Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
28.1°
+
Roger Åberg
0
Burger King gör reklamfilm mot mobbning
Ingen ska mobbas, varken burgare eller människor 
45.2°
+
Roger Åberg
0
Öl brygd på färsk ananas
Nytt från Brutal Brewing 
88kg
+
Bobby Green

Fjärrkontroller till kameran

Med sladd eller inte

Visa inte Foto-artiklar
Foto / Hårdvara

Från Hähnel kommer nu sladdlösa och trådbundna fjärrkontroller till kameror från Sony, Canon och Nikon. De trådlösa modellerna räcker runt 30 meter och använder sig av radiovågor. De trådbundna räcker, om man använder den medföljande förlängningssladden, 2,8 meter. Adaptrar medföljer vid köp för att kunna använda kontrollen med alla kameramodeller.

300 respektive 600 kronor kostar Hähnel Remote Shutter Release eller Hähnel Wireless RF Remote Control.

RSS 2 kommentarer till artikeln
Stålhandske
Jag tycker dom är väldigt lika en del av de "eBay-triggers" aka poverty wizards som finns här och där och det är ungefär samma specs, fast "eBay triggers" går för $30 för en sändare och mottagare från HK. Så mitt tips är att inte köpa dessa rebrandade prylarna. Har man en liten budget, köpt de billiga på eBay och modda dit en antenn på sändaren för bättre tillförlitlighet och räckvidd. Medel-budget, köpt Elinchrome Skyports eller Paul C Buff Alien bees radio triggers. Feting budget, Pocket Wizards.
av Stålhandske, söndag 27 juli 2008 kl 19:46
Kiwii
Det är Poverty Wizards (aka Ebay-triggers) som de satt sitt märke på. Köp hellre på Gadget Infinity, de är snabba och trevliga att ha att göra med. Min moddade sändare gjorde dem alldeles utmärkta och används i studio och ute i fält.
av Kiwii, tisdag 29 juli 2008 kl 01:33
Kommentera artikeln