Warner Bros. vill göra Äventyrsdags-film

Film / Nyhet

Deadline rapporterar att Warner Bros. och Cartoon Network Studios planerar att filmatisera den populära tv-serien Äventyrsdags. Seriens skapare, Pendleton Ward, har tillfrågats att hjälpa till att producera filmen samt skriva manuset tillsammans med The Lego Batman Movie-regissören Chris McKay.

deadline.com +

Hejdå Talus Taylor

Film / Övrigt

Skaparen av den tecknade tv-serien Barbapapa, Talus Taylor, har avlidit i Paris 82 år gammal.

Taylor skapade tillsammans med sin fru Anette Tison Barbapapa på 1970-talet och det är en serie som handlar om ett gäng med barbapapor, en slags ras av varelser vars geleliknande kroppar kan anta olika former.

Barbapapa finns även som serietidning samt bilderböcker och dessa ska ha blivit översatta till ett 30-tal olika språk.

www.dn.se +

Ny trailer för Powers

Film / TV-serier

Det är fortfarande oklart om Powers kommer att bli tillgängligt för oss i Europa. Bor man i USA dock eller har tillgång till ett amerikanskt PSN-konto kan man se Playstations första originalserie via playstation plus. Handlingen kretsar kring polisdetektiven Christian Walker, vars huvudmål är att skydda människor från övernaturliga kriminella. Powers har premiär den 10e mars.

youtube.com +

Star Wars-filmerna blir en serie i Lego

Film / Övrigt

De första sex Star Wars-filmerna kommer att göras om till en Lego-serie. Disney XD står bakom projektet och serien kommer att utspela sig utifrån RD-D2 och C3POs perspektiv. Det blir med andra ord inte helt likt filmerna, men ändå med samma handling. Namnet blir LEGO Star Wars: Droid tales.

Vi har redan fått en försmak av hur detta kan komma att se ut när fans gjorde om trailern för Star Wars: The Force Awakens som ni kan se ovan. Serien kommer att ha premiär senare i år.

www.theverge.com +

Trailer En till trailer för The Gunman

Film / Trailer

Här är ännu en trailer för actionfilmen The Gunman där Sean Penn spelar rollen som en före detta soldat med posttraumatiska stressymptom som ska försöka hitta en gammal kärlek i Europa.

Filmen är regisserad av Pierre Morel som tidigare bland annat regisserat Taken- och Transporter-filmerna. Något som jag antar innebär att vi kan förvänta oss fulla ställ när det gäller action och badass.

www.imdb.com +

Leonard Nimoy är död

Film / Nyhet

Skådespelaren och regissören Leonard Nimoy avled i Los Angeles i dag 83 år gammal. Nimoy är sannolikt mest känd för sin roll som Spock i Star Trek och regisserat Tre män och en baby.

Hejdå Herr Spock och tack för allt.

www.dn.se +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen