Wes Cravens 10 bästa filmer

Film / Övrigt

I helgen lämnade skräckfilmsregissören Wes Craven jordelivet och här har någon sammanställt en topplista över vilka som var hans tio bästa filmer. Håller ni inte med så står kommentarerna till ert förfogande.

youtube.com +

Var de med i det?

Film / Övrigt

Screen Junkies har här sammanställt ett potpurri med en hel del kända skådespelares prestationer innan de var riktigt lika kända som idag. Vi får bland annat kolla in vad Harrison Ford, Vin Diesel, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Samuel Jackson (rätt otäck scen) och många andra pysslade med innan de blev de superstjärnorna som de är idag.

youtube.com +

The Shield remastras i 4K och widescreen

Film / TV-serier

Den kritikerrosade serien The Shield drog igång 2002 och där fick vi möta Detective Vic Mackey (Michael Chiklis) som löste diverse brott utan att följa någon annans regler. Nu har seriens skapare, Shawn Ryan, berättat via Twitter att vi kommer än en gång få möta Vic och hans kollegor i en ny version av serien som kommer ha högre upplösning och visas upp med 16:9 som bildförhållande.

Det kommer dock ta ett tag innan serien släpps i fin version på Blu-ray och streamingtjänster. Release kommer att ske i mars 2017.

Ovan ser ni en trailer för The Shield.

www.slashfilm.com +

Teaser Bron säsong 3

Film / Teaser

Här är en teaser från säsong tre av den uppskattade danska deckarserien Bron där vi får kolla in den inledande scenen från första avsnittet. På Facebook skriver produktionsbolaget bakom TV-serien:
"You have worked hard the past couple of days on extrapolating seconds from the very first scene on The Bridge III. Close to 120 out of 165 seconds have been unlocked through liking, sharing and commenting on the previous posts. We really shouldn't reveal the last 45 seconds... or should we?"
Den tredje säsongen av Bron börjar sändas på SVT nästa månad.

www.facebook.com +

Trailer för Concussion

Film / Trailer

Trailer för filmen Concussion där Will Smith spelar Bennet Omalu, som var en läkare som upptäckte en neurodegenerativ sjukdom som orsakades av upprepade huvudtrauman i hjärnan av två före detta amerikanska fotbollsspelare.

Filmen följer Omalus kamp mot NFL vilket är den professionella ligan för amerikansk fotboll i USA. Filmen har svensk biopremiär den 8 januari 2016.

www.imdb.com +

Boxer gör om sina abonnemang

Film / Nyhet

Digitaltv-leverantören Boxer meddelar idag via ett pressmeddelande att man gör om sitt erbjudande till sina kunder.

Det innebär i korthet tre förändringar som betyder att man nu kommer att kunna ansluta upp till fyra extra enheter, till exempel mobiler och surfplattor, utöver den vanliga tv-apparaten till sitt Boxer-abonnemang, att nya kunder slipper startavgiften på 695 kronor samt att man slopar bindningstiden på abonnemangen för de kunder som önskar det.

Boxers förändringar börjar gälla i morgon, den 1:a september.

www.mynewsdesk.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen