Gamlingar reagerar på The Interview

Film / Övrigt

I det här avsnittet av "Elders reacts" får seniorerna kolla in den omtalade filmen "The Interview" och kommentera den. Det verka som om de flesta verkar uppskatta den hyfsat.

youtube.com +

Amazon planerar att spela in tolv filmer om året

Film / Nyhet

Ehandelsjätten Amazon meddelar idag att man under varumärket "Amazon Original Movies" kommer att ta fram spelfilmer avsedda att både visas på video och säljas via video-on-demand-tjänster.

Man planerar att spela in tolv stycken filmer under året och dessa kommer att visas för Amazons amerikanska Prime-kunder fyra till åtta veckor efter de har haft premiär på biograferna. Amazon Prime är Amazons egen tjänst för filmer, musik och annat.

Förra veckan vann tv-serien "Transparent" som även den har tagits fram av Amazon Studios en Golden Globe för bästa tv-komedi eller tv-musikal.

via The Verge phx.corporate-ir.net +

Gotham får en andra säsong

Film / Nyhet

Fox har meddelat att deras TV-serie Gotham kommer att få en andra säsong under hösten/vintern 2015 och 2016.

Säsong ett av Gotham, där vi får följa Bruce Wayne, James Gordon, Pingvinen och andra karaktärer från Batman när de var yngre, har precis börjat gå i svensk TV. I USA ska serien ha haft över tio miljoner tittare per avsnitt vilket antagligen gjort att det var ett enkelt beslut att ta om att förlänga serien.

Fox meddelar även "Empire" och "Brooklyn Nine-Nine" kommer att få nya säsonger.

variety.com +

Trailer för Batman vs Robin

Film / Trailer

Warner Bros. bjuder här på en första trailer för den kommande animerade långfilmen Batman vs Robin. Filmen är en direkt uppföljare till förra årets Son of Batman som handlade om när Läderlappen fick reda på att han hade en son som har blivit uppfostrad av League of Assassins.

Jason O'Mara, Stuart Allan, Sean Maher och David McCallum kommer reprisera sina roller som Läderlappen, Robin, Nightwing och Alfred Pennyworth. Andra skådespelare som lånat ut sina röster är "Weird Al" Yankovic (Dollmaker), Robin Atkin Downes (Court of Owls Grandmaster), Peter Onorati (Draco) och Kevin Conroy (Thomas Wayne).

www.ign.com +

Trailer för The Expanse

Film / Trailer

Här har vi en trailer för den kommande Syfy-serien The Expanse som baseras på James S. A. Coreys böcker om detektiven Joe Miller som letar efter en försvunnen kvinna på en rymdstation men snabbt hamnar i mitten av en en stor konspirationshistoria

Huvudrollen spelas av Thomas Jane och manuset står Mark Fergus samt Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man) för.

www.youtube.com +

M. Night Shyamalan och Matt Dillon tar sig an ny serie

Video / TV

Det kommer en ny dramaserie till våren, den heter Wayward Pines. Novellerna som serien är baserade på är skrivna av Blake Crouch, ett stort fan av Twin Peaks. Det ska man tydligen kunna se också då den har samma känsla som kultserien. Producenten bakom projektet är ingen mindre än M. Night Shyamalan som bland annat har regisserat Sjätte sinnet, Signs och The Village. Han regisserar också första avsnittet av Wayward Pines.

Matt Dillon spelar huvudkaraktären Ethan Burke, en FBI-agent som blir skickad till den mystiska lilla staden för att finna två saknade agenter. Under första delen av serien är allt mycket mystiskt och man matas med en hel drös frågor kring alla karaktärer, i mitten av säsongen ska man få veta något stort som vänder hela serien och leder den till en helt ny genre mot slutet. Exakt vad "en ny genre" betyder vet ingen riktigt, men jag antar att poletten trillar ned när man väl ser första säsongen. Är ni också Twin Peaks fans så tycker jag att ni ska kolla in Wayward Pines i väntan på kommande Twin Peaks nästa år. Serien har premiär den 14e maj i USA och en säsong har 10 avsnitt.

www.ign.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen