Nya Volvo XC40 är den mest kompetenta i gänget!
Vi har provkört i Barcelona 
51.5°
+
Erik Wedberg
0

Star Wars-sagan så här långt...

En rätt trevlig sammanfattning av de sju första filmerna

Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / Star Wars

Det är dags för en ny Star Wars-film och jag tror inte att många av er egentligen behöver en sammanfattning av de sju första filmerna. Men den här ihopklippningen gjord av Tom F fick i alla fall mig i bra stämning!

via Youtube

Philip K. Dick’s Electric Dreams drar igång 12 januari

På Amazon Prime Video

Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / Nyhet

Förra månaden fick vi se trailern till Amazons kommande scifi-serie Philip K. Dick’s Electric Dreams som baseras på berättelser av författaren Philip K. Dick.

TV-serien sägs likna den dystopiska tv-serien Black Mirror och kommer att sändas i tio stycken avslutade avsnitt om jag förstått det hela rätt.

12 januari nästa år kommer samtliga tio avsnitt av Philip K. Dick’s Electric Dreams att börja sändas på Amazons streamingtjänst Amazon Prime Video.

Viasat börjar sända C Mores kanaler

Och Canal Digital börjar sända Viasats sportkanaler

Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / Nyhet

Bonnier Broadcasting och MTG har ingått ett avtal som innebär att MTG:s Viasat kommer att börja sända C Mores kanalutbud från och med 1 januari nästa år.

Det innebär att Viasat-kunder kommer att kunna ta del av C Mores kanaler som inkluderar Sportkanalen, TV4, Sjuan, TV12 HD, TV4 Fakta, TV4 Film, TV4 Sport och TV4 Guld samt C More Sport HD, C More Hockey HD, C More Fotboll HD, C More Golf HD, C More Live, C More Live 2, 3 och 4 skriver Dagens Media.

Förutom det så kommer Canal Digital även att börja sända Viasats sportkanaler vilka omfattar Viasat Sport Premium, Viasat Sport, Viasat Fotboll, Viasat Hockey, Viasat Motor, Viasat Golf, TV3 Sport och esportsTV.

Ovan hittas en trailer för C Mores Sportkanalen.

Filmbolag lanserar virtuell biograf

Kolla in Paramounts filmer i den virtuella verkligheten

Foto: Paramount
Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / Nyhet

Filmbolaget Paramount kommer inom kort att lansera en virtuell biograf där man ska kunna ta del av deras filmer via ett VR-headset.

Den virtuella biografen har Paramount utvecklat i samarbete med Oculus, Samsung, HTC, Microsoft samt VR-tjänsten Bigscreen som vi skrivit om några gånger tidigare. Tanken med Paramounts virtuella biograf är att man inte bara ska kunna ta del av filmen utan även kunna se vilka andra som besöker biografen och det ska även finnas möjlighet att chatta med dessa om man skulle känna för det.

Paramount kommer att lansera sin virtuella biograf tillsammans med BigScreen 3 december då besökare som har tillgång till HTC Vive eller Oculus Rift kommer att kunna ta del av Top Gun 3D via länken nedan. Filmen kommer att visas gratis under första dygnet men då det som bekant kan vara lite rättighetsstrul när det kommer till film och musik på nätet så är det oklart om detta även gäller tittare som inte befinner sig i USA.

Ovan hittas en illustration på Paramounts virtuella biograf och nedan en lite mer generell trailer från Bigscreen som visar vad man kan göra med den tjänsten.

The Grand Tour behöver en ny testförare

Mark Webber är på audition

Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / TV-serier

Som ni säkert alla har läst så har man valt att slopa testföraren "The American" i den nya säsongen av The Grand Tour efter folks klagomål. Således behövs en ny, och en av dem som har varit på audition för rollen är racerföraren Mark Webber.

Vem hade du velat se i rollen, Chris Harris kanske? ;)

Klassisk Formel 1-bil på Tremolastrasse
Härlig väg i Schweiziska alperna 
131kg
+
Bobby Green
Skolexperiment blev snygg kortfilm
Järnpulver + magnet = sant 
112kg
+
Bobby Green
Caferacer genom vackra Dolomiterna
Ser härligt ut 
116kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
37.9°
+
Roger Åberg
0