Idag börjar Monsters of Film

Skräckfilms-festival i Stockholm

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Idag drar skräckfilmsfestivalen Monsters of Film igång i Stockholm vilket innebär att skräckfilms-älskare kan tillbringa de kommande fem dagarna med att kolla in ett 30-tal skräckfilmer på biografer runt om i Stockholm.

Festivalen inleder med filmen Swiss Army Man, se trailer nedan, på biograf Park idag och de kommande dagarna kommer det att visas skräckfilm på biograferna Zita, Bio Rio samt Klarabiografen.

Monsters of Film pågår mellan 19 - 23 oktober. För att kunna kolla på filmerna krävs ett medlemskort för 40 kronor och sedan kostar biljetterna till filmerna 90 kronor styck.

monstersoffilm.se +

Michael Moore har gjort en dokumentär om Donald Trump

Michael Moore in Trumpland hade smygpremiär igår

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Dokumentärfilmaren Michael Moore avslöjade häromdagen att han i hemlighet spelat in en dokumentärfilm om den amerikanske presidentvals-kandidaten Donald Trump.

Med lite mindre än en månad kvar till det amerikanska presidentvalet 8 november släpper Moore nu filmen och igår hade den smygpremiär på IFC Center i New York City. Idag har "Michael Moore in Trumpland" officiell premiär. Det finns ingen information om vad filmen handlar om men känner jag Moore rätt så har han antagligen vaskat fram en hel del skit om Trump som vi tittare nu kommer att få ta del av.

Vem vet, kanske det blir den här filmen som till slut avgör hur det går i valet. Vem vill du ska vinna det amerikanska presidentvalet? Svara gärna på vår enkät nedan.

via nofilmschool.com ifccenter.com +

Twin Peaks-skådespelarna pratar om nya Twin Peaks

Både nya och bekanta ansikten

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Nästa år får vi äntligen en tredje säsong av Twin Peaks och för att öka hypen en aning släppte Showtime i går ett klipp där några av seriens skådespelare pratar om just denna nya säsong.

Nya Twin Peaks-säsongen har premiär under april månad nästa är.

slashfilm.com +

Candy Crush blir tv-program

Spelshow där två lag ska tävla mot varandra

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Den amerikanska tv-kanalen CBS har köpt rättigheterna till att göra TV av Kings populära mobilspel Candy Crush.

Det ska handla om ett tävlingsprogram där två olika lag ska förflytta spelpjäser på ett enormt spelbräde av något slag. Exakt hur detta kommer att fungera framgår än så länge inte.

Vem som kommer att bli programledare för tv-versionen av Candy Crush eller när programmet kommer att ha premiär framgår inte.

theverge.com +

Ny trailer för Assassin's Creed

Fokus på Callum Lynch

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

En ny trailer för Assassin's Creed har släppts och den här gången får vi se lite mer av Callum Lynch som minns tillbaka till spanska inkvisitionen tack vare Animus-maskinen.

Assassin's Creed har premiär 13 januari.

imdb.com +

Fristående Batman-filmen börjar spelas in i vår

Joe Manganiello avslöjar schemat

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

För en tid sedan blev det känt att Joe Manganiello kommer spela Slade Wilson, mer känd som Deathstroke i DC-universumet, i den kommande Batman-filmen. Under en intervju med ET berättade han att han håller på att göra sig redo för inspelningarna av filmen som kommer dra igång redan i vår.

Warner Bros. har fortfarande inte sagt någonting om den fristående Batman-filmen och det är fortfarande oklart när den har premiär. Filmstudion har dock spikat 5 oktober 2018 som premiärdatum för en för tillfället icke presenterad titel och det kan hända att det är just Batman som kommer få sen slotten.

För övrigt kommer vi få se Batman, och mycket möjligt även Deathstroke, i Justice League som har premiär i november nästa år.

slashfilm.com +

YouTube beställer tv-serie från The Rock

Kommer att gå på YouTube Red

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Det verkar som om Google och YouTube är fast beslutna att följa i Netflix fotspår då man nu satsar ännu mer på att ta fram originalmaterial som man ska visa på sin betalkanal YouTube Red.

Bland annat så har man beställt en tv-serie av Dwayne "The Rock" Johnson som handlar om ett försäkringsbolag som skickar sina försäkringsagenter till framtiden för att förhindra att företagets försäkringstagare dör. Förutom det så har YouTube beställt en ny scifi-serie från Bourne Identity-producenten Doug Liman och en komediserie med YouTub-stjärnorna Dan Avidan och Arin Hanson från "Game Grumps".

YouTube Red är YouTubes betaltjänst som kostar 10 dollar i månaden och då får man även fri tillgång till all musik på YouTube Play Music. Tjänsten finns än så länge inte tillgänglig i Sverige.

variety.com +