Iron Man slåss mot Hulken i fangjord film

Iron Man Gamma Protocol

Visa inte Film-artiklar
Film / Kortfilm

I över två år har Anthony McGrath jobbat med en kortfilm där Iron Man måste slåss mot Hulken. Han har under årens lopp gett oss konceptbilder och testmaterial som han tagit fram till kortfilmen. Nu har Gamma Protocol, som kortfilmen heter, blivit färdig och ni kan skåda den ovan i all sin prakt.

youtube.com +

TV-serien Legion har premiär 8 februari

Mer X-Men till folket!

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

I Legion kommer vi få följa David Haller som är son till X-Men-grundaren Charles Xavier som upptäcker att han har ärvt lite krafter av sin far. Tidigare visste vi att serien skulle ha premiär någon gång nästa år, men nu har vi fått reda på att Legion kommer visas 8 februari på den amerikanska kanalen FX.

I samband med denna nyhet har gänget även släppt en ny trailer för serien och denna kan ni skåda här nere om ni befinner er i ett land som FX Networks tillåter att trailern visas. Annars kan ni titta på den gamla trailern ovan.

youtube.com +

Lite parodi på Star Wars: Rogue One

Star Wars: Rogue Wha?

Visa inte Film-artiklar
Film / Kortfilm

Darren Wallace är tillbaka med en ny video och den här gången har han tolkat kommande Rogue One som är full av trams som AT-ACT-bomber, Tie Striker-landning och Death Metal Troopers.

youtube.com +

The Mummy är starten på en reboot av klassiska Hollywood-monster

Universals svar på Marvel-universumet

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Den kommande monsterfilmen The Mummy kommer att markera starten för filmbolaget Universals försök att återuppliva ett gäng med klassiska Hollywood-monster.

The Verge beskriver satsningen som Universals motsvarighet till Marvels och Warner Bros stora satsning på superhjältar. Skillnaden är att där Marvel och Warner Bros använder sig av superhjältar kommer Universal istället att köra med monster. Förutom The Mummy så förväntas det dyka upp filmer med Dracula, Wolf Man, Abraham van Helsing, Invisible Man, Bride of Frankenstein samt Creature from the Black Lagoon.

Russel Crowe, som spelar Dr Jekyll i The Mummy, sägs fungera som en slags sammanbindande karaktär för dessa filmer. Lite som Nick Fury i Marvels filmer skriver The Verge. Sannolikt kommer en del av karaktärerna dyka upp i varandras filmer precis som i Marvels och Warner Bros filmer.

Bonusklipp nedan.

theverge.com +

Game of Thrones-skådisen Peter Vaughan har avlidit

Sov gott Maester Aemon

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Skådespelaren Peter Vaughan, som bland annat är känd för sin roll som Maester Aemon i Game of Thrones, har somnat in 93 år gammal. Han ska ha varit omgiven av sin familj när han gick bort under förmiddagen svensk tid i dag.

Peter Vaughan har varit en aktiv skådespelare inom tv, film och teater i mer än 75 år och har bland annat arbetat tillsammans med kändisar som Anthony Hopkins, Frank Sinatra och Ronnie Barker.

dailymail.co.uk +

Westworld kommer inte tillbaka förrän 2018

Jonathan Nolan bekräftar

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Att Westworld kommer få en andra säsong fick vi reda på för några veckor sedan och på grund av seriens höga produktionsvärden kommer det ta lite extra lång tid för Westworld-gänget att färdigställa nästa säsong. Tidigare pratades det om att serien kommer komma tidigast i slutet av 2017 eller tidigt 2018, men nu har producenten Jonathan Nolan bekräftat att serien kommer komma tidigast 2018.

Definitely not coming back until 2018. Look, we said to the network very early that this was a different kind of show, having gone through the experience of making the pilot.

Visst, det är lite tråkigt att behöva vänta så länge på nästa säsong, men jag tror att Nolan och gänget behöver tiden för att leverera ytterligare en episk story.

io9.gizmodo.com +

Första trailern för Transformers: The Last Knight

Michael Bays sista Transformers-film

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Natten till i dag släpptes den första trailern för Transformers: The Last Knight. Än en gång är det Michael Bay som står för regin men han har dock sagt att detta blir hans sista Transformers film. Filmen ska göra en djupdykning i Transformers-mytologin och erbjuda två historier i olika tidsepoker.

Transformers: The Last Knight har biopremiär den 24 juni.

imdb.com +