De 10 sämsta filmidéerna någonsin

Film / Nyhet

I en tid där en filmatisering av Sänka skepp representerar filmutbudet är det lätt att ifrågasätta Hollywoods tankeverksamhet. Men filmhistorien är full av idéer man kanske inte tänkt igenom…

MovieZine har korat de 10 värsta genom tiderna.

via MovieZine.se www.moviezine.se +
Läs mer...

10. Sean Banan i Seanafrika

Någon filmbolagsrepresentant försvarade den med att den var gjord för barn. Men även barn har ju utvecklade hjärnor. Och få under 12 års ålder kan relatera till avdankade B-kändisar som Kikki Danielsson och Dr. Alban. Övriga kommentarer överflödiga.

9. Garbage Pail Kids Movie

Att göra en serie samlarkort med vidrigt deformerade barn baserade på dockorna Kålungar var en ganska fräck idé när de kom ut på 80-talet. Att göra en långfilm (den första någonsin som byggde på samlarkort) om dem var kanske inte lika motiverat. Ursprungstanken om en skräckfilm skrotades (ordvits ej avsiktlig) för en musikalkomedi de flesta förträngt idag...

8. The Killer Shrews

Skräckfilmsmonster har dykt upp i alla underliga former, från serien om Mördartomaterna till bokstavliga skitfilmen "Monsturd" men när det kommer till blodtörstiga djur så är det svårt att toppa denna väldigt tidiga installation i genren. Människor på en isolerad ö attackeras av genom experiment muterade näbbmöss (!), spelade av filtförsedda hundar (och av handdockor i närbilderna).

7. Hajen 4

Uppföljare, speciellt inom skräckgenren, förtjänar en egen lista när det kommer till dumma idéer för att mjölka ur ett varumärke. Den fjärde delen i serien som härstammade från Spielbergs mästerverk är dock i en klass för sig. Efter att familjen Brody tampats med hajar i tre filmer så är en ny best ute efter hämnd - på Bahamas! Stackars änkan Lorraine Gary tvingas spotta ur sig repliker som "He died of fear from that shark!" medan den mekaniska hajen äter en helikopter och Michael Caine tar sig ur vattnet med torra kläder.

6. Ed

Okej, det här misslyckade filmförsöket för "Vänner"-stjärnan Matt LeBlanc är knappast den första komedi som försätter djur i otroliga situationer (hundar som både är poliser och fotbollsspelare är inget originellt längre). Men en baseballspelande schimpans är helt enkelt för dumt och fånigt. En flopp som förtjänade sitt öde.

Kolla in resten av placeringarna här.

Prova Forza Motorsport 6

Spel / Microsoft

I samband med att Turn 10 meddelade sina fans att Forza Motorsport 6 har nått guldstatus (det vill säga färdigutvecklat) så nämnde man även att man kommer släppa ett spelbart demo för spelet den 1 september.

I detta demo kommer man kunna ratta runt i några av spelets mer än 450 bilar dock är det oklart vilka samt vilken eller vilka banor som demot innehåller. Spelar man demot så kommer man få den nya Ford GT-bilen direkt i sitt Forza Motorsport 6-garage när spelet väl släpps.

www.forzamotorsport.net +

Fredagsdansen

Video / Fredagsdansen

I dag är det fredag och då skall man ut och dansa.

  tack Erik

HTC Vive säljs endast i begränsad upplaga i år

Pryl / Virtuell verklighet

När Valve och HTC visade upp sina virtuell verklighetsglasögon Vive VR tidigare i år så snackade man om att konsumentversionen skulle lanseras senare i år. Nu har man lagt till en liten parantes på detta som säger att de endast kommer släppa dem i begränsad upplaga i år. Fler enheter kommer dock dyka upp under första kvartalet 2016 vilket är samma kvartal som Oculus Rift och Project Morpheus förväntas att släppas.

"Later this year, HTC will offer the first commercial Vive units via a limited quantity of community and developer systems, with larger quantities shipping in calendar Q1 2016."

Så om man verkligen vill ha en HTC Vive i år så kanske man får jaga dem aktivt innan denna begränsade upplaga tar slut.

Under nästa vecka kommer HTC visa upp dessa lurar på IFA-mässan och vi har bokat in ett möte med dem för att testa dem. Så förhoppningvis kan vi ge lite personliga intryck någon gång efter det.

www.gamesindustry.biz +

Bungie fixar Destinys Nightfalls

Spel / Multiplattform

På den officiella Bungie-bloggen kan man nu läsa om hur Destiny-utvecklaren planerar att ändra spelets Nightfall-strikes i samband med The Taken King-patchen.

När laget dör så kommer man inte sparkas ut upp till rymden igen då man ansåg att detta straff ledde till att folk spelade dessa Nightfalls säkert istället för att känns sig som tuffa mördarmaskiner. Detta leder till att veckans Nightfall mer eller mindre blir veckans Heroic. Därav kommer man plocka bort Heroic-uppdragen och ersätta dessa med Vanguard Heroic Playlist där man kan tjäna Legendary Marks och minst en Legendary Engram per karaktär.

Man kommer också plocka bort XP-bonusen man får efter man klarat en Nightfall då detta fick spelare känna att de var tvungna att spela veckans Nightfall så tidigt som möjligt. Man kommer dock justera XPn rent generellt på grund av detta.

Både Nightfall och Heroic-playlist kräver att man är Level 40 innan man kan spela dem.

www.bungie.net +

Nu kan du skicka direktmeddelanden på Twitter utan Twitter

Mobil / Mjukvara

Skickar du ofta direktmeddelanden i Twitter och är less på att ständigt behöva klicka dig runt i mobilappen för att komma åt meddelandena? Då kanske den inofficiella appen Direct Messenger är någonting för dig. Du behöver bara ladda ner appen och sedan länka samman appen med ditt Twitterkonto så får du upp dina tidigare konversationer du haft över Twitter. Sedan kan du enkelt skicka direktmeddelanden till någon av dina följare genom att klicka på Composeknappen och det är möjligt att skicka skicka text, bilder och animerade emojis.

För att kunna ta del av dessa extrafunktioner direktmeddelanden så krävs det att mottagaren också kör Direct Messenger. Annars kommer mottagaren endast få en länk i meddelandet.

Direct Messenger finns tillgängligt till iOS och du kan ladda ner appen här: Direct Messenger på App Store.

www.theverge.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen