Marvel's Inhumans får premiärdatum

29 september

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Det är känt sedan tidigare att de två avsnitt av Marvel's Inhumans kommer visas på bio i USA från 1 september och nu har ABC spikat datum för seriens premiär på TV-apparater. 29 september kommer ABC sända de första två avsnitten och sedan kommer det dröja en vecka mellan de nya avsnitten, precis som vanligt.

Hur vi i Sverige kommer kunna titta på serien är för tillfället oklart.

Trailer för The Foreigner

Action med Jackie Chan

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

En trailer för Jackie Chans nya film The Foreigner har släppts. Filmen handlar om Quan (Jackie Chan) som letar efter terroristerna som ligger bakom det dåd där Quan förlorade sin dotter.

Filmen regisseras av Martin Campbell, som tidigare gett oss Bond-filmerna Casino Royale och GoldenEye, och i filmen medverkar även Pierce Brosnan.

13 oktober har The Foreigner premiär.

Lugn! Tredje säsongen av Rick and Morty är på ingång

Har inte lagts ner på grund av manusfejd

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Nyligen började det skrivas en hel del om att den tredje säsongen av Rick and Morty kanske inte skulle bli verklighet. Enligt rykte skulle seriens skapare Justin Roiland och Dan Harmon hamnat i en fejd som handlade om var serien var på väg. Så verkar fallet inte vara och Dan Harmon har lämnat en serie inlägg på Twitter där han förklarar situationen och varför det tar så lång tid att bli klar med säsong tre.

Enligt Harmon har det aldrig varit något bråk mellan Roiland och Harmon och om det hade uppstått en fejd så hade båda två varit rätt publika med det hela. Förseningen handlar om att duon inte vill leverera en tredje säsong som är sämre än de två första och att skriva manuset till serien har tagit betydligt längre tid än planerat.


Hur som helst. Tredje säsongen är fortfarande på ingång och väntas släppas någon gång i sommar. Eller i höst. Ingen verkar veta egentligen. Första avsnittet av säsongen släpptes 1 april och går att se via internet. Hela Harmons Rant hittar ni via länken här nere till vänster.

Sex nya serier till YouTube Red Originals

Bland annat Dan Harmons humorserie om esport

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Under Vidcon 2017 offentliggjorde YouTube sex nya serier som kommer komma till YouTube Red under videotjänstens Originals-program. En av de nya serierna heter Good Game och är en humorserie om esport från Community-skaparen Dan Harmon. En annan serie som kommer dyka upp heter Lace Up: The Ultimate Sneaker Challenge där YouTube-stjärnan Swoozie där folk ska designa träningskor i dokusåpaformat. Colin Furze kommer också få en egen serie på YouTube Red och den kommer heta Furze World Wonders. I den tar Furze sina uppfinningar världen över för att hjälpa folk att uppnå saker och ting.

Övriga nya serier som kommer till tjänsten kan beskådas ovan. Några av serierna som kommer få nya säsonger är Mind Field, Fight of the Living Dead och Rhett & Link's Buddy System.

Netflix lägger ner Girlboss

Another one bites the dust

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Netflix nya humorserie Girlboss kommer inte få sig en andra säsong. Streamingjätten har nämligen valt att lägga ner serien som är lite löst baserad på Sophia Amorusos liv. Serien tar vid när Amoruso började sälja vintage-kläder på eBay, något som senare ledde till att hon vid 28 års ålder hade byggt upp miljonföretaget Nasty Gal.

Vill man titta på den första säsongen av Girlboss så hittar man den på Netflix.

Hyperlapse genom Prag
Vacker stad 
101kg
+
Bobby Green
Die Antwoord släpper bisarr kortfilm
Jack Black är med! 
134kg
+
Bobby Green
Världsrekord i att hoppa hopprep
Skolbarn i Japan sätter rekord 
151kg
+
Bobby Green