Jeremy Renner om "The Bourne Legacy"

Film / Nyhet

Parallellt med att spela superbågskytten Hawkeye i bioaktuella "The Avengers", har Jeremy Renner fått den svåra uppgiften att bära en annan franchise på sina axlar. Rollen som Aaron Cross i "The Bourne Legacy" väntas transformera Renner till actionstjärnan som han har potential att bli:

- Det är förmodligen det roligaste som jag har haft på två fötter på väldigt länge. En fantastisk upplevelse. "The Avengers" var överväldigande att göra. Det var en så stor produktion att jag inte ens såg hälften av skådespelarna under inspelningen. Och sedan kastades jag in i något som "The Bourne Legacy", som också är en gigantisk franchise och en stor actionfilm, men som kändes som en liten independentfilm för mig. Främst på grund av att allt är så intimt i filmen, långt ifrån de green screens som man spelar framför i "The Avengers". Det är huvudsakligen Rachel Weisz och jag och de omständigheter som vi utsätts för, innan vi kommer till den tredje akten som öppnar upp till en annan värld. Men det är som sagt en väldigt intim film. Den är intensiv och den rör sig och den har en massa action, men det är ganska mycket av en tänkarfilm.

Läs hela intervjun med Jeremy Renner på MovieZine.se.

"The Bourne Legacy" får biopremiär 31 augusti.

via MovieZine.se www.moviezine.se +

Lite tokig kung fu

Video / Övrigt

Klipp där en Shaolin-munk utför en massa tokiga kung fu-grejer, passande nog via en utvalda kameravinklar.

Bonus-kung fu nedan.

www.youtube.com +

Teaserbild från inspelningen av nästa Gears of War

Spel / Microsoft

Förra veckan twittrade Bioware ut en bild från motion capture-studion där de just nu spelar in nästa Mass Effect-spel. Och nu har Black Tusk Studios gjort det samma och twittrat ut en bild från inspelningen av nästa Gears of War. Bilden, som även den är tagen i en motion caption-studio, visar ett vapen och i texten får vi veta att de är inne på sin sista inspelningsdag.

Än så länge vet vi ganska lite om nästa del i Gears of War-serien. Men rykten har sagt att spelet ska återgå till seriens lite mörkare och dystrare rötter.


www.ign.com +

Tv-trailer för Mad Max: Fury Road

Film / Trailer

Kort tv-trailer för kommande Mad Max: Fury Road.

Bonusklipp nedan.

www.imdb.com +

Fårherde vallar får med drönare

Video / Djur

Att få får att gå dit de ska har tidigare krävt en fårhund av något slag, men tack vare att drönare och quadrokoptrar blivit billiga och lättillgängliga kan fårherdar nu göra sitt jobb utan att behöva anstränga sig allt för mycket.

Pro tip: Om ni, precis som jag, ogillar Benny Hill-musiken så kan ni använda den fenomenala mute-knappen för att slippa den.

youtube.com +

Spock-dokumentär på gång

Film / Nyhet

För ungefär en månad sedan gick skådespelaren och science fiction-ikonen Leonard Nimoy bort. Nu kommer Leonards son, Adam Nimoy, göra en dokumentärfilm om Leonard Nimoy och Star Trek-karaktären Spock. Tanken är att dokuemtnärern skall vara klar i samband med Star Treks 50 års jubileum vilket är den 8 september 2016.

Zachary Quinto, som spelar Spock i de nya Star Trek-filmerna, har skrivit på för att vara dokumentärens berättarröst och William Shatner har gått med på att vara med i dokumentären.

www.cinemablend.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen