Köp en oöppnad Paradis-ask
Den med trillingnöt 
47.7°
+
Roger Åberg
0
Kakadua skäller på hundar
Voof! 
56.6°
+
Roger Åberg
0
Härlig cover på Smells Like Teen Spirit
Framförd av The Voice-vinnare 
86kg
+
Bobby Green
Så här tar man bort en kran
I Photoshop alltså 
41.9°
+
Roger Åberg
0
Snubbe bygger egen Switch-klon
Emulerar flera system 
45.1°
+
Emmy Zettergren
0
Snubbe får lira trummor med Foo Fighters
Verkar ha bra självförtroende 
196kg
+
Bobby Green

Tesla Model 3 kommer i prestandaversion

Swooosh!

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Tesla

Att det skulle komma en prestandaversion av Model 3 var väl ingen högoddsare, men nu har den fångats på film. Exakt hur snabbt den kommer att bli och vad den kommer att kosta får framtiden utvisa.

Seven-Eleven börjar med ellastbilar

Från Mitsubishi Fuso

Fuso eCanter
Foto: Mitsubishi Fuso
Visa inte Bil-artiklar
Bil / Elbilar

Japanska Mitsubishi Fuso Truck and Bus uppger att de har fått sin första kund till vad de säger ska vara världens första massproducerade ellastbil.

Det handlar om ellastbilen Fuso eCanter och kunden är Seven-Eleven Japan som planerar att köpa in 25 stycken Fuso eCanter som ska leverera varor till deras servicebutiker i Tokyo. Ellastbilen har kapacitet att transportera 3 ton gods och kan köra cirka 100 kilometer på en laddning.

En av anledningarna till att Seven-Eleven valt att frakta varor med ellastbilar ska enligt Seven-Eleven Japans VD Kazuki Furuya vara att de är betydligt mycket tystare än traditionella lastbilar. Seven-Eleven Japan planerar att börja använda sina ellastbilar i december i år.

Första avsnittet av Jalopniks nya bil-serie

Car VS. America

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Nyheter

Bilbloggen Jalopnik har gjort en egen bilfokuserad TV-serie som de kallar för Car VS. America och här ovan kan du spana i det första avsnittet.

Ny säsong av /Drive

Sänds på NBC Sports

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Nyheter

Det är dags för en ny säsong av bilprogrammet /Drive med programledarna Chris Harris, Matt Farah och Mike Spinelli. Säsongen har sju stycken avsnitt som alla kommer att sändas via NBC Sports. Trailern visar lite vad som komma skall, och som vi kan se ovan är Koenigsegg Regera med på ett hörn.

Polestar 1 kan kosta upp till 1,5 miljon kronor!

Ingen svensson-kärra det här inte

Foto: Bobby Green
Visa inte Bil-artiklar
Bil / Polestar

Att Polestar har presenterat sin första modell har ni nog inte missat. Priset för bilen är inte satt och kommer inte heller att sättas eftersom man kommer att prenumerera på bilen, men vi har hört uppgifter på plats i Shanghai att bilens kostnad ska jämföras med en bil som kostar 1,3 miljoner kronor.

Nu säger Johan Meissner, presschef på Polestar, till Autoblog att priset kan vara ännu högre än så. Bilen kommer som sagt inte att ha någon prislapp, men för att kunna jämföra med andra bilar så ligger priset, enligt Johan, på mellan 130.000 och 150.000 euro. Ouch.

Det som är intressantast är så klart vad månadskostnaden blir, något som inte är officiellt ännu. En Tesla Model S P100D som kostar runt 1,5 miljoner kronor kostar runt 10.000 kronor per månad att leasa för ett företag, så det är nog i den prisklassen vi ska räkna med att Polestar 1 kommer att kosta.

Är den värd det?