De 10 sämsta filmidéerna någonsin

Film / Nyhet

I en tid där en filmatisering av Sänka skepp representerar filmutbudet är det lätt att ifrågasätta Hollywoods tankeverksamhet. Men filmhistorien är full av idéer man kanske inte tänkt igenom…

MovieZine har korat de 10 värsta genom tiderna.

via MovieZine.se www.moviezine.se +
Läs mer...

10. Sean Banan i Seanafrika

Någon filmbolagsrepresentant försvarade den med att den var gjord för barn. Men även barn har ju utvecklade hjärnor. Och få under 12 års ålder kan relatera till avdankade B-kändisar som Kikki Danielsson och Dr. Alban. Övriga kommentarer överflödiga.

9. Garbage Pail Kids Movie

Att göra en serie samlarkort med vidrigt deformerade barn baserade på dockorna Kålungar var en ganska fräck idé när de kom ut på 80-talet. Att göra en långfilm (den första någonsin som byggde på samlarkort) om dem var kanske inte lika motiverat. Ursprungstanken om en skräckfilm skrotades (ordvits ej avsiktlig) för en musikalkomedi de flesta förträngt idag...

8. The Killer Shrews

Skräckfilmsmonster har dykt upp i alla underliga former, från serien om Mördartomaterna till bokstavliga skitfilmen "Monsturd" men när det kommer till blodtörstiga djur så är det svårt att toppa denna väldigt tidiga installation i genren. Människor på en isolerad ö attackeras av genom experiment muterade näbbmöss (!), spelade av filtförsedda hundar (och av handdockor i närbilderna).

7. Hajen 4

Uppföljare, speciellt inom skräckgenren, förtjänar en egen lista när det kommer till dumma idéer för att mjölka ur ett varumärke. Den fjärde delen i serien som härstammade från Spielbergs mästerverk är dock i en klass för sig. Efter att familjen Brody tampats med hajar i tre filmer så är en ny best ute efter hämnd - på Bahamas! Stackars änkan Lorraine Gary tvingas spotta ur sig repliker som "He died of fear from that shark!" medan den mekaniska hajen äter en helikopter och Michael Caine tar sig ur vattnet med torra kläder.

6. Ed

Okej, det här misslyckade filmförsöket för "Vänner"-stjärnan Matt LeBlanc är knappast den första komedi som försätter djur i otroliga situationer (hundar som både är poliser och fotbollsspelare är inget originellt längre). Men en baseballspelande schimpans är helt enkelt för dumt och fånigt. En flopp som förtjänade sitt öde.

Kolla in resten av placeringarna här.

Exklusivt Star Wars-tillägg för Minecraft släpps till Xbox

Spel / Microsoft

Om du sitter på en kopia av Minecraft till Xbox One eller Xbox 360 så kan du snart spela spelet med Star Wars-tema. Microsoft släpper nu ett exklusivt tillägg som inkluderar 55 skin från Star Wars episod IV till episod VI. Priset är satt till 1.99 euro och tillägget finns ute sedan igår. Det finns också en gratis testversion om man vill känna sig för lite först.

www.computerandvideogames.com +
Luke Skywalker, Tatooine
Luke Skywalker, X-wing Pilot
Luke Skywalker, Bespin
Luke Skywalker, Hoth
Luke Skywalker, Dagobah
Luke Skywalker, Endor
Luke Skywalker, Jedi Knight
Han Solo, Smuggler
Han Solo, Hoth
Han Solo, Endor
Chewbacca
Princess Leia Organa, Senator
Princess Leia Organa, Yavin 4
Princess Leia Organa, Hoth
Princess Leia Organa, Bespin
Princess Leia, Jabba's Palace
Princess Leia Organa, Endor
Tusken Raider
Stormtrooper
Darth Vader
Blockade Runner Soldier
C-3PO
Ben Kenobi
Cantina Band Member
TIE Fighter Pilot
Walrus Man (Ponda Baba)
Hammerhead (Momaw Nadon)
Greedo
Governor Tarkin
Lando Calrissian, Bespin
Boba Fett
Bossk
Dengar
Zuckuss
IG-88
Emperor
AT-AT Pilot
Lobot
Rancor Keeper
Gamorrean Guard
Lando Calrissian, Skiff Guard
Princess Leia Organa, Boushh
Oola
Nien Nunb
Bib Fortuna
Scout Trooper
Emperor's Royal Guard
Admiral Ackbar
R2-D2
Yoda
Jawa
Wampa Ice Creature
Wicket W. Warrick
Rancor
4-LOM

Ken Box är tillbaka!

Bil / Övrigt

För ungefär ett år sedan fick vi se Ken Blocks broder från en annan moder Ken Box göra kaoz med en liten Crazy Cart. Nu är han tillbaks igen med uppföljaren, och frågan är om det här typen av Gymkhana är den enda vi behöver? Plus varsin Crazy Cart då förstås.

jalopnik.com +

Hur tjänar men pengar på gratis programvara?

Webb / Övrigt

Här är ett klipp från Computerphile där Matt Lee från Creative Commons [wiki] förklarar hur han har klarat av att få en inkomst genom att skriva open source-programvara [wiki] och det verkar ju som om han har klarat sig ganska så bra på det.

youtube.com +

Rockstar tävlar ut specialdesignad Xbox One och PS4

Spel / Övrigt

Rockstar vill fira releasen av GTA V och tävlar därför ut specialdesignade exemplar av Xbox One och Playstation 4. Just nu går det bara att få tag på de här via tävlingen. Men det är nog fler än jag som hoppas att Rockstar senare ska producera fler för vanlig försäljning.

För att ha en chans att vinna PS4-versionen ska du kolla in Rockstars Facebooksida och för en chans på Xbox One är det Rockstar Games Social Club som gäller. De tävlar också ut en del tröstpriser innehållandes grejer kopplade till GTA V.

www.allgamesbeta.com +

Ny trailer för Hobbit: The Battle of the Five Armies

Film / Trailer

Den 10:e december är det världspremiär för Hobbit: The Battle of the Five Armies (Femhäraslaget) och här är en trailer för den där man har klippt ihop material från alla de tidigare filmerna i Lord of The Rings-trilogin samt Hobbit-trilogin.

Känner ni peppen?

www.moviezine.se +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen