Trailer för Girlfriend's Day

En aningen annorlunda alla hjärtans dag-rulle

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

En trailer har släppts för Bob Odenkirks nya film där Bob spelar en frånskild gratulationskortsskribent vid namn Ray som har tappat stinget en aning.

Girlfriend's Day har premiär 14 februari.

imdb.com +

Tut i luren! Betty White fyller 95

Har spenderat över 75 år i filmbranschen

Betty White
Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Idag är det 17 januari och det betyder att ingen mindre än den ständiga kruttanten Betty White fyller 95 år. I en intervju med Yahoo News berättar Betty att hon är väldigt tacksam att hon fortfarande är i filmbranschen efter alla dessa år:
I just appreciate the fact that people have been so kind to me all these years. The fact that I’m still working. That’s the thing I’m most grateful for - that I still get asked for jobs.

Trailer för Santa Clarita Diet

Morbid komedi med Drew Barrymore

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Netflix har släppt en ordentlig trailer för den kommande komediserien Santa Clarita Diet där vi får möta Sheila och Joel, som spelas av Drew Barrymore och Timothy Olyphant, som hamnar i en lite knepig situation.

Santa Clarita Diet har premiär 3 februari.

imdb.com +

Ben Affleck tycker vi ska chilla med Batman-frågorna

Han jobbar på det

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Ben Affleck håller för tillfället på att åka land och rike runt för att promota sin nya film Live by Night, men det betyder inte att han inte slipper undan frågor om den kommande Batmanfilmen Affleck ska regissera, skriva och medverka i. Och Ben är lite less. Han började prata om Batman-frustrationen under en intervju med Jimmy Kimmel förra veckan och nyligen sade han detta till Entertainment Tonight Canada:

Oh my God, it’s such a pain in the ass. It’s like every time I mention Batman it gets this huge clickbait. When I was doing this movie it took me two years to get it together, but nobody ever asked me, ‘Where’s Live By Night?’ You know? They ask me ‘Batman, Batman, Batman.’ Batman’s coming along, it’s going to be great. We’re going to make something really special. We’re going to take the time to make it right. We’re going to do it good.

Troligtvis kommer Batman-frågorna inte att försvinna än på ett tag. Senare i år kommer Justice League ha premiär, och i samband med releasen av den superhjältefilmen kommer Ben troligtvis få en och annan fråga om den fristående Batman-filmen.

polygon.com +

Premiärdatum för S03 av Better Call Saul

10 april

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

AMC har nu äntligen spikat datumet för premiären av den tredje säsongen av Better Call Saul. Datumet som gäller är den 10 april men när det dyker upp på Netflix återstår att se, sannolikt inte allt för långt efter.

I samband med denna nyhet så släppte man även ett nytt klipp från serien som man kan beskåda ovan. AMC har även bekräftat att Giancarlo Esposito kommer återvända som Gus Fring i denna tredje säsong vilket man ju inget annat än kan se fram emot.

slashfilm.com +
Fanta Mezzo lanseras i Sverige
Fanta blandad med Coca-Cola 
118kg
+
Bobby Green
Den sista discokulstillverkaren i USA
Yo Yo har hållit på i över 50 år 
162kg
+
Bobby Green
Nu finns Fernet som öl
Ultimate kombo? 
147kg
+
Bobby Green