Phil Lord och Chris Miller hoppar av Han Solo-film

Kan ersättas av Ron Howard

Visa inte Film-artiklar
Film / Star Wars

Under gårdagen blev det känt att Phil Lord och Chris Miller, som tidigare levererat filmer som 21 Jump Street, inte längre vill regissera den fristående Star Wars-filmen om Han Solo. Den officiella förklaringen är det klassiska "creative differences" då Lord och Miller inte riktigt verkar komma överens med Disney om hur filmen ska bli.

Det verkar dock inte som att filmen kommer vara regissörlös allt för länge. Det ryktas om att ingen mindre än Ron Howard är på toppen av listan över värdiga ersättare, vilket kan bli rätt intressant.

För övrigt så har premiärdatumet för Han Solo inte ändrats och filmen planeras fortfarande att ha premiär 25 maj nästa år. Troligtvis kan detta datum ändras.

Batman and Harley Quinn premiärvisas på Comic-Con

Släpps digitalt i augusti

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Nu har det spikats att den kommande Batman and Harley Quinn kommer premiärvisas under nördmässan Comic-Con i San Diego, mer specifikt 21 juli. Filmen kommer handla om Batman och Nightwing som måste samarbeta med Harley Quinn för att sätta stopp på Poison Ivy som planerar att utrota mänskligheten.

Batman and Harley Quinn släpps i digitalt format 15 augusti och dyker upp i fysiskt format 29 augusti.

Ovan ser ni en trailer för filmen.

Ctrl är en VR-film om esport

Släpps till Playstation VR

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Esport

Hungerspelen möter Black Mirror möter Tron. Så beskrivs Ctrl som är en ny VR-film som släpps till Playstation VR den här veckan.

Handlingen i kortfilmen kretsar kring esport där huvudpersonen heter Liam. Vi får följa med in på arenan och se Liams kamp om att utvecklas som esportare. Som ni kan se i trailern ovan är det dock en ganska skruvad scen vi får ta del av, så räkna inte med någon dokumentär esportkänsla.

Batman: Mask of the Phantasm kommer till Bluray

Nyutgåva släpps i juli

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

Mask of the Phantasm är utan tvekan en av de bästa Batman-filmerna som finns och nu verkar det som att vi kommer få se den i hög upplösning. Warner Brothers har bestämt sig för att göra en remaster av klassikern från 1993 och kommer leverera filmen i 1080p i både 16:9- och 4:3-format och gänget har även uppdaterat ljudet till DTS HD-Master Audio 2.0 Stereo.

I Batman: Mask of the Phantasm får vi möta Läderlappen som blir anklagat för att ha mördat maffiabossar i Gotham och han måste ta reda på vem det egentligen är som ligger bakom dåden.

Inlägget från Warner Archive hittar ni här nere och ovan ser ni en trailer för filmen.

Ny trailer för Annabelle: Creation

Lite dockmys

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

En ny trailer för David F. Sandbergs Annabelle: Creation har släppts och i den får vi se en glimt av hur det hela började.

Annabelle: Creation har premiär 11 augusti.

Så polerar du en rostig kniv
Om du inte vill köpa en ny 
203kg
+
Bobby Green
Renovering av en klassisk leksaksbil
Hot Wheels från 1968 får nytt liv 
108kg
+
Bobby Green
New York 1930 jämfört med i dag
Väldigt lite selfies förr 
104kg
+
Bobby Green