Top Gears Extra Gear får en egen trailer

Rory Reid och Chris Harris serverar extramaterial

När det stod klart att nya Top Gear skulle ha inte mindre än sex stycken programledare var det nog många som kliade sig i huvudet och undrade vad alla skulle göra? För en månad sedan fick vi reda på att en av dem, Rory Reid, skulle hålla i spakarna för spin-offen Extra Gear där man samlar massa kul extramaterial som inte visas i den ordinarie showen. Nu har detta extraprogram fått en egen trailer och i och med detta får vi även reda på något vi inte visste innan - Rory delar showen med Chris Harris. Så, om man inte kommer att gilla vanliga Top Gear kanske det är detta man ska titta på?

motorauthority.com +

Svenskt premiärdatum för S02 av Wayward Pines

29 augusti klockan 21.55

I morgon har den andra säsongen av tv-serien Wayward Pines premiär borta i USA men vi i Sverige behöver dock vänta till efter sommaren innan vi kan se det här. Fox meddelade nämligen i dag att man inte kommer sända denna säsong här förrän den 29 augusti.

news.cision.com +

Ny trailer för Sing

Animerade djur som sjunger

Nu har en ny trailer för Sing släppts där vi får höra diverse djur sjunga i en Idol-liknande tävling.

Sing har premiär 25 december.

imdb.com +

Lång trailer för Independence Day: Återkomsten

Nästan fem minuter lång

Den 29 juni har Independence Day: Återkomsten premiär här i Sverige. Men redan nu kan man se en massa klipp från filmen då 20th Century Fox i dag släppte en riktigt lång trailer för filmen.

imdb.com +

En titt på Charlize Theron i Fast 8

Rockig

Här får vi oss en första titt på hur skurken, spelad av Charlize Theron, i Fast 8 ser ut.

Fast 8 regisseras av F. Gary Gray och har premiär den 14 april 2017.

variety.com +

Teasertrailer för Skönheten och Odjuret

Den otecknade varianten

Det verkar som att Disney inte bara har gjort en otecknad version av Djungelboken, utan har också blåst liv i Skönheten och Odjuret. Gänget har släppt en teasertrailer för filmen där man inte får se allt för mycket från filmen, men enligt filmens IMDB-sida kommer Emma Watson, Ewan McGregor, Ian McKellen och Dan Stevens medverka i filmen som regisseras av Bill Condon.

Skönheten och Odjuret har premiär 17 mars nästa år.

imdb.com +