Jeremy Renner om "The Bourne Legacy"

Film / Nyhet

Parallellt med att spela superbågskytten Hawkeye i bioaktuella "The Avengers", har Jeremy Renner fått den svåra uppgiften att bära en annan franchise på sina axlar. Rollen som Aaron Cross i "The Bourne Legacy" väntas transformera Renner till actionstjärnan som han har potential att bli:

- Det är förmodligen det roligaste som jag har haft på två fötter på väldigt länge. En fantastisk upplevelse. "The Avengers" var överväldigande att göra. Det var en så stor produktion att jag inte ens såg hälften av skådespelarna under inspelningen. Och sedan kastades jag in i något som "The Bourne Legacy", som också är en gigantisk franchise och en stor actionfilm, men som kändes som en liten independentfilm för mig. Främst på grund av att allt är så intimt i filmen, långt ifrån de green screens som man spelar framför i "The Avengers". Det är huvudsakligen Rachel Weisz och jag och de omständigheter som vi utsätts för, innan vi kommer till den tredje akten som öppnar upp till en annan värld. Men det är som sagt en väldigt intim film. Den är intensiv och den rör sig och den har en massa action, men det är ganska mycket av en tänkarfilm.

Läs hela intervjun med Jeremy Renner på MovieZine.se.

"The Bourne Legacy" får biopremiär 31 augusti.

via MovieZine.se www.moviezine.se +

GameSpot recenserar Xenoblade Chronicles X

Spel / Nintendo

På fredag släpps då äntligen Xenoblade Chronicles X till Nintendo Wii U men om spelet är något att ha eller inte försöker folket från GameSpot svara på i videorecensionen ovan.

Länkar till fler recensioner för spelet kan hittas via länken nedan.

www.neogaf.com +

Japanska forskare skapar rörbara hologram

Vetenskap / Forskning

Några japanska forskare har lyckats skapa hologram som reagerar och kan manipuleras när man rör dem. Man tror att denna teknik kan användas till allt från underhållning till medicin och att dessa hologram har möjlighet att ge folk en bättre känsla för vad de använder.

"You can't actually feel the videos or pictures, and although you can project a video, you can't interact with it by touching it. So, if we can project an image in a three dimensional form, and if you can touch it, then you can make something where you'll think that there actually is something there,"

Det är inte första gången en sådan här teknik skapas men tidigare lösningar har gett användare brännskador vilket ju inte är så användarvänligt.

www.reuters.com +

Lanseringstrailer för Just Cause 3

Spel / Multiplattform

Releasen av Just Cause 3 är verkligen nära förstående nu vilket innebär att det är dags för spelets lanseringstrailer att göra entré.

Trailern är ett resultat av en tävling som hållits där flera fans fått slåss om äran att ta fram lanseringstrailern och den film ni kan se ovan är från deltagaren CoolTwinSkittles som alltså vann med sitt bidrag Explosion Rap.

Just Cause 3 släpps i morgon till Playstation 4, Xbox One samt Microsoft Windows och i natt klockan 01.00 kommer embargot för recensionerna att släppas vilket innebär att vi lär få se fram emot flera intryck från spelet under morgondagen.

Framtiden osäker för Pepsi-luren

Mobil / Övrigt

Nyligen drogs det igång en crowdfundingkampanj för att Pepsi-luren P1 skulle bli verklighet i Kina. 3 december är sista dagen för insamlingen, och det verkar som att kineserna är rätt opepp på luren. För att enheten skulle bli verklighet så behövde 3 000 000 yuan samlas in och i skrivande stund har 1 331 449 yuan skrapats ihop. Inte ens hälften, alltså.

Så ni som sett Pepsi-luren och känt något sorts vill-ha-behov så är detta rätt tråkiga nyheter då det här troligtvis betyder att telefonen inte kommer bli verklighet.

via The Next Web z.jd.com +

Kompatibla 360-spel för Xbox One ska presenteras varje månad

Spel / Microsoft

I början av november fick vi äntligen den tämligen långa listan över Xbox 360-spel som blir spelbara på Xbox One. Men redan från början har Microsoft varit tydliga med att fler och fler spel kommer att bli kompatibla framöver och nu meddelar Phil Spencer via Twitter att nya kompatibla spel kommer att presenteras varje månad.

För tillfället fungerar 104 360-spel på Xbox One och användare kan via Xbox Ones hemsida lämna in önskemål över kompatibla titlar för framtiden. I topp bland mest önskade spel ligger Call of Duty: Black Ops II, Skyrim, Red Dead Redemption och Call of Duty: Modern Warfare 2.

attackofthefanboy.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen