Michael Fassbender jagar seriemördare i The Snowman

Ny film från Tomas Alfredsson

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

The Snowman är Tomas Alfredssons första film sedan Tinker Tailor Soldier Spy och i den får vi möta kriminalpolisen Harry Hole, spelad av Michael Fassbender, som jagar en seriemördare. Filmen är baserad på Jo Nesbøs roman Snömannen.

The Snowman har premiär 13 oktober.

Två nya Harry Potter-böcker kommer i höst

För att uppmärksamma att trollkarlen fyller 20 år

Visa inte Film-artiklar
Film / Övrigt

I år är det 20 år sedan JK Rowling släppte den första Harry Potter-boken Harry Potter and Philosopher’s Stone i Storbritannien och för att uppmärksamma det så kommer bokförlaget Bloomsbury släppa två nya Harry Potter-böcker i höst.

Båda böckerna släpps i oktober tillsammans med British Library som arrangerar en Harry Potter-utställning då. I boken Harry Potter: A History of Magic - The Book of The Exhibition får läsarna följa med på en resa genom de ämnen som studenterna på "Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry" studerar och i Harry Potter - A Journey Through A History of Magic får läsarna lära sig mer magi, alkemi, enhörningar, häxkraft och annat som förekommer i Harry Potters magiska värld.

Huruvida författarinnan JK Rowling kommer att ha något att göra med de nya böckerna bortsett från att casha in royalties framgår inte.

Trailer för The Shape of Water

Ny sagofilm från Guillermo del Toro

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

En trailer för Guillermo del Toros nya sagofilm The Shape of Water har släppts. I filmen får vi möta Elisa som jobbar som städerska i ett hemligt laboratorium.

The Shape of Water har premiär i USA 8 december. Troligtvis kommer den visas i Sverige ungefär samtidigt.

Trailer för Starship Troopers: Traitor Of Mars

Animerad krypstrid!

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

En trailer för den animerade Starship Troopers: Traitor of Mars har släppts. I filmen får vi möta soldaten Johnny Rico som slåss mot lite kryp på Mars.

Starship Troopers: Traitor Of Mars släpps i fysiskt format 25 september.

Fox släpper minnesvideo för Adam West

Fint!

Visa inte Film-artiklar
Film / Kortfilm

Förra månaden kom den trista nyheten att den legendariska skådisen Adam West gått bort. West spelade Batman i den klassiska 60-talsserien, men under de senaste åren medverkade han i Family Guy som en variant av sig själv. Nu har Fox släppt en hyllningsvideo med ett gäng klipp från Family Guy.

via Youtube
Han är pappa till Carolina Reaper
Världens starkaste chilipeppar 
109kg
+
Bobby Green
Tut i luren! I dag är det ölets dag!
Bästa dagen 
135kg
+
Bobby Green
Moddad Mercedes-Benz 190SL med rätt detaljer
Byggd för att köras 
102kg
+
Bobby Green