Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
41.9°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
50.8°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Kameran som hjälper med golfswingen

Casio lanserar ny meningslös funktion

Visa inte Foto-artiklar
Foto / Hårdvara

Jag har tidigare skrivit många små krönikor om kameramarknaden och att de ständigt kommer med nya mer eller mindre användbara funktioner men nu måste jag i alla fall säga att priset är taget. Casio har lyckats göra en kamera med den absolut mest mystiska funktionen jag har sett.

Den nya kameran heter EX-FC160S och kommer till en början (på grund av sin speciella funktion) endast tillverkas i 5000 exemplar. Vad är nu den här funktionen, jo kameran som kan filma i slow motion (240 fps) är speciellt utvecklad för golfare och kan i slow motion läge visa golfaren som blivit filmad hur han eller hon ska förbättra sin swing.

Exakt hur det fungerar har jag ärligt talat ingen aning om för golf är inte min starka sida, men med hjälp av lite linjer som läggs på det filmade materialet är funktionen tydligen jättebra. Känns inte det som nog vad gäller salespitch så kan jag också tillägga att de låtit proffsgolfaren Chie Arimura spelat in kommentarer till det hela.

Om ni inte förstod det på min salespitch så vill jag hemskt gärna att någon av er läsare (som kan spela golf) köper denna kamera för att sedan berätta hur bra den är. Tyvärr skulle jag tro att den bara finns i Japan och att allt prat även det endast är på japanska.