Köp en oöppnad Paradis-ask
Den med trillingnöt 
43.5°
+
Roger Åberg
0
Kakadua skäller på hundar
Voof! 
55.5°
+
Roger Åberg
0
Härlig cover på Smells Like Teen Spirit
Framförd av The Voice-vinnare 
84kg
+
Bobby Green
Så här tar man bort en kran
I Photoshop alltså 
41.5°
+
Roger Åberg
0
Snubbe bygger egen Switch-klon
Emulerar flera system 
44.9°
+
Emmy Zettergren
0
Snubbe får lira trummor med Foo Fighters
Verkar ha bra självförtroende 
192kg
+
Bobby Green

IGN recenserar Thor: Ragnarök

Bara en vecka kvar nu!

Visa inte Film-artiklar
Film / Recension

Nu är det bara en vecka kvar tills den nya Marvel-filmen Thor: Ragnarök har premiär här i Sverige. Kritiker världen över verkar digga filmen stenhårt och den påstås vara en av de roligare filmerna från Marvel Studios.

Ovan kan man kolla in en videorecension för filmen från IGN och via länken nedan kan man hitta fler recensioner för filmen.

Se den officiella trailern för ALEX

Viaplays nya thrillerserie med Dragomir Mrsic

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Fredagen den 3 november har den svenska thrillerseries ALEX premiär på Viaplay. I huvudrollen ser vi Dragomir ”Gago” Mrsic som Alex en hård och korrupt snut som bestämt sig för att bli ren. Men att sopa bort sitt förflutna är inte helt lätt utan visar sig vara farlig och full av risker då de kriminella krafterna han tidigare samarbetat med vägrar att släppa taget.

För att göra saker ännu mer komplicerade så blir han utredd i hemlighet, av sin nya partner Frida, spelad av Rakel Wärmländer, som fått i uppdrag att sätta dit honom.

På söndags släpps The Walking Dead för VR

Och serien leker med kända filmaffischer

Visa inte Film-artiklar
Film / Övrigt

På söndag visas den hundrade episoden av teveserien The Walking Dead på AMC. Direkt efter programmet kommer fans att kunna uppleva postapokalypsen på egen hand, i form av en VR-upplevelse. Det verkar dock inte som om upplevelsen kommer att bli tillgänglig i Sverige.

Upplevelsen släpps via AMC:s VR-app som finns gratis för iOS, Android, Samsung Gear VR och Google Daydream. Användare kommer genom den att få uppleva känslan både av att vara jagad av zombies och att vara en av de odöda.

I en kort 360-film från Fox på Youtube kan ni i alla fall få en känsla av hur creepy det skulle kännas. Dessutom sänds första avsnittet av åttonde säsongen i Sverige på kanal nio vid midnatt natten mot tisdag, alltså måndag natt 00.00.

Ovan och nedan kan ni för övrigt kolla in en massa roliga affischer där The Walking Dead antar skepnaden från klassiska filmer.

CW får ny DC-serie

Denna gång med Traci Thirteen

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Den amerikanska tv-kanalen CW har ju redan en hel del serier baserade på diverse DC-serier och snart kommer den få en till. Den nya serien kommer heta Project 13 och kommer kretsa kring DC-karaktären Traci Thirteen samt hennes pappa Dr. Terrance Thirteen. Tillsammans kommer de försöka lösa paranormala aktiviteter och Traci kommer då få använda sina superkrafter med jämna mellanrum.

Elizabeth Banks kommer agera som en av seriens exekutiva producenter och Daegan Fryklind kommer agera showrunner.

Trailer för I Love You Daddy

Med Chloë Grace Moretz, Louis C.K. och John Malkovich

Visa inte Film-artiklar
Film / Trailer

Trailer för komedin I Love You Daddy som handlar om en framgångsrik producent vars 17-åriga bortskämda dotter börjar en relation med en 68-år gammal legendarisk filmregissör spelad av John Malkovich.