Hon blir sexig lönnmördare i "Machete Kills"

Film / Nyhet

Efter "Zombieland", "The Ward" och "All the Boys Love Mandy Lane" borde Amber Heard vara van vid otäcka roller. Nu blir hon Miss San Antonio, en "manipulativ lönnmördare" i Robert Rodriguez "Machete Kills".

Samtidigt har Sofia Vergara ("Modern Family") kommit ombord som mexikanska Madame Desdemona, som kan sitta på information som Machete är ute efter.

Troligen precis vad den här filmen behöver efter att Demian Bichir och Mel Gibson fått en roll vid Danny Trejos sida. Inspelningen drar igång senare i maj i Texas, skriver Showblitz.

via Showblitz ww.moviezine.se +

LG presenterar WebOS TV 2.0 på CES-mässan i januari

Pryl / TV

I januari är det dags för CES-mässan i Las Vegas och vi förväntar oss att det där kommer att släppas mycket kul. Redan nu så börjar dock företag att gå ut med information om vad de ska visa upp och ett av de företag som valt att redan presentera lite är LG. Här om veckan så meddelade de att de ska visa upp TV-apparater med kvantpunktsteknik och idag så meddelar de att de även kommer att visa upp nästa generation av WebOS för tv-apparater.

WebOS 2.0 ska komma med en rad nya funktioner och är omdesignat för att framhäva nyckelfunktionerna. Mer än så säger inte LG just nu så det är bara att vänta tills januari om man vill veta mer.

www.geeky-gadgets.com +

Minecraft kommer att få ett story-läge!

Spel / Multiplattform

Minecraft har blivit en supermegadundersuccé trots, eller kanske på grund av, att man släpps ner i en värld och får göra lite vad man känner för utan guidning. Men nu kommer snart en ny version av spelet som heter Minecraft: Story Mode.

Minecraft: Story Mode kommer att vara en berättardriven historia och den skrivs av Telltale Games. Den handlar så klart om Minecraft. Mojang kommer att vara med i utvecklingen och man säger även att man ska blanda in communityt i skapandet så mycket det bara går.

Första delen, eller avsnittet som de kallar det, kommer att släppas under nästa år på Xbox, Playstation, PC, Mac, iOS och Android. Typ överallt alltså. Telltale har tidigare gjort bland annat Tales from the Borderlands och Minecraft: Story Mode kommer att likna den.

Man kommer inte att skapa någon officiell story om Steve och avslutar meddelandet med "It will be a cool game". Det får vi hoppas!

mojang.com +

Plex för Playstation släpps idag

Spel / Sony

Plex är bland de bästa mediaspelarna som finns och gänget bakom Plex försöker ständigt få ut appen till fler plattformar. För ett par månader sedan så dök Plex upp för Xbox One och idag så är det dags för Playstation att få tillgång till appen. Plex kommer nu till Playstation 3 samt 4 men endast om du håller till i Europa eller Asien, inte i USA.

Vill du få tillgång till appen så krävs det att du har ett Plex Pass vilket kostar 5 dollar i månaden. Det finns dock planer att även ta fram en app som du kan köpa istället för att du ska behöva prenumerera på Plex Pass.

blog.plex.tv +

Så gjordes senaste Apple-reklamen

Mac / Övrigt

Apple släppte för ett tag sedan en väldigt fin reklamfilm som man kallade för The Song. I det här klippet får vi se hur den skapades, man använde bland annat en klassisk voice-o-graph för att spela in det "gamla" ljudet. Det var en maskin som helt enkelt spelade in ljud direkt ner på vinyl.

Se 707 stycken Doctor Who-avsnitt samtidigt

Video / Dumheter

Gillar du Doctor Who? Vad sägs då om detta klipp där YouTube-användaren Omni Verse har klippt ihop alla avsnitt av den klassiska serien (det vill säga fram tills 2000-talet) till ett ena YouTube-klipp. Här ovan har ni alltså 707 stycken avsnitt som om ni har världens bästa simultanförmåga kan se samtidigt, fast utan ljud.'

Kan varmt rekommendera att spela upp det hela i 2K-upplösning

laughingsquid.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen