Matt Reeves tar över Batman

Låter vettigt

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

För någon vecka sedan så ryktades det om att Matt Reeves höll på att förhandla med Warner Bros. om att ta över regissörsrollen för den kommande Läderlappen-filmen med Ben Affleck. Reeves har tidigare regisserat filmer som Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes och kommande War for The Planet of the Apes.

I går meddelade Warner Bros. officiellt att Reeves kommer regissera filmen och även producera den. Warner Bros. har dock en ypperlig förmåga att tappa sina regissörer för sina DC Comics-filmer så någon garanti att Reeves kommer sitta kvar i regissörsstolen hela vägen återstår att se.

io9.gizmodo.com +

Six får en andra säsong

Mer pang pang att se fram emot

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Den amerikanska tv-kanalen History har beställt en andra säsong av Navy SEAL-dramat Six.

Seriens första säsong följer en dramatiserad version av amerikanska SEAL Team Six i jakten på deras före detta ledare som blivit tillfångatagen av Boko Haram.

Första säsongen består av åtta avsnitt men denna andra säsong kommer bestå av tio. Denna andra säsong kommer börja spelas in under sommaren.

I Sverige kan man se Six på HBO Nordic.

variety.com +

Premiärdatum för American Gods

30 april

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Starz meddelade i dag att tv-serien baserad på Neil Gaimans roman American Gods kommer ha premiär den 30 april på den amerikanska tv-kanalen Starz.

American Gods handlar om handlar om Shadow som efter diverse omständigheter stöter på den mystiske Mr. Wednesday. Wednesday visar sig vara en gammal gud som behöver Shadows hjälp att hitta de gamla gudarna så de kan kriga mot och de nya gudarna som börjat dyka upp.

Så nu har man ännu ett datum att se fram emot när det gäller vårens tv-serier.

io9.gizmodo.com +

Smygtitt på femte säsongen av Samurai Jack

Ser lovande ut

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

11 mars kommer femte och sista säsongen av Samurai Jack dra igång på Adult Swim. Känner du att du inte orkar vänta på att få se Jack slåss så kan du dra igång klippet ovan som visar en kort scen från den kommande säsongen.

youtube.com +

Ordentlig trailer för The Discovery

Har premiär 31 mars

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Netflix har släppt en ny trailer för den kommande filmen The Discovery där Robert Redford spelar en man vid namn Thomas Harbor som upptäcker att det finns ett liv efter detta, vilket leder till ett och annat självmord. I filmen får vi även möta Isla och Will, spelas av Rooney Mara och Jason Segel, som försöker navigera i den nya och aningen skeva verkligheten.

The Discovery har premiär 31 mars.

imdb.com +
Roomie härmar 43 stycken artister
Rätt bra 
186kg
+
Bobby Green
Skulptur till minne av David Bowie
Självklart är det en blixt 
117kg
+
Bobby Green
Tänk om man hade haft en jetpack
Då hade man kunnat göra det här! 
135kg
+
Bobby Green