James Earl Jones som Darth Vader i Star Wars Rebels

Film / Övrigt
För några veckor sedan skrev vi att James Earl Jones skulle låna ut sin röst till Darth Vader i den animerade Stjärnornas krig-serien Star Wars Rebels och i klippet ovan kan man se resultatet.
www.youtube.com +

Pilotavsnittet för Wonder Woman-serien

Film / Övrigt
På senare tid har det dykt upp en rad olika tv-serier baserade på diverse serietidningar. DC Comics kör på för fullt just nu med lyckade serier som Arrow, The Flash, Gotham och Constantine.

2011 så försökte NBC och DC Comics även släppa en Wonder Woman-serie, en serie som uppenbarligen aldrig kom längre än pilotavsnittet. Avsnittet var skrivet av David E. Kelley (Ally McBeal, Boston Legal) och om man sugen på att se hur detta pilotavsnitt såg ut så kan man beskåda det i sin helhet i klippet ovan.
en.wikipedia.org +

Det här är första postern för Furious 7

Film / Nyhet
Universal delade idag med sig av den första postern för Fast & Furious 7, eller Furious 7 som vi nu får reda på att den heter. I samband med visningen av denna poster meddelar även Universal att den troligen mycket efterlängtade trailern kommer att visas på ett event i Los Angeles den 1 november vilket är nästa lördag.

Filmen har premiär den 3 april nästa år.
www.ign.com +

Kortfilm hyllar rymdfarkosten Rosettas landing på en komet

Vetenskap / Rymden
Tidigare under veckan visades kortfilmen Ambition på filmfestivalen Days of fear and wonder i England. Aiden Gillen som spelar "Littlefinger" i Game of Thrones har huvudrollen, filmen handlar honom och den italienska skådespelerskan Aisling Franciosi när de i framtiden ser tillbaka till när rymdfarkosten Rosetta landade på en komet. Samtidigt gör de egna planeter och kometer med enbart sitt sinne.

Rosetta landade på kometen i augusti för första gången. Nästa månad ska man undersöka kometen efter vatten med hjälp av Rosetta.
www.theverge.com +

Snygg science fiction-kortfilm

Film / Övrigt
Abiogenesis är en snygg, animerad science fiction-kortfilm som följer ett mekaniskt ting som landar i en öde värld. Mackapären använder planeten för att genomgå en förvandling, som visar sig ha stark påverkan på hela galaxen.

Richard Mans har regisserat kortfilmen.
vimeo.com +

Steve Carell i filmatisering av IQ 83

Film / Nyhet
Deadline att Steve Carell kommer spela i en filmatisering av Arthur Herzog science fiction-bok IQ 83. Manuset kommer skrivas av Charlie Kaufman (Eternal Sunshine of the Spotless Mind och I huvudet på John Malkovich) vilket ju alltid bådar gott. Vem som skall regissera filmen är fortfarande oklart men kombinationen Kaufman och Carell borde ju i alla fall väcka mångas intresse för denna film.

Boken handlar om ett gäng forskare febrilt jobbar på att hitta ett botemedel för en farsot som börjat fördumma mänskligheten.
deadline.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen