Nya Star Trek-tv-serien sänds av Netflix

Över hela världen

I september kommer den nya versionen av tv-serien Star Trek att börja spelas in och nu står det klart att det blir Netflix som kommer att sända den.

Det innebär att vi här i Sverige kommer att kunna se nya Star Trek-avsnitt inom 24 timmar efter att de har sänts i USA. Den nya serien kommer inte att vara en reboot utan det ska dyka upp ett nytt skepp och nya karaktärer skriver RadioTimes.

I dealen Netflix har gjort ingår även de 727 tidigare Star Trek-avsnitten vilka vi inom kort ska kunna ta del av via Netflix. Ovan hittas teasern till den nya Star Trek-serien som kommer att få premiär någon gång under nästa år.

radiotimes.com +

Första bilderna från The Grand Tour

Så här ser tält-studion ut

Clarkson, Hammond och May har börjat dela med sig av bilder från det nya programmet The Grand Tour som trion leder. Inspelningarna är i full gång och den nya studion är ett enormt tält som man kommer att flytta med sig till olika platser runt om i världen. På bilderna är tältet placerat i staden Johannesburg i Sydafrika.

The Grand Tour har premiär i augusti och första säsongen kommer att bestå av tolv stycken avsnitt.
via Carscoops twitter.com +

Det blir en fjärde Star Trek-film

I den nya omgången alltså

I morgon har "Star Trek Beyond" premiär och lagom till det så rapporterar Deadline att det kommer att bli en fjärde film i den nya omgången Star Trek-filmer.

Chris Pine kommer att återvända i rollen som Captain Kirk och även resten av rollbesättningen förväntas återkomma i nästa Star Trek-film, bland annat kommer Chris Hemsworth tillbaka i rollen som Kirks pappa.

När nästa Star Trek film kommer att få premiär finns det inga uppgifter om men det lär väl antagligen dröja minst två år antar jag.

deadline.com +

Trailer för tredje säsongen av Star Wars Rebels

Plockar karaktär från extended universe

Artikeln innehåller spoilers

Klicka för att läsa ändå

Under Star Wars Celebration levererade gänget en trailer för den kommande säsongen av Star Wars Rebel som kommer att få besök av Grand Admiral Thrawn, som är känd från det förlängda Star Wars-universumet och introducerades i Star Wars-boken Heir to the Empire.

Tredje säsongen av Star Wars Rebels kommer ha premiär senare i höst.

theverge.com +

Ny trailer för The Magnificent Seven

Kändistät westernrulle

En ny trailer har släppt för den nya westernrullen där vi bland annat får se Denzel Washintgon, Chris Pratt och Ethan Hawke glida runt och skjuta på olika saker. Filmen regisseras av Antoine Fuqua som tidigare gjort filmer som Southpaw, Training Day och Shooter.

The Magnificent Seven har premiär 23 september.

imdb.com +

Tarzan slog publikrekord i Sverige

Många ville se halvnaken Skarsgård

Förra veckan hade "Legenden om Tarzan" premiär i Sverige och enligt 20th Century Fox har filmen slagit svenskt publikrekord under öppningshelgen.

I ett pressmeddelande skriver 20th Century Fox att filmen lockade hela 160.780 biobesökare i Sverige under öppningshelgen.

I filmen så spelar Alexander Skarsgård huvudrollen som John "Tarzan" Clayton medan hans fru Jane Clayton spelas av Margot Robbie. Som Tarzans vapendragare syns Samuel L. Jackson i rollen som George Washington Williams.

expressen.se +

HBO bekräftar: Game of Thrones försenas

Sjunde säsongen drar igång nästa sommar

Sedan en tid tillbaka har det ryktats om att de kommande säsongerna av Game of Thrones kommer vara kortare än de tidigare och att inspelningen av serien har försenats då grund av att de behöver spela in mer under vintern. HBO har varit tysta när det gäller denna information, men nu har de äntligen berättat när vi kommer få se nästa säsong av den episka serien.

Casey Bloys, programchef på HBO skriver detta i ett pressmeddelande:
Now that winter has arrived on ‘Game of Thrones,’ executive producers David Benioff and D.B. Weiss felt that the storylines of the next season would be better served by starting production a little later than usual, when the weather is changing, Instead of the show’s traditional spring debut, we’re moving the debut to summer to accommodate the shooting schedule.

Den sjunde säsongen av Game of Thrones kommer dra igång nästa sommar, troligtvis kommer detta ske i början av juni.

variety.com +