Klart för två nya säsonger av The Simpsons

Film / TV-serier

TV-bolaget Fox har meddelat att det kommer att spelas in två nya säsonger av långköraren The Simpsons vilket betyder att man nu är uppe i totalt 28 säsonger.

Första säsongen av The Simpsons visades i amerikanska TV den 17:e december 1989 och när väl säsong 28 är avklarad kommer det ha visats 625 avsnitt av den dysfunktionella familjen Simpson. Homer Simpson kommenterar själv seriens framgång med:
"I’ve outlasted Letterman, Jon Stewart and ‘McDreamy,’ because I have something they don’t: a costly 200-donut-a-day addiction."

deadline.com +

Tredje trailer till San Andreas ute nu

Film / Trailer

Nu har det kommit en ny trailer till katastrofrullen San Andreas där Dwayne "The Rock" Johnson spelar hjälten Ray som räddar folk.

San Andreas har premiär 29 maj.

youtube.com +

Första titten på Jubilee och Jean Grey från X-Men: Apocalypse

Film / Nyhet

Bryan Singer håller för tillfället på att spela in den kommande X-Men-rullen som fått undertiteln Apocalypse. Nu har regissören lagt upp en bild på sin Instagram där vi får se Lana Condor och Sophie Turner som Jubilee och Jean Grey från rullen.

Bilden i fråga är den ni ser till höger och vill ni se mer material från X-Men Apocalypse så får du göra som alla andra och vänta tills filmen har premiär 27 maj nästa år. Eller börja följa Bryan Singer på Instagram då han troligtvis kommer lägga upp lite fler smygtittar och bakom kulisserna-grejer där.

Remake på TV-serien Roots

Film / Nyhet

Den mycket populära och kritikerrosade tv-serien Roots [wiki] som visades för första gången 1977 kommer nu att få en remake.

I serien följer man ett gäng med afrikanska slavar och deras ägare från den amerikanska kolonialtiden fram till det amerikanska inbördeskrigets efterspel. I huvudrollen som Kunta Kinte syntes i originalversionen av Roots LeVar Burton som står som producent på remaken av serien.

Någon gång under 2016 kommer remaken av Roots att ha premiär på de amerikanska kanalerna History, A&E, samt Lifetime.

www.vulture.com +

Trailer till Absolutely Anything

Film / Trailer

Nu har trailern till Monty Python-producerade Absolutely Anything kommit där Simon Pegg spelar Neil Clarke som fått gudalika krafter och måste använda dem för att göra världen till en bättre plats.

Absolutely Anything är den sista filmen Robin Williams gjorde innan han bestämde sig för att ta sitt liv, så man får lite blandade känslor av att titta på trailern. Hur som helst verkar filmen vara en sån där rolig film och den har premiär 15 augusti.

youtube.com +

Ny teaser till Southpaw

Film / Teaser

En ny tv-spot har släppts till Southpaw från Antoine Fuqua, som gjort Training Day och Shooter, där Jake Gyllenhaal spelar en boxare vars liv är lika mycket kaos i ringen som runt omkring.

Filmen har premiär 7 augusti.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen