Ett par saker du kanske inte visste om Mission: Impossible

Film / Nyhet

Mission: Impossible: Rogue Nation har premiär nu på fredag och i samband med det har CineFix släppt en ny video som ger oss lite relativt okänd fakta om Mission: Impossible-serien.

youtube.com +

Mark Hamill återvänder som Jokern i Batman: The Killing Joke

En ung Mark Hamill.
Film / Nyhet

Under Comic-Con förra helgen blev det känt att Alan Moores Batman: The Killing Joke kommer filmatiseras och kort efter det överöstes Twitter med frågor till Mark Hamill om han skulle återvända till DC-universumet som Jokern. Hamills svar ser ni nedan:


Nu verkar det som att detta kommer bli verklighet. Enligt en källa till sajten Collider så har Mark Hamill hoppat på projektet och kommer låna ut sin röst till Jokern en sista gång.

Batman: The Killing Joker kommer att släppas nästa år och om ni vill lära er mer om Alan Moores mästerverk så kan ni titta på videon här nere. Eller lägga vantarna på serien.

collider.com +

Sony självcensurerade Pixels

Film / Nyhet

Sony Pictures ska ha självcensurerat vissa scener i Adam Sandlers dataspels-komedi Pixels [IMDb] visar läckta uppgifter och mailkorrespondens inom företaget.

Man ska bland annat ha skrotat en scen där Pac-Man hoppar igenom den kinesiska muren, något man har gjort för att inte reta upp den viktiga kinesiska filmmarknaden tror bedömare. Förra året omsatte den kinesiska filmmarknaden motsvarande 41,2 miljarder dollar vilket gör det till världens nästa största filmmarknad efter USA.

Pixels hade amerikansk premiär i veckan som gick och har mestadels fått negativa eller mycket negativa recensioner. På IMDB har filmen till exempel fått 5,1 av 10 i skrivande stund.

www.dn.se +

John Oliver snackar obligatoriska miniminivåer för straff

Film / TV-serier

Under natten till idag sändes Last Week Tonight with John Oliver i USA och under programmet pratade John om miniminivåer för straff.

youtube.com +

The Lone Gunmen kommer att vara med i Arkiv X-rebooten

Film / Nyhet

Skådespelaren Dean Haglund har bekräftat på Twitter att den populära alienjägargruppen "The Lone Gunmen" kommer att återkomma i den nya versionen av Arkiv X som börjar sändas nästa år.

Haglund bildade tillsammans med Tom Braidwood samt Bruce Harwood The Lone Gunmen och de var antagligen några av seriens mer populära bikaraktärer. De fick till och med en egen rätt så kortlivad tv-serie.

Exakt hur de tre ska dyka upp den nya versionen av Arkiv X återstår att se då alla tre dog i ett av de sista Arkiv X-avsnitten som sändes 2002.

comicbook.com +

Dokumentär Story of Captain Winkle Brown

Film / Övrigt

Här är en dokumentär från BBC där man tittar närmare på den legendariska piloten Eric "Winkle" Browns karriär inom den brittiska flygindustrin.

Brown flög hela 387 stycken flygplanstyper under sitt liv, något som han är ensam om i världen att ha gjort. Han innehar även världsrekordet för antal landningar på ett hangarfartyg, något som han gjorde 2.407 gånger.

Eric Brown är idag 96 år gammal och ska vara den brittiska pilot som fått motta flest utmärkelser och ännu är i livet.

  tack Nedroj via Silodrome en.wikipedia.org +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen