En första titt på Gal Gadot som Wonder Woman

Film / Nyhet
Under Comic Con visade Warner Bros upp en första bild på Gal Gadot som Wonder Woman, och som man kan se så har de helt skippat de originala färgerna som pryder hennes rustning och gjort Wonder Woman mörkare i stil med Superman och Batman.

Batman vs Superman har premiär 6:e maj 2016.

screencrush.com +

Trailer: Gotham

Film / Trailer
Här är en ny trailer för den kommande TV-serien "Gotham" som kommer att handla om när Batman, aka Bruce Wayne, var ung.

I den här trailern får vi bland annat ta oss en titt på Batmans ärkefiende Pingvinen som ung och vi får även en antydan om mentalsjukhuset Arkham Asylum kommer att spela någon slags roll i serien.

Gotham har premiär på amerikansk TV den 22:a september.
youtube.com +

Trailer för S03 av Arrow

Film / Trailer
Under Comic-Con-mässan släppte Warner Bros. en trailer för den kommande säsongen av Gröna Pilen-serien, Arrow.
www.youtube.com +

The Expendables 3 har läckt

Film / Nyhet
I onsdags kunde man hitta filmen The Expendables 3 ute bland torrentsajter, nästan en månad innan den släpps på biografer runt om i världen. Cirka 100 tusen gånger laddades dvd-versionen ned, Lionsgate fick genast ett stort problem att hantera. Tidigare Expendables-filmer har toppat siffrorna under premiärhelgen men i och med läckan så kan siffrorna komma att dala denna gång. The Expendables 3 har sverigepremiär den 13:e augusti.

www.theverge.com +

Sam Raimi arbetar på en "Evil Dead"-serie

JA!
Film / Nyhet
Under Comic Con så berättade sam Raimi att han och hans bror jobbar för tillfället på en TV-serie baserad på Evil Dead-franchisen med Bruce Campbell i spetsen. Mer än så fick man inte veta men det räcker gott och väl för stunden.

www.theverge.com +

Trailer för Tusk

Film / Trailer
Trailer för den kommande Kevin Smith-filmen Tusk där Justin Long spelar en snubbe som besöker Kanada och där blir tillfångatagen av en mystisk person som vill operera om honom till en valross.
When his best friend and podcast co-host goes missing in the backwoods of Canada, a young guy joins forces with his friend's girlfriend to search for him.
Tusk har premiär borta i USA den 19 september, när och om den kommer till svenska biografer är oklart.
www.imdb.com +
bloggportalen