Simon Pegg och Nick Frost repriserar sina Shaun of the Dead-roller

Film / Nyhet
De brittiska skådespelarna Simon Pegg och Nick Frost kommer reprisera sina ikoniska roller från den fantastiska filmen Shaun of the Dead i ett det kommande Halloween-avsnittet av Phineas & Ferb.
www.youtube.com +

Om Christopher Nolan hade regisserat Wall-E

Film / Övrigt
Tänk om Christopher Nolan regisserat Wall-E? Då hade vi fått en betydligt mörkare film om den lilla skrotroboten. Bobby Burns tog sig an utmaningen och klippte ihop en trailer med Nolans Interstellar i tanke.
youtube.com +
Fenjima Manrique
42.5°
+
-

Rykte Jena Malone kan komma att spela den kvinnliga versionen av Robin

Film / Nyhet
Ryktena florerar kring Jena Malone som nyligen bekräftats ha en roll i Batman V Superman. Efter att hon visat upp sitt nya röda hår på instagram så finns möjligheten att hon spelar den kvinnliga versionen av Robin vid namn Carrie Kelley.
Carrie Kelley syntes i serien "The Dark Knight Returns" som påstås vara en inspiration till filmen Batman V Superman, så det är inte helt omöjligt att ryktena är sanna.
screenrant.com +

Natt på museet-regissör kan regissera Minecraft-filmen

Film / Nyhet
Deadline rapporterar om att Warner Bros. håller på att förhandla med regissören Shawn Levy den kommande Minecraft-filmen. Shawn har tidigare regisserat filmer som Real Steel, Fullt Hus, Natt på museet, The Internship och En galen natt.

Bonus-Minecraft nedan.
deadline.com +

Aftonbladet skrotar linjärtv-satsning

Film / Nyhet
I våras fick Aftonbladet tillstånd att börja sända linjär-tv i det digiala marknätet vilket man då såg som ett "komplement" till sin streaming-satsning men nu verkar man helt ha övergett dessa planer och lämnar därför tillbaka sitt sändningstillstånd.

Det är antagligen ett vettigt beslut med tanke på hur snabbt marknaden för linjärtv har fallit den senaste tiden och Jan Scherman, affärsområdeschef Aftonbladet TV, säger till Dagens Media:
"Strukturomvandlingen går fortare än vi kunnat förutse. Det traditionella tv-tittandet minskar, medan det ökar dramatiskt online. Vi var övertygade om att en linjär kanal skulle vara ett bra komplement i Aftonbladet TV:s utgivning när vi sökte tillståndet.

Men tittarbeteendet linjärt ändras nu så snabbt att det är alldeles för hög risk för en ny tv-aktör att dra på sig de kostnader och den gamla teknik och produktionsapparat som krävs för en traditionell tv-kanal."

www.dagensmedia.se +

Guillermo del Toro smider planer för Pacific Rim 3

Film / Nyhet
Guillermo del Toro diskuterade vad vi kan förvänta oss från uppföljaren till Pacific Rim med Collider, och förklarade att målet är att den ska leda till en tredje film:

“Some of your favourite characters come back, some others don’t because we have decided that we’re going to shoot ambitiously and say ‘Let’s hope we have three movies.’”

Regissören berättade sedan att planen att är produktionen av den första uppföljaren ska starta under den senare delen av 2015 och att premiären blir den 7 april 2017.

Trots att det är en bra bit kvar har Legendary Pictures redan släppt en teaserbild som du kan se ovan.
collider.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen