Trailer för Kingsman: The Golden Circle

Har premiär 22 september

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Den första trailern för Kingsman: The Golden Circle har släppts och i den får vi se Eggsy hänga med amerikanare.

imdb.com +

Trailer för Pilgrimage

Tom Holland och Jon Bernthal är munkar

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Trailern för Pilgrimage har släppts där vi får se Tom Holland, Jon Bernthal och Richard Armitage spela munkar som är på jakt efter en relik i ett krigssargat Irland.

Pilgrimage har premiär 11 augusti.

imdb.com +

Universal vill göra Fast and Furious-spin-off

Med Jason Statham och Dwayne Johnson

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

De senaste veckorna har det surrats om att Fast and Furious-filmerna skulle få en spin-off som skulle kretsa kring Dwayne Johnsons karaktär Luke Hobbs och Jason Stathams karaktär Deckard Shaw.

Deadline rapporterar nu att Universal förhandlar med Fast and Furious-producenten och seriens manusförfattare om att se till att denna film blir gjord.

Med tanke på att dessa filmer håvar in stora mängder med pengar så är det väl inte helt oväntat att Universal fortsätter att smida medan järnet fortfarande är varmt. Johnson och Statham funkade ju riktigt bra ihop i Fast & Furious 8 så en film med dessa karaktärers fortsatta bravader skulle säkert vara kul att se.

deadline.com +

James Cameron spikar releasedatum för Avatar-filmer

Pandora-häng fram till 2025

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

James Cameron och resten av Avatar-produktionen meddelade under gårdagen att de spikat datum för de kommande Avatar-filmerna efter drygt fyra års försening. Totalt handlar det om fyra uppföljare och den första kommer ha premiär 18 december 2020 och den andra har premiär ett år senare, mer specifikt 17 december 2021. Därefter får vi vänta ytterligare ett par år innan vi får se den tredje som ska ha premiär 20 december 2024 och den sista filmen ska ha premiär 19 december 2025.

vanityfair.com +

Trailer för dokumentär om vem som skapade Läderlappen

Inte enbart Bob Kane tydligen

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Bob Kane är mannen som skapade Läderlappen en gång i tiden. Men nästa månad släpps dokumentärfilmen Batman and Bill som ska försöka belysa faktumet att Bill Finger också skapade denna legendariska seriekaraktär. Dokumentären menar att Finger inte enbart var med på ett hörn utan snarare är ansvarig för merparten av det tidigare Läderlappen-universumet.

Under 2015 så började DC sätta Bill Fingers namn på några av de olika Läderlappen-serierna men trots det är historien om Finger relativt okänd.

Batman and Bill har premiär på den videotjänsten Hulu den 6 maj.

slashfilm.com +
Snabbast i världen att få full pott i bowling
Strike! 
187kg
+
Bobby Green
Luftfria däck snart även till cyklar
Aldrig mer punktering 
156kg
+
Bobby Green
Musik skapad för Commodore 64
Med ett program på endast 256 byte 
131kg
+
Bobby Green