Postapokalyptisk science fiction-thriller

Film / Övrigt

Regissören Amir Reichart och producenten Peer Gopfrich har gjort en konceptfilm kallad Phoenix 9, som är en postapokalyptisk science fiction-thriller som utspelar sig precis efter att ett kärnvapenkrig har lämnat Jorden öde. Handlingen följer en grupp överlevare som är påväg att ge upp när de upptäcker en hemlig installation som inger hopp om en ny början.

vimeo.com +

En samling filmklipp där rymden utforskas

Film / Övrigt

Reach for the Stars är en samling klipp där rymden utforskas i olika filmer. Det hela har klippts ihop till trailern för Christopher Nolans Interstellar.

Videon är gjord av Movieclips och bland filmerna som är med hittar vi bland andra 2001: A Space Odyssey, Apollo 13, The Right Stuff och flera Star Trek-filmer.

Nedan är Interstellar-trailern i original inkluderad.

youtube.com +

Trailer för Fifty Shades Of Grey-filmen

Film / Trailer

En andra officiell trailer för filmatiseringen av boken Fifty Shades Of Grey har nu släppts. Filmen har premiär på Alla hjärtans dag nästa år.

youtube.com +

Zero Dark Thirty-författaren tar sig an Uncharted-filmen

Film / Nyhet

Sony Pictures har anlitat den Oscarsvinnande manusförfattaren Mark Boal för långfilmsversionen av tv-spelet Uncharted. Mark Boal har tidigare skrivit manus för filmer som Zero Dark Thirty och Hurt Locker.

Enligt The Hollywood Reporter är Boal ett stort fan av spelfranchisen och han ser handlingen i den kommande filmen som ett storslaget äventyr i sann Indiana Jones-anda. Ja, som spelversionen med andra ord.

Det senaste vi hörde var att filmen ska börja spelas in nästa år.

www.hollywoodreporter.com +

Featurette för Guardians of the Galaxy

Film / Övrigt

Guardians of the Galaxy släpps på Blu-ray och DVD i månadsskiftet och regissören James Gunn har i förväg släppt en del av extramaterialet. Featuretten ovan fokuserar på öppningssekvensen där Peter Quill dansar runt på en märklig planet.

youtube.com +

Mel Gibson vill gärna regissera Iron Man 4

Film / Nyhet

Förra månaden sade Robert Downey Jr. att han tänkte reprisera sin roll i Iron Man 4 om hans kompis Mel Gibson fick regissera den. Gibson gjorde det tydligt i en intervju nyligen att det inte råder några tvivel om att han gärna skulle ställa upp:

"Of course you know. I'm pretty good at directing…I think I got some statues for it…I think I can do it. I think I'm a better director than actor. I hope somebody gives me an argument on that!"

Hur tror ni att han skulle sköta jobbet som regissör?

geektyrant.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen