Marvel jobbar på superhjältesitcom åt ABC

Film / TV-serier

Marvel fortsätter ta över våra skärmar, stora som små. Enligt Variety jobbat Marvel på en ny serie till ABC som ska handla om gänget som får städa upp efter superhjältarna i Marvel-universumet och ska baseras serietidningen Damage Control.

Damage Control-serien kommer tas fram av Daily Show-producenten Ben Karlin tillsammans med Marvels TV-chef Jeph Loeb.

När Damage Control har premiär vet vi för tillfället inte.

www.theverge.com +

Guillermo Del Toro vill ge Maisie Williams en Jaeger

OBS: Bilden är ett montage
Film / Nyhet

Det är högst oklart om Pacific Rim någonsin kommer få sig en uppföljare men om den nu får det så vill Guillermo Del Toro verkligen ge Game of Thrones-stjärnan Maisie Williams en egen Jaeger. Det var via Twitter som den mexikanska regissören meddelade att han hade haft lunch med Williams och var så imponerad med henne så han ville ge henne en roll i denna film.

io9.com +

Ny MacGyver-serie på gång

Film / TV-serier

CBS kommer börja producera en ny MacGyver-serie med hjälp av Fast & Furious 7-regissören James Wan. Denna nya tv-serie kommer vara en nystart och inte någon fortsättning av serien vi tittade på back in the days. Nya kommer vara i tjugoårsåldern och blir rekryterad av en hemlig organisation som utnyttjar MacGyvers färdigheter att lösa problem med gaffatejp. Vem som kommer spela MacGyver är oklart i skrivandets stund.

James Wan har sedan länge försökt göra en långfilm baserad på MacGyver men nu får han alltså äran att regissera pilotavsnittet för denna nya istället.

www.hollywoodreporter.com +

Hasbro bekräftar att Transformers-filmerna läggs ner

Film / Nyhet

Första Transformers var bra. Det var ingen Oscar-rulle, precis, men den var ändå rejält underhållande. Transformers-rullarna som kom efter blev dock bara värre och värre. Så pass att det skulle inte vara helt förvånande om Hasbro och gänget skulle lägga ner filmserien. Problemet är bara att filmerna genererar en hel del kosing, vilket betyder att Hasbro och gänget inte har några problem att förstöra våra barndomar med nya Transformersfilmer.

Hur som helst så berättade Stephen J. Davis från Hasbro Studios under helgens Mipcom-event att det finns planer att göra Transformers-filmer i drygt tio år till.
You’re going to see a new Transformers movie coming from Hasbro and Paramount and Michael Bay and our other partners. We decided that we wanted to plot out the next 10 years of the Transformers franchise, so we got together in a room over a three-month period of time. Nine of some of the most creative writers I have ever worked with. So stay tuned, Transformers 5 is on its way. And 6 and 7 and 8.

Här under kan ni se hela intervjun med Hasbro Studios Stephen J. Davis där han pratar om leksaker och Transformers framtid. Transformerssnacket börjar drygt 13 minuter in i klippet.

www.theverge.com +

Trailer för S03 av Black Sails

Film / Trailer

Den 3 januari 2016 drar den tredje säsongen av piratserien Black Sails igång på den amerikanska tv-kanalen Starz. För att få igång suget lite släppte man under helgen en trailer för denna säsong och den kan man hitta här ovan.

www.imdb.com +

Tom Hiddleston imiterar Robert De Niro

Film / Övrigt

Tom Hiddleston gästar The Graham Norton Show tillsammans med Robert De Niro och självklart ber Graham honom att imitera De Niro. Situationen visar sig utlösa en hel rad med imitationer som Tom är duktig på.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen