Hon blir sexig lönnmördare i "Machete Kills"

Film / Nyhet

Efter "Zombieland", "The Ward" och "All the Boys Love Mandy Lane" borde Amber Heard vara van vid otäcka roller. Nu blir hon Miss San Antonio, en "manipulativ lönnmördare" i Robert Rodriguez "Machete Kills".

Samtidigt har Sofia Vergara ("Modern Family") kommit ombord som mexikanska Madame Desdemona, som kan sitta på information som Machete är ute efter.

Troligen precis vad den här filmen behöver efter att Demian Bichir och Mel Gibson fått en roll vid Danny Trejos sida. Inspelningen drar igång senare i maj i Texas, skriver Showblitz.

via Showblitz ww.moviezine.se +

Ny trailer för Mad Max Savage Road

Spel / Multiplattform

En helt ny trailer för kommande Mad Max Savage Road har släppts och inte helt oväntat är den full med action och explosioner. Spelet släpps den 4 september i år till Playstation 4, Xbox One och PC.

youtube.com +

Periscope till Android ute nu

Android / Mjukvara

Nu är den två månader långa väntan över. Androidversionen av Periscope finns tillgänglig nu på Google Play Store. Det är bara att ladda ner appen, logga in med din Twitterinormation och sedan börja strömma eller titta på strömmar.

Länk till Androidversionen av Periscope hittar ni här: Periscope på Google Play Store.

www.engadget.com +

Gripande reklamfilm visar varför proffsfotografer behövs

Foto / Övrigt

Om det är något som går glödhett på nätet så är det diskussionerna kring vilka personer som får kalla sig fotografer och inte. Att vara fotograf betyder idag inte samma sak som det gjorde innan marknaden för konsumentkameror exploderade och det är svårt för många professionella fotografer att försvara sina priser och att överleva på sitt yrke.

Just det här vill fotoföretaget Latinstock belysa i en ny reklamfilm. Deras koncept är, liksom Getty Images och Istockphoto, att sälja foton från andra fotografer genom en betaltjänst. Och ja, de vill givetvis ha in fler foton från proffs.

www.diyphotography.net +

Någon försöker sprida den hemliga scientologibibeln igen

Pryl / Övrigt

Någon person har skickat ett dokument på runt 600 sidor som sägs vara Scientologernas hemliga bibel till en lång rad svenska institutioner, allt från Rymdstyrelsen till Göteborgs tingsrätt skriver Expressen.

Tanken med denna handling är antagligen att institutionerna ska tvingas arkivera detta dokument och även lämna ut det till de som vill läsa det enligt den svenska offentlighetsprincipen. Detta testade svenske Zenon Panoussis [wiki] redan 1996 då han lämnade in "bibeln" till Sveriges riksdag, något som då ledde till att medlemmar från Scientologerna satt på vakt vid riksdagens kansli för att förhindra att andra än scientologer kunde hämta ut handlingarna och läsa dem.

Det hela slutade med att Scientologerna stämde Panoussis för upphovsrättsbrott, en rättegång de vann 1998 vilket ledde till att dokumenten hemligstämplades och Panoussis dömdes att betala skadestånd och rättegångskostnader.

Det är okänt vem som har lämnat ut "bibeln" den här gången men det är väl inte helt omöjligt att någon tyckte att det var dags att ta tag i saken igen efter det att SVT visade den kritiska dokumentären "Fångade av scientologin" förra veckan.

www.expressen.se +

Minecraftfusk innehåller fejkade virus

Spel / Mobilspel

Att använda sig av olika typer av fusk kan vara lockande. Men det kan också straffa sig, något som närmare tre miljoner Androidanvändare antagligen har märkt av. Det har nämligen visat sig att några av de fusk till Minecraft som lagts upp på Google Play innehållit fejkade virus, eller rättare sagt reklam som skrämt kunder att skicka SMS till en betaltjänst för att bli av med det så kallade viruset.

Apparna har laddats ner 2,8 miljoner gånger och hur många av användarna som gått vidare och betalat pengar är oklart.

Rådet är som vanligt att endast ladda ner appar och program från officiella utgivare samt att läsa användarrecensioner. Vid de fejkade apparna hade nämligen flera dåliga recensioner lämnats, men det verkar inte som om användarna läst dem.

securitywatch.co.nz +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen