James Wan tar MacGyver till bioduken

Film / Nyhet

Det har pratats i flera år om att göra film av den välkända TV-serien "MacGyver" och nu verkar man ha kommit till skott. Enligt Variety ligger "Saw"-regissören James Wan bra till för att ta den påhittige MacGyver till bioduken.

Den populära TV-serien visades i svensk TV på 90-talet och i huvudrollen såg vi Richard Dean Anderson. Vad filmversionen kommer att handla om är oklart och om vi får återse Anderson återstår att se.

Vem vill du se som MacGyver?

www.moviezine.se +

Sony berättar vilka enheter som kommer få Android 6.0

Sony Xperia Z Ultra kommer inte få Marshmallow.
Mobil / Sony

Sitter du på en Sony-telefon och fundera på om du kommer få smaka på marshmallows inom en snar framtid? Då behöver du inte fundera längre då Sony har gått ut och berättat vilka Xperia-lurar som kommer uppgraderas till Android 6.0.

We will make Android 6.0, Marshmallow available for: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua and Xperia C4*.

Sitter du på en Xperia Z, Z1, Z1 Compact eller Z1 Ultra så kommer du inte få Android 6.0.

Något som Sony inte har berättat är när operativsystemsuppdateringen släpps, men förhoppningsvis kommer det inte dröja allt för lång tid innan innan din Xperia-telefon får avisering om uppdatering.

blogs.sonymobile.com +

eJaculator är en sexleksak för VR-världen

Pryl / Virtuell verklighet

eJaculator är ett VR-tillbehör som riktar sig till män som gillar att kolla VR-porr och man kan väl säga att det är en uppkopplad version av den klassiska flestlighten.

Själva eJaculatorn ska användas som en fleshlight och med den tillhörande appen, VR-glasögonen och en trådlös fjärrkontroll ska användaren sedan kunna styra själva VR-upplevelsen och vad som händer i eJaculatorn.

Företaget bakom eJaculator finansierar just nu VR-tillbehöret via en IndieGoGo-kampanj och har i skrivande stund fått in 37.000 dollar av de 42.000 dollar man efterfrågar. Chippar man in 125 dollar så kan man få en early bird-version av tillbehöret.

www.indiegogo.com +

Ryssland vill att Google ändrar sin policy för Android till den 18:e november

Android / Övrigt

Förra månaden anklagade den ryska konkurrensmyndigheten Google att missbruka sin dominerande ställning på mobilmarknaden då Google på egen hand kunde bestämma vilka appar som ska komma förinstallerade på Androidmobiler.

Nu har man meddelat att man ger Google till den 18:e november på sig för att ändra i sina krav på tillverkarna när det gäller vilka appar som kommer förinstallerade på Androidmobiler. Det skulle innebära att mobiltillverkare skulle kunna strunta i att ha med Googles förinstallerade apper på mobilerna för att istället välja andra likvärdiga appar.

Skulle Google vägra att gå Ryssland till mötes skulle det kunna innebära kraftiga böter på upp till 15% av företagets intäkter i Ryssland.

www.reuters.com +

Snart dags för Retrospelsfestiveln

Spel / Multiplattform

Nu på lördag, mellan 10-18, är det än en gång dags för Retrospelsfestiveln på Stpln i Västra Hamnen i Malmö. Detta jippo blir det föreläsningar, cosplay, retromarknad och mycket mer retrospelrelaterat.

Då Super Mario fyller 30 år i år så kommer Retrospelsfestivalen ha lite extra Mario-grejer på plats. Jimmy ”Spelpappan” Wilhelmsson som skrivit boken Generation 64 och Johan "Pappas pärlor" Karlgren kommer vara på plats för att hålla föreläsningar om sina intressen.

Tillsammans med föreningen Wasabi kommer det även arrangeras en cosplay-tävling där första pris är en Golden Ticket till Cosplay SM.

Självklart kommer det även finnas massvis med retro- och flipperspel på plats som man spela utan extra kostnad.

www.retrospelsfestivalen.se +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen