Lukas Moodysson gör HBO Nordics första originalserie

Gösta heter den

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

HBO Nordic meddelade i dag att man har har beställt sin första skandinaviska originalserie. Serien man beställt är en komediserie som heter Gösta och som är skriven samt ska regisseras av Lukas Moodysson.

Serien kretsar kring Gösta som är en 28-årig barnpsykolog från Stockholm som får sitt första jobb på BUP i en liten Småländsk stad. Gösta försöker vara världens snällaste människa och hjälpa alla han möter men det visar sig inte alltid vara så lätt.

Moodysson beskriver själv serien som en blandning av komedi och Dostojevskij.

Den fösta säsongen av Gösta består av åtta avsnitt på 45 minuter vardera. Inspelningen drar igång i Småland under nästa år och premiären förväntas ske under 2019. Några skådespelare är inte offentliggjorda ännu.

Ny teaser för The Punisher

Netflix-serien då

Visa inte Film-artiklar
Film / Teaser

Netflix släppte en ny teaser för sin kommande serie The Punisher där Straffaren är ute i skogen och i sann Rambo-stil dödar ett gäng personer.

via Youtube

Bliss är den nya Powerpuffpinglan

Tre blir fyra

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Den animerade superhjälte trion Powerpuffpinglorna är numera en kvartett då Blomman, Bubblan och Buttran (Blossom, Bubbles, Buttercup på engelska) nu fått tillbaka sin förlorade äldre syster Bliss.

Även Bliss har skapats av samma ingredienser som de övriga Powerpuffpinglorna av Professor Utonium. Men istället för Kemikalie X så använde han Kemikalie W istället. Denna kemikalie gjorde dock att hon förlorade kontrollen över sina krafter när hon blev rädd, exalterad eller arg. Därav lämnade hon Townsvilles för att hon inte ville sätta sina nära och kära i fara.

Men nu är hon tillbaka för att ta sin rättmätiga plats bredvid hennes systrar.

Första teasern för Jack Ryan-serien

Den med John Krasinski

Visa inte Film-artiklar
Film / Teaser

Amazon släppte i dag den första teasern för tv-serien Jack Ryan, baserad på den populära Tom Clancy-karaktären. Teasern visar tyvärr inte allt för mycket från själva serien så folk som hoppades på att få sig en glimt av hur John Krasinski ser ut som Jack Ryan får helt enkelt vänta ett tag till.

Seriens första säsong består av tio timmeslånga avsnitt och beskrivs som en tio timmar lång film med en ordentlig budget.

Första teasern för nya Tomb Raider är här

En trailer ska anlända imorgon

Visa inte Film-artiklar
Film / Teaser

Äntligen! Den första teasern för nya Tomb Raider med Alicia Vikander är här. Den postades på filmens twitterkanal och meddelar att en fullängdstrailer kommer i morgon. Känn peppen!

Linkin Park hyllar Chester Bennington
Videon till One More Light är här 
111kg
+
Bobby Green
Simulera ölkagge med fantastisk magväska
För dig som ännu ej har skaffat en dad bod 
182kg
+
Bobby Green
Breaking Bad-husbilen som modell
Perfekt att ställa rökelse i 
163kg
+
Bobby Green