Biobiljett där man kan se Interstellar obegränsat med gånger

Film / Övrigt

I USA lanserar nu den stora biografkedjan AMC en ny typ av biobiljett som gör att man kan gå och kolla på scifi-filmen Interstellar hur många gånger man vill.

Biljetterna kommer att kosta mellan 20 - 35 dollar beroende på var man har tänkt att kolla på filmen vilket gör att man minst måste kolla på den två gånger för att man ska kunna räkna biljettköpet som "lönsamt". Det går även att uppgradera en en standardbiljett till "obegränsadbiljett" för 15 dollar.

AMC uppger inte om detta är något man planerar att göra med fler filmer i framtiden men jag antar att så kan bli fallet om det här försöket faller väl ut.

variety.com +

Trailer för miniserien Ascension

Film / Trailer

Rymden är het i Hollywood just nu. Miniserien Ascension är totalt sex timmar lång och har premiär hos kanalen SyFy den 15 december. Handlingen följer en grupp människor som lämnar Jorden år 1963 för att hitta en ny planet att leva på. Serien tar vid femtio år senare.

En trailer för serien kan du se ovan.

youtube.com +

25 saker du inte visste om Harry Potter

Film / Övrigt

Teamet bakom Mental Floss har gjort en video som tar upp 25 saker du förmodligen inte redan visste om Harry Potter-serien. Det bjuds på en hel del intressant och kul extrakunskap som nog är ny för de flesta som inte kategoriserar sig själva som superhardcorefans.

youtube.com +

Universals Fast & Furious-planer

Film / Nyhet

Universal planerar att göra åtminstone tre Fast & Furious-filmer till, enligt en intevju med ordförande Donna Langley som The Hollywood Reporter har gjort. Hon beskrev serien som en franchise som fortfarande växer och studion är övertygad om att det finns tillräckligt med både intresse och material för att göra en trio filmer till.

Om planerna blir av skulle serien bestå av totalt tio filmer. Den sjunde i ordningen har biopremiär den 1 april.

www.hollywoodreporter.com +

Poster för Ratchet & Clank

Film / Övrigt

Förra året bekräftades det att en 3D-långfilmsversion av det populära tv-spelet Ratchet & Clank skulle utvecklas. Filmen kommer att ha premiär någon gång under nästa år och en poster har nu släppts.

James A. Taylor och David Kaye, som röstskådespelade för karaktärerna i spelet, kommer att reprisera sina roller i filmen.

www.ign.com +

Sci fi-kortfilmen Singular har ett omvänt koncept

Film / Övrigt

Carlos Orozco ligger bakom den korta science fiction-filmen Singular. Filmen utspelar sig i ett Amerika där alla har superkrafter – utom Andy.

Konceptet är intressant och omvänt. I vanliga fall brukar superhjältehistorier kretsa kring ett fåtal personer som besitter övernaturliga egenskaper, men här är det alltså tvärtom.

via GeekTyrant youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen