Simon Pegg skriver manus till den nya Star Trek-filmen

Film / Nyhet

Deadline rapporterar om att den brittiska skådepelaren Simon Pegg nu hjälper Doug Jung att skriva manuset till den tredje filmen i den nya Star Trek-filmserien. Pegg spelar som bekant Scotty i de nya filmerna och han verkar ju ha koll på det här med populärkultur.

Hur de skall hinna klart manuset och spela in filmen innan det planerade premiärdatumet (8 juli 2016) återstår att se.

deadline.com +

American Sniper får kritik för att ha använt fejkbebis i filmen

Bradley Cooper (Chris Kyle) med fejkbebisen
Film / Nyhet

Den mycket hyllade filmen American Sniper [IMDb] har fått kritik från en del amerikanska biobesökare efter det att det framkommit att man använt en fejkbebis i en av filmens scener.

Personligen har jag lite svårt att se hur detta kan uppröra någon men jag antar att en del är lagda åt det hållet. Enligt filmens regissör så var anledningen till att man använde en en docka istället för en riktig bebis att bebisen man ursprungligen skulle använt i scenen hade fått feber och "backup-bebisen" dök inte upp till inspelningen.

American Sniper har nominerats till sex stycken Oscars och än så länge spelat in runt 134 miljoner dollar.

fox4kc.com +

Trailer för Everly

Film / Trailer

Trailer för filmen Everly där Salma Hayek försvarar sig själv mot en rad olika lönnmördare som skickats på henne av hennes före detta maffiachef.

www.youtube.com +

Trailer för Game of Thrones-dokumentär

Film / Trailer

HBO släppte nyligen en trailer för dokumentären Game of Thrones: Day in the Life vilket är en 30 minuter lång blick bakom kulisserna på den populära tv-serien.

Game of Thrones: Day in the Life har premiär på HBO den 8:e februari och lär sannolikt dyka upp på HBO Nordic dagen efter.

insidetv.ew.com +

Conan hänger med Archer

Film / Övrigt

Pratshowvärden Conan O’Brien hänger här med den hemliga agenten Archer från den animerade FX-serien med samma namn.

www.youtube.com +

Teaser för The Walking Dead

Film / Trailer

Här har vi en kort teaser för premiären av fortsättningen av den pågående säsongen av tv-serien The Walking Dead. Serien återvänder till den amerikanska tv-kanalen AMC den 8 februari.

På tal om The Walking Dead då har folket från Bleeding Cool läst manuset till pilotavsnittet för den potentiella spinoff-serien, Fear the Walking Dead. Deras intryck kan läsas via länken nedan.

www.bleedingcool.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen