Ännu en trailer för Star Wars: The Force Awakens

Film / Trailer

Ännu en dag och ännu en Star Wars-trailer. Den här gången handlar det om en snäppet längre tv-reklam där vi får se några sekunder mer material från filmen än tidigare.

Star Wars: The Force Awakens har premiär 16 december.

youtube.com +

Kickstarterkampanjen för filmen om Dragon's Lair har lagts ner

Film / Nyhet

Den animerade kortfilmen om Dragon's Lair drog inte in så mycket pengar som det var tänkt på Kickstarter och nu har projektet avslutats där. Men folket bakom produktionen säger att filmen inte är död utan att den nu kommer att flytta över till Indiegogo och fortsätta med en insamlingskampanj där.

"Today, we are canceling our crowdfunding campaign. Ah, but Dirk and Daphne are not done yet! We'll all be back in action on Tuesday, December 1st with a stronger, more valiant campaign we modeled after many of your suggestions."

Med andra ord är producenterna fast beslutna att färdigställa filmen och vi får se om de lyckas bättre på den andra plattformen. Hela produktionen beräknas kosta runt 70 miljoner dollar att genomföra och Kickstarterprojektet syftade endast till att få in pengar till en teaser.

www.gamespot.com +

Jazzig trailer för Mobile Suit Gundam Thunderbolt

Film / TV-serier

Här har vi en jazzig trailer för animeversionen av mangaserien Mobile Suit Gundam Thunderbolt. Serien ser ut att fånga mangans visuella stilen väl vilket ju är positivt. Som vanligt när det gäller Gundam-grejer så kretsar även Mobile Suit Gundam Thunderbolt om jätterobotar, människor i och politisk intriger.

Serien består av totalt fyra avsnitt där det första avsnittet har premiär borta i Japan den 25 december.

io9.com +

Ärlig trailer för Fantastic Four

Film / Trailer

Screen Junkies har levererat ytterligare ärlig trailer och den här gången är det katastrofrullen Fantastic Four som granskas.

youtube.com +

Rock the Kasbah är årets ekonomiska filmflopp

Film / Nyhet

The Forbes har listat de filmer som gick sämst ekonomiskt 2015 och den föga smickrande förstaplatsen tog musikalkomedin "Rock the Kasbah" [IMDb] hand om.

I filmen får vi se Bill Murray, Kate Hudson, Bruce Willis samt Zooey Deschanel på turné i Afghanistan där de ställer upp i talangjakten "Kabul Star". Filmen ska ha dragit in runt 2,9 miljoner dollar och kostat 15 miljoner att producera den vilket innebär att den drog in 19% av sina produktionskostnader.

Några andra filmer som varit ekonomiska floppar under året varit "The Gunman" "Jupiter Ascending", "Aloha" samt "Tomorrowland".

www.forbes.com +

John Carpenter vill göra skräcktv

Film / Nyhet

Regissören John Carpenter ligger bakom ett gäng riktigt, riktigt bra filmer. Några solklara exempel är ju The Thing, Alla helgons blodiga natt, Attack mot polisstation 13 och självklart Flykten från New York.

Nyligen gästade regissörens fru samt produktionspartner, Sandy King Carpenter, podcasten Killer POV där hon berättade att Herr Carpenter och hon har fyra olika tv-serier på gång som de just nu försöker sälja in till olika tv-bolag. Dessa serier skall alla vidga gränserna för skräck.

Hon nämnde även att om dessa serier kommer plockas upp kommer Herr Carpenter regissera pilotavsnitten och att de båda kommer vara exekutiva producenter.

io9.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen