Jeremy Renner om "The Bourne Legacy"

Film / Nyhet

Parallellt med att spela superbågskytten Hawkeye i bioaktuella "The Avengers", har Jeremy Renner fått den svåra uppgiften att bära en annan franchise på sina axlar. Rollen som Aaron Cross i "The Bourne Legacy" väntas transformera Renner till actionstjärnan som han har potential att bli:

- Det är förmodligen det roligaste som jag har haft på två fötter på väldigt länge. En fantastisk upplevelse. "The Avengers" var överväldigande att göra. Det var en så stor produktion att jag inte ens såg hälften av skådespelarna under inspelningen. Och sedan kastades jag in i något som "The Bourne Legacy", som också är en gigantisk franchise och en stor actionfilm, men som kändes som en liten independentfilm för mig. Främst på grund av att allt är så intimt i filmen, långt ifrån de green screens som man spelar framför i "The Avengers". Det är huvudsakligen Rachel Weisz och jag och de omständigheter som vi utsätts för, innan vi kommer till den tredje akten som öppnar upp till en annan värld. Men det är som sagt en väldigt intim film. Den är intensiv och den rör sig och den har en massa action, men det är ganska mycket av en tänkarfilm.

Läs hela intervjun med Jeremy Renner på MovieZine.se.

"The Bourne Legacy" får biopremiär 31 augusti.

via MovieZine.se www.moviezine.se +

Specialutgåva för Deus Ex: Mankind Divided presenterad

Spel / Multiplattform

Square Enix presenterade i dag sin specialutgåva för Deus Ex: Mankind Divided. Denna specialutgåva innehåller självklart spelet samt en massa material som man kan leka med inne i spelet. Man får även med lite fysiska grejer så som en 48-sidig konstbok och en 22 cm stor Adam Jensen-figur.

Square Enix kommer även köra en förbokningskampanj som de kallar för “Augment your pre-order”. Med denna kampanj kan fansen själva bestämma vilka grejer de vill få med spelets Day One-utgåva genom att förboka spelet. Så om man nu går igång på sådana här förbokningskampanjer så kan man hitta mer informaion om denna på augmentyourpreorder.com.

Deus Ex: Mankind Divided släpps till Windows, PlayStation 4 och Xbox One den 23 februari 2016.

blog.eu.playstation.com +

Nu åker LEGO till rymden

Foto: ESA
Pryl / LEGO

I övermorgon beger sig tre stycken rymdfarare till den internationella rymdstationen ISS och en av dessa är Danmarks första euronaut Andreas Mogensen.

Danska SVT2 har kollat lite närmare på vad Mogensen kommer att ta med sig till ISS och bland annat kommer han att ta med sig ett gäng med LEGO-gubbar som ser ut som astronauter och karaktärer från Star Wars-filmerna.

Annat som Mogensen kommer att ta med sig på sin rymdtripp är bilder på familjen, en keps från det universitetet i USA som han studerade på, en del av en fallskärm, klistermärken, en kontaktlista på hans anhöriga, en tavla, en dansk flagga samt en kopia av den danska grundlagen.

Vill ni följa Mogensens äventyr på ISS så finna han på Twitter under namnet Astro_Andreas.

nyhederne.tv2.dk +

Uppdatering Tre minuter Xperia Z5-video

Mobil / Sony

En video av franska Clubic har läckt ut på nätet där nya Xperia Z5 och Z5 Premium, som den större varianten kommer att heta, visas upp i all sin ära. Vi får se telefonens yttre med tillhörande fingeravtrycksläsare och lite information om kameran.

Kvaliteten är rätt usel, men vi får en rätt klar bild av hur telefonerna kommer se ut.

På onsdag kommer Sony officiellt visa upp telefonen tillsammans med syskonen Z5 Compact och Z5 Ultra/Premium

Uppdatering:
Det verkar som att Sony verkligen slår på stora trumman gällande Z5 Premium. I videon ovan berättar Sony-chefen, killen till höger, att Z5 kommer ha en 5,2 tum display och Z5 Premium kommer ha en 5,5 tum stor display med 4K-upplösning, vilket är rätt imponerande. Och troligtvis dyrt. Hur som helst är det bara några dagar kvar tills den officiella Xperia-showen.

www.xperiablog.net +

Teaser Bron säsong 3

Film / Teaser

Här är en teaser från säsong tre av den uppskattade danska deckarserien Bron där vi får kolla in den inledande scenen från första avsnittet. På Facebook skriver produktionsbolaget bakom TV-serien:
"You have worked hard the past couple of days on extrapolating seconds from the very first scene on The Bridge III. Close to 120 out of 165 seconds have been unlocked through liking, sharing and commenting on the previous posts. We really shouldn't reveal the last 45 seconds... or should we?"
Den tredje säsongen av Bron börjar sändas på SVT nästa månad.

www.facebook.com +

Trailer för Breath of Fire 6

Spel / Mobilspel

Vi vet sedan tidigare att nästa del i Breath of Fire-serien, Breath of Fire 6, inte skulle släppas till traditionella konsoler utan istället till de mobila plattformarna (iOS, Android). Nu har detta spel fått sig en ny trailer och den trailern kan man beskåda här ovan.

Breath of Fire 6 skall släppas i Japan någon gång innan årets slut.

www.siliconera.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen