Trailer för Michael Jackson’s Halloween

Wat

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Den amerikanska tv-kanalen CBS kommer under nästa vecka visa något som heter Michael Jackson’s Halloween. Detta är en rätt märklig grej nämligen en animerad Halloween-special där två ungdomar träffas och under denna högtid hamnar på ett hotell som ligger på 777 Jackson Street. Väl inne i hotellet stöter de på en massa olika karaktärer, bland annat en dansande animerad Michael Jackson. Självklart kommer filmen även vara fylld med musik av just Michael Jackson men det förändrar ju inte faktumet att det här är en jättekonstig grej helt enkelt.

Bonusklipp nedan.

Channing Tatum skjuter upp sin regi-debut

På grund av Weinstein-skandalen

Channing Tatum
Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Skådespelaren Channing Tatum skriver på Twitter och Facebook att han skjuter planerna på att filmatisera boken Forgive Me, Leonard Peacock till någon gång i framtiden på grund av den pågående skandalen runt filmmogulen Harvey Weinstein.

Tanken var att Tatum tillsammans med Reid Carolin skulle regissera filmen vilket i så fall skulle blivit Tatums regi-debut. Filmen skulle produceras av The Weinstein Company, ett företag som Harvey Weinstein grundade tillsammans med sin bror, men efter Harvey Weinsteins sexuella övergrepp mot kvinnor blivit kända verkar Tatum inte längre så peppad på den idén. Tatum verkar även kapa alla band med The Weinstein Company (TWC) och skriver på Facebook:
" While we will no longer develop it or anything else that is property of TWC, we are reminded of its powerful message of healing in the wake of tragedy. This is a giant opportunity for real positive change that we proudly commit ourselves to. "

Forgive Me, Leonard Peacock är en bok skriven av författaren Matthew Quick. Den handlar om en tonåring som utsatts för ett sexuellt övergrepp och därefter beslutar sig för att mörda sin före detta bästa vän för att därefter ta sitt eget liv.

Netflix gör personliga Stranger Things-spoilers för kändisar

Och stavar Wil Wheatons namn fel

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Nu är det bara lite mer en vecka innan andra säsongen av Stranger Things har premiär, något jag misstänker många av oss ser fram emot, och inför det har Netflix släppt lite "personliga" teaser-trailers på Twitter riktade mot kändisar som man vet om gillar serien.

Man gjorde dock ett litet misstag då man skickade sin teaser till Wil Wheaton och stavade hans namn fel som syns på skärmdumpen ovan. Netflix insåg dock rätt snabbt sitt misstag, raderade ursprungs-tweeten, och postade istället teasern ni ser här nedan.


Ni hittar de andra personliga spoiler-klippen här nedan. Det handlar egentligen inte om spoilers i den bemärkelsen vi är vana vid utan det hela kan nog snarast se som så kallade teasers. Stranger Things säsong 2 har premiär på Netflix 27 oktober.
Läs mer

Häng med hem till John Dunsworth

Kolla in när han gör grejer av sten och betong

Visa inte Film-artiklar
Film / Övrigt

Den kanadensiske skådespelaren John Dunsworth avled häromdagen och här kommer en liten kortfilm där vi får får hänga med hem till honom och kolla vad han pysslade med på sin fritid.

Dunsworth lite halvudda hobby var att bygga grejer med hjälp av stenar och betong vilket han verkar ha blivit en fena på att göra genom åren som ni kan se exempel på i slutet av filmen. Jag har själv aldrig blandat en enda hink med betong i mitt liv men efter att ha sett det här klippet blev man ju allt lite sugen på lämna nollorna och ettorna på hyllan ett tag och faktiskt bygga något fysiskt. Det kändes lite harmoniskt på något sätt.

John Dunsworth var antagligen mest känd för sin roll som Mr. Lahey i tv-serien Trailer Park Boys, en roll som han spelade från 2001 fram till sin död. John Dunsworth blev 71 år gammal.

  tack Toaster via Youtube

Tested guidar bakom Blade Runner-kulisserna

Adam Savage sprider kunskap

Visa inte Film-artiklar
Film / Övrigt

Som känt var Adam Savage med i kortfilmen 2048: Nowhere to Run som utspelar sig ett år innan Blade Runner 2049. I samband med detta passade Savage på att spela in en bakom kulisserna-video och denna kan ni skåda ovan.

via Youtube
Det här betyder alla IKEA-namnen
Imponerande lista 
100kg
+
Roger Åberg
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
164kg
+
Roger Åberg
Så här lagar du till en stek
Både en dyr och en billig sådan 
130kg
+
Roger Åberg