Guillermo del Toro smider planer för Pacific Rim 3

Film / Nyhet
Guillermo del Toro diskuterade vad vi kan förvänta oss från uppföljaren till Pacific Rim med Collider, och förklarade att målet är att den ska leda till en tredje film:

“Some of your favourite characters come back, some others don’t because we have decided that we’re going to shoot ambitiously and say ‘Let’s hope we have three movies.’”

Regissören berättade sedan att planen att är produktionen av den första uppföljaren ska starta under den senare delen av 2015 och att premiären blir den 7 april 2017.

Trots att det är en bra bit kvar har Legendary Pictures redan släppt en teaserbild som du kan se ovan.
collider.com +

The Matrix-trilogin på två och en halv minut

Film / Övrigt
Everybody knows that reality is an illusion and we exist within a computer simulation. What everybody doesn't know? The plot of The Matrix trilogy.

Det senaste avsnittet av TL;DW (Too Long; Didn't Watch) summerar hela The Matrix-trilogin på bara två och en halv minut.
youtube.com +

SyFy producerar Dark Matter-serie

Film / Nyhet
Den amerikanska tv-kanalen SyFy jobbar på att få ut en tv-serie baserad på Joseph Mallozzis och Paul Mullies serieroman Dark Matter. Författarna bakom boken har tidigare jobbat med tv-kanalen under Stargate-tiden och för Dark Matter kommer de agera som exekutiva producenter.

Handlingen följer en besättningen som vaknar upp, med Amnesi, på ett övergivet rymdskepp. 13 avsnitt är beställda och de beräknas att sändas någon gång nästa år.
deadline.com +

Warner avslöjar stora DC-planer

Film / Nyhet
Warner har avslöjat stora planer för DC-universumet! Suicide Squad blir den första DC-filmen att ha premiär efter Batman v Superman. Premiären kommer att hållas under 2017 och David Ayer regisserar.

Senare samma år kommer en solofilm om Wonder Woman att ha premiär, innan Zack Snyder tar sig an sitt första Justice League-projekt av två, med det andra planerat till 2019.

Mitt emellan dessa filmer kommer The Flash med Ezra Miller i huvudrollen och Aquaman med Jason Momoa att ha premiär 2018.

2019 får vi se Dwayne Johnson i Shazam och 2020 avslutas planeringen med en Cyborg-film och en Green Lantern-reboot.

Som om detta inte vore nog har studion även bekräftat att både Batman och Superman kommer att få egna solofilmer någon gång längsmed vägen.
insidemovies.ew.com +

Rykte Christian Bale spelar Steve Jobs

En ung Christian Bale
Film / Nyhet
Det har länge surrats om att Christian Bale skulle spela Steve Jobs i en kommande film om Apple-grundaren. Variety rapporterar nu att Christian håller på att förhandla med Sony om rollen men att det mer eller mindre är klart.

Sonys filmatisering av Steve Jobs liv har ett manus som är baserat på Walter Issacsons officiella biografi och skrivs av Aaron Sorkin (Social Network och Moneyball). Filmen skall regisseras av Danny Boyle som tidigare gjort filmer som Trainspotting och Slumdog Millionaire.
variety.com +

Trailer för Dying Of The Light

Film / Trailer
Här har vi en trailer för den kommande filmen Dying Of The Light som är skriven och regisserad av Paul Schrader som tidigare både har skrivit manus till filmer som Tjuren från Bronx samt Taxi Driver. Filmen handlar om en CIA-agent (Nicolas Cage) som bryter mot reglerna för att få tag i sin ärkefiende.
www.imdb.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen