Första trailern för RocketJump: The Show ute nu

Film / Nyhet

I RocketJump: The Show kommer vi få se rätt mycket bakom kulisserna-material som visar hur det är att spela in de specialeffektsspäckade kortfilmerna som RocketJump levererat sedan urminnes tider och varje avsnitt avslutas med den kortfilm som spelats in under avsnittets gång.

Serien har skrivits av Anthony Burch, som tidigare jobbat med webbserien Hey Ash Watcha Playin? samt det populära spelet Borderlands 2, och hans syster Ashly Burch kommer också medverka i serien. Premiär kommer ske 2 december.

www.polygon.com +

Futurama blir spel

Film / Nyhet

Fox Digital Entertainment och den tyska spelutvecklaren Wooga har meddelat att de kommer att ta fram ett spel baserat på den animerade tv-serien Futurama som sände sitt sista avsnitt 2013.

Det handlar om ett mobilspel där spelaren ska hjälpa personalen på Planet Express att vinna mot den konkurrerande budfirman MomCo. För att fram storyn till "Futurama - Release the Drones" har Wooga anlitat Dave Grossman (Secret of Monkey Island, The Wolf Among Us), Jonathon Myers (Game of Thrones: Ascent) samt Patric M. Verrone som har skrivit manus till Futurama.

Det finns inga uppgifter om när spelet kan släppas och inte heller på vilka plattformar det kommer att rulla på.

Norwegian börjar med direktsänd tv på sina flygplan

Film / Nyhet

Idag lanserar flygbolaget direktsänd tv på sina flygplan och det ska man vara det första flygbolaget i Europa som erbjuder.

Det handlar om de två tv-kanalerna Bloomberg Television och norska TV 2 Nyhetskanalen som nu kommer att visas på Norwegians wifi-försedda plan på europeiska flygplan. Norwegians VD Björn Kjos säger i ett pressmeddelande:
"Vi är väldigt glada över att vara först i Europa med gratis direktsänd TV i luften. Genom att erbjuda både Bloomberg Television och norska TV 2 Nyhetskanalen får våra passagerare ett ännu bredare utbud av underhållning ombord och därmed en bättre reseupplevelse."
TV-lösningen ombord levereras av Global Eagle Entertainment (GEE) som erbjuder underhållningslösningar till flygbolag över hela världen.

www.mynewsdesk.com +

Kings Landing som pepparkakshus

Film / Övrigt

I morgon är det en månad kvar till julafton och snart är det dags att börja julpynta, göra pepparkakshus och annat som hör julen till om det är något man uppskattar.

Här är ett mycket ambitiöst pepparkaksbygge som är modellerat efter den fiktiva staden Kings Landing som förekommer i fantasyeposet Games of Thrones. Det är HBO som beställt pepparkakshuset och det är tillverkat av företaget MichelleSugarArt.

Pepparkaks-Kings Landing visades upp på en matmässa i London i helgen som gick men riktigt var det befinner sig nu finns det inga uppgifter om.

www.facebook.com +

Trailer för Pure Pwnage

Film / Trailer

Pure Pwnage är äntligen tillbaka! Webbserien drog igång 2004 och lyckades fånga en rätt stor publik med sin inblick i spelvärlden och sköna karaktärer. Webbserien blev så lyckad att serien hoppade från internet till tv-rutan och efter en lyckad Indiegogo-kampanj under 2012 så kommer det även bli en film.

Trailern för filmen ser ni ovan och premiär kommer ske 23 januari 2016.

Bonusklipp nedan.

youtube.com +

En första titt på Gal Gadot som Wonder Woman

Film / Nyhet

Gal Gadot kommer att medverka som Wonder Woman i Batman v Superman: Dawn of Justice som släpps nästa år, men året efter kommer vi få se henne i den fristående Wonder Woman-filmen. Nu har Gal via Twitter lagt upp en bild där vi får se hur hon kommer se ut i den kommande filmen och bilden kan ni se ovan.

Wonder Woman kommer ha premiär 23 juni 2017 och Patty Jenkins (Monster) kommer stå för regin och i filmen kommer även Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston och David Thewlis medverka.


geektyrant.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen