Jeremy Renner om "The Bourne Legacy"

Film / Nyhet
Parallellt med att spela superbågskytten Hawkeye i bioaktuella "The Avengers", har Jeremy Renner fått den svåra uppgiften att bära en annan franchise på sina axlar. Rollen som Aaron Cross i "The Bourne Legacy" väntas transformera Renner till actionstjärnan som han har potential att bli:

- Det är förmodligen det roligaste som jag har haft på två fötter på väldigt länge. En fantastisk upplevelse. "The Avengers" var överväldigande att göra. Det var en så stor produktion att jag inte ens såg hälften av skådespelarna under inspelningen. Och sedan kastades jag in i något som "The Bourne Legacy", som också är en gigantisk franchise och en stor actionfilm, men som kändes som en liten independentfilm för mig. Främst på grund av att allt är så intimt i filmen, långt ifrån de green screens som man spelar framför i "The Avengers". Det är huvudsakligen Rachel Weisz och jag och de omständigheter som vi utsätts för, innan vi kommer till den tredje akten som öppnar upp till en annan värld. Men det är som sagt en väldigt intim film. Den är intensiv och den rör sig och den har en massa action, men det är ganska mycket av en tänkarfilm.

Läs hela intervjun med Jeremy Renner på MovieZine.se.

"The Bourne Legacy" får biopremiär 31 augusti.
via MovieZine.se

www.moviezine.se +

Stockholm får en egen kattvideofestival

Webb / Övrigt
Med taglinen "Filmfestivalen du drömt om men inte visste fanns" presenterar sig Stockholms senaste festivaltillskott Stockholm Internet Cat Video Festival och som ni säkert förstår av namnet så handlar det om en festival helt dedikerad till kattvideos på nätet.

Arrangörerna av festivalen säger själva om det hela:
"Festivalen handlar inte om att kolla på kattvideos, den handlar om att kolla på kattvideos tillsammans. I Stockholm Internet Cat Video Festival bjuder vi dessutom på samtal om internetkattens roll i samhället och queerfeministisk kattnattklubb i regi av ÖFA."
Stockholm Internet Cat Video Festival går av stapeln på Södra Teatern i Stockholm den nionde oktober. Biljetterna kostar 150 kronor styck var av 10% går till Stockholms Katthem.
sodrateatern.com +

Atari blåser nytt liv i Alone in the Dark

Spel / PC
Atari meddelade i går att man kommer släppa nytokningar av de klassiska spelen Alone in the Dark och Haunted House för PC-datorer.

Alone in the Dark-spelet har undertitieln Illumination och utvecklas av en studio som heter Pure. Haunted House utvecklas av Dreampainters, som tidigare gjort skräckspelet Anna. Båda spelen kommer visas upp under PAX-mässan som drar igång om någon vecka.

Om man på grund av denna nyhet blev sjukt sugen på att spela Alone in the Dark igen så kan man göra det här.
www.polygon.com +

Varför blir vi deprimerade

Vetenskap / Övrigt
Det här med depression är ju inte så skoj men varför skall folk hålla på och bli deprimerade då? Det är nåogt som folket från AsapSCIENCE försöker förklara i klippet ovan.
www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen