Film / Nyhet

I statligt ägt kinesiskt resebolag stämmer nu filmbolaget Paramount på grund av en utebliven produktplacering i filmen Transformers 4: Age of Extinction.

Reseföretaget hade betalat 750.000 dollar för att deras reklambudskap skulle vara med i filmen men av någon anledning, okänt vilken, så dök aldrig reklamen upp i den färdiga filmen. Paramount erkänner att reklamen inte är med i filmen men säger att man gjort upp med det kinesiska företaget genom att filmens regissör Michael Bay ska ha spelat in en kort reklamfilm för företaget samt att man lämnade kvar lite rekvisita på inspelningsplatsen i Kina som Paramount ansåg att företaget skulle kunna göra en turistattraktion av.

Detta verkar dock inte det kinesiska reseföretaget vara nöjda med och därför stämmer man nu Paramount på 180 miljoner yuan vilket motsvarar ungefär 225 miljoner svenska kronor.

www.hollywoodreporter.com +
Film / Trailer

Här har vi en trailer för den kommande filmen Cell som är baserad på romanen Signal av Stephen King. I filmen ser vi John Cusack och Samuel L. Jackson som försöker sätta stopp för mobilsignaler som förvandlar folk till hänsynslösa mördare.

Filmen regisseras av Tod Williams som tidigare gjort filmer som Paranormal Activity 2 och The Door in the Floor.

Filmen har amerikansk biopremiär den 8 juli.

www.slashfilm.com +
Film / Trailer

Här är trailern för filmen Holy Hell som följer den amerikanska kulten The Buddhafield. Filmen är gjord av en person som var med i kulten i runt 20 år och innehåller intervjuer med ett flertal före detta medlemmar som alla berättar om varför de gick med samt vad kultens ledare, Michael, betydde för dem.

In 1985, Will Allen became a member of The Buddhafield, a Los Angeles area spiritual group. A recent film school graduate, Allen began to chronicle the group’s activities that centered on their leader, a mysterious individual they called The Teacher, or Michel. Over time, the group’s dark side began to surface, until finally, a shocking allegation against The Teacher tore the group apart – all in front of Allen’s camera.

www.bbc.com +
Film / Nyhet

Här är lite nya klipp från den kommande Ghostbusters-filmen och en del bakommaterial där vi bland annat får se Chris Hemsworth som spelar Kevin i filmen.

Ghostbusters har amerikanska premiär 15 juli och dyker upp på svenska biografer veckan efter det.

youtube.com +
Film / Nyhet

Något som var riktigt imponerande i Deadpool var hur välgjord Wade Wilsons mask var samt hur lik den var hans mask i serietidningarna. I samband med den fysiska releasen av filmen så har gänget släppt lös en kort bakom kulisserna-film där de pratar om just masken.

youtube.com +
Film / TV-serier

Hela 10,3 miljoner personer såg säsongsavslutningen av den femte säsongen av Game of Thrones och sedan dess verkar ännu fler ha fått upp ögonen för serien. Premiäravsnittet för den sjätte säsongen, som sändes i början av veckan, sågs av 10,7 miljoner personer enligt siffror från HBO. Jämför man med premiäravsnittet för säsong fem har antalet tittare ökat med en hel miljon.

Dock var det färre som bänkade sig framför teven när premiäravsnittet sändes och de nya rekordsiffrorna beror främst på att de strömmande tjänsterna HBO Go och HBO Now används av allt fler. Totalt var det nämligen fyra procent färre personer som kollade direktsändningen.

www.gamespot.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen