Sex klipp från The Maze Runner

Film / Övrigt
Här har vi sex stycken klipp från Wes Balls kommande filmatisering av The Maze Runner.
io9.com +

Första officiella bilden på Batmobilen

Film / Övrigt
Ett antal bilder på Batmobilen läckte från inspelningen av Batman v Superman igår, och uppenbarligen var regissören Zack Snyder inte nöjd med dem. Därför twittrade han en första officiell bild på Batmobilen, som ni kan se ovan.

Vad tycks?
twitter.com +

Supergirl-serie på gång hos DC Entertainment

Film / Nyhet
En Supergirl-serie är på gång hos DC Entertainment. Det hela bekräftades när CBR pratade med producenten Greg Berlanti:
"We're just starting to work on it. We haven't gone to the networks yet, so. I'll be happy, very excited to talk about it once we know where its home will be and that kind of stuff, but not at this moment."
Om serien blir av kommer produktionen att ge sig på en ny tolkning av karaktären och hennes historia, och namnet på serien kommer inte att vara Supergirl.
www.comicbookresources.com +

Keanu Reeves producerar tv-serie

Film / Nyhet
Keanu Reeves och katastroffilmregissören Roland Emmerich håller på att ta fram en tv-serie som heter New Angeles. Serien handlar om en ung man som rymmer från den tråkiga vardagen till en virtuell värld som heter New Angeles.
The show will be set in the future, based around a young man who escapes the mundane reality of his life by entering an exciting virtual reality world called New Angeles. Once down the rabbit hole, he adopts a new identity, becoming the man he was always destined to be, and in the process, unlocking the keys to a mystery that has real world consequences for him and his family.
Det låter lite Matrixigt men vi får väl se hur det blir om eller när New Angeles blir verklighet.
www.comingsoon.net +

FOX plockar upp Minority Report

Film / Nyhet
För någon vecka sedan så rapporterade vi om att en en fortsättning på Steven Spielberg-filmen Minority Report var på gång i form av en tv-serie. Tidigare i veckan blev det känt att FOX har beställt ett pilotavsnitt av serien och att serien kommer utspela sig ungefär tio år efter händelserna i filmen.
"The series is envisioned as a sequel to the movie. It is set 10 years after the end of Precrime in DC. One of the three Precogs struggles to lead a "normal" human life, but remains haunted by visions the future, when he meets a detective haunted by her past who just may help him find a purpose to his gift."
Om det blir av och bra så får vi väl hoppas att FOX låter serien vara på tv längre än anda science fiction-serier från FOX så som Almost Human och Firefly.
deadline.com +

Trailer för den nya säsongen av American Horror Story

Film / Trailer
Här har vi den första riktiga trailern för American Horror Story: Freak Show.

Denna fjärde säsong av skräckserien har premiär på den amerikanska tv-kanalen FX den 8 oktober.
www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen