Youtube och Halfbrick Games drar igång Fruit Ninja-serie

Film / TV-serier

Angry Birds och Cut The Rope är två populära mobilspel som för tillfället håller på att bli filmer. Nu verkar det som att ytterligare ett mobilspel är på väg att dyka upp i videoformat och det är Fruit Ninja från Halfbrick Games.

Serien kommer bestå av 13 10-minutersavsnitt och kommer att dyka upp på Youtube i sinom tid och kommer givetvis vara tillgänglig på Youtube Kids.

www.androidpolice.com +

8 minuter långt klipp från Scream

Film / TV-serier

Den nya Scream-remaken drar igång i serieform nästa vecka och för att promota det har MTV släppt ett åtta minuter långt klipp som visar den relativt skräckinjagande introduktionen till serien.

Scream har premiär 30 juni på MTV.

www.imdb.com +

Ny trailer för Legend ute nu

Film / Trailer

Nu har den andra trailern till Legend släppts i den får vi se lite mer material från den Tom Hardy-späckade rullen där han spelar gangstertvillingarna Ronald och Reginald Kray som härjade runt i London under 60-talet.

Legend har premiär 11 september i Storbritannien och kommer troligtvis till Sverige i samband med det.

www.imdb.com +

Trailer för Neko zamurai

Film / Trailer

Trailer för den japanska samurajkomedin Neko zamurai som handlar om en samuraj och en väldigt gullig katt.

Masterless Samurai Kyutaro Madarame is hired by a dog-loving gang to get rid of their rival gang's beloved pet, an adorable white cat. Upon raising his sword, however, he cannot bring himself to go through with the act and the cat melts his heart.

www.imdb.com +

Längre trailer för Heroes: Reborn ute nu

Film / Trailer

Den 24 september händer det. Då drar äntligen rebooten av Heroes igång och vi kommer få se vad som händer i Noah Bennets, Mohinder Sureshs och Hiro Nakamuras liv. Nu har produktionen äntligen släppt en riktig trailer så vi faktiskt kan se vilka som kommer dyka upp i serien,

youtube.com +

Bio visar Insidious Chapter 3 i stället för Inside Out

Film / Nyhet

Inside Out är Pixars senaste barnvänliga alster som tydligen ska berätta en fin historia som både ungar och vuxna kan avnjuta. Insidious Chapter 3 kan väl nästan vara raka motsatsen till Inside Out. Biobesökare på en biograf i Ohio fick en liten överraskning när de satte sig i biografen för att se Pixarrullen. I stället började Insidious rulla.

Anledningen till denna fadäs var tydligen att Insidious Chapter 3 och Inside Out har snarlika namn, och i stället för att läsa hela namnet så sattes Insidious igång på fel projektor.

Som tur är hann filmen inte ens börja innan de som arbetade på bion insåg vad som hade hänt. Egentligen var det bara trailersen från andra filmer som hann visas innan man bytte till rätt film. Det som visades var en trailer till den kommande Sinister-filmen som inte heller är så barnvänlig. En arg förälder som fick pengarna tillbaka för sina biobiljetter skrev detta på sin Facebook:
I got our money back but the damage is already done. My children are terrified and keep asking questions.

www.slashfilm.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen