Nytt matchmakingsystem uppmuntrar till köp i spel
Activision har fått patentet godkänt 
18.1°
+
Emmy Zettergren
0
Microsoft återupplivar IntelliMouse
Party like it's 2000! 
44.9°
+
André Stray
0
Det här betyder alla IKEA-namnen
Imponerande lista 
86kg
+
Roger Åberg

Uber-chefen ber om ursäkt

Efter bråk med Uber-förare

Travis Kalanick
Visa inte Fordon-artiklar
Fordon / Taxi

Ett videoklipp där Uber-chefen Travis Kalanick bråkade med en Uber Black-förare cirkulerade på internet tidigare i veckan. Det sex minuter långa klippet, som filmades i San Francisco under Super Bowl-helgen, ledde till att Kalanick nu har bett sina anställda om ursäkt för sitt beteende i klippet.

I klippet, som kan beskådas i sin helhet nedan, kan man se när Uber-föraren passade på att visa sitt missnöje med företaget genom att klaga lite på de allt lägre priserna som Uber erbjuder sina kunder för Black-tjänsten. Föraren anser att detta leder till att det är svårare för honom att överleva på att köra för Uber.

Kalanick svarade med att de är tvungna att göra det då Uber har stor konkurrens och att de inte kommer kunna ha kvar tjänsten om de inte sänker sina priser.

Men när föraren nämnde att han förlorade runt 97 000 dollar och gick i personlig konkurs blev stämningen lite mer bitter och det hela slutade med att Kalanick till föraren sa:

"Vissa människor tar inte ansvar för sin egen skit! De skyller allt i sina liv på andra. Lycka till!"

Sen lämnade han bilen.

Då detta fångades på video och cirkulerade på internet fick ju Kalanick lämna en officiell ursäkt där han bland annat sa att han måste ändra sitt ledarskap och växa upp. Han erkände även att han behöver hjälp med ledarskapet och att det är något som han nu tänker söka.