Ny trailer för Sharknado 2

Film / Trailer
Här kommer en ny trailer för Sharknado 2, premiären sker på den amerikanska tv-kanalen SyFy senare denna månad.
youtube.com +

Bakom kulisserna på Teenage Mutant Ninja Turtles

Film / Övrigt
Ett lite längre klipp där man får se hur det gick till när de spelade in den nya Turtles-filmen, Teenage Mutant Ninja Turtles.
www.imdb.com +

En ärlig trailer för Green Lantern

Film / Trailer
Ryan Reynolds Green Lantern lämnade en del att önska. I den ärliga trailern ovan tas det mesta som var kasst med filmen upp.
youtube.com +

Trailer för S02 av The Fall

Film / Trailer
Den fullkomligt fenomenala brittiska tv-serien The Fall kommer snart återvända för en andra säsong. Både Gillian Anderson och Jamie Dornan är tillbaka för denna säsong dock är det oklart när den drar igång.
www.youtube.com +

Trailers för S04 av Hell on Wheels

Film / Trailer
Här har vi två trailers samt en förtitt för den kommande säsongen av Hell on Wheels.
www.youtube.com +

Marvel: Captain America blir färgad

Film / Nyhet
Igår berättade vi om att karaktären i Marvels klassiska superhjälte/asagud Thor från och med oktobers utgåva av serietidningen kommer att spelas av en kvinna och idag berättar Marvel om ytterligare ett karaktärsbyte då Captain America i framtiden kommer att porträtteras av en färgad karaktär.

Steve Rogers, karaktären som fram tills nu iklätt sig rollen som Captain America kommer i höst att bli av med sina krafter och då kommer den färgade Sam Wilson att ta över rollen som USA:s sköldbärande försvarare. Rick Remender, en av skaparna till "All new Captain America" säger följande om Sam Wilson som Captain America:
"I’ve been having a lot of fun writing Sam. It’s a completely different attitude. The fact that he’s not a soldier shifts things up a bit. Sam’s not going to be Steve. Steve can be very rigid. That can be kind of joyless at times, whereas Sam is absolutely not that."
marvel.com +
bloggportalen