Penny Dreadful läggs ner

Den tredje säsongen blev den sista

Showtime-serien Penny Dreadful kommer inte fortsätta efter nästa säsong utan säsongen som sändes borta i USA nyss blir den seriens sista.

Anledningen till nedläggningen var att seriens skapare, John Logan‚ ansåg att han lyckats berätta historien han ville berätta. Så för att inte vattna ut serien med fler säsonger valde han att lägga ner den.

slashfilm.com +

Red Band-trailer för War on Everyone

Med Alexander Skarsgård och Michael Peña

Här har vi en trailer för War on Everyone som handlar om två korrumperade poliser i New Mexico. Poliserna, som spelas av Alexander Skarsgård och Michael Peña, utpressar de lokala kriminella typerna tills en dag när de försöker utpressa någon som är farligare än vad de är.

Filmen har premiär under hösten och det är för tillfället oklart om den kommer sändas i svenska biografer.

Bonus-Alexander Skarsgård-trailer nedan.

imdb.com +

Ny trailer för Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Tim Burtons nya rulle

Fox har släppt en ny trailer för Tim Burtons nya film Miss Peregrine's Home for Peculiar Children där vi får möta pojken Jacob som hittar en ö med flådiga personer.

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, eller Miss Peregrines hem för besynnerliga barn som den kommer heta här i Sverige, har premiär 30 september.

imdb.com +

Nya Arkiv X-avsnitt kan dröja ett tag till

Fox-chefen verkar inte ha pratat med Gillian Anderson eller David Duchovny

För ungefär en månad sedan pratade Fox om sina kommande TV-serier och berättade i samma veva att de siktar på att släppa en ny säsong av Arkiv X redan nästa år. Mer specifikt sades detta, vilket fick det att låta som att alla inblandade var på samma sida:
I believe everyone is on board to do another installment of the show.

Några som inte verkar ha fått det PM:et är Gillian Anderson eller David Duchovny. I en intervju med Deadline berättar Gillian att hon är öppen för förslaget, men att hon inte har hört någonting från Fox ännu. Anderson berättar detta:
I’m getting on with the rest of my life and I’m booking other jobs, so if it is indeed something that they would like to continue, then that conversation will need to be had. And I have no idea when that will be able to take place at this juncture.

För tillfället är Gillian Anderson rätt upptagen med den nya serien American Gods och kommer troligtvis vara det ett tag till.

io9.gizmodo.com +

Roland Emmerich vill reboota Stargate

Börjar om från början

Poster för Stargate från 1994.

Under ett pressevent för Independence Day: Resurgence fick regissören Roland Emmerich frågan om hur framtiden för Stargate-serien ser ut och det verkar som att Roland har en hel del omfattande planer. Som känt gjorde Emmerich Stargate-filmen 1994 som följdes upp av ett gäng TV-serier och i stället för att fortsätta bygga på den värld som byggts upp av serien så verkar Emmerich vara mer sugen på att göra om allting igen.

It’s not a story that can take place 20 years later. So the only way to really tell that trilogy is to go back from the beginning and start the story all over again.

Nya Stargate kommer skrivas av James A. Woods och Nicolas Wright som skrev manuset för Independence Day: Resurgence. Filmen har för tillfället inte fått något konkret releasedatum.

io9.gizmodo.com +

Warcraft är den mest lyckade spelbaserade filmen i världen

Har dragit in 377 miljoner dollar sedan premiären

Warcraft fick minst sagt blandad kritik när filmen hade premiär för några veckor sedan, men det har inte stoppat filmen från att håva in kosingen runt om i världen. Totalt har filmen dragit in 377 miljoner dollar sedan filmen hade premiär, vilket gör Warcraft till den mest lyckade spelbaserade filmen i världen.

Filmen har dock gått sämst på den amerikanska marknaden där den har dragit in endast 37 miljoner dollar. I Kina har dock filmen gått riktigt bra och besökarna har pröjsat 156 för att se orcher slåss mot människor.

via Destructoid boxofficemojo.com +

Ny teaser-trailer för Westworld

HBO-serien med robotar i westernmiljö

HBO släppte nyligen en ny teaser-trailer för sin kommande tv-serie Westworld. Serien är baserad på Michael Crichtons film från 1973 och handlar om en High Chaparral-liknande nöjespark med robotar. Efter ett tag börjar dock robotarna löpa amok vilket ställer till problem.

I serien kan man hitta skådespelare som Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Tessa Thompson och Ed Harris.

imdb.com +