John Oliver snackar obligatoriska miniminivåer för straff

Film / TV-serier

Under natten till idag sändes Last Week Tonight with John Oliver i USA och under programmet pratade John om miniminivåer för straff.

youtube.com +

The Lone Gunmen kommer att vara med i Arkiv X-rebooten

Film / Nyhet

Skådespelaren Dean Haglund har bekräftat på Twitter att den populära alienjägargruppen "The Lone Gunmen" kommer att återkomma i den nya versionen av Arkiv X som börjar sändas nästa år.

Haglund bildade tillsammans med Tom Braidwood samt Bruce Harwood The Lone Gunmen och de var antagligen några av seriens mer populära bikaraktärer. De fick till och med en egen rätt så kortlivad tv-serie.

Exakt hur de tre ska dyka upp den nya versionen av Arkiv X återstår att se då alla tre dog i ett av de sista Arkiv X-avsnitten som sändes 2002.

comicbook.com +

Dokumentär Story of Captain Winkle Brown

Film / Övrigt

Här är en dokumentär från BBC där man tittar närmare på den legendariska piloten Eric "Winkle" Browns karriär inom den brittiska flygindustrin.

Brown flög hela 387 stycken flygplanstyper under sitt liv, något som han är ensam om i världen att ha gjort. Han innehar även världsrekordet för antal landningar på ett hangarfartyg, något som han gjorde 2.407 gånger.

Eric Brown är idag 96 år gammal och ska vara den brittiska pilot som fått motta flest utmärkelser och ännu är i livet.

  tack Nedroj via Silodrome en.wikipedia.org +

House of Picards

Film / Trailer

Här är en paroditrailer på hur Star Trek skulle kunnat se ut om Star Trek var lite mer som House of Cards och där Kapten Jean-Luc Picard tar på sig rollen som Frank Underwood.

youtube.com +

Ännu en teaser för Arkiv X

Film / TV-serier

Fox levererar ytterligare en kort teaser för den kommande säsongen av Arkiv X som drar igång i slutet av januari. Den här gången får vi se Mulder och Skully som ser besvärade ut, men verkar vara redo ändå.

youtube.com +

Rykte WWE kickar Hulk Hogan?

Hulk Hogan anno 1989
Film / Nyhet

Daily Beast rapporterar att det verkar som om wrestlingsorganisationen World Wrestling Entertainment har avbrutit sitt samarbete med wrestling-legendaren Hulk Hogan.

Man baserar detta på att Hogan ej längre går att hitta på företaget sajt och samtliga produkter som hade med Hulk Hogan att göra i WWE:s webbshop är nu borttagna. WWE har dock själva inte lämnat någon kommentar runt det hela.

Att Hogan eventuellt fått kicken från WWE tror man i så fall skulle bero på att han använde det politiskt inkorrekta så kallade "n-ordet" i en radiointervju. Ni hittar radioinslaget nedan.

www.thedailybeast.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen