I kväll är det dags för FeberLive

iOS / Övrigt

I afton vid sexrycket kommer jag och Gordon att börja försnacka inför kvällens Apple-event. Bobby är på annan ort men kommer förhoppningsvis tills 19.00 då själva eventet börjar.

Wille är på plats i London för att se en strömmad version av presentationen och förhoppningsvis snabbt få över bilder på de nya sakerna.

Meteorer slår ner i GTA V

Spel / PC

Moddaren JulioNIB är tillbaka med en ny skapelse som gör livet rätt mycket svårare för invånarna i San Andreas. Modden gör nämligen så att det regna meteorer från himlen och kaos uppstår.

www.pcgamer.com +

Darth Vader spelar balalajka

Video / Musik

Klipp från Ryssland där Darth Vader försöker få in lite extra pengar till dödsstjärnebyggandet genom att spela lite musik på gatan.

Activision patchar Tony Hawk's Pro Skater 5

Spel / Multiplattform

Activision och utvecklaren Robomodo släppte förra veckan en större patch för besvikelsen som var Tony Hawk's Pro Skater 5. Denna patch ligger på hela 7,8GB och innehåller en rad buggfixar men även lite banor samt kampanjgrejer.

När spelet släppte för ungefär två månader sedan så var det mer eller mindre ospelbart, speciellt om man körde det online. Men även om man skulle fixa de tekniska problemen så var själva innehållet i spelet långt ifrån nivån man förväntar sig av ett numrerat Tony Hawk's Pro Skater-spel.

Men om man nu är intresserad av allt som denna patch innehåller så kan man hitta en komplett lista på det via länken nedan.

www.eurogamer.net +

Mark Zuckerberg är mäktigast i mediavärlden

Webb / Facebook

Brittiska The Guardian har gjort en sammanställning på de 100 personer i världen som de anser vara de mäktigaste i medievärlden och kanske inte helt oväntat toppar Facebookgrundaren Mark Zuckerberg denna lista.

Även på andra- och tredjeplats på Guardians topplista hittas tekniksnubbar då Googles VD anses näst mäktigast i mediavärlden medan Apples VD Tim Cook tar hand om tredjeplatsen. Artisten Taylor Swift anses vara den mäktigaste kvinnan i mediavärlden och hon intar åttondeplatsen på listan.

Hoppa vidare på länken nedan för att kolla in hela topp-100-listan. Det får nämnas att listan verkar framtagen ur ett väldigt brittiskt perspektiv på medievärlden och en del av de 100 har sannolikt väldigt lite inflytande över media till exempel här i Sverige.

www.theguardian.com +

Se Legacy of the Void-kampanjen som en film

Spel / PC

Är du klar med StarCraft II: Legacy of the Void? Då kan du återuppleva berättelsen igen som en långfilm. Youtubeanvändaren GeneralDrew har satt ihop alla mellansekvenser och dialoger för den som vill se allt i ett sträck och det innebär med andra ord över tre och en halv timmes underhållning.

Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen