m
r
Vi har sett Star Wars: The Last Jedi
Luke Skywalker går och fiskar 
47.0°
+
Wille Wilhelmsson
0

Simon Stålenhags bok Passagen blir film

Svensk scifi-konstnär åker till Hollywood

Visa inte Film & TV-artiklar
Film & TV / Nyhet

Scifi-författaren Simon Stålenhag säger till DN att filmbolag har stått på kö för att köpa rättigheterna till att göra film av hans senaste bok Passagen (The Electric State). Nu verkar Stålenhag ha hittat ett filmbolag han är nöjd med och Deadline skriver att Russo Brothers Studio nu ska filmatisera boken.

Filmen är tänkt att regisseras av Andy Muschietti som tidigare bland annat filmatiserat den nya versionen av Stephen Kings bok Det. Manuset ska skrivas av Christopher Markus och Stephen McFeely som bland annat skrivit manus till Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War samt de två kommande Avengers-filmerna.

Stålenhag själv ska fungera som exekutiv producent och verkar även ha sitt finger med i manusskrivandet skriver DN.

Simma lugnt, Larry får en tionde säsong

Tjoho!

Visa inte Film & TV-artiklar
Film & TV / Recension

Nionde säsongen av HBO-serien Simma lugnt, Larry, eller Curb Your Enthusiasm som den heter på engelska, avslutades förra veckan och nu har HBO bestämt sig för att serien ska få fortsätta. Produktionen av nästa säsong kommer dra igång i vår, vilket betyder att tionde säsongen kommer ha premiär tidigast i höst.

Ovan ser ni en trailer för nionde säsongen av Curb Your Enthusiasm.

The Rock vill bli president i USA

Dwayne Johnson funderar på att ställa upp i presidentvalet

Dwayne "The Rock" Johnson
Visa inte Film & TV-artiklar
Film & TV / Nyhet

I USA har många skådespelare haft politiska ambitioner genom åren, bland annat Ronald Reagan och Arnold Schwarzenegger. Nu verkar även skådepelaren Dwayne "The Rock" Johnson vara sugen på en politisk karriär när han har lagt skådespelarkarriären på hyllan.

Nu uppger Johnson för Variety att han absolut kan tänka sig att ställa upp som kandidat i framtida amerikanskt presidentval. Detta kommer dock tidigast att ske 2024 då han är upptagen med filminspelningar åtminstone fram till 2021.

I dagsläget ställer sig Johnson oberoende och tillhör alltså för tillfället inte något av de båda partierna som styr USA.

Netflix beställer en tredje säsong av Frontier

Mer Khal Drogo till folket!

Visa inte Film & TV-artiklar
Film & TV / Nyhet

Det verkar som att vi kommer få se mer av Jason Momoa i TV-rutan! Netflix har nämligen beställt ytterligare en säsong av Frontier, vars andra säsong hade premiär i oktober.

När den tredje säsongen av Frontier har premiär är för tillfället okänt, men troligtvis kommer det ske i slutet av 2018. Ovan ser ni en trailer för seriens andra säsong.

Mark Wahlberg är årets mest överbetalda skådespelare

Plockar förstaplatsen från Johnny Depp

Visa inte Film & TV-artiklar
Film & TV / Nyhet

Forbes har släppt sin årliga lista med de mest överbetalda skådespelarna i världen just nu. Tidigare har Johnny Depp norpat förstaplatsen två år i rad, men i år är det Mark Wahlberg som ligger på toppen av listan. Wahlberg förtjänade förstaplatsen då hans senaste filmer inte har blivit några kioskvältare och drog in endast 4,4 dollar för varje dollar Mark tjänade.

Top 5-listan hittar ni här:
1. Mark Walhberg, $4,40 per $1
2. Christian Bale, $6,70 per $1
3. Channing Tatum, $7,60 per $1
4. Denzel Washington, $10,40 per $1
5. Brad Pitt, $11,50 per $1

Bonus-Marky Mark nedan.

Ned Flanders varma choklad
Gör den själv vettja! 
108kg
+
Bobby Green
Dokumentär om David Bowies sista år
Kommer 2018 
118kg
+
Bobby Green
Gräddlikör med smak av Cognac
Den första på svenska marknaden 
113kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
31.8°
+
Roger Åberg
0