Film / Trailer

Nu har en trailer för den tredje filmen i The Purge-serien och det verkar som att rensningen lider mot sitt slut.

The Purge: Election Year har premiär 8 juli.

www.imdb.com +
Film / Nyhet

Sega och Sony Pictures planerar att spela in en film med Segas legendariska tv-spelskaraktär Sonic the Hedgehog uppger VD:n för Sega Sammy Group Hajime Satomi i en intervju med Worldfolio.

Filmen ska bli en live-action-animation-hybrid vilket innebär att Sonic kommer att spela mot riktiga skådespelare i den "verkliga" världen så vi pratar med andra ord inte om helt animerad film.

Man siktar på att filmen ska ha premiär 2018.

Bonusklipp nedan.

www.theworldfolio.com +
Film / Nyhet

Känner du att du vill se en ny Saw-rulle? Troligtvis inte. Men Lionsgate verkar jobba på en åttonde del i serien då de nyligen anlitat Josh Stolberg och Pete Goldfinger för att ta fram ett manus för en film som kommer att kallas Saw: Legacy.

Det verkar inte som att det handlar om någon mjölkning av serien då regissören av den första, och den enda riktigt bra, Saw-filmen James Wan står som exekutiv producent på filmen tillsammans med första rullens manusförfattare Leigh Whannell, så det kan hända att Saw: Legacy blir överraskande bra.

När filmen släpps är för tillfället okänt, men då arbetet verkar vara i ett väldigt tidigt skede så kommer det troligtvis dröja ett par år innan filmen släpps.

geektyrant.com +
Film / Nyhet

Nyligen berättade Ryan Reynolds i en intervju med en tysk filmsajt att han ville göra fler Deadpool-rulle, mer specifikt en X-Force-film. Filmstudion 20th Century Fox verkar också vara sugna på att göra fler filmer med The Merc with a Mouth då de nu har gett Deadpool-gänget tummen upp att göra en uppföljare. Enligt The Hollywood Reporter vill Fox hålla ihop originalgänget bakom första filmen, det vill säga Ryan Reynolds, regissören Tim Miller samt manusförfattarna Rhett Reese och Paul Wernick.

Rhett och Paul har börjat skriva manus för uppföljaren och med stor sannolikhet kommer Ryan och Tim hoppa på projektet inom kort. När Deadpool-uppföljaren släpps är för tillfället okänt, men vi kommer nog vara tvungna att vänta något år.

Deadpool har för övrigt premiär på fredag.

www.hollywoodreporter.com +
Film / Trailer

Ja, det här såg ju inte så bra ut. Hur som helst. Här är trailern för Fuller House som kommer visas på Netflix 26 februari.

youtube.com +
Film / Nyhet

Ryan Reynolds kämpade i drygt elva år för att ta Deadpool till vita duken så man skulle kunna tänka sig att han vill lägga Deadpool bakom sig när filmen har premiär. Men så är inte fallet. I en intervju med tyska Filmstars berättar Reynolds att han vill göra fler Deadpool-filmer och att prio ligger på att skapa en X-Force-rulle.

In the future, if we're doing a bunch more Deadpool movies, we're really going to explore the X-Men a lot. And maybe X-Force. X-Force is my priority. I really want to get that in.

Vi får se om det blir någon X-Force-film i framtiden och om det blir av så hoppas vi att det inte kommer ta elva år innan filmen släpps.

www.polygon.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen