m

Vardagsrum

40.5°
+
Roger Åberg
0

Vintage-kylen jag vill ha till kontoret

Går nog att ha öl i också

För dryga 6000 kronor kan man få den extremt snygg kylen som står till höger på bilden till den här artikeln och den kommer ju att förgylla vilket kontor som helst. Eller brygga om man råkar ha en sådan. Tyvärr skeppas de inte till Sverige så det blir väl till att fortsätta leta något att ha öl och läsk i på Feber HQ.
Läs mer om Vardagsrum, kyl, coca cola, vintage
43.0°
+
Roger Åberg
0

Ny snygg lampa från IKEA

Säg hej till Väster!

IKEA har gjort en ny toksnygg pendel-lampa som de kallar för Väster. Inspirationen från andra klassiska lampor är solklar, men jag tycker att den ser riktigt, riktigt bra ut. Som de flesta nyare lampor från IKEA nu för tiden hittar vi en LED-lampa i den och skalet är gjort av stål och akryl. Enligt IKEAs amerikanska pressmänniskor finns den i butik där men har inte hittat ut på webbsiten ännu, hur det är här vette tusan. Uppdatering Så här säg...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, ,
39.8°
+
Roger Åberg
0

En snygg värmare

Det är kallt nu

Till sist så har snön kommit hit till Stockholm och det är kallt. Den här värmaren finns nog inte i Sverige så den gör mig inte så mycket värmare, men snygg är den. 35 dollar hade jag lätt slantat om jag bodde i staterna. Uppdatering Den fanns visst i Sverige, fast under annat namn. 299 spänn! Tack Milan och Marcus!
Läs mer om Vardagsrum, värme, crane
35.8°
+
Roger Åberg
0

Sjukt snygga sladdar

Tyvärr inte i Europa-stylee

En sak som faktiskt var bättre förr var sladdar då de gjordes av tyg istället för grå plast. De här är oerhört vackra men tyvärr har de fel typ av kontakter. Någon som vet vart man kan köpa liknande i Sverige?
Läs mer om Vardagsrum, sladdar,
40.2°
+
Wille Wilhelmsson
0

Angry Birds-kuddar

Piffa upp soffan med lite arga fåglar

Det finska spelet Angry Birds har tagit världen med storm det här året och nu kommer det snart kuddar med de arga fåglarna om du skulle vilja piffa upp din soffa, säng eller annat i ditt hem. De finns i fem olika fågel-versioner men tyvärr inga fiende-grisar. Exakt var kuddarna kommer att kunna köpas eller vad de kommer att kosta är tyvärr än så länge okänt.
Läs mer om Vardagsrum, rovio, angry birds, kuddar
40.4°
+
Gordon Andersson
0

Vi kikar in Dysons fläktlösa fläktar

Och längtar fortfarande efter sverigelanseringen

En produkt som vi fortfarande väntar på att lanseras i Sverige är Dysons x22fläktlösax22 fläktar. Men tills vi får se dessa i landet så får vi nöja oss med att leka lite med dessa på IFA-mässan. Där visades dessutom den nya avlånga modellen som känns väldigt mycket bättre då de stora runda fläktarna inte blåser i mitten. Hur fläktarna fungerar kan ni läsa på länken nedan.
Läs mer om Vardagsrum, dyson, fläkt, ifa 2010, feber.tv, webb-tv
37.3°
+
Roger Åberg
0

Skateboardstolen

Litet projekt på gång

Några kompisar håller på med ett roligt projekt, man håller på och kombinerar stolen Eames Plastic Side Chair DSX med en skateboard. Just nu är man väl halvvägs och jag tror att resultatet kommer att bli riktigt bra. Följ processen på bloggen! Stolen på bilden är en prototyp och inte det slutliga resultatet.
Läs mer om Vardagsrum, Eames Plastic Side Chair DSX, skateboard
36.7°
+
Roger Åberg
0

Ska det här bli min nästa dammsugare?

Liten, cool och påslös

Dammsugare är otympliga, fula och så får man aldrig tag på de där satans påsarna som alltid tar slut vid fel tillfälle. Men nu har Dyson släppt en liten rackare som jag är riktigt pepp på. Det där med påslöshet var inte någon bra idé för 15 år sedan när mina föräldrar tröttnade på sin, men det måste ha hänt något på 15 år kan man tycka. Det jag är riktigt kär i när det kommer till denna lilla rackare är dels formatet, den ska få plats på ett A4 ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, dammsugare,
37.7°
+
Roger Åberg
0

Den rullande brasan

Flytta värmen dit den behövs

Roll Fire är en bioetanol-brasa från tyska conmoto som är rätt klyftig. Förutom att den är snygg så går den nämligen att rulla runt - även när den brinner. 2490 euro är den saftiga prislappen och vill du hänga upp brasan på väggen får du köpa till en hängare för 190 euro till. Ouch.
Läs mer om Vardagsrum, brasa,
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Tephra Formations

av Robert Stadler

Österrikiske formgivaren Robert Stadler jobbar vidare med sina skinnmöbler i spännande former. Denna gång heter serien Tephra Formations och inspirationen är hämtad från vulkanutbrott. I serien ingår en soffa, en fåtölj, en puff och ett litet bord och den är inte alldeles olik hans tidigare serie Pools & Pouf!.
Läs mer om Vardagsrum, möbler, design, robert stadler
36.7°
+
Roger Åberg
0

Häng mobilen vid kontakten

Smidig och enkel lösning

Mobilladdare är ett sattyg när de hänger från kontakten och mobilen ligger på golvet och mår dåligt. Den här lilla plastbiten är genialisk eftersom mobilen kommer upp från golvet och för att man enkelt får bort sladden också. Enda problemet är att hela prylen inte fungerar om man tar ur sladden ur kontakten och det vill man ju göra när man inte laddar.
Läs mer om Vardagsrum, ,
37.1°
+
Emma Rost
0

Skruvad soffa från nea studio

Med integrerad dagbädd

Nina Edwards Anker har designat den här L-formade soffan med en integrerad dagbädd för nea studio. Cool soffa med okonventionell form som anpassar sig till kroppen i olika loungiga positioner. Materialen är två sorters skum och en stöttande struktur i trä och metall. Klädseln finns i en rad färger.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa, Design, nea studio
36.9°
+
Emma Rost
0

SPAN förvarar dina tidningar

Böcker och skivor går också ner

Alexander Munk är designern bakom det nya tidningsstället SPAN, som även går att stoppa in böcker eller skivor i. Den veckade formen går att veckla ut för att få plats med ännu mer. SPAN används antingen som en solitär eller hängs upp i ett större antal på en vägghängd skena.
Läs mer om Vardagsrum, Förvaring, Tidningar
37.5°
+
Emma Rost
0

Inget förgyller soffbordet som en liten integrerad eldstad

Eld utan rök

Idag krävs ingen skorsten eller omfattande installation för att man ska kunna njuta av hemtrevnaden som en öppen eld trots allt sprider i hemmet. Eldstäder som går på gelé eller annat bränsle som inte ger någon rök blir vanligare och vanligare. De är tacksamma eftersom de går att ställa i princip var som helst och går att designa på en oändlig mängd olika sätt. Från Planika kommer till exempel det här spännande soffbordet med en integrerad eldst...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Eldstad, Bord
37.1°
+
Emma Rost
0

ALIEN

Skön soffa?

Extravagant form från Litauen. Soffan ALIEN vill aldrig stå i skuggan utan tar plats och kräver uppmärksamhet. Designern heter Jonas Jurgaitis och hans soffa har plats för två personer om man ska sitta bekvämt.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa, Ny design
37.0°
+
Emma Rost
0

Nära till fjärrisen och kaffekoppen

Är det lite långt att sträcka sig till soffbordet? Inga problem - SofaHanger är en stilfull och praktisk lösning som tar hand om fjärrkontroll och fikat så att du hela tiden har väsentligheterna inom räckhåll. Den är tillverkad i aluminium och valnötsfanér och passar armstöden på de flesta soffor. Behöver du någonting för tidningar eller böcker så är varianten PaperTiger det enkla svaret.
Läs mer om Vardagsrum, Detaljer, tidningsförvaring, Soffor, bricka
36.9°
+
Emma Rost
0

Loopita

Rolig sittmöbel från Mexico

När jag var liten var Loopen på Liseberg det som fick det att kittlas som allra mest i magen. Sittsystemet Loopita, designat av Victor M Aleman påminner ganska mycket om Loopen och det kittlar faktiskt lite i magen av Loopita också. Rolig, innovativ mexikansk design som uppmuntrar till goda och långa samtal.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Innovativ design
37.0°
+
Emma Rost
0

4140

Inspirerad av arkitektur

Designern Martin Sprouse har specialiserat sig på specialritade möbler som ofta är uppenbart inspirerade av arkitektur. Det finns inte två möbler som är likadana, men alla är handgjorda och fina exempel på hantverkskunnande och kvalitet. Bordet 4140 kombinerar annorlunda vinklar med solid valnöt och utgör ett läckert blickfång i rummet.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Arkitektur, Martin Sprouse
37.0°
+
Emma Rost
0

Nu kan du köpa stolen Shelly

Äntligen i Sverige

För några månader sedan bloggade jag om den supersnygga danskdesignade nya stolen Shelly, designad av Verikon Furniture. Nu går den att köpa i Sverige! Priset är fortfarande högt, 35 000 kronor, men å andra sidan är det en framtida designklassiker och därmed lika med en investering! Och sen är den så ruskigt läcker!
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Fåtölj, Shelly
37.5°
+
Emma Rost
0

Annorlunda bokhylla

Ladder up

Yasuko Bell gjorde hyllan Ladder up som examensarbete från Royal College of Art. En annorlunda trädliknande konstruktion för förvaring av exempelvis böcker.
Läs mer om Vardagsrum, Hylla, Förvaring, Bokhylla, Yasuko Bell, Ung design
37.0°
+
Emma Rost
0

Inspirerad av polsk folkart

Modern design och hantverk i skön förening

Katarzyna Herman-Janiecs stol är inspirerad av polsk folkart från Zakopane. Den är gjord i 20 mm tjock akryl med en dyna i polskt linne mixat med bomull med ett vackert tryck.
Läs mer om Vardagsrum, Stol, Sitta, Möbler, Modernt vs folklore
36.9°
+
Emma Rost
0

Talangfulla unga designers

Keeseh Studio gör oväntade lösningar

Bakom namnet Keeseh studio döljer sig Asher Dunn och Shane Richards, som båda tog sin examen från Rhode Island School of Design i år. De gör bland annat roliga, innovativa möbler, som Asher Dunns Upholstered Chair med ett x22skalx22 i böjt, laminerat trä med ljuvliga kurvor som dominerar designen. Asher har även gjort Expandign Chair som går att fälla ihop till minimal storlek för transport och sedan fälla ut till full storlek när den behövs. St...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Design, Stol, Unga designers
37.0°
+
Emma Rost
0

Nya möbler av gamla lådor - schubLaden

Fin återvinning ger charmig inredning

Franziska Wodicka återanvänder gamla lådor från kasserade möbler och ger dem en nytt liv i nya möbler. Resultatet blir allt som oftast ett charmigt, lite spretigt uttryck med mycket personlighet. Sideboardet går inte att missa, men jag gillar hyllan som, förutom en vanlig låda, också innehåller en del från en gammal hederlig REDA-hylla. Sängbordet i svart och vitt är också riktigt härligt. Varje möbel blir förstås unik. Schubladen betyder för öv...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Återvunnet, Design, Förvaring
36.9°
+
Emma Rost
0

Assymetrisk bokförvaring

Blandar tunt och kraftigt material

Skön blandning av klassisk femtiotalsdesign och modernt nytänk präglar möblerna från Air Division. Jag är väldigt förtjust i Unit Shelf som mixar kraftigt och tunt och luft och massa. Väldigt snyggt. Sen måste jag ju nästan gilla fåtöljen också, den har så snyggt namn!
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Bokhylla, Assymetrisk, Sitta, Fåtölj
37.2°
+
Emma Rost
0

Bordet blir en verklig samlingspunkt

Get2Gether Convertible Table från Fusion Tables

Get2Gether Convertible Table skapar en riktig samlingspunkt i hemmet. Det är ett riktigt snyggt bord i modern design som enkelt går att göra om till ett spelbord, för biljard, roulette eller poker. Så oavsett om du tänker bjuda på middag och behöver ett generöst matbord med plats för upp till tio personer eller om du vill samla polarna för en underhållande kväll med exempelvis biljard fungerar Get2Gether alldeles utmärkt. Självklart går det att...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Samlingspunkt, Multifunktionell, Spel
37.0°
+
Emma Rost
0

Med en fläkt från Portugal

Pallar med rötter i en uråldrig tradition

Designern João Videira sitter, tillsammans med en kollega, i en gammal kyrka i södra Portugal och skapar de härliga, rustika möblerna i pinje och ull. Pallarna, stolarna och bänkarna har rötterna i en gammal portugisisk hantverkstradition, som João Videira tagit upp och vidareutvecklat. Stommen görs i medelhavspinje som sedan dekoreras med flätad, ekologisk ull i olika nyanser. Pallen Arraiolos kostar 1990 kronor och finns i en begränsad upplag...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Pallar, Hantverk, Ekologiskt
37.0°
+
Emma Rost
0

Gammal klassiker relanseras

Lilla Åland i annan skepnad

Lilla Åland är Carl Malmstens klassiska pinnstol som säkert alla känner till. Något som kanske inte alla känner till är att Carl Malmsten också ritade en gungstolsvariant. 1941 såg gungstolen dagens ljus och i år tar Stolab upp produktionen av den på nytt. Det är en riktigt klassisk form på gungstolen, en sådan som urtypen av mormödrar sitter och stickar i. Tillverkad i massiv björk.
Läs mer om Vardagsrum, Sitta, Möbler, Stol, Gungstol, Carl Malmsten
37.0°
+
Emma Rost
0

Sitta på porslin

Spännande stol av Judith van den Boom

Sitta på porslin? Det låter inte riktigt vettigt, men Judith van den Booms Kinainspirerade stol har faktiskt en sits tillverkad av små porslinskulor. Trots det går den alldeles utmärkt att sitta på. Stolen heter Qing Zuo! vilket betyder Varsågod och sitt.
Läs mer om Vardagsrum, Sitta, Möbler, Stol, Pall
36.9°
+
Emma Rost
0

En stol för större interaktion

Integrerad barnstol

Gammaldags form och färg som skulle kunna passa i vilket gammalt torp som helst. Itay Ohalys stol Papa Chair har tagit upp en traiditionell stol och gett den en liten bebis vid sidan av. En stol som ska uppmuntra till interaktion mellan barn och förälder (jag skulle sitta och vara helt nervös för att ungen skulle trilla av, men det kanske bara är jag?) Papa Chair kan också användas som stol och ett litet sideboard.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Barnstol
37.1°
+
Emma Rost
0

Mr. Impossible har landat hos Kartell

Omöjlig stol har blivit möjlig

Philippe Starck ritade stolsserien Mr Impossible för Kartella redan för flera år sedan, men tekniken för att sammanfoga två transparanta plastskal till en tjusig enhet har inte funnits förrän nu. Stolarna visades i flaggskeppsbutiken i New York nyligen.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Stol, Sitta, Plast, Philippe Starck
36.8°
+
Emma Rost
0

Twisted

Möbelserie med en twist

Dylan Gold dyker upp på Hemfeber igen. Den här gången med möbelserien Twisted som kan användas som ett sideboard, en vägghängd hylla eller som en fristående bokhylla. Kolla in den snygga lösningen med den tiltade kuben - hur den går in i de intilliggande kuberna.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sidorbord, Hylla, Design, Dylan Gold
36.8°
+
Emma Rost
0

Mattor från Bholu

Renodlad design

Alla produkter från företaget Bholu präglas av samma, renodlade design. Enkla mönster i tunna linjer som flödar över ytorna. Deras mattor är riktigt fina, i jordnära färger som olivgrönt och ockra.
Läs mer om Vardagsrum, Textil, på golvet, Mattor, Bholu
37.0°
+
Emma Rost
0

Shady #1: I skuggan av ett träd

Läckert soffbord

Amerikanske designern Dylan Gold håller på med en serie möbler med samlingsnamnet Shady. Först ut är vardagsrumsbordet, helt gjort i återvunnet material. Vad som gör bordet riktigt intressant och vackert är hur skugglinjerna av ett träd formar sig i ytan och inte bara skapar en spännande form för ögat utan också en möjlighet till förvaring. Bordet finns med eller utan glasskiva.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design, Trä
37.2°
+
Emma Rost
0

Ett rostigt skåp

I begränsad upplaga

Jag måste ju nästan skriva om det här skåpet, av uppenbara skäl. Rust cabinet från Designstudio Dennis Slootweg är ett skåp med rejäl rostig patina, som kommer att visas på 100% Design i Rotterdam. Det tillverkas i en begränsad liten upplaga. Frågan är - sätter det rostfläckar på tapeterna?
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvara, Skåp, Rostigt
36.8°
+
Emma Rost
0

