Årets bästa filmer intryckta i ett klipp

Film / Övrigt

Året börjar lida mot sitt slut och det är dags att sammanfatta lite olika saker som inträffat under 2014, bland annat vilka filmer som har släppts. I det här klippet har man kokat ner vad man tycker är årets bästa.

Har du sett alla? Och vilken eller vilka tycker du borde ha fått vara med här?

www.cinemablend.com +

Rykte Sony gör Super Mario Bros-filmen?

Film / Nyhet

Det fortsätter att läcka uppgifter från Sony Pictures-hacket och en av de senaste läckorna gäller epostmeddelande där det verkar som om Sony Pictures kommer att få göra filmen om konkurrenten Nintendos karaktärer Super Mario Bros.

Det är Buzzfeed som grävt lite i de läckta epostmeddelanden och där bland annat hittat en epostkonversation mellan producenten Avi Arad och Sony Pictures studiochef Amy Pascal. Buzzfeed skriver:
"I am the proud father of mario the animated film [sic]," producer Avi Arad told Sony studio chief Amy Pascal in an email dated Oct. 23, 2014, with the subject line "Mario." Arad then forwarded Pascal separate images of him with Mario Bros.creator Shigeru Miyamoto and Nintendo CEO Satoru Iwata, the latter of which included the message, "Happy ceo, lets get together, it's the mother load. [sic]"
Avi Arad har efter detta förnekat att man hade kommit överens om att göra Super Mariofilmen men det verkar ju helt klart som om man har diskuterat det och kanske något som blir av när allt lugnat ner sig lite för Sony.

www.buzzfeed.com +

Trailer för Doctor Who julspecial

Film / Trailer

Här är en kort teaser för den kommande Doctor Who Last Christmas som BBC kommer att visa på juldagen.

www.bbc.co.uk +

Andra trailern för Blackhat

Film / Trailer

Här är andra trailern till den kommande filmen Blackhat där vi får se Chris Hemsworth ikläda sig rollen som hackern som blir utsläppt från fängelset för att hjälpa USA:s och Kinas regeringar att spåra upp ett gäng med andra cyberskurkar.

Blackhat har premiär i USA den 16:e januari 2015 och går upp på svenska biografer den 23:e januari 2015.

www.imdb.com +

Manus till nästa Bond-film läckt

Film / Nyhet

Producenterna till den kommande James Bond-filmen "Spectre" har meddelat att ett tidigt manus till filmen finns bland det läckta materialet som hackers kom över efter ett enormt dataintrång på filmbolaget Sony Pictures för två veckor sedan.

Man påpekar dock att detta inte kommer att försena inspelningen av filmen utan att denna fortskrider som planerat. Man säger vidare att manuset är skyddat under brittisk upphovsrättslag vilket antagligen ska ses som en varning om någon försöker publicera manuset.
"Eon Productions is concerned that third parties who have received the stolen screenplay may seek to publish it or its contents."
Bond-filmerna räknas som en av Sony Pictures lönsammaste produkter och den senaste Bond-filmen "Skyfall" ska ha dragit in 1,1 miljarder dollar.

www.reuters.com +

Bloopers från Guardians of the Galaxy

Film / Övrigt

Kolla in dem här sköna tabbarna som görs i Guardians of the Galaxy. Underbart extramaterial!

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen