Veronica Mars-skaparen vill göra Lost Boys-serie

Följ ett gäng vampyrers historia i 70 år

Rob Thomas, som skapat bland annat Veronica Mars och iZombie, har en ny serie på ingång som kommer baseras på kultklassikern The Lost Boys från 1987. Enligt Deadline kommer serien bestå av sju säsonger där varje säsong fokuserar på ett årtionde och vi kommer få följa ett gäng vampyrer under dessa årtionden.

Första säsongen kommer utspela sig i San Francisco 1967 och om det blir en andra säsong så kommer den utspela sig på 70-talet.

Ovan ser ni en trailer för filmen The Lost Boys.

deadline.com +

Jared Leto hoppar på Blade Runner 2

Oklart vem han ska spela

Jared Leto som Jokern i nya Suicide Squad

Variety skriver idag att Jared Leto, som nyligen spelade Jokern i Suicide Squad, har hoppat på den kommande Blade Runner-uppföljaren. Hur stor roll Leto kommer ha i filmen är för tillfället okänt, men troligtvis kommer det inte handla om någon huvudroll då Ryan Gosling och Harrison Ford kommer vara i strålkastarljuset.

Blade Runner 2 har premiär 6 oktober nästa år och innan dess lär vi få reda på vem Leto kommer spela.

variety.com +

Ny MacGyver-trailer

Bättre nu?

Den amerikanska tv-kanalen CBS kommer som bekant börja sända en ny MacGyver-serie snart. För ett tag sedan släpptes en första trailer för seriens pilotavsnitt men reaktionerna till den var så pass dåliga att CBS bestämde sig för att skrota pilotavsnittet och låta Fast & Furious-regissören James Wan regissera ett nytt pilotavsnitt. Detta med en helt ny uppsättning skådespelare förutom Lucas Till och George Eads.

Nu har tv-serien fått en ny trailer och den kan man beskåda ovan. MacGyver ska ha premiär borta i USA under hösten.

slashfilm.com +

Originalensamblet återvänder i Batman: Return Of The Caped Crusaders

Adam West och Burt Ward är Batman och Robin

Saknar du Batmans glansdagar där Adam West sprang runt i en charmigt usel Batman-kostym? Då kanske Batman: Return of the Caped Crusaders är någonting att se fram emot. I den nya tecknade Batman-filmen har originalskådisarna från 60-talsserien lånat ut sina röster till karaktärerna i filmen, vilket betyder att Batman spelas av Adam West, Robin av Burt Ward och Catwoman av Julie Newmar.

Ovan kan ni se en teaser för filmen där Batman och Robin även avslöjar vilka skurkar de kommer slåss mot. Batman: Return of the Caped Crusaders kommer släppas 11 oktober i digitalt format och fysiskt exemplar dyker upp 1 november.

theverge.com +

Jack Ryan-serien har fått grönt ljus

Amazon har beställt tio avsnitt

Krasinski i 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Under våren skrev vi att John Krasinski (The Office, 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) blev klar för en tv-serie baserad på Tom Clancys böcker om Jack Ryan. Nu har serien fått grönt ljus från Amazon som har beställt tio avsnitt om CIA-agenten. Krasinski kommer spela Ryan som uppsnappar ett radiomeddelande från terrorister under ett uppdrag.

Skydance Media, Paramount TV samt Michael Bays studio Platinum Dunes samarbetar med produktionen och inspelningen av serien kommer ske i Nordamerika, Europa samt Afrika. När denna Jack Ryan-serie har premiär är för tillfället oklart.

variety.com +

Assassin's Creed-stuntman faller långt

Ett ordentligt leap of faith

Fox har släppt en bakom kulisserna-video där vi får se när Michael Fassbenders stuntman Damien Walters utför ett så kallat leap of faith från en plattform 38 meter upp i luften.

Assassin's Creed har för övrigt premiär 21 december.

Bonusvideo nedan där Damien Walters hoppar och studsar.

imdb.com +

Detective Pikachu får manusförfattare

Har tidigare jobbat med Guardians of the Galaxy och Gravity Falls

Filmmagasinet Variety meddelar att Legendary Pictures håller för tillfället på att prata med två stycken manusförfattare som tillsammans ska skriva manus till den kommande otecknade Pokémon-filmen Detective Pikachu och dessa två är Nicole Perlman och Alex Hirsch.

Perlman har tidigare varit med och skrivit manus för Guardians of the Galaxy och Hirsch är skaparen av den omåttligt underhållande serien Gravity Falls.

När filmen har premiär är för tillfället okänt, men premiären lär ske tidigast nästa år.

variety.com +