Ny trailer för Power Rangers

It's morphin time!

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

En ny trailer för Power Rangers har släppts där vi får se betydligt mer material från filmen än tidigare.

Power Rangers har premiär 24 mars.

imdb.com +

Ny trailer för Logan

Filmen har premiär den 1 mars

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Här har vi den andra trailern för Logan där Hugh Jackman tagit på sig Järven-klorna en sista gång. Filmen utspelar sig i en inte allt för avlägsen framtid där vi får möta en gammal och sliten Logan som har förlorat en del av sina krafter.

Filmen är lite löst baserad på Old Man Logan-serietidningen och det svenska premiärdatumet är satt till den 1 mars.

imdb.com +

Spider-Man: Homecoming i åtta bitar

Lite pixelporr

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Youtubekanalen JoBlo fortsätter leverera 8-bit-versioner av populära trailers och nu har gänget släppt en sådan för Spider-Man: Homecoming, som för övrigt har premiär 7 juli.

imdb.com +

NBC återupplivar Will & Grace

Lagom oväntat

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Det här med att man ska hålla på och blåsa nytt liv i nedlagda tv-serier har visat sig vara populärt att göra den senaste tiden. Några exempel på det är ju Gilmore girls, Arrested development samt Arkiv X och under våren kommer ju även nya säsonger av Twin peaks samt Simma lugnt, Larry! dra igång.

Men trenden slutar inte med dessa serier då NBC i dag meddelade att man kommer producera en ny säsong av situationskomedin Will & Grace. Denna säsong kommer vara kortare och endast bestå av tio avsnitt.

Denna nya säsong av Will & Grace har premiär mot slutet av året.

slashfilm.com +

Star Trek Discovery skjuts upp igen

På obestämd tid den här gången

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Star Trek Discovery känns som en av årets mest intressanta nya serier. Tyvärr verkar det vara en rätt strulig produktion då Bryan Fuller bestämt sig för att lämna rollen som showrunner för att i stället fokusera på Neil Gaiman-baserade serien American Gods, vilket lett till att Discoverys premiär skjutits upp till maj.

Nu verkar det som att projektet kommer skjutas upp ytterligare då produktionen nyligen anlitat nya skådisar i sista sekund, bland annat James Frain som ska spela Spocks pappa, och manuset måste skrivas om.

I ett uttalande skriver CBS detta:
This is an ambitious project; we will be flexible on a launch date if it's best for the show. We've said from the beginning it's more important to do this right than to do it fast. There is also added flexibility presenting on CBS All Access, which isn't beholden to seasonal premieres or launch windows.

Som sagt så skulle serien haft premiär i maj, men det kommer alltså inte ske. När Star Trek: Discovery har premiär är för tillfället oklart.

polygon.com +
Tårtan som ser ut som ett moderkort
Perfekt till den som gillar datordelar, och tårta 
125kg
+
Bobby Green
Göm projektorn i en låda på väggen
Snyggt och prydligt 
132kg
+
Bobby Green
Har bott ensam i skogen i över 40 år
Minidokumentär om Billy 
162kg
+
Bobby Green