master
master

Jeremy Renner om "The Bourne Legacy"

Film / Nyhet

Parallellt med att spela superbågskytten Hawkeye i bioaktuella "The Avengers", har Jeremy Renner fått den svåra uppgiften att bära en annan franchise på sina axlar. Rollen som Aaron Cross i "The Bourne Legacy" väntas transformera Renner till actionstjärnan som han har potential att bli:

- Det är förmodligen det roligaste som jag har haft på två fötter på väldigt länge. En fantastisk upplevelse. "The Avengers" var överväldigande att göra. Det var en så stor produktion att jag inte ens såg hälften av skådespelarna under inspelningen. Och sedan kastades jag in i något som "The Bourne Legacy", som också är en gigantisk franchise och en stor actionfilm, men som kändes som en liten independentfilm för mig. Främst på grund av att allt är så intimt i filmen, långt ifrån de green screens som man spelar framför i "The Avengers". Det är huvudsakligen Rachel Weisz och jag och de omständigheter som vi utsätts för, innan vi kommer till den tredje akten som öppnar upp till en annan värld. Men det är som sagt en väldigt intim film. Den är intensiv och den rör sig och den har en massa action, men det är ganska mycket av en tänkarfilm.

Läs hela intervjun med Jeremy Renner på MovieZine.se.

"The Bourne Legacy" får biopremiär 31 augusti.

via MovieZine.se www.moviezine.se +

Viralgranskaren vann Stora Journalistpriset

Webb / Övrigt

Tidningen Metros satsning på att försöka reda ut vad som är sant och falskt i vårt virala samhälle verkar ha fallit väl ut då man igår fick motta Stora Journalistpriset som "Årets förnyare".

Viralgranskaren får priset med motiveringen:
"För att de skapat en genial metod för att avslöja vad som är myt och vad som är verklighet i den virala världen."
Vill ni veta vilka som fick motta Stora Journalistpriset i de övriga kategorierna så hoppa vidare till Dagens Media på länken nedan och kolla in det.

Och ett stort grattis till Viralgranskaren och dess medarbetare, helt klart välförtjänt!

www.dagensmedia.se +

The Crew går in i öppen beta

Spel / Multiplattform

Den 5 december släpps The Crew i Europa och nu meddelar Ubisoft att spelet går in i öppen beta. Betan kommer att vara öppen mellan 25 och 27 november.

De som kikar in under de här dagarna kommer att få se den kompletta kartan för USA där fem regioner är upplåsta för spel. Några regioner kommer också att vara öppna för PvP och det ska även gå att modifiera sina bilar. Det här betatestet är sista möjligheten att spela spelet innan release.

www.fudzilla.com +

Bulldog låter som en dieselmotor

Video / Djur

Det är inte helt ovanligt att djur har en tendens att låta och bete sig konstigt. Men personligen har jag nog aldrig hört en som i princip låter som en dieselmotor. De borde kunna plocka in den här vovven som ljudeffektmaskin till någon film.

youtube.com +

Så fångar du en katt med hjälp av laser

Video / Djur

Det är nog inte bara mina katter som hatar att åka till veterinären. Men om du har problem med att fånga in dina katter så kommer nu här ett litet tips. En låda, en pinne, en laserpekare. Fast visst är det lite synd om den vettskrämda katten på slutet måste jag erkänna. Lite godis i kattburen är nog mer humant. Förlåt, kattmant.

twentytwowords.com +

Fredagsdansen

Video / Musik

Idag är det fredag och då ska man ut och dansa. Kanske börja kvällen med den här rätt underliga videon från Kina?

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen