Ny trailer för Nightcrawler

Film / Trailer
En ny trailer för Jake Gyllenhaals kriminaldrama Nightcrawler, där han spelar den ambitiöse unge mannen Lou Bloom. I sina försök att hitta sin väg i livet upptäcker han Los Angeles kriminaljournalistiska värld.

I övriga roller ser vi bland andra Bill Paxton, Rene Russo och Riz Ahmed. Ett tips är att bara se halva trailern – mycket av handlingen avslöjas.
youtube.com +

21 minuter Gotham

Film / Övrigt
Om mindre än en månad har den nya tv-serien Gotham premiär på den amerikanska tv-kanalen FOX. Så för att hypa upp serien en aning har man släppt en 21 minuter lång förtitt vars fyra delar kan beskådas ovan och nedan.
io9.com +

Star Wars som kassettbok

Film / Övrigt
När det begav sig, närmare bestämt 1983, kunde man köpa Star Wars som kassettbok och ikväll hittade jag dem via Reddit. Det fina med dessa är att man egentligen inte behöver kolla på bilderna, man vet ju hur figurerna ser ut om man säger så, och berättelsen är ju som ni vet fantastisk - alltså är detta en fantastisk sak att somna till! God natt!
via Reddit

starwars.engh.com +

Hejdå Richard Attenborough

Film / Nyhet
Den brittiska regissören, filmproducenten och skådespelaren Richard Attenborough har avlidit 90 år gammal. Richard är sannolikt mest känd ha regisserat Ghandi som han även vann en Oscar för bästa regi för.

Han spelade även John Hammond i Jurassic Park.
hd.se +

Bakom kulisserna på Sin City: A Dame to Kill For

Film / Övrigt
TV- och filminspelningar idag verkar vara ett enda hav av grön färg eftersom så mycket läggs på i efterhand. Mer på vissa filmer så klart, som på Sin City: A Dame for Kill.

Här får vi följa med bakom kulisserna på inspelningen och det är en hel del grönt om man säger så...
youtube.com +

Läckt teaser för The Hateful Eight

Film / Trailer
Quentin Tarantinos kommande westernfilm blir som vi tidigare rapporterat av trots att manuset läckte tidigare i år och Quentin då blev så pass arg så han då sa att han inte kommer göra filmen.

Nu verkar det dock som produktionen har råkat ut för ännu en läcka nämligen en teaser för filmen som man kan beskåda ovan. Men om teasern verkligen är gjord för filmen eller om det är en ambitiös bluff från någon med artistiska kunskaper är för mig oklart just nu.
www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen