Det blir inga fler avsnitt av The Knick

Lite synd ändå

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Steven Soderberghs serie om Knickerbockersjukhuset i New York runt 1900-talet kommer inte få någon tredje säsong. Cinemax har sagt att man är mycket nöjda och stolta över seriens första säsonger men att man valt att inte fortsätta.

Det fanns planer på att man skulle göra en tredje säsong som utspelade sig 20 år efter händelserna i de första två säsongerna med nya skådespelare och allt, men nu har man även slopat de planerna.

The Knick kan i Sverige ses på HBO Nordic.

variety.com +

Ny trailer för The Handmaid's Tale

Ser riktigt lovande ut

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Här får vi oss ännu en titt på vad som kommer hända i den första säsongen av Hulus kommande tv-serie baserad på Margaret Atwoods roman Tjänarinnans berättelse. Serien heter The Handmaid's Tale och handlar om en dystopisk framtid där en extremister tagit makten i USA och gör livet lite extra surt för många av landets kvinnor.

Den 26 april har The Handmaid's Tale premiär borta i USA. Det är för mig fortfarande oklart var man kommer kunna se det här i Sverige men det verkar ju onekligen vara något som HBO Nordic plockar upp.

io9.gizmodo.com +

Infografik över Star Trek-universumet

Rätt stökigt ändå

Visa inte Film-artiklar
Film / Övrigt

Vill du fräscha upp dina Star Trek-kunskaper inför den kommande tv-serien Star Trek: Discovery så har brittiska Fish4Parts satt ihop en rätt behändig infografik över det något stökiga Star Trek-universumet.

I infografiken visas tv-serierna och (de gamla) filmerna utsatta på en tidslinje som sträcker sig från år 2150 till år 2400. De nya Star Trek-filmerna finns även de utritade i den så kallade alternativa Kelvin-tidslinjen. Som synes så kommer Star Trek: Discovery att utspela sig från år 2255 och framåt vilket gör att den utspelar sig före den ursprungliga Star Trek-tvserien men efter Star Trek: Enterprise.

Efter att ha fått sitt premiärdatum framflyttad flera gånger är det oklart när Star Trek: Discovery kommer att börja sändas. Det blir nog som tidigast till sommaren men jag skulle nog gissa på en höstpremiär.

fish4parts.co.uk +

Teaser för nya Justice League-trailern

Släpps på lördag

Visa inte Film-artiklar
Film / Teaser

På lördag kommer vi få se en sprillans ny trailer för Justice League, men innan dess får vi nöja oss med en teaser för den kommande trailern.

Justice League har premiär 17 november.

imdb.com +

Trailer för S03 av Fargo

Ewan McGregor vs. Ewan McGregor

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Efter ett gäng teasers har FX nu äntligen släppt en vettig trailer för sin tredje säsong av tv-serien Fargo. I den tredje säsongen så spelar Ewan McGregor de två bröderna Emmit och Ray Stussy som inte direkt kommer jättebra överens vilket leder till att det det lilla samhället Fargo får se ännu mer dramatik.

Den tredje säsongen av Fargo har premiär på den amerikanska tv-kanalen FX den 18 april.

slashfilm.com +
Annorlunda vas för långa blommor
Smart eller bara vackert? 
157kg
+
Roger Åberg
Nu kan du köpa en Simpons-cykel
En snygg sådan! 
108kg
+
Roger Åberg
Reynolds och Gyllenhaal svarar på frågor
Det här googlar folk om skådespelarna 
156kg
+
Bobby Green