Ghostbusters-trailern den mest hatade i hela YouTubes historia

Film / Trailer

YouTube har uppdaterat sin lista över vilka videos på tjänsten som är de mest ogillade genom tiderna och på den uppdaterade listan tar den första officiella trailern till Ghostbusters en 18:e plats vilket gör den till den mest ogillade trailern som någonsin visats på YouTube.

Trailern, som ni kan kolla in ovan, släpptes den 3 mars på YouTube och sedan dess har den visats närmare 30 miljoner gånger, fått närmare 215.000 upptummar och nästan 611.000 nedtummar.

Den mest hatade videon i YouTubes historia, som ni hittar i bonusklippet nedan, är Justin Biebers video till "Baby". Den har visats över 1,3 miljarder gånger, fått nästan 4,5 miljoner upptummar och över 6 miljoner nedtummar.

via Variety www.youtube.com +

Dredd-uppföljare kan komma till Netflix eller Amazon

Film / Nyhet

Dredd släpptes för ett par år sedan och hade en rätt sval runda på biograferna, men lyckades ändå få ett kultfölje som ansåg att det var en riktigt bra tolkning av Judge Dredd. Fans av filmen har sedan dess bönat och bett om en uppföljare, men förra året kom en dödsstöt i form av en kommentar från manusförfattaren Alex Garland som då sade att det med stor sannolikhet inte kommer bli en uppföljare på grund av ekonomiska skäl.

Nu verkar det vara andra bullar då Karl Urban, som spelade Judge Dredd i Dredd och har varit en av de som lobbat för en uppföljare, under en vistelse på Calgary Comic and Entertainment Expo berättade att samtal mellan någon av streamingjättarna Amazon eller Netflix pågår.


Detta betyder dock inte att Dredd 2 med all säkerhet kommer bli verklighet, men det kan ändå ses som ett litet ljus i Dredd-tunneln.

io9.gizmodo.com +

Mark Strong åker till Mars

Film / Trailer

Här har vi trailern för den kommande science fiction-filmen Approaching the Unknown där den brittiska skådespelaren åker till Mars. Det är en lång, riskfylld och ensam resa som inte innehåller någon returresa.

Approaching the Unknown har amerikansk biopremiär den 3 juni.

www.imdb.com +

John Krasinski är den nya Jack Ryan

Film / Nyhet

Ett antal olika skådespelare har spelat rollen som Jack Ryan genom åren. Senast var det Chris Pine som axlade rollen i den mindre lyckade filmen Jack Ryan: Shadow Recruit och innan honom har Alec Baldwin, Harrison Ford samt Ben Affleck spelat rollen på vita duken.

Nästa skådespelare på tur att spela Jack Ryan är John Krasinski (The Office, 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) som kommer spela Tom Clancys supermänniska i en serie som kommer sändas genom Amazon. Serien kommer inte följa någon specifik bok men kommer enligt rapporter dra stor inspiration från Tom Clancys senare böcker.

Det är för tillfället oklart vad denna Jack Ryan-serie kommer att heta och när den kommer sändas.

variety.com +

TED-snack om ljussättningen i Pixars filmer

Film / Övrigt

Danielle Feinberg är "director of photography" på Pixar och berättar förtrollande i den här TED-föreläsning vad det är som gjorde att hennes konstnärsdrömmar och hennes vetenskapliga utbildning fick en fantastisk plats att frodas på Pixar. Hon berättar om arbetet med ljussättning och hur fantastiskt mycket det betyder inte bara för känslan i en film utan också varför det är så viktigt för att vi överhuvudtaget ska tro på bilderna i filmen.

youtube.com +

Nyversion av den Den långa flykten på gång

Film / Nyhet

Netflix och BBC kommer samarbeta för att göra en animerad miniserie baserad på Richard Adams roman Den långa flykten (Watership Down på engelska). Romanen handlar om en flock vildkaniner som bestämmer sig för att leta efter en boplats eftersom deras boplats är hotad av människornas framfart.

Det är inte första gången romanen tolkas då det 1978 släpptes en animerad långfilm (trailer för den ovan) som innehöll ett flertal brutala dödsscener som säkert traumatiserade ett unge eller två. Runt 2000-talet släpptes det även en tv-serie med 39 avsnitt baserad på romanen.

Denna nya serie kommer bestå av fyra avsnitt och kommer sändas någon gång nästa år. Skådespelare som James McAvoy, Nicholas Hoult, John Boyega och Sir Ben Kingsley har lånat ut sina röster till de olika kaninerna.

variety.com +