Sesame Street gör parodi på Star Wars

Film / Övrigt
Sesame Street gör här en härlig parodi på Star Wars med bland annat Kakmonstret i rollen som Flan Solo.
youtube.com +

Trailer för Serena

Film / Trailer
Efter succén med "Du gör mig galen" så är de tillbaka, Bradley Cooper och Jennifer Lawrence arbetar åter igen tillsammans och denna gång är det i filmen Serena. Susanne Bier står för regin och handlar om hur ett par försöker lyckas hålla sitt förhållande och företag levande under depressionen i USA under 30-talet. Premiär i oktober.

www.imdb.com +

Trailer för John Wick

Film / Trailer
John Wick är kommande filmen med Keanu Reeves, den handlar om hur han är en hitman som letar upp skurkarna som har tagit ifrån honom allt. USA-premiär 24 oktober.

www.imdb.com +

En smygtitt på Star Wars-inspelningen

Film / Övrigt
I dessa tider av drönare är det inte bara staten som håller koll på sina medborgare (och fiender), allmänheten använder dem även till att smygtitta in på filminspelningar.

I detta fall har man flugit över inspelningen av nya Star Wars-rullen och eftersom jag inte vill spoila något så låter jag er som vill klicka på länken och ni andra fortsätta med er fredagskväll...
www.latino-review.com +

Napoleon Dynamite hälsar till cancersjuk flicka

Film / Övrigt
Jon Heder verkar vara en hedersknyffel och här går han in i rollen som Napoleon Dynamite för att skicka en hälsning till cancersjuka Mary Elizabeth. Kanske dags för en uppföljare?
youtube.com +

Star Wars utan musik

Film / Övrigt
En av de sakerna som gör Star Wars är den fantastiska musiken. I det här klippet har man kapat bort just det och känslan blir en helt annan, minst sagt.

Musiken i Star Wars är skapad av John Williams som gjort massor av annat. Här nedan har du en spellista från Spotify med hans musik som bland annat innehåller klassiker som Hajen, ET, Star Wars såklart och Stålmannen.
youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen