Poster för Ratchet & Clank

Film / Övrigt

Förra året bekräftades det att en 3D-långfilmsversion av det populära tv-spelet Ratchet & Clank skulle utvecklas. Filmen kommer att ha premiär någon gång under nästa år och en poster har nu släppts.

James A. Taylor och David Kaye, som röstskådespelade för karaktärerna i spelet, kommer att reprisera sina roller i filmen.

www.ign.com +

Sci fi-kortfilmen Singular har ett omvänt koncept

Film / Övrigt

Carlos Orozco ligger bakom den korta science fiction-filmen Singular. Filmen utspelar sig i ett Amerika där alla har superkrafter – utom Andy.

Konceptet är intressant och omvänt. I vanliga fall brukar superhjältehistorier kretsa kring ett fåtal personer som besitter övernaturliga egenskaper, men här är det alltså tvärtom.

via GeekTyrant youtube.com +

Ny trailer för Jupiter Ascending

Film / Trailer

Här har vi en ny trailer för syskonen Wachowskis (The Matrix) nya film Jupiter Ascending. I huvudrollerna hittar vi Channing Tatum och Mila Kunis och den svenska biopremiären är den 6 februari.

youtube.com +

Superhjältarnas olika hudtyper

Film / Nyhet

Det här är en ganska unik sammanställning över de superhjältar och skurkar som har de mest intressanta hudtyperna. Vi får en överblick på styrkorna och svagheterna i respektive hudtyp och får även veta vem som besitter den bästa.

www.beautyflash.co.uk +

Postapokalyptisk science fiction-thriller

Film / Övrigt

Regissören Amir Reichart och producenten Peer Gopfrich har gjort en konceptfilm kallad Phoenix 9, som är en postapokalyptisk science fiction-thriller som utspelar sig precis efter att ett kärnvapenkrig har lämnat Jorden öde. Handlingen följer en grupp överlevare som är påväg att ge upp när de upptäcker en hemlig installation som inger hopp om en ny början.

vimeo.com +

En samling filmklipp där rymden utforskas

Film / Övrigt

Reach for the Stars är en samling klipp där rymden utforskas i olika filmer. Det hela har klippts ihop till trailern för Christopher Nolans Interstellar.

Videon är gjord av Movieclips och bland filmerna som är med hittar vi bland andra 2001: A Space Odyssey, Apollo 13, The Right Stuff och flera Star Trek-filmer.

Nedan är Interstellar-trailern i original inkluderad.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen