Hon blir sexig lönnmördare i "Machete Kills"

Film / Nyhet

Efter "Zombieland", "The Ward" och "All the Boys Love Mandy Lane" borde Amber Heard vara van vid otäcka roller. Nu blir hon Miss San Antonio, en "manipulativ lönnmördare" i Robert Rodriguez "Machete Kills".

Samtidigt har Sofia Vergara ("Modern Family") kommit ombord som mexikanska Madame Desdemona, som kan sitta på information som Machete är ute efter.

Troligen precis vad den här filmen behöver efter att Demian Bichir och Mel Gibson fått en roll vid Danny Trejos sida. Inspelningen drar igång senare i maj i Texas, skriver Showblitz.

via Showblitz ww.moviezine.se +

Fujifilm släpper infraröda kameran X-T1 IR

Foto / Fujifilm

Brukat du fota brottsplatsen där värme är en viktig faktor? Eller vill du vidga dina konstnärliga vyer och börja fota saker med en infraröd kamera? Då kanske Fujifilm senaste alster är någonting för dig.

XT 1 IR är en variant av Fujifilms spegellös DSLR-kamera X-T1 men har möjligheten kan ta bilder med ett betydligt bredare ljusspektrum än vad vanliga kameror kan hantera. Ljusspektrumet går från 380nm till 1 000nm, vilket gör att du kan få mer information på bild än vad endast ditt öga kan registrera då ögat endast kan snappa upp ljus inom 390nm till 700nm.

Fujifilm X-T1 IR kommer att kosta 1 699 dollar i USA, vilket är 400 dollar mer än vad vanliga X-T1 kostar.

www.theverge.com +

Aktivistgrupp vill att Apple tar bort pistol-emojin från iOS

iOS / Övrigt

Aktivistgruppen New Yorkers Against Gun Violence har dragit igång en kampanj under hashtaggen #DisarmTheiPhone där man uppmanar twitter-användare att tweeta till Apples VD Tim Cook och uppmana Apple att ta bort emojin som symboliserar en pistol i iOS.

Då runt 33.000 amerikaner om året dör från skottskador i landet hoppas organisationen att Apple vill markera mot detta genom att ta bort pistol-emojin. Apple har inte själva skapat pistol-emojin men anpassat grafiken så att den liknar de andra emojisarna som används i iOS. Ni kan se några olika pistol-emojis på bilden ovan.

Apple har inte kommenterat organisationens kampanj men jag tror inte att de kommer att gå organisationen till mötes och ta bort pistol-emojin då många antagligen i så fall skulle anklaga Apple för censur.

via Fast Co Design www.DisarmTheiPhone.com +

Gamescom-trailer för Dark Souls III

Spel / Multiplattform

Under Microsofts presskonferens så visade Bandai Namco upp en ny trailer för Dark Souls III.

Dark Souls III släpps någon gång nästa år till Xbox One, PlayStation 4 och Windows.

www.siliconera.com +

Ny trailer för Forza Motorsport 6

Spel / Microsoft

Under Microsofts presskonferens på Gamescom så visade man upp en ny trailer för Forza Motorsport 6 där man pratade lite om det här med hur väder och underlag påverkar körandet.

Microsoft visar upp Halo Wars 2

Spel / Microsoft

Det är inte över förrän det är över, som man säger. Och så var fallet med Microsofts Gamescom-konferens där gänget avslutade showen med att visa upp en första trailer till Halo Wars 2 som utvecklas av Creative Assembly och kommer att släppas till Xbox One samt Windows 10 hösten 2016.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen