Liten tjej försöker hantera en GameBoy
Touch-generationen alltså... 
51.1°
+
Roger Åberg
0
Colin Furze bygger bil som är en bubbelpool
Med inbyggd grill! 
46.8°
+
Roger Åberg
0
Wu-Tang Clan rappar om Martin Shkreli
Är inte deras bästa polare 
84kg
+
Bobby Green
Foo Fighters hyllar Nikola Tesla i senaste videon
Det är han ju värd 
46.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Dragrace med nya sportbilar
Vem vinner? 
45.2°
+
Bobby Green
0
Mc-åkare i kostym kör för prostatacancer
Nu på söndag 
110kg
+
Bobby Green

Trailer för 1922

Ännu en filmatisering av en Stephen King-grej

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Här är den första trailern för filmen 1922 som är baserad på en historia skriven av Stephen King. Filmen handlar om den fattiga bonden Wilfred James som mördar sin fru när hon bestämmer sig för att lämna honom. Men att bara hålla på och mörda sin fru sådär är inget som man kommer undan så lätt med. Frun kommer nämligen tillbaka för att hemsöka James.

I huvudrollen ser vi Thomas Jane och andra skådespelare som dyker upp är Neal McDonough, Brian d’Arcy James, samt Dylan Schmid. Filmen har premiär på Netflix den 20 oktober.

Biet Maya-studion ber om ursäkt för snoppen

Det var olämpligt och att den inte reflekterar studions värderingar

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Det franska produktionsbolaget bakom barnprogrammet Biet Maya, Studio 100 Animation, har nu uttalat sig kring snoppen som någon hade hittat i ett av seriens avsnitt. De anser, inte helt oväntat, att det är absolut olämplig att snoppen var där och att det var ett dåligt skämt från en av de 150 animatörerna som jobbar med serien.

Studio 100 sa också att man startat juridiska åtgärder, antagligen då mot personen som ritade dit snoppen.

"This is indeed unacceptable to the Studio 100 Group as owner of the brand and all its partners and doesn’t reflect the quality of its work and its values. Legal action has already been started. Studio 100 very much regrets this incident and would like to offer its sincere apologies to all ‘Maya the Bee’ fans. At the same time the company is taking all suitable technical measures to remedy the situation."

Som vi tidigare rapporterat så har SVT, som sänder serien här i Sverige, fått ett ersättningsavsnitt som de kommer sända istället för det med snoppen i sig.

Kort dokumentär tar upp vårt beroende av mobiltelefoner

It's People Like Us

Visa inte Samhälle-artiklar
Samhälle / Allmänt

I ett försök att få människor en tankeställare har regissören Eva Orner gjort en film om människor och vårt beroende av mobiltelefonerna. Stort fokus ligger på det faktum att många använder mobiltelefonerna frekvent när de kör bil.

I filmen får vi följa fem personer i Australien som har svårt att låta bli sina telefoner. Ovan kan ni kolla in en trailer och nedan kan ni se hela dokumentären som är lite mer än 20 minuter lång.

Tomb Raider-filmen är lik spelet på många sätt

Video jämför olika scener

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

När första trailern nyligen släpptes för den kommande Tomb Raider-filmen slogs i alla fall jag av tanken på hur lik den var spelet. Nu visar en video exakt hur lika de båda versionerna är.

Ovan kan ni se en direkt jämförelse mellan olika scener från filmen och spelet. Likheten är slående.

Tomb Raider-filmen har premiär i mars nästa år.

BoJack Horseman får en femte säsong

Tjoho!

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Fjärde säsongen av BoJack Horseman hade premiär i början av september och det verkar som att den setts av en hel del. Netflix har nämligen bestämt att BoJack ska få ytterligare än säsong.

När femte säsongen har premiär är för tillfället okänt, men med rätt stor sannolikhet kommer det ske nästa sommar. Troligtvis mellan juli-september.

Ovan ser ni ett klipp från den fjärde säsongen av BoJack Horseman som för övrigt finns på Netflix.