En sprillans Sony Mavica någon?

Foto / Övrigt

Kommer ni ihåg den underbara klassiska digitalkameran Sony Mavica? Det gör i alla fall det amerikanska företaget Wal Mart. De säljer nämligen klenoden Sony Mavica MVC-FD200 på rea med 30 dollar rabatt på ett av sina varuhus.

För er som inte kommer ihåg denna godbit så kom den 2002, har 2 megapixels upplösning och sparar dina filer på 3,5-tumsdisketter. Visst kan jag lägga ned lite pengar på antika kameror men 300 dollar på en Sony Mavica känns sådär. Å andra sidan tar Wall Street Photo via Amazon 1000 dollar för samma kamera, några köpte nog lite väl stora lager av denna modell.

gizmodo.com +

Ringar från Game of Thrones

Film / Övrigt

Gillar du Game of Thrones och känner för att visa upp det lite extra för världen så går det nu att köpa Daenerys Targaryens drakar som ringar.

Det handlar alltså om de tre drakarna Drogon, Viserion samt Rhaegal och de levereras tillsammans med tre drakägg där man kan förvara ringarna när man inte använder dem. Cirka 1.600 kronor får man langa upp om man vill vandra omkring med tre drakar på fingrarna.

via CreepBay www.etsy.com +

Teaser för hemmagjord Zelda-kortfilm

Spel / Nintendo

The Zelda Project och Player Piano bjuder här på en teaser för kortfilmen The Final Battle som handlar om Links resa till Castletown för att slåss med Ganondorf.

www.youtube.com +

Fredagsdansen #2

Video / Musik

Grym musikvideo för låten Down to Earth av Flight Facilities.

www.youtube.com +

Klipp från Furious 7

Film / Övrigt

Här har vi kort och gott ett litet klipp från Furious 7.

Furious 7 har svensk biopremiär den 1 april.

www.youtube.com +

Steam håller SteamOS-rea

Spel / PC

Valve håller just nu en SteamOS-rea vilket innebär att man kan köpa massvis med spel till ett avsevärt mycket lägre pris.

Så om man är sugen på att fynda lite spel så kanske man skall kolla in rean via länken nedan.

  tack Marcus store.steampowered.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen