TV-tips Haphead avsnitt 6

Film / Övrigt

Här kommer sjätte delen av Haphead och i det här avsnittet får vår hjältinna Maxine reda på var lite andra så kallade hapheads håller hus.

Har ni missat tidigare avsnitt så hittas de nedan.

youtube.com +

Tomb Raider-nystarten skrivs av Evan Daugherty

Rhona Mitra som Lara Croft anno 1997
Film / Nyhet

Deadline rapporterar att nystarten för Tomb Raider-filmerna nu har fått sig en manusförfattare och en distributör. Manuset skall skrivas av Evan Daugherty som tidigare skrivit filmer som Snow White and the Huntsman, Divergent och Teenage Mutant Ninja Turtles. Warner Bros. är numera studion som skall se till att filmen hittar ut till biograferna med GK Films samt MGM som medfinansiärer.

Det har tidigare sagts att filmen skall kretsa kring Lara Crofts begynnelse, inte helt olikt Tomb Raider-spelet från 2013.

deadline.com +

CNN tittar på undangömd rekvisita

Film / Övrigt

Inslag från den amerikanska nyhetskanalen CNN där man tar sig en närmare titt på Warner Bros. hemliga lager utanför London där man lagrar massvis med rekvisita från filmstudions olika filmer.

www.youtube.com +

Lady Gaga spelar i American Horror Story: Hotel

Film / Nyhet

Den omåttligt populära popstjärnan Lady Gaga berättade via Twitter att hon kommer spela i den femte säsongen av American Horror Story. Denna säsong kommer handla om ett hotell och säsongen har därav fått namnet American Horror Story: Hotel.

Exakt vilken eller hur stor roll Gaga kommer ha men det lär vi väl få reda på innan American Horror Story: Hotel har premiär under oktober månad 2015.

www.theverge.com +

Netflix återupplivar Kommissarie Gadget

Film / Nyhet

Netflix fortsätter sin satsning på barnserier med att återuppliva Kommissarie Gadget och Dundermusen.

Kommissarie Gadget kommer få 26 nya avsnitt som har premiär den 27 mars. Serien kommer även sändas här i Sverige men inte förrän efter den initiala tv-sändningen och när det sker är för mig just nu oklart.

Vår allas övermänskliga och klumpiga favoritdetektiv, Inspector Gadget, är tillbaka i en nyanimerad tappning av CGI. Dr Claw har återupplivat sitt globala brottssyndikat MAD och Inspector Gadget gör allt för att stoppa honom! Tillsammans med sin brorsdotter Penny, hennes hund Brain, och en arsenal av högteknologiska prylar bekämpar den älskvärda Gadget all brottslighet han kan. Den 26 avsnitt långa serien, producerad av DHX Media.

Man kommer även producera en ny Dundermusen-serie där den brittiska skådespelaren Stephen Fry kommer låna ut sin röst till Överste K. Denna nya Dundermusen-serie kommer inte sändas förrän under våren 2016.

Världens bästa superagent, Danger Mouse, återvänder i käck, världsomspännande stil i en ny animerad serie innehållandes alla de klassiska karaktärerna, klyschor och humor som gjorde serien till en av 80-talets kult-favoriter. Med världen balanserandes på kanten till misär är den lilla, men heroiska, hemliga agent tillbaka för att trollbinda en helt ny generation av fans när han försöker att störta skurkarna tillsammans den olyckliga hamstern Penfold och en samling tekniska manicker och fordon. Ursprungligen var serien en brittisk parodi på spion-action och i nya Danger Mouse spelar den brittiska skådespelaren och komikern Stephen Fry, Colonel K.

variety.com +

Blomkamps Alien-film verkar ignorera allt efter Aliens - Återkomsten

Film / Nyhet

I en intervju som Neill Blomkamps och Sigourney Weaver gjorde för Blomkamps kommande robotfilm Chappie nämnde båda att man vill göra en värdig uppföljare till Aliens - Återkomsten. Neill Blomkamp kommer som bekant regissera nästa Alien-film och planen verkar vara den att fortsätta Ripleys historia där James Cameron lämnade den 1986.

"I want this film to feel like it's literally the genetic sibling of Aliens. So it's Alien, Aliens, and then this movie".

Någon gång under 2017 beräknas denna nya Alien-film ha premiär.

io9.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen