Paul Walkers bröder filmar kvarvarande actionscener

Film / Nyhet
Förra året så gick det rykten om att Paul Walkers 25-årige lillebror, Cody Walker, skulle ersätta Paul i ett par scener i filmen Fast and Furious 7. Nu har filmbolaget skrivit på sin Facebook-sida att man kommer använda sig av två av Pauls bröder för att filma klart filmen. Det är både Cody och Caleb Walker som nu skall hoppa in i produktionen för att filma några kvarvarande actionscener.

Man har tidigare bekräftat att man även kommer använda sig av en datoranimerad Paul Walker i några av filmens scener.
www.theverge.com +

Honest Trailer för The Wolf of Wall Street

Film / Trailer
Ni kanske inte har hunnit se The Wolf of Wall Street ännu? Kanske planerar ni inte att göra det heller? Här kommer iallafall en kort, och dessutom extremt ärlig, trailer för filmen, levererad av Screen Junkies.
youtube.com +

Will Ferrell och John C. Reilly gör ny komedi

Film / Nyhet
Will Ferrell och John C. Reilly samarbetar återigen med regissören Adam McKay för en ny komedi med namnet Border Guards. De tre skojfriska männen har tidigare gjort filmer som Talladega Nights och Step Brothers tillsammans.

Handlingen ska kretsa kring två olyckliga, men äkta, vänner som bestämmer sig för att ge deras liv mening genom att skydda amerikanska gränsen från illegala flyktingar. I processen finner de sig själva strandsatta i Mexiko utan id-handlingar och inser att de måste försöka ta sig in i USA igen.
www.deadline.com +

Ny tv-spot för 22 Jump Street

Film / Trailer
Sony Pictures har släppt en ny tv-spot för 22 Jump Street som innehåller lite nytt, skojigt material.

Filmen har biopremiär den 13 juni. Ser ni fram emot uppföljaren?
youtube.com +

Allt som är fel med The Matrix

Film / Övrigt
Videon ovan visar allt som är fel med The Matrix – ett efterfrågat ämne från CinemaSins.
youtube.com +

Trailer för Salem

Film / Trailer
Här har vi en trailer för den nya tv-serien Salem som handlar om häxprocesserna i Salem som skedde på slutet av 1600-talet.

Salem har premiär borta i USA den 20:e april, om serien kommer sändas på svensk tv återstår att se.
www.imdb.com +
bloggportalen