Soffa med inbyggd bokhylla

Smart om man inte gillar hyllor på höjden

Jag har lite svårt för bokhyllor som tornar upp sig på höjden i ett rum. Jag föredrar låg förvaring eller luftiga lösa hyllor. Flexform Oltre är soffan för mig, här är bokhyllan inbyggd i själva soffan, som ändå lyckas behålla en hyfsat elegant look. Onekligen är det dessutom praktiskt att ha böckerna inom räckhåll när läslusten faller på.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Soffa, Förvara
37.3°
+
Emma Rost
0

Waveform från Plodes Studio

Läcker hylla

Läckra Waveform från Plodes Studio är ett hyllsystem inspirerat av matematiska presentationer av vågor och pulser. En unik frekvens ger form åt hyllan. Plodes Studio startades 2003 av John Paul Plauché och är en smältdegel av konst, produktdesign och arkitektur. Studion är baserad i Houston och är en av de nya x22ungax22 designstudior som är lovande inom design och entrepenörsskap. John vill att hans arbete ska kommunicera en klar, konceptuell i...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Bokhylla, Paul Plauché
37.0°
+
Emma Rost
0

Pyramidformad sittsäck

Nyhet från Sit on it

Sittsäckar är egentligen aldrig fel. Förutom att de kan vara väldigt svåra att komma upp ur. Från Sit on it kommer nu en ny modell - TryAngle XL. TryAngle XL är pyramidformad och har måtten 125 x höjd 140 cm. Kanske är den lite lättare att ta sig upp från? TryAngle finns i 11 olika färger.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Sittsäck
37.0°
+
Emma Rost
0

Vräkigt, pråligt och snyggt från L.A STUDIO

Påminner lite om Moooi

Spanska L.A Studio har en besynnerlig och skön samling lampor och möbler. Det går från vräkigt (Tänk Joeys inredning i Vänner när han flyttat till en egen lya) och bombastiskt till läckert, snyggt och tjustigt. Min favorit är lamporna med svarta skärmar och guld på insidan på enkla fötter. Sen hyser jag en förbjuden förtjusning för den svarta hundstatyn också. Riktigt snygg är skrivbordslampan i kantig stil och bokhyllan i metall är intressant d...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Belysning, Pråligt, Extravagant, Bord, Sitta, Detaljer
37.0°
+
Emma Rost
0

Möbler med känsla från Bazaar

Från Kina och Marocko

Vi har diskussioner och funderingar över förvaring av kläder hemma, i det nya sovrummet. Meningarna går inte sällan i sär. Men kanske att jag kan lyckas övertyga sambon om det här riktigt rejäla, men vackra skåpet från Bazaar? I gräddvitt och med många olika sorters förvaring. På balkongen skulle det nätta marockanska brickbordet passa perfekt. Frågan är bara vad jag ska slänga ut för att få plats med det. Bazaar har fått in många härliga, sirli...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, förvaring, Bord, Skåp, Patina
37.0°
+
Emma Rost
0

Snyggaste förvaringen i vardagsrummet?

Förvaringen är dold

Lagom till den svenska möbelmässan i Stockholm lanserade Furnish och Kant en serie möbler för förvaring - Keep. I serien ingår bord och förvaringsmöbler där själva förvaringen är dold, något som skapar en luftig och avskalad känsla i hemmet. Jag blev väldigt förtjust i Keep Sideboard, en vägghängd möbel som är anpassad för TV, DVD och stereo. Det går också att få möbeln med ben. Soffbordet är också väldigt tjusigt med dold förvaring under topps...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Bord, Sideboard
37.1°
+
Lilleolov
0

Svävande dvd-filmer

Snyggare sätt att förvara filmerna

Jag har länge letat efter ett snygg sätt att förvara min dvd-samling. Det ena skåpet efter det andra och ett mycket stor antal hyllor med div. belysning etc. Så hittade jag detta och det är den perfekta komprimissen. Man kan enkelt skryta med sin dvdsamling och det drar samtidigt till sig uppmärksamhet, perfekt för mig som är en skrytmåns.
Läs mer om Vardagsrum, dvd, hylla, svävande, förvaring
36.9°
+
BTC
0

Monica Förster i Milano, 2008

Stor svensk representation

Svenska formgivaren Monica Förster är även hon i Milano och visar upp sig. Och hon har inte sparat på krutet direkt. Om jag har räknat rätt så har hon inte mindre än olika möbler och mattor med sig. Monica Förster kreationer är mycket snygga och har ett modernt, Skandinaviskt, formspråk som ibland kan påminna en del om Norway Says. Efter hoppet kan ni se ett urval av de möbler Monica Förster visar upp.
Läs mer om Vardagsrum, Milano, Möbler, Monica Förster
37.0°
+
Emma Rost
0

Vem är Paul?

Utställare på Milanomässan som startar idag

Idag slår portarna upp till den stora och viktiga möbelmässan i Milano. Den är lite av möbelmässornas möbelmässa, där de flesta stora designnyheter presenteras. Mässan håller på till och med den 21:a april och har du vägarna förbi Milano så är det en tillställning som inte får missas. En av nyheterna som presenteras på mässan är den nya, exklusiva möbelkollektionen - Qui est Paul? eller Vem är Paul? på svenska. Möblerna är väldigt skulpturala i...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Inredning, Detaljer, Möbler, Qui est Paul?
37.0°
+
Emma Rost
0

Ylar mot månen

Bord med flera funktioner

Ditt nästa husdjur kanske heter UTIÚU? Ett mångfacetterat litet bord som också har en smart förvaring för böcker eller tidningar i sin x22munx22. Storleken gör att UTIÚU också går alldeles utmärkt att sitta på. Namnet betyder vild hund på maya och konceptet bygger på en hund som förälskat sig i månen och som har månens spegelbild i sig när den tittar på månen. Väldigt gulligt! Materialet är 100% bambu. Designern är Christian Vivanco.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design, Christian Vivanco
37.0°
+
Emma Rost
0

Fina bord från Bihain

Iris tillverkas ur ett enda stycke stål

Michael Bihain har designat fina bordet Iris som tillverkas ur ett enda stålark. Iris finns i svart eller vitt lack och fungerar lika bra inomhus som utomhus i trädgården. Har man flera stycken och vill få undan dem går det bra att stapla dem på höjden. Höjden är 34 cm och diametern 91 cm.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design, Bihain
37.3°
+
Emma Rost
0

Snygga Stingray i nya träslag

Gungstol i Makassar, Vitpigmenterad ek och Valnöt.

Thomas Pedersens gungstol Stingray är modern design som är godis för ögat. Något för min generation att sitta och gunga barnbarnen i om några årtionden. Nu lanseras gunstolen i tre nya träslag; makassar, vitpigmenterad ek och valnöt. Jag skulle gärna ha en av varje!
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Gungstol, Stingray
37.2°
+
Emma Rost
0

Färgglada kaminer

Byt färg efter årstiden

En pelletseldad kamin kan få ned kostnaden för uppvärmning betydligt. KMP Neptuni är en kamin som är lite roligare än andra eftersom man kan byta färg på den eftersom skalet går att byta ut!
Läs mer om Vardagsrum, Kaminer, Pellets
37.0°
+
Emma Rost
0

Is it a bird? Is it a plane? No, it's a chair.

Humdrum av Michiel van der Kley

Stolen av Michiel van der Kley ser inte riktigt ut som andra stolar. Fast cool är den. Den består av en glasfibertub där insidan är högglansigt lackad. Utsidan är klädd med läder.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Fåtölj, Stol, Michiel van der Kley
36.9°
+
Emma Rost
0

Nyfiken på Caprice Chair?

Läs en recension av Marcello Zilianis nya stol

Marcello Zilianis nya stol Caprice, som han designat för Casprini är en elegant liten möbel som kan bli rummets smycke. Ljuset leker i sitsen av genombruten och genomskinlig polymer. Tack vare sin uppbyggnad är den fjädrande och därmed bekvämare än många andra stolar i plastmaterial. Vill du läsa mer om Caprice - läs Gaile Guevaras recension.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Stol, Inspiration, Recension
37.0°
+
Emma Rost
0

Knappbord är grejen

Sött bord designat av WIS

Inspirerad av ett av de äldsta sätten att sammanfoga objekt - med nål och tråd skapade WIS bordet Twine Table för Casamania. Twine Table är en uppsättning bord där ståltråden är dragen genom bordsskivan och blir både ben och en stabiliserande konstruktion. Det stora bordet är 75 cm i diameter och 43 cm högt, det lilla bordet är 50 cm i diameter och 33 cm högt. I serien finns även ett barbord som är 75 cm i diameter och 105 cm högt.
Läs mer om Vardagsrum, ,