk som kissar på Amsterdams gator med vattenkanon.
Läs mer om Dumheter, Kissa, Amsterdam, Nederländerna, Hup holland hup
27.2°
+
Frode Wikesjö
0

Samlad galenskap på hög höjd

Don't try this at home!

Ett lite äldre klipp där en rysk snubbe (Mustang Wanted) samlat sin galenskap som han utför på toppen av olika byggnader.
Läs mer om Dumheter, Ryssland, Galenskap, Hög höjd, .old
43.5°
+
Frode Wikesjö
0

Blås eld med majsstärkelse

Maizena-eld!

Nytt klipp med den galna ryska hackern som visar hur man kan blåsa lite eld utan att behöva slänga in en massa lampolja i munnen. Värt att påpeka är väl att detta kan vara rätt farligt och inget man bör göra inomhus.
Läs mer om Dumheter, Eldblåsare, Majsstärkelse
28.1°
+
Wille Wilhelmsson
0

Sköna ställen med risiga ledare

Topp-5-lista

Här har x22When on Earthx22-gänget klippt ihop en kort film där de utser de fem ställena i världen som de anser är rätt så sköna i sig men styrs eller har styrts av genomruttna ledare.
Läs mer om Dumheter, when on earth, diktatorer, ledare, politik
39.5°
+
Frode Wikesjö
0

Dementor-prank

Defodio!

Klipp där en skojare låtsas bli attackerad av en dementor från Harry Potter-böckerna.
Läs mer om Dumheter, Harry Potter, Dementor, Prank, Fousey TUBE
41.9°
+
Frode Wikesjö
0

Åldringar reagerar på Pewdiepie

"This was the most disgusting video I've seen"

Ett klipp där ett gäng personer från den äldre generationen får titta på YouTube-fenomenet Pewdiepie och sedan berätta vad de tycker om det de fick se.
Läs mer om Dumheter, Pewdiepie, Elders react...
87.7°
+
Roger Åberg
0

Det här är kaos för Katrineholm

Allt är relativt...

I går la KatrineholmsKuriren upp ett webb-tv-klipp med rubriken x22Plötsligt uppstår kaosx22 och den här beskrivningen... Det är morgon i Katrineholm. Gatorna är i princip öde. Det är bara ett fåtal bilar och gångtrafikanter som ska ta sig fram. Plötsligt stannar en långtradare för att lasta av byggmaterial. Då uppstår ett mindre kaos på den enkelriktade Fredsgatan. Ja, ni kan själva se kaoset i klippet ovan.
Läs mer om Dumheter, kaos, katrineholm
45.1°
+
Gordon Andersson
0

Dykare hypnotiserar haj

En handflata mot nosen räcker tydligen

Igår så lade vi upp ett klipp där vi kan se en dykare bli attackerad av en haj och idag kommer nästa hajfilm. I denna video kan vi dock se dykaren har lite mer kontroll över situationen och om det skulle gå åt skogen så har han även ringbrynja på sig. Här kan vi se dykaren sätta sin hand mot hajens nos och på så sätt sätta den i någon form av trans som gör att den blir helt still. Läskigt nog är det samma sorts haj som försökte äta upp människan...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, djurfeber, haj, dykare, vatten
40.9°
+
Frode Wikesjö
0

Världsrekord i nötknäckning

Pakistanier krossar 155 valnötter med huvudet

Klipp från Punjab Youth Festival där ett flertal pakistanier försökte sig på att slå ett antal världsrekord. Ett av världsrekorden som skulle krossas var det för den något udda grenen x22öppna valnötter med huvudetx22. Det nya världsrekordet sattes av den lokale kampsportsmäsataren Mohammad Rashid som på en minut lyckades öppna 155 valnötter med hjälp av huvudet. Det tidigare världsrekordet innehades av amerikanske Ashrita Furman som endast lyck...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dumheter, Pakistan, Världsrekord, punjab, lahore, pakistan, valnötter, öppna valnötter med huvudet, dingfeber
38.1°
+
Bobby Green
0

Snubbe plogar vatten

Varför?

När det är snö ute kan det ju vara bra att ploga bort den så att man kan komma fram. Men fungerar samma sak med vatten?
Läs mer om Dumheter, Ryssland, ploga, vatten, wtf
69.9°
+
Roger Åberg
0

Nära ögat!

Ta det lugnt i trafiken...

Rätt ofta går det illa i trafiken och i bland är det så där larvigt nära ögat. Här är sju minuter med godbitar, en del klassiker och några - för mig iaf - nykomlingar.
Läs mer om Dumheter, trafik, nära ögat