Kung Fury släpps gratis online

Film / Nyhet

Laser Unicorn, produktionsbolaget bakom den kommande svenska scifi-rullen "Kung Fury" [IMDb], skriver på Facebook att filmen kommer att ha premiär torsdag den 28:e maj.

Vidare säger man att man kommer att släppa filmen online helt gratis. Man vidareutvecklar inte detta och om detta betyder att den släpps online samma dag som premiären eller senare är än så länge oklart.

Ovan hittar ni filmens soundtrack som vi postat tidigare men som antagligen är värd en repost. Eller antagligen flera.

Uppdaterat
Kung Fury kommer att visas i SVT 2 torsdagen den 28:e maj 22.15. Den kommer samtidigt även att ha premiär på SVT Play. (tack K. Kebabyoghurt).

www.facebook.com +

Första bilden från nya Pirates-rullen släppt

Film / Nyhet

Monsterproducentern Jerry Bruckheimer har nu visat upp en lite sneak peek från den kommande Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Bilden visar Johnny Depp som Captain Jack Sparrow som verkar sitta i en liten knivig situation.

Känner du dig extremt taggad på att se filmen så får du, precis som alla andra, vänta tills den har premiär 7 juli 2017. Ovan kan ni se en ärlig trailer för Pirates of the Caribbean och under kan ni se den nya bilden som Jerry Bruckheimer twittrade.


twitter.com +

Unge frågar George Lucas om hur det ligger till med Jedis och giftermål

Film / Övrigt

Ett Star Wars-fan vid namn Colin hade lite funderingar hur det verkligen ligger till med Jedis och giftermål. Colin anser sig vara Jedi, men ville inte bli en Sith bara för att få gifta sig. För att få svar på sina frågor vände han sig till självaste George Lucas som svarade med det ni ser i videon ovan.

Bonus-Lucas nedan:

www.cinemablend.com +

Aziz Ansari gör serie med Netflix

Film / Nyhet

Parks & Recreation har precis slagit igen portarna, men det betyder inte slutet på Aziz Ansaris karriär. Nu har Aziz fått tummen upp från Netflix att göra en ny serie. Aziz kommer att jobba med bland H Jon Benjamin (Archer, Bobs Burgers), Lena Waithe (Dear White People) och Eric Wareheim (Tim & Eric).

Ansari verkar hålla locket på när det kommer till seriens handling, men enligt rykten kommer den vara semi-autobiografisk och ha med dejtande och relationer att göra.

Den 10 avsnitt långa serien har inte fått något släppdatum, men troligtvis lär vi i alla fall vara tvungna att vänta ett år innan serien dyker upp på streamingtjänsten.

Ovan kan ni se ett av de flera snorbra klipp från Parks & Recreation som Aziz Ansari medverkade i.

deadline.com +

Daniel Radcliffe blir Sam Houser i GTA-dramat Gamechanger

Film / Nyhet

Tidigare ryktades det om att BBC förhandlade med Daniel Radcliffe om att spela Rockstargrundaren Sam Houser. Nu har BBC bekräftat ryktet och Daniel kommer att spela Houser i dramat om fejden mellan Rockstar och den före detta advokaten Jack Thompson.

BBC bekräftar också att Bill Paxton kommer att spela Jack Thompson och att Rockstardramat har fått arbetsnamnet Gamechanger. Inspelningen kommer för övrigt börja vilken dag som helst.

Ovan ser ni en video där Daniel Radcliffe rappar.

www.engadget.com +

Galaxy Quest blir tv-serie

Film / Nyhet

Den av många uppskattade scifikomedin Galaxy Quest [IMDb] från 1999 uppges nu vara på gång att bli tv-serie skriver bland andra Deadline.

Filmen kretsade runt ett par skådespelare från en rymdsåpopera som får ta på sig dessa roller på riktigt när de ska hjälpa en utomjordisk ras men det är okänt hur upplägget i tv-serien kommer att bli än så länge. Det är dock känt att filmens manusförfattare Robert Gordon, regissören Dean Parisot, samt producenten Mark Johnson även är inblandade i tv-serien.

Ni kan kolla in trailern från filmen Galaxy Quest nedan.

deadline.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen