Vilken hjälte har bäst högkvarter?

Film / Övrigt
Varje hjälte har sitt högkvarter, vissa är stora och häftiga som Batmans Batcave eller Supermans ispalats. Andra är mindre glamorösa som Spidermans tant Mays hus eller Shreks hus ute i sumpmarkerna.
Movoto har satt ihop alla hjältars högkvarter, från minsta till största. Vilken är er favorit?
Jag har valt ut dom mest intressanta men det finns en karta över alla bland bilderna.

www.movoto.com +

Trailer för A most wanted man

Film / Trailer
A most wanted man är den sista filmen Philip Seymour Hoffman hann bli klar med innan hans död tidigare i år. Nu är den oficiella trailern här, filmen har premiär i Sverige den 19:e September.

youtube.com +

Kortfilm för att fira Batmans födelsedag

Film / Övrigt
Bruce Timm har gjort den här tecknade kortfilmen om Batman för att fira hans födelsedag, som var den 30:e mars i år, hela 75 år blev han. Grattis i efterskott Batman!
youtube.com +

Sälunge hittad i Sundsvall

Video / Djur
Vid hamnen i Sundsvall hittades den här fina sälungen. Efter ett tag så kom den ned till vattnet och simmade iväg. Hur den kom dit är det ingen som riktigt kan svara på och varför ingen ringer efter hjälp utan istället filmar sälen är det inte heller någon som kan svara på.

youtube.com +

Trailer för Deliver Us from Evil

Film / Trailer
Andra trailern för filmen Deliver us from Evil finns nu att skåda. Det ser läskigt ut.
Spoilers från och med cirka 0:30 in i klippet.
youtube.com +

Guardians of the Galaxy kommer att flätas ihop med The Avengers

Film / Nyhet
Guardians of the Galaxy kommer till slut att flätas ihop med The Avengers 3, bekräftar regissören James Gunn. Man vet att alla Marvel filmerna ska vara kopplade på något sätt, så det kommer inte som en överraskning att Guardians of the galaxy också är en ingrediens i super soppan.

När man spekulerar om vilka fienden som ska vara med i Avengers 3 så är det tal om Thanos,som man får se i slutet av första filmen. Thanos kommer också att dyka upp i Guardians of the Galaxy. Så troligtvis ser vi honom som mästerfiende.

Missade ni när Thanos uppenbarar sig efter sluttexterna i The Avengers? Då får ni kolla in klippet här ovanför.
screenrant.com +
bloggportalen