Ny trailer för Sing

Animerade djur som sjunger

Nu har en ny trailer för Sing släppts där vi får höra diverse djur sjunga i en Idol-liknande tävling.

Sing har premiär 25 december.

imdb.com +

Lång trailer för Independence Day: Återkomsten

Nästan fem minuter lång

Den 29 juni har Independence Day: Återkomsten premiär här i Sverige. Men redan nu kan man se en massa klipp från filmen då 20th Century Fox i dag släppte en riktigt lång trailer för filmen.

imdb.com +

En titt på Charlize Theron i Fast 8

Rockig

Här får vi oss en första titt på hur skurken, spelad av Charlize Theron, i Fast 8 ser ut.

Fast 8 regisseras av F. Gary Gray och har premiär den 14 april 2017.

variety.com +

Teasertrailer för Skönheten och Odjuret

Den otecknade varianten

Det verkar som att Disney inte bara har gjort en otecknad version av Djungelboken, utan har också blåst liv i Skönheten och Odjuret. Gänget har släppt en teasertrailer för filmen där man inte får se allt för mycket från filmen, men enligt filmens IMDB-sida kommer Emma Watson, Ewan McGregor, Ian McKellen och Dan Stevens medverka i filmen som regisseras av Bill Condon.

Skönheten och Odjuret har premiär 17 mars nästa år.

imdb.com +

Paramount lägger ner stämningen mot fanfilmen Axanar

Säger J.J. Abrams i alla fall

Produktionsbolaget bakom Star Trek-fanfilmen Axanar har sedan i slutet av förra året haft en stämning från CBS och filmbolaget Paramount Pictures hängande över sitt huvud men det ser ut som om det kanske är något som är på väg att lösa sig.

De båda företagen anser att Axanar gör intrång på deras uppohovsrättigheter gällande Star Trek och bland annat hävdar man att man äger upphovsrätten till språket Klingon. Under förra veckans visning av den nya trailern till Star Trek Beyond sa dock J.J. Abrams att stämningen mot Axanar "was going away".

Exakt vad det betyder är i dagsläget oklart och Paramount Pictures har än så länge inte bekräftat att de lägger ner stämningen mot Axanar Productions. Hur som helst så verkar det som goda nyheter för Axanar-gänget som nu förhoppningsivs kan fokusera på att färdigställa sin film. Axanar säger i ett uttalande:
While we’re grateful to receive the public support of JJ Abrams and Justin Lin, as the lawsuit remains pending, we want to make sure we go through all the proper steps to make sure all matters are settled with CBS and Paramount. Our goal from the beginning of this legal matter has been to address the concerns of the plaintiffs in a way that still allows us to tell the story of AXANAR and meets the expectations of the over 10,000 fans who financially supported our project.

There is still a lot of work to do, but receiving this kind of public support helps immensely.

io9.gizmodo.com +

David ‘Ufosxm’ Nilsson utmanar The Stig

Spelar Xbox i baksätet när The Stig kör

I förra veckan var jag med när youtube-gamern David ‘Ufosxm’ Nilsson fick chansen att utmana The Stig på att köra bil. Fast reglerna var kanske inte helt klassiska eftersom David körde på en Xbox One i baksätet när The Stig körde den riktiga bilen. Hur det gick? Kolla in klippet!