Rykte Dröjer åttonde säsongen av Game of Thrones till 2019?

Inspelningarna börjar i oktober

Nikolaj Coster-Waldau som Jamie Lannister
Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

På söndag sänds det sista avsnittet av Game of Thrones sjunde säsong och därefter inleds en lång väntan inför seriens åttonde och sista säsong.

Exakt hur lång den väntan kommer att bli vet vi än så länge inte men det är inte helt omöjligt att GoT:s åttonde säsong inte börjar sändas förrän 2019. Skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau avslöjar i en intervju att inspelningarna för Got:s åttonde säsong inte drar igång förrän i oktober vilket kan tyda på att man inte hinner bli klara till nästa år.

Den säsong av Game of Thrones som visas just nu började inte spelas in förrän i augusti förra året och det ledde till att premiären flyttades fram tills i juli. Säsongerna före den nuvarande har alla haft premiär i april.

Trailer för American Horror Story: Cult

It all began on election night

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Den nya säsongen av American Horror Story drar igång borta i USA snart och denna gång kretsar handlingen kring efterdyningarna från det amerikanska presidentvalet 2016.

Den 5 september återvänder American Horror Story till den amerikanska tv-kanalen FX.

Det blir inget nytt Xena på NBC

Inte just nu i alla fall

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

För ungefär två år sedan surrades det om att NBC hade anlitat Javier Grillo-Marxuach (Helix, Förhäxad, Lost) för att skriva manus till en ny version av Xena – Krigarprinsessan. Sedan dess har det varit rätt tyst kring detta projekt. I dag kom det nyheter kring projektet och tyvärr är de inte allt för goda. The Hollywood Reporter rapporterar nämligen att NBC har valt att inte gå vidare med denna nya Xena-serie.

Nothing is happening on that right now. We looked at some material; we decided at that point that it didn’t warrant the reboot. I’d never say never on that one because it’s such a beloved title, but the current incarnation of it is dead.

En ny Xena-serie kan alltså ske någon gång i framtiden men initiativet som drogs igång för två år sedan är alltså dött.

Disneys streamingtjänst ryktas bli billig

Kan komma att kosta 5 dollar i månaden

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

För ett tag sedan kom det upp uppgifter om att Disney skulle starta sin egen streamingtjänst och nu säger analytiker att den kommande tjänsten kanske blir rätt så billig.

Enligt analytikerna Michael Nathanson på företaget MoffettNathanson så bör Disney prissätta sin streaming-tjänst till 5 dollar i månaden för att enklare kunna slå sig in på streamingmarknaden.

Skulle Disneys streamingtjänst kosta 5 dollar i månaden tror Nathanson att Disneys intäkter för detta skulle landa på mellan 34 - 38 miljoner dollar första året för att sammanlagt inbringa 230 miljoner dollar under de första tre åren. Det sägs samtidigt att kostnaderna för inkomstbortfallet från Netflix licenskostnader samt marknadsföring av Disnyes nya tjänst kan komma att landa på mellan 200 - 425 miljoner dollar om året.

Disneys egna streamingtjänst förväntas dra igång 2019.

Netflix gör film om terrorn på Utöya

Spelfilm om terrordåden som drabbade Norge 2011

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Norska NTB uppger att Netflix kommer att göra en spelfilm av terrorråden som drabbade regeringskvarteren i Oslo samt den norska ön Utöya 2011.

Inspelningarna av filmen drar igång i höst och den kommer att regisseras av Paul Greengrass som tidigare bland annat gjort spelfilmen United 93 om terrordåden i USA under elfte september 2001. Greengrass kommer att samarbeta med den norska journalisten och författaren Åsne Seierstad som skrivit boken En av oss: En berättelse om Norge om attacken.

Det finns inga uppgifter om när filmen kommer att ha premiär.

McDonalds släpper paj med mörk, smält choklad
Men bara i Korea... 
108kg
+
Roger Åberg
Nu kan du göra stiliga våfflor
Med Star Wars-motiv 
124kg
+
Roger Åberg
Det här är världens dyraste Porsche
Såldes för 14 miljoner dollar i helgen 
106kg
+
Roger Åberg