Hemsworth den mäktige

Film / Nyhet

Nu är The Avengers-kalaset igång och som rymd-asaguden Thor ser vi åter Chris Hemsworth. MovieZines Erik Augustin Palm snackade episka superhjältescener, rivalitet mellan bröder och ograciösa actionbloopers, med Hemsworth i Bevvan.

Thor är här något av en fisk på torra land, åtminstone i början av filmen. Hur var det att spela den malplacerade i gänget?

- Jag tycker nog att alla medlemmarna i The Avengers passar in i den kategorin. Vår regissör Joss Whedon sa i ett tidigt skede att de är som en dysfunktionell familj som hör ihop, eftersom de inte hör hemma någon annanstans. Thor är från en annan planet och hans förhållningssätt till konflikten, liksom till skurken i fråga, har en mycket mer personlig innebörd än för resten av gänget, eftersom skurken är hans bror Loke (Tom Hiddleston). Det var skönt att redan ha spelat in en film med Tom och att ha den relationen utarbetad. Men, alla karaktärer kommer inte överens, inledningsvis. Det var kul att gestalta den dynamik som uppstår när man är från helt olika planeter.

via MovieZine.se www.moviezine.se +
Läs mer...

Har du några roliga anekdoter att berätta från inspelningen?

- Chris Evans sände ut ett SMS till oss alla en kväll, som löd "Avengers, infinn er på den här baren, klockan nio på lördag kväll". Det var en bra gruppinsats, som vi fick betala för dagen efter. Det var första gången som jag jobbade med de (flesta av) de här killarna, så vi var alla ganska städade. Ingen ville vara den som gjorde bort sig (skratt).

Vilka tycker du är Thors främsta egenskaper?

- Jag gillar att han går på instinkt och magkänsla i så stor utsträckning. Det finns ett lite barnsligt drag där, på det sätt att om han tror på något och om han vill något så kommer han att säga och göra det. Barn äger sin verklighet och bryr sig egentligen inte om andras åsikter. Thor har också det draget. Han är väldigt sann mot sig själv.

Antalet slagsmål i filmen är många. Gjorde du dig någonsin illa på riktigt?

- Ja, en gång, när vi spelade in scenen där Thor drar ner Loke från farkosten och vi ger oss in i en rejäl fight. Jag var fäst i en vajer för att jag inte hade lärt mig att flyga ännu. Så jag var tvungen att landa på klippan, ta några steg och sedan prata med Loke. De första tagningarna, som jag gissar kommer att dyka upp på DVD:n, landar jag med huvudet först. Det var extremt ograciöst och väldigt lågt från ett superhjältebeteende.

Läs hela intervjun med Chris Hemsworth på MovieZine.se.

Snubbe sätter sugkoppsskott på sina ögon

Video / Film

Har man tråkigt på jobbet så kan man göra som den här herren som bestämde sig för att ta två sugkoppsskott av modellen Nerf och sätta dessa på sina ögon.

youtube.com +

Persona 4: Dancing All Night bekräftat för Europa

Spel / Sony

NIS America bekräftade i dag att Persona 4: Dancing All Night även kommer att släppas i Europa under hösten. Detta PlayStation Vita-spel kommer här få en begränsad "Disco Fever"-utgåva men även en vanlig utgåva.

"Disco Fever"-utgåvan är dock lite mer spännande då den innehåller detta:

• Two Discs Chock Full of Persona 4 Music Remixes: Hear the full Persona 4: Dancing All Night soundtrack in all its glory! The remixed tracks put a new spin on the incredible music from Persona 4.

• Last Night a Vita Pouch Saved My Life: Protect your PS Vita in this custom P4D enameled pouch with a full color P4D design featuring Teddie in all his Elvis-esque jumpsuit glory on one side, and an embossed version of the P4D logo on the reverse.

• All About that Bear: Never lose your keys or whatever else again with a golden Teddie keychain. (Not real gold, of course.)

• The Whole Package: All the items will come in a large collectible box with custom disco ball art (based on the Japanese Crazy Value Pack version of P4D).

• Cover Band: Preserve the sanctity of the PS Vita’s display with a form-fitting skin to show off the very essence of P4D! (The skin is designed to fit the most recent model of PS Vita).

Bonusklipp nedan.

www.atlus.com +

LEGO letar efter ett alternativ till ABS-plast

Pryl / LEGO

LEGO har sedan 1963 byggt sina bitar av ABS-plast vilket gör att dessa bitar håller väldigt, väldigt länge. Men en stor nackdel med detta material är att det går åt en hel del olja under produktionen. Förra året använde LEGO 77 000 metriska ton råvara för att producera 60 miljarder LEGO-bitar.

Därav investerar nu LEGO hundratals miljoner dollar för att hitta ett alternativt material. Målet är att ha ett minst lika bra alternativ redo för produktion vid 2030.

Om de nu hittar ett vettigt alternativ så innebär det ju inte bara glädje för LEGO utan även resten av världen som länge letat efter ett vettigt alternativ till ABS-plast.

cen.acs.org +

E3 2015 PlayStation Access pratar med Martin Sahlin

Spel / Multiplattform

Hollie från PlayStation Access fick sig en pratstund med Martin Sahlin från den svenska spelstudion Coldwood Interactive som under E3-mässan visade upp det charmiga plattformsspelet Unravel.

NBC dumpar Donald Trump

Donald Trump
Film / Nyhet

Det stora amerikanska tv-bolaget NBC meddelade igår att man kommer att avsluta sitt samarbete med miljardären och presidentkandidaten Donald Trump efter det att han talat nedsättande om mexikanska invandrare i ett tal.

Det innebär att de båda skönhetstävlingarna Miss USA, som går av stapeln i juli, samt Miss Universum som hålls i januari nästa år inte kommer att sändas av kanalen. Sedan tidigare har USA:s största spansktalande tv-kanal och de två sydamerikanska programledarna som skulle hållit i Miss USA bojkottat tävlingen och Trump.

Trump beklagar att NBC inte kommer att sända tävlingarna till vilka han är en av ägarna och han hotar nu med juridiska åtgärder mot NBC och säger i ett uttalande:
"If NBC is so weak and so foolish to not understand the serious illegal immigration problem in the United States, coupled with the horrendous and unfair trade deals we are making with Mexico, then their contract violating closure of Miss Universe/Miss USA will be determined in court."

money.cnn.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